çok ağır bir diyet.en azından denemiş oldunsen kendini toparlamak istiyorsan yürüyüşe ver boşver
insallah cnm evet en azindan denemis oldum ya cnm ben bide ayni kiloda takilip kaldim neden acaba aranizda böyle olan varmi regl deooldum vermem gerekiyor yaaa
cok korkuyorum:18::18: hadi daha cok alirsam diye...
kizlar nerdesiniz yaaaa cok ihtiyacim var sizlareeee:18:
reyhanım afiyet olsun canım...günaydın kızlarnasılsınız?
meyvem işe alıştım sayılır.ama daha öğrenilecek çok şey var :44:
dünkü menüm
sabah domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
öğlen kahvalt tabagı(domates salatalık yumurta peynir zeytin terayag bal) hepsinden az az vardı 1dilim kepek ekmeği
akşam yok
15-20 basit hareketler yaptım.bugun spor günüm
günaydın milletttt,
sabah erkenden kalktım kızımı okula yolladım tarçınıda alıp çıktım beraber 40 dakika yürüyüş yaptık .geldikten sonrada hafif bişeyler atıştırdım 1 parça kaşar peyniri 4-5 tane taze incir şimdide çayımı içiyorum.bu arada çok hamaratım yemeğimide yaptım pişiyorr:))
günadin mersacim masallah bu ne hamaratlik yawww
günaydin kizlar nasil gidiyor hayat bakalimmeyvem yeni isin hayirli olsun
ya kizlar ben regl de oldum iki gündür 71 .6 yim hala ayninyim ya neden acaba korkuyorum daha cok alcam diye yaaaa
kizlar nerdesiniz yaaaa cok ihtiyacim var sizlareeee:18:
selam kızcelerr..yuvarlanarak gidiyorumm..vaktim olmuyor pek yazamıyorummm..ama şimdilik eksideyimmmm
reyhanım afiyet olsun canım...
alısırsın zamanla ..
mersacım afiyet olsun canım..
tesekkürler canım ama hala baslayamadım yazım gelmedi ..
bol bol su içiyormusun tatlım sen ödem tutuyorsundur belki...
geldim canım geldim ama gec kaldım reyhanım güzel moral vermiş sanaa
hosgeldin cnm saolsun reyhancim moral verdi ama yinede tisiyorum veremicem diye aaahhhhhh salak kafam ahhh kafami taslara vuruyorum ben orucun son haftasi 65
kiloydum
baya düsmüstüm sonra bayram tatli börek cörek derken geri aldim simdide veremiyom iste offf
hep agliyom iste sinirlerim bosaliyorrrr ya kízlar ben ilk defa bu klolara cikiyorum napcama karar veremiyorum yemesemde düsmüyorum ne yapim ya meyvem cnm su da iciyorum baya bi hemde ama cit yok
yok cnm tadini sevmiyorum o yüzden icemiyorumm
yok cnm tadini sevmiyorum o yüzden icemiyorumm
günaydin kizlar.
sabah oglumu mbiraktiktan sonra direk alisverise gittim,torbalari tasirken belimi agirttim galiba sol tarafim aciyo artik platesimi aksama dogru yaparim.
bugün diyete adepte olmak adina 2 litre suyumu icicem ve en azindan bir kupa yesil cay,ondan sonra yavas yavas düßzene girtmeye calisicam ins..unutmadan dünki platesimide yaptim
hosgeldin cnm saolsun reyhancim moral verdi ama yinede tisiyorum veremicem diye aaahhhhhh salak kafam ahhh kafami taslara vuruyorum ben orucun son haftasi 65
kiloydum
baya düsmüstüm sonra bayram tatli börek cörek derken geri aldim simdide veremiyom iste offf
hep agliyom iste sinirlerim bosaliyorrrr ya kízlar ben ilk defa bu klolara cikiyorum napcama karar veremiyorum yemesemde düsmüyorum ne yapim ya meyvem cnm su da iciyorum baya bi hemde ama cit yok
evet veriyorum veriyorum ama takıldım işte gitmeyince de sinir oldum yiyorum allahtan emziriyorum da geri almıyorum. yorulmuşum çok..yürümek kadar güzel bir spor yok.yürüyebilirsen yürü tabi canım
mezun olmussun.hayırlı ugurlu olsun.Allah güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin
hoşbuldukbirsürü kilo vermişsin.yolun yarısını geçmişsin haksızlık etme kendine
tşk ederimmcanim ne güzel iste yürümek gibisi varmi,bende senin gibi diyet yapamiyorum :)
ayrica tebrik ederiim,hayirli olsun ins
olmaz olmaz..TSK EDERIM CNM bnm ins az yagliydi ya bisey olmaz ....
teşekkürler meyvecimmbijom cok cok cok tebrik ederim canım seni hayırlı olsun..
ben yapmıştım o diyeti bebişko yokken daha önce, çok da işime yaramıştı ama son gün çok berbatya ettim basimin arisindan duramiyorum ya kizlarrr bidaha yapmicam böyle diyet normal yapcam ya gittt
canim selülit savar ebrunun son cdsi özelden atarim sana nerden indridigimi 21 gün fresiz yapin diyor ben ne zamandir yapmak istiyodum ama baslayamiyodum sonra bu takimdan bu cdyi yapan nazkanin resimlerini gördüm ve sok olarak hemen basladim :)hasretim bu selülit savar nasıl birşey?nerden indirdin?
ins canim bugün yapmiycam artik yüklenmek istemiyorum bugün alisveris bayagi yordu beni bi postada oglani aldiktan sonra yaptim 2 cocukla 2 kati yorgunluk :)canım spora basladın yaa diyette yavas yavas düzene girer...
belinede dikkat sonra sporda yapamazsın
canım artık düzgün bi diyete baslamalısın böyle gecici çözümler çözüm değil sen düzünce beslen bak nasıl inicek tartıda..
evet veriyorum veriyorum ama takıldım işte gitmeyince de sinir oldum yiyorum allahtan emziriyorum da geri almıyorum. yorulmuşum çok..
iyi dileklerin için de çokkk teşekkürler
tşk ederimm
diyete nası döncez kız bi çare bulllllll
olmaz olmaz..
teşekkürler meyvecimm
ben yapmıştım o diyeti bebişko yokken daha önce, çok da işime yaramıştı ama son gün çok berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?