Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasım bi dvd o öyle kac dk sürüyor..
bende yapabilirmiyim ki malzeme gerekiyormu..

ortalama 55 dk. falan sürüyor canım, ped, küçük ve büyük top ve lastik gerekiyor. bunlar olduktan sonra sen de yaparsın en fazla bir haftada alışıyorsun zaten

hi sanmiyoum canim artk herhangi bir dieti yapcak gücüm yok malesef

ben senden zayifmiyim(yeterlimi :)

sen benim ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabildiğimi bilmemektesin sanırım. kız yakın çıkacaz galiba yarışırız seninle

ortalama 55 dk. falan sürüyor canım, ped, küçük ve büyük top ve lastik gerekiyor. bunlar olduktan sonra sen de yaparsın en fazla bir haftada alışıyorsun zaten

bende bunlar yok canım en iisi ben kalca karın hareketleri olan videomu yapmaya devam edeyim ..
zaten kollarımada ağırlık alıcam baska yolu yok bu sarkık kolları toparlamanın..

ped mii sen bilmektesin ama :)

ayyy minder yerine ped demişim ama meyve de ped de yokmuş yaso ya problem değil, bak hemen sinirlendirmeye başlama beni 1 haftada eşini ve senin verdiğiniz toplam kiloyu bile geçip verdiğim kilolarda döverim seniiiiii :))))

yasemin yaaaa benim çok iştahım açık nolcak bu halim

kızlar yazım geldi ayrılısımı yaptım şimdi yarın olmıcam sabah kilomu bildirmeye gelirim ama cok erken olur saat buralar size emanet ben yarın aksama gelirim ancak ....

nazkaa nazkaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kelin ilaci olsa kenddi basina sürermi bacim ama ama sütl pisirilmi türk kahvesi istaaah ksmeye bire bir tabi bnim gibi pismesini beklemeyip saldiirsan benim gibi hava alirsin

nazkaa nazkaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kelin ilaci olsa kenddi basina sürermi bacim ama ama sütl pisirilmi türk kahvesi istaaah ksmeye bire bir tabi bnim gibi pismesini beklemeyip saldiirsan benim gibi hava alirsin

sevgili arkadaşım yasemin, iletilerimdeki sadece istediğin kısımları dikkate alman beni çok üzmekte bilesin :)))

yarışalım mı diyorum ne dersin diyorum kilo verip hava at bana gaza getir beni diyorum korkma kız bu kadar

bende gaz olsa kendimi atesliycem bacim ama tamam hadi cok istiyosun alayim ifadeni :)

zevcan ben yarin arkadasa gidicem ama türkiye saati en gec evde 15 de olurum ozamana hazirlarim bizim listeyi

tamam meyvem isalla haftaya vercem yani simdide veriyomda haftaya daha cok vercem ok söz

selam kızlar

bu akşam aktifry in hatırına yemek yedim.sıfır yagla tavuk ve salata.abartmadım.şimdide leslie mi yapacagım 3 mil.çok yorgunum duş alıncada hemen uykuya dalarım tahminim yarın görüşürüz.umarım yarın herkesin tartıda yüzü güler

mersa eşim olmussun.neler yapıyorsun bu hafta birbirimizden sorumluyuz.ben işten geldim bak leslie yapacam şimdi.senden de özellikle spor performansı bekliyorum bu hafta süper ikili olalım.güzel kilo verelim olurmu tatlım

Son düzenleme:
CNM ben senlemi esim yani okey yenerim insallah hadi bakalim...
evet tatlım seninle eşim yarıs değil yanlız bu durum sen beni ben seni kontrol edicez yediğin içtiğin sporun kacamağın artık her sekilde birbirimizin takibinde olucaz..

tamam meyvem isalla haftaya vercem yani simdide veriyomda haftaya daha cok vercem ok söz
inş canım inş hepimiz vericez haftaya...
eşmi olduk biz şimdi hadi kolay gelsin bize :))

evet canım herkesin bi eşi var seninki hasretim birbirinize iiyi bakın :))

selam kızlarrr,
bu gün gündüz hiç giremedim takıma çok yoğundum.öğleden sonra 29 yıllık evlilikten sonra boşanıp sonrada pişman olan dostlarımızın nikahı ve kokteyli vardı.ve orda birazcık kaçırdım.veeeee sabah tartıldım geçen haftadan fazlayım.canım çok sıkkın sabah denizden taze tutulmuş 3 kilo balık aldım onları dolaba koydum sanıyodum meğerse masanın üstünde unutmuşum koşuşturmaktan akılmı kaldı.of yaaaa...takımda eşleşmeler olmuş ben daha önce 5. takımdaykende oluyodu ve çok faydasını görüyoduk.

canım inşallah seni utandırmam.birbirimize destek oluruz.benden çokk fazla spor performansı bekleme bu halimle zaten sürekli spor yapar moddayım inanılmaz hareketliyim ve çokk yoruluyorum.yapabildiğim sadece tarçınla yürümek bu aralar daha fazlasını kaldırabileceğimi sanmıyorum .bu sabahta 45 dakika yürüyüşümü yaptım.ve bütün gün koşturup durdum.bende istiyorum o fritözden ama bu aralar taksidim çok fazla bide televizyon bozuldu mecburen onu yeniliycez benimki yine başka bahara kaldıııı....ama söz elimden geleni yapacam :))

****4.takım 226. etap****

hasretim34(64/)
deniz1984(86.2/)
iremögze(73.8/)
mersa(80.2/)
_katherina_( 72,5) Kilo bildirmedi vediskalifiye edildi
ebraryusuf(77.8) kilo bildirmedi ve diskalifiye edildi
eren sezen(74/)
prenses68(71.3/)
meyvenull( 63.1/)
bijoux(69.8/)
nazkaa(64.5/) 222. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstı

4.Takim ortalama yüzdesi ( )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…