Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar nerdesiniz yaaaa cok ihtiyacim var sizlareeee:18:

ben geldim prensesim bir müddet aynı kiloda kalman normal.vucut kendini yeni verdiği kilolara adapte edebilmek için bir süre duraklamaya alıyor.sen canını sıkma.hergün olmadı haftada 4 gün yürüyüş yap yediğine dikkat et.bak nasıl tekrar gitmeye başlıyor

Son düzenleme:
cnm bnm coook tsk ederim ya cok moral verdin insallah dedin gibi olur tekrar saol ben yine cikiyorum yürüyüse insallah hadi bakalim ya ööööptüm much

prenses yaptıgım en bütük hata kilo verirken bir dönemde duraksama oldugunda yada regl döneminde azıcık fazla çıktıgımda tartıda"ugraşıyorum olmuyor işte aman boşver" deyip daha çok yemem aman diyim sende ayn hataya düşme

selam kızcelerr..yuvarlanarak gidiyorumm..vaktim olmuyor pek yazamıyorummm..ama şimdilik eksideyimmmm

reyhanım afiyet olsun canım...
alısırsın zamanla ..

mersacım afiyet olsun canım..

tesekkürler canım ama hala baslayamadım yazım gelmedi ..
bol bol su içiyormusun tatlım sen ödem tutuyorsundur belki...

kizlar nerdesiniz yaaaa cok ihtiyacim var sizlareeee:18:

geldim canım geldim ama gec kaldım reyhanım güzel moral vermiş sanaa

günaydin kizlar.

sabah oglumu mbiraktiktan sonra direk alisverise gittim,torbalari tasirken belimi agirttim galiba sol tarafim aciyo artik platesimi aksama dogru yaparim.

bugün diyete adepte olmak adina 2 litre suyumu icicem ve en azindan bir kupa yesil cay,ondan sonra yavas yavas düßzene girtmeye calisicam ins..unutmadan dünki platesimide yaptim

hosgeldin cnm saolsun reyhancim moral verdi ama yinede tisiyorum veremicem diye aaahhhhhh salak kafam ahhh kafami taslara vuruyorum ben orucun son haftasi 65
kiloydum
baya düsmüstüm sonra bayram tatli börek cörek derken geri aldim simdide veremiyom iste offf
hep agliyom iste sinirlerim bosaliyorrrr ya kízlar ben ilk defa bu klolara cikiyorum napcama karar veremiyorum yemesemde düsmüyorum ne yapim ya meyvem cnm su da iciyorum baya bi hemde ama cit yok

güzelim yesil cay iciyomusun

canım spora basladın yaa diyette yavas yavas düzene girer...
belinede dikkat sonra sporda yapamazsın

canım artık düzgün bi diyete baslamalısın böyle gecici çözümler çözüm değil sen düzünce beslen bak nasıl inicek tartıda..

evet veriyorum veriyorum ama takıldım işte gitmeyince de sinir oldum yiyorum allahtan emziriyorum da geri almıyorum. yorulmuşum çok..
iyi dileklerin için de çokkk teşekkürler

canim ne güzel iste yürümek gibisi varmi,bende senin gibi diyet yapamiyorum :)

ayrica tebrik ederiim,hayirli olsun ins
tşk ederimm
diyete nası döncez kız bi çare bulllllll
TSK EDERIM CNM bnm ins az yagliydi ya bisey olmaz ....
olmaz olmaz..

bijom cok cok cok tebrik ederim canım seni hayırlı olsun..
teşekkürler meyvecimm

ya ettim basimin arisindan duramiyorum ya kizlarrr bidaha yapmicam böyle diyet normal yapcam ya gittt
ben yapmıştım o diyeti bebişko yokken daha önce, çok da işime yaramıştı ama son gün çok berbat

selam kızlarrrr
dün bugün çooook yürüdüm ama yemek de yedim yani bi işe yaramaz ama yediklerimi telafi eder belki :)

kızlar bu hafta da kendimi denicem yine diyet moduna giremezsem bir süre izin alıcam böyle olmicak hakattan neden böyle oldum anlamıyorum.

hasretim bu selülit savar nasıl birşey?nerden indirdin?
canim selülit savar ebrunun son cdsi özelden atarim sana nerden indridigimi 21 gün fresiz yapin diyor ben ne zamandir yapmak istiyodum ama baslayamiyodum sonra bu takimdan bu cdyi yapan nazkanin resimlerini gördüm ve sok olarak hemen basladim :)
ins canim bugün yapmiycam artik yüklenmek istemiyorum bugün alisveris bayagi yordu beni bi postada oglani aldiktan sonra yaptim 2 cocukla 2 kati yorgunluk :)

ahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…