Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

orucken iyide spor yapamiyosun iste o yüzden kisi bekliyorum 4 5 gibi iftar yapip sonraisnda spor yapabilirim

cnm ben yaptim bu oructa bile orucken yapabiliyorum bilmem ama yapinca daha bi güclü hissediyrum bu gectigimiz oructa o sicakta 2 saat e yakin yürümüstüm ama 65 e düsmüstüm 71 den 2 afta icinde off ya hadi bakalim ins devam edicem kaldigim yerden

Merhaba kızlar :)

ben geldim artık buralardayım, bugünlük biraz yoğunluğum var birikmiş işlerden ötürü ama bundan sonra sıkça buralardayım.

Malesef iznimin son haftasında çok çok ama tahmin edemeyeceğiniz kadar çok kilo aldım.

gece yarımda eve girdik sabah tartıldım ve diyetime başladım.

meyve bilmiyorum ben de sadece kilo değil şişkinlik de var, beni haftaya listeye alırsan takımın sıhhati için çok süper olur ama siz bilirsiniz isterseniz bu hafta da girebilirim.

Yasemin nerlerdesin kız? bensizliğe dayamayıp kendini yemeğe verdin di mi? sein çok iyi anlıyorum bebeğim ben de seninle konuşmayınca hep yedim bir de şimdi kilo almazsam yaseminle aynı kiloda olurum yasemin çok üzülür dedim senin için yedim

İşte öyle hepinizi öptüm çok çok...

hosgeldin canim,sonunda gelebildin kac kilosun bakim :)

selam kızlar ben geldim...

sizlere söylemeyi untmusum bu sabah eğitimim vardı.ancak geldim..
beni sormayın ne hallerdeyim bende bilmiyorum yarın öğleden sonra muhtemelen hastanede olucam..

nazkacım hoşgeldin canım. liste yarın kötü gibi seni alabiliriz yani..

kızlar herkesin acil olarak diyet moduna girmesi lazım .. hiç birimizin yemek yemek için gecerli bi sebebi yok canım istiyor gecelrli bi sebep değil mralim bozuk gecerli bi sebep değil bu kadarı kilo yapmaz gecerli bi sebep değil diyette ne yenmeliyse onlar yenmeden yapılmaz bu iş ben dahil yarından itibaren herkesin menüsünü görmek istiyorum .. kim ne yaptı herkes birbirini takip etsin uyarsın lürfen sen sunu yaptın bunu yapmadın böyle yapıcaktın die herkes birbirinin takipcisi olmalı bu durumdan baska türlü kurtulamayız. hıı eğer bu takım zayıflamak istemiyor sürekli yemeğe devam ediyor durumu olursa zaten bu iş yürümez bosuna zaman kaybı olur bu aksamdan en gec yarına herkes kendine ceki düzen versin lütfen.. haftaya herkesi kilo vermiş görmek istiyorum...

canim bence ikili eslelme yapalim herkes herkesi takip edemesede esler takip eder en azindan

ikili eslesmede olur hasretim yeterki fire vermeden devam edelimm...

ben yarin sabah arkadasa kahvaltiya gdicem elimden geleni yapicam ama yoksa 70 degil 80 kilo bile olabilirim yeniden ..platesimi aksamlari yapmaya karar verdim böyleikle tv karsisinda otururken biseyler atistirma istegimi önlemis olurum

ben yarin sabah arkadasa kahvaltiya gdicem elimden geleni yapicam ama yoksa 70 degil 80 kilo bile olabilirim yeniden ..platesimi aksamlari yapmaya karar verdim böyleikle tv karsisinda otururken biseyler atistirma istegimi önlemis olurum

tamam canım benimde babam yarın sabah gidiyor aksamları müsli yicem bende sabahlarıda tost öğlen zaten hastanede ne cıkarsa ondan yerim..

hosgeldin canim,sonunda gelebildin kac kilosun bakim :)

hoşbulduk canım kilomu söyleyemem çübkü belki yarına kadar veririm azcııkkk yarın söylerim artıkın öğrenirsin. bu arada vayyy vayyy vayyy diyorum selülitsavarda 4. gün maşallah maşallah sana

nazkacım hoşgeldin canım. liste yarın kötü gibi seni alabiliriz yani..

hoşbulduk canım, tamam o zaman ben de yarın yaparım kilo bildirimimi

bu aksam 5 oluyo ins,eeeeeee o bacaklari gördükten sonra

hasretim34 - eren sezen
deniz1984 - nazka
iremögze - bijoux
mersa -Prensesperi
prenses68 - meyvenull

kızlar listemiz bu ozaman herkes eşine iyi sahip cıksın. onu iyi yönlendirsin .
haftaya meyvelerimizi toplamaya baslayalım...
bu listeyi her hafta yenilicem yanlız sürekli aynı kişilerle olmıcaz..

kızlar listemiz bu ozaman herkes eşine iyi sahip cıksın. onu iyi yönlendirsin .
haftaya meyvelerimizi toplamaya baslayalım...
bu listeyi her hafta yenilicem yanlız sürekli aynı kişilerle olmıcaz..

iyi fikir :)

eren sezen bu hafta esim senmissin hadi bakalim gerci sen dukan yapiyosun ama olsun ben dukani iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…