ben yemeğe çıkıyorum kızlar yumurtamı yiyip geleyim
evet aebencim artık tanındım bu taktikle buralarda di mi :)bijom tü tü maşallah . canım takdigin nedir akşam aç kalmakmı ????
kilo verenleri tebrik redirim vermeyenlerde haftaya inşallah üzülmeyin
Bijoux canım canım canım seni çokkk tebrik ederim maşallah çok azimlisin kızzzzzz Allah nazarlardan saklasın senikupa yok kaldıramadım sen kaldırdım farzet
kızlar dün biraz abarttım yani çok yemedim ama çok kalorili yedim o yüzden bugünümü meyve günüm yaptım sadece meyve yiyorum. dengelenir sanıyorum baktım dengelenmedi yarını da salata günü yaparım
kızlar pazartesi günü ilk evlilik yıldönümümüz ve aynı zamanda eşimin doğum günü, hala ne yapacağımı bilemiyorum. öneriniz var mı?
****4.takım 227. etap**** [/COLOR]
hasretim34(64.9/) Geri dönmek üzere ayrildi
deniz1984(86.2/85.7/0.5/0.29)kilo bildirmemişti 2 ye bölündü
iremögze(/75.1/75.1/0/%0)
mersa(80.9/81.5/-0.6/-%0.74)
eren sezen(72.5/72.5/0%0))
prenses68(71.0/70.1/0.9/%1.27)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.26)
bijoux(71.8/69.6/2.2/%3.06)
nazkaa(69/67.6/1.4/2.02)
prensesperi (83,5/83,1/0,4/%0,48)
4.Takim toplam yüzdesi%0.85
kizlar hepinizi tebrik ederim sonuc gayet güzel görünüyor
slm cnm yildönümünüz kutu olsun nice yillara ins....ben pasta yapmistim müzik fln mum yakmistim yatak odasina 10 kadar fln yani romantik bi ortam yaratmistim.
sonra iste öyle cnm bilmem isine yararmi
slm cnm kutlarim d.gününüzü ins kaldigingünaydın kızlar bu hafta giremedim kusura bakmayın yarın paşamın doğumgünü temizlik alışveriş ikramlık vs.derken çok yoğun geçti bu haftam kilom sabit aynı 72.500 dukan amcamada sadık kalamadım bu hafta pazartesi kaldığım yerden devam kendinize iyi bakın
afiyet olsun cnmben yemeğe çıkıyorum kızlar yumurtamı yiyip geleyim
kızlar pazartesi günü ilk evlilik yıldönümümüz ve aynı zamanda eşimin doğum günü, hala ne yapacağımı bilemiyorum. öneriniz var mı?
haha sonunda kabul ettinnnay ay ay havandan da geçilmiyor, darısı başımıza artık ne diyelim, attım tuttum senı geçerim diye ama maşallah yani nasıl yetişebilirm bu hızaaa
her ikisi de kutlu olsun canımkızlar pazartesi günü ilk evlilik yıldönümümüz ve aynı zamanda eşimin doğum günü, hala ne yapacağımı bilemiyorum. öneriniz var mı?
üff ikinci mi olmuşum hııh kesmez beni227. ETAP TAKIM DERECELERİ :
Etap 1.si : 7. takım
Etap 2.si : 1. takım
Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım
227. ETAP BİREYSEL DERECELER:
Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)
Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )
Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )
yandın elif ablaeren sezen-deniz1984
nazka-iremögze
bijoux - mersa
Prensesperi -prenses68
meyvenull -( yeni üye )
günaydın kızlarrr,
çok üzgünüm dün tartıldım şok geçirdim 2 gün önce kilo veriyorum diye seviniyordum 79.600 çıkmıştım.şimdide tartıldım acaba bir değişiklik varmı diye 81.500 geldim.gerçekten bu durumu anlayamadım.hepinizden çokkk özür diliyorum. arada 2 kilo fark var bu nasıl iş anlamadım yaaa.kesin bir yerlerde hata yaptım tamam kaçamaklarımda oldu ama elimden geldiğince dikkat ettim.çok üzgünüm kendi adıma ve takıma zarar verdiğim içinnn...
hasretim34(64.9/) Geri dönmek üzere ayrildi
günaydın kızlar bu hafta giremedim kusura bakmayın yarın paşamın doğumgünü temizlik alışveriş ikramlık vs.derken çok yoğun geçti bu haftam kilom sabit aynı 72.500 dukan amcamada sadık kalamadım bu hafta pazartesi kaldığım yerden devam kendinize iyi bakın
Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )
[/B][/CENTER][/B]
eren sezen-deniz1984
nazka-iremögze
bijoux - mersa
Prensesperi -prenses68
meyvenull -( yeni üye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?