canim selülit savar ebrunun son cdsi özelden atarim sana nerden indridigimi 21 gün fresiz yapin diyor ben ne zamandir yapmak istiyodum ama baslayamiyodum sonra bu takimdan bu cdyi yapan nazkanin resimlerini gördüm ve sok olarak hemen basladim :)
ins canim bugün yapmiycam artik yüklenmek istemiyorum bugün alisveris bayagi yordu beni bi postada oglani aldiktan sonra yaptim 2 cocukla 2 kati yorgunluk :)
ahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle
bekliyorum canımnazkanın başlıgını bulabilirsen onuda atarsan çok sevinirim
ben şu an tam diyet modundayım.yemeyi içmeyi aya kestim.bakalım cumaya ne gidecek.kendi rekorum kırdım.şuana kadar hiç kiloda olmamıstım
tamam cnm ins aliyim deneyim bi normal sallamali yesil cay sade iciyodum balik yagi gibi kokuyo ayni o yüzden icemiyorum ama senin dedinden deneyim bi hadi hayirlisi 6 lari görmek istiyorum tekrarbende sevmiyordum.hasretin yazdıgı çaykur bergamut çayla alıştım.şimdi sabah akşam 300 ml yakın içiorum.hemde keyifledenemelisin faydasını görürsün
tamam cnm ins aliyim deneyim bi normal sallamali yesil cay sade iciyodum balik yagi gibi kokuyo ayni o yüzden icemiyorum ama senin dedinden deneyim bi hadi hayirlisi 6 lari görmek istiyorum tekrarbende sevmiyordum.hasretin yazdıgı çaykur bergamut çayla alıştım.şimdi sabah akşam 300 ml yakın içiorum.hemde keyifledenemelisin faydasını görürsün
evet cnm bnm ya biran önce kendime gelmem lazimcanım spora basladın yaa diyette yavas yavas düzene girer...
belinede dikkat sonra sporda yapamazsın
canım artık düzgün bi diyete baslamalısın böyle gecici çözümler çözüm değil sen düzünce beslen bak nasıl inicek tartıda..
benimde ilk günlerinde fazla çıkar kilom bozma moralini 3.4. gününde farkedersin .günadin mersacim masallah bu ne hamaratlik yawww
günaydin kizlar nasil gidiyor hayat bakalimmeyvem yeni isin hayirli olsun
ya kizlar ben regl de oldum iki gündür 71 .6 yim hala ayninyim ya neden acaba korkuyorum daha cok alcam diye yaaaa
reyhanım afiyet olsun canım...
alısırsın zamanla ..
mersacım afiyet olsun canım..
tesekkürler canım ama hala baslayamadım yazım gelmedi ..
bol bol su içiyormusun tatlım sen ödem tutuyorsundur belki...
geldim canım geldim ama gec kaldım reyhanım güzel moral vermiş sanaa
her yolu denedk bundanda kusur kalmıyımoo kitap mitap hakatten ciddiyiz galiba :) hadi bakalım malesef ben liste dieyti yapamıyorum illla kafama göre yapıcam.
:) kısırdan bişey olmaz az yağlı olsun yeter. afiyet olsunn..
nazar değdi nazarrrahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
nazar değdi nazarrrahh bijoo kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :) bak 2 litre su iccem dedim daha 500 de duruyom ama ben sana sasiriyorum hakket sana ne oldu böyle
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
günayyddııınnnn
nasılsını?
ben dökülüyorum.dün çok yorgundum.üstüne akşam bide 3 mil leslie yaptım.saat 10 da resmen kendimden geçmişim uyurken
meyvem benim kiloyu hafta haftamı gireceğiz.bölecekmiyiz?ayy takımı çok fena etkileyeceğim ben ya
kovala beni reyhanım ben haketiim bu hafta bunu fazlasıylameyvem stres etme.gelir inşallah en kısa süredediyeti toparla artık yoksa bir zamanlar beni kovaladıgın gibi ben seni kovalamaya başlayacagım
tamam daha çok yazayımmm bu hafta da aynı tutmaya çalışayım kendimi. canım çooook bişey istiyor onu da yapıp yiyeyim ondan sonra hakatten başlamak istiyorum. hatta bir şokla başlamak hiç fena olmaz şimdi düşündüm deee.. cumartesiye kadar toparlanma dönemi olsun..
yorgunum die sporu asmak yok ona göre :))
canım bunu paylasıma sorucam daha önce böyle bi durum olmadı ilk sin o yüzden bilmiyorum yeni üye olarakmı alıcaz seni yoksa eski üye die mi değerlendiriliceksin ..
püsküüt bu konuda aydınlatacaktır bizi :))
kovala beni reyhanım ben haketiim bu hafta bunu fazlasıyla(
bencede canım bu hafta toparlanma olsun sana cumartesi güzelce bi silkelen kendine gel .. haftaya yıkalım listeleri
arada 9 kg varbölmek takıma büyük zarar.cezalıydım zaten.mümkün oldugunca en az zararla atlatalım şu giriş işini
günaydın kızlar.... :79:
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor benim ki berbat
çok stresliyim hala yazım gelmedi postadamı takıldı bilmiyorum ..
dün aksam girdim takıma ama mesaj yazamadım..
mersacım cok tatlıymıs tarcın senide baya yoruyor ama eneji harcıyorsun ben bu durumdan cok memnunum takıma az gelsende takipdesin ve diyetini aksatmıyorsun yürüyüşlerinide tabi .. sen takımın ben senin takibindeyim
eren sezen cim dukan düzgün yapıldığında cok işe yarıyor inş sonuna kadar yapabilirsin..
seni takımda daha cok görmek isterim canım...
bijom pes mi ediceksin kendine gel bak ne güzel kiloların coğunu verdin yılmak yok düzgün beslenmeye calıs takıma daha cok uğraki adapte olman kolay olur canım ..
prenses68 cım cumaya kadar toparlan artık cuma hızlı bi baslangıc yapmanı bekliyorum senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?