Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bekliyorum canım nazkanın başlıgını bulabilirsen onuda atarsan çok sevinirim

ben şu an tam diyet modundayım.yemeyi içmeyi aya kestim.bakalım cumaya ne gidecek.kendi rekorum kırdım.şuana kadar hiç kiloda olmamıstım

canim nazkanin basligi yok o bana faceden özel olarak gösterdi resmi,sözü vardi cünkü :)

bende sevmiyordum.hasretin yazdıgı çaykur bergamut çayla alıştım.şimdi sabah akşam 300 ml yakın içiorum.hemde keyifle denemelisin faydasını görürsün
tamam cnm ins aliyim deneyim bi normal sallamali yesil cay sade iciyodum balik yagi gibi kokuyo ayni o yüzden icemiyorum ama senin dedinden deneyim bi hadi hayirlisi 6 lari görmek istiyorum tekrar

bende sevmiyordum.hasretin yazdıgı çaykur bergamut çayla alıştım.şimdi sabah akşam 300 ml yakın içiorum.hemde keyifle denemelisin faydasını görürsün
tamam cnm ins aliyim deneyim bi normal sallamali yesil cay sade iciyodum balik yagi gibi kokuyo ayni o yüzden icemiyorum ama senin dedinden deneyim bi hadi hayirlisi 6 lari görmek istiyorum tekrar

evet cnm bnm ya biran önce kendime gelmem lazim
ama bakim bi güzel listeyle gerci listeye gerek yok hepsi kafamda ama yarindan tezi yok düzgün besleenmeye basliyorum yavas yavas kilo vercem insallah bakalim ....

benimde ilk günlerinde fazla çıkar kilom bozma moralini 3.4. gününde farkedersin .

canım saol.çok yoruldum ev işleri yemek derken bide tarçının banyo günüydü onuda yıkadım hem çok eğlendim hemde çok yoruldum.tarçının sayesinde öğlen ikindin yine bahçeye indim ve yine az da olsa yürüdüm.vee yediklerime çokk dikkat ediyorum.öğlen yememiştim 2 saat önce 4 kaşık bulgur pilavını yoğurtla karıştırıp yedim.

ablaları, teyzeleriii bu gün kızımın banyo günüydüü miss gibi olduuuuuu

Eklentiler

• $04102011235.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
slmm kızlar bugün dukan kitabım geldi hızlı bi şekilde okuyup yarın başlıycam inş.. dukan yapan arkadaşlar atak evresinin kaç gün süreceğini en anlamadım nasıl hesaplanıyor

oo kitap mitap hakatten ciddiyiz galiba :) hadi bakalım malesef ben liste dieyti yapamıyorum illla kafama göre yapıcam.

:) kısırdan bişey olmaz az yağlı olsun yeter. afiyet olsunn..
her yolu denedk bundanda kusur kalmıyımbakalım yarın sabah dukancıyım böle ne vericem deneyip görücez

günaydın kızlar.... :79:

nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim ki berbat
çok stresliyim hala yazım gelmedi postadamı takıldı bilmiyorum ..

dün aksam girdim takıma ama mesaj yazamadım..

mersacım cok tatlıymıs tarcın senide baya yoruyor ama eneji harcıyorsun ben bu durumdan cok memnunum takıma az gelsende takipdesin ve diyetini aksatmıyorsun yürüyüşlerinide tabi .. sen takımın ben senin takibindeyim

eren sezen cim dukan düzgün yapıldığında cok işe yarıyor inş sonuna kadar yapabilirsin..
seni takımda daha cok görmek isterim canım...

bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..

prenses68 cım cumaya kadar toparlan artık cuma hızlı bi baslangıc yapmanı bekliyorum senden...

günayyddııınnnn

nasılsını?

ben dökülüyorum.dün çok yorgundum.üstüne akşam bide 3 mil leslie yaptım.saat 10 da resmen kendimden geçmişim uyurken

meyvem benim kiloyu hafta haftamı gireceğiz.bölecekmiyiz?ayy takımı çok fena etkileyeceğim ben ya

meyvem stres etme.gelir inşallah en kısa sürede diyeti toparla artık yoksa bir zamanlar beni kovaladıgın gibi ben seni kovalamaya başlayacagım

ahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle
nazar değdi nazarrr

elem tere fişşşşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşş

hoşt hoşt gidin ben hala şişkoyum hoşttt

bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..

ahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle
nazar değdi nazarrr

elem tere fişşşşş kem gözlere şişşşşşşşşşşşşşş

hoşt hoşt gidin ben hala şişkoyum hoşttt

tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..

yorgunum die sporu asmak yok ona göre :))
canım bunu paylasıma sorucam daha önce böyle bi durum olmadı ilk sin o yüzden bilmiyorum yeni üye olarakmı alıcaz seni yoksa eski üye die mi değerlendiriliceksin ..
püsküüt bu konuda aydınlatacaktır bizi :))

meyvem stres etme.gelir inşallah en kısa sürede diyeti toparla artık yoksa bir zamanlar beni kovaladıgın gibi ben seni kovalamaya başlayacagım
kovala beni reyhanım ben haketiim bu hafta bunu fazlasıyla (

bencede canım bu hafta toparlanma olsun sana cumartesi güzelce bi silkelen kendine gel .. haftaya yıkalım listeleri

arada 9 kg var bölmek takıma büyük zarar.cezalıydım zaten.mümkün oldugunca en az zararla atlatalım şu giriş işini

arada 9 kg var bölmek takıma büyük zarar.cezalıydım zaten.mümkün oldugunca en az zararla atlatalım şu giriş işini

canım paylasıma yazdım..
benim için mantıklı olan yeni üye gibi değerlendirilmen çünkü sen yarısmadan tamamen ayrılmıssın eski kilolarınla bi bağlantın yarısmaya karsı bi sorumluluğun kalmamıs bu mezun olan kişi içinde aynı olmalı bence.
bakalım püsküütün ve diğer takımların kararı ne olacak ...

günaydın kızlar dukana bu sabah başladım inş. sonunu getiririm sabahki tartımı sormayın facia
az önce yulaf kepeğinden kendime peynirli omlet yaptım yanınada çayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…