nasım bi dvd o öyle kac dk sürüyor..
bende yapabilirmiyim ki malzeme gerekiyormu..
hi sanmiyoum canim artk herhangi bir dieti yapcak gücüm yok malesef
ben senden zayifmiyim(yeterlimi :)
ortalama 55 dk. falan sürüyor canım, ped, küçük ve büyük top ve lastik gerekiyor. bunlar olduktan sonra sen de yaparsın en fazla bir haftada alışıyorsun zaten
ortalama 55 dk. falan sürüyor canım, ped, küçük ve büyük top ve lastik gerekiyor. bunlar olduktan sonra sen de yaparsın en fazla bir haftada alışıyorsun zaten
sen benim ne kadar kısa sürede ne kadar fazla kilo alabildiğimi bilmemektesin sanırım. kız yakın çıkacaz galiba yarışırız seninle
ped miisen bilmektesin ama :)
ayyy minder yerine ped demişim ama meyve de ped de yokmuş yaso ya problem değil, bak hemen sinirlendirmeye başlama beni 1 haftada eşini ve senin verdiğiniz toplam kiloyu bile geçip verdiğim kilolarda döverim seniiiiii :))))
yasemin yaaaa benim çok iştahım açık nolcak bu halim
ped miisen bilmektesin ama :)
nazkaa nazkaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kelin ilaci olsa kenddi basina sürermi bacim ama ama sütl pisirilmi türk kahvesi istaaah ksmeye bire bir tabi bnim gibi pismesini beklemeyip saldiirsan benim gibi hava alirsin
sevgili arkadaşım yasemin, iletilerimdeki sadece istediğin kısımları dikkate alman beni çok üzmekte bilesin :)))
yarışalım mı diyorum ne dersin diyorum kilo verip hava at bana gaza getir beni diyorum korkma kız bu kadar
zevcan ben yarin arkadasa gidicem ama türkiye saati en gec evde 15 de olurum ozamana hazirlarim bizim listeyi
bana müsade artık saatim geldi cıkıyorum yavastan..
daha aksam yemeği yapıcamm.....
aksama görüşürüz....
CNM ben senlemi esim yani okey yenerim insallah hadi bakalim...hasretim34 - eren sezen
deniz1984 - nazka
iremögze - bijoux
mersa -Prensesperi
prenses68 - meyvenull
selam kızlar ben geldim...
sizlere söylemeyi untmusum bu sabah eğitimim vardı.ancak geldim..
beni sormayın ne hallerdeyim bende bilmiyorum yarın öğleden sonra muhtemelen hastanede olucam..
nazkacım hoşgeldin canım. liste yarın kötü gibi seni alabiliriz yani..
kızlar herkesin acil olarak diyet moduna girmesi lazım .. hiç birimizin yemek yemek için gecerli bi sebebi yok canım istiyor gecelrli bi sebep değil mralim bozuk gecerli bi sebep değil bu kadarı kilo yapmaz gecerli bi sebep değil diyette ne yenmeliyse onlar yenmeden yapılmaz bu iş ben dahil yarından itibaren herkesin menüsünü görmek istiyorum .. kim ne yaptı herkes birbirini takip etsin uyarsın lürfen sen sunu yaptın bunu yapmadın böyle yapıcaktın die herkes birbirinin takipcisi olmalı bu durumdan baska türlü kurtulamayız. hıı eğer bu takım zayıflamak istemiyor sürekli yemeğe devam ediyor durumu olursa zaten bu iş yürümez bosuna zaman kaybı olur bu aksamdan en gec yarına herkes kendine ceki düzen versin lütfen.. haftaya herkesi kilo vermiş görmek istiyorum...
iyi fikir :)
eren sezen bu hafta esim senmissin hadi bakalim gerci sen dukan yapiyosun ama olsun ben dukani iyi biliyorum
evet tatlım seninle eşim yarıs değil yanlız bu durum sen beni ben seni kontrol edicez yediğin içtiğin sporun kacamağın artık her sekilde birbirimizin takibinde olucaz..CNM ben senlemi esim yani okey yenerim insallah hadi bakalim...
inş canım inş hepimiz vericez haftaya...tamam meyvem isalla haftaya vercem yani simdide veriyomda haftaya daha cok vercem ok söz
eşmi olduk biz şimdi hadi kolay gelsin bize :))
selam kızlar
bu akşam aktifry in hatırına yemek yedim.sıfır yagla tavuk ve salata.abartmadım.şimdide leslie mi yapacagım 3 mil.çok yorgunum duş alıncada hemen uykuya dalarım tahminim yarın görüşürüz.umarım yarın herkesin tartıda yüzü güler
mersa eşim olmussun.neler yapıyorsun bu hafta birbirimizden sorumluyuz.ben işten geldim bak leslie yapacam şimdi.senden de özellikle spor performansı bekliyorumbu hafta süper ikili olalım.güzel kilo verelim olurmu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?