Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

7.TAKIM ** 227. ETAP***

kırmızıgül06(77.2/77,2/0/0%)
doga3(92.5/91.5/1/%1.08)
ganfed(54/52,9/1.1/%2,04)geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5/67.1/0.4/%0.59))
aysen34(/64.6/0.4/64.2/%0,62)
roseberry(60/60/0/0%)
SAPHIRA(95.7/94.5/1.2/% 1.25)
ipekyol51(76/0.6/75.4/%0.79)
saferan(122/121.7/0.3/%0.25)
anşaa(72.2/68.7/3.5/%4.85)mezuniyetini istiyor

7. takım yüzde ortalaması 1,08%

hayirli cumalar kizlar, bizimde listemiz hazir onay alabilirmiyim

bijom tü tü maşallah . canım takdigin nedir akşam aç kalmakmı ????
kilo verenleri tebrik redirim vermeyenlerde haftaya inşallah üzülmeyin
evet aebencim artık tanındım bu taktikle buralarda di mi :)

Bijoux canım canım canım seni çokkk tebrik ederim maşallah çok azimlisin kızzzzzz Allah nazarlardan saklasın seni kupa yok kaldıramadım sen kaldırdım farzet

kaldırdım var işteee :)
teşekkürler canım benim

kızlar dün biraz abarttım yani çok yemedim ama çok kalorili yedim o yüzden bugünümü meyve günüm yaptım sadece meyve yiyorum. dengelenir sanıyorum baktım dengelenmedi yarını da salata günü yaparım

tebrik eden herkese teşekkürler fakat bu benim topladığım fazlalıklarımdı. asıl iş bu hafta belli olur :)

ay ay ay havandan da geçilmiyor, darısı başımıza artık ne diyelim, attım tuttum senı geçerim diye ama maşallah yani nasıl yetişebilirm bu hızaaa

kızlar pazartesi günü ilk evlilik yıldönümümüz ve aynı zamanda eşimin doğum günü, hala ne yapacağımı bilemiyorum. öneriniz var mı?

kızlar pazartesi günü ilk evlilik yıldönümümüz ve aynı zamanda eşimin doğum günü, hala ne yapacağımı bilemiyorum. öneriniz var mı?

slm cnm yildönümünüz kutu olsun nice yillara ins.... ben pasta yapmistim müzik fln mum yakmistim yatak odasina 10 kadar fln yani romantik bi ortam yaratmistim.
sonra iste öyle cnm bilmem isine yararmi

tsk ederim cnm ins daha cok verelim beraber...:44:

slm cnm kutlarim d.gününüzü ins kaldigin
yerden devam et cnm öptüm kib

slm kizlar yasom ins cnm biran önce toparlanirsin dikkat etmeye calis aksamlari gec yiyosan ondanda sislik olabilir ama
mersacim üzülme cnm ins dikkat et kacamak yapmamaya calis ins güzel olcak kendini sakin salma sakin
biran önce sende toparlanirsin insallah cnm b nm

kizlarrr ben sahurda : 1yumurta ile kepek ekmegiyle tost yedim su ictim elma yedim muz yedim
kizlar görüsmek üzre yine kimsecikler yookkk yaa
nerelerdesiniz öptüm sizi

daha nice mutlu senelere ins canimcim..

ben evlilik yildönümüzüde ( ilk yillar tabi) güzel bir masa hazirlayip evin her kösesine mum yakip yerleri güllerle süslemistim yatak odasida dahil..

sonracima degisik bisey olsun dersen bir sevgililer günündede esimin arabasinin icini gülle donatmistim sanirim 60 taneydi 1 gece önceden sabah ise gitmek icin arabaya gittiginde dddaaaaaaaadddaaaaaaaammmmmmmmmm süprrrrrrizzzzzzzzzz olmustu :)

ben kayinvalidecigimden geliyorum onun isyerinde calisiam kagidimi ona götürdüm isci basina verecek pazartesi basliycam sanirsam,yarinda esimin dogum günü pasta yapicam ona normalde hersiyni kendim yaparim ama belim agridigi icin hazir pasta tabani aldim krema süs püs halledicem iste

227. ETAP TAKIM DERECELERİ :

Etap 1.si : 7. takım

Etap 2.si : 1. takım

Etap 3.leri : 4 takım & 5. takım

227. ETAP BİREYSEL DERECELER:

Etap 1.si : anşaa 7. Takımdan ( %4. 85)

Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )

Etap 3.sü : ferdici = 13. Takımdan ( % 2.86 )

ay ay ay havandan da geçilmiyor, darısı başımıza artık ne diyelim, attım tuttum senı geçerim diye ama maşallah yani nasıl yetişebilirm bu hızaaa
haha sonunda kabul ettinnn

her ikisi de kutlu olsun canım

üff ikinci mi olmuşum hııh kesmez beni

eren sezen-deniz1984
nazka-iremögze
bijoux - mersa
Prensesperi -prenses68
meyvenull -( yeni üye )
yandın elif abla

günaydın kızlar
bu sefer oğlum uyandırmadı kendim uyandım beş buçukta daha da uyuyamadım. zaten bir saat sonra eşim gelecek dedim kalktım.
az önce tartıldım önceki günkü bol kalorili şeyleri yollamışım üstüne de kilo vermişim. yani siz de kilonuz kımıldamayınca veya çok kaçırdığınız zaman ertesi günü meyve günü yapın. abartmadan sadece meyve yiyin 1 gün olmak üzere. inanın işe yarıyor.
ben biraz pasta sitesi geziyim şimdi malum oğlumun pastasını ben yapıcam :)

günaydın kızlar nasılsınız?takım 3. lüğümüzü kutlarım.inşallah bundan sonra daha iyi dereceler alırızda yüzümüz güler

eski eşim mersacıgım üzülme arada bir oluyor öyle.bu hafta telafi edersin

hasretim34(64.9/) Geri dönmek üzere ayrildi

hasretim bazen insanın psikolojisi yoruluyor şu diyet meselelerinden en doğrusunu sen bilirsin.takıma gelmeye de devam edecekmişsin nasılsa seni ayrılmıs saymıyorum ben

oğlunun doğum günü kutlu olsun.Allah en mutlu günleri de göstersin

Etap 2.si : bijoux 4. Takımdan ( % 3.06 )

[/B][/CENTER][/B]

harikasın canım kocamannnn tebrikler

eren sezen-deniz1984
nazka-iremögze
bijoux - mersa
Prensesperi -prenses68
meyvenull -( yeni üye )

bu hafta eşim nick adasım prenses.şöle birbirimizin yamacından ayrılmayalım süper bir hafta geçirelim

Günaydın kızlar dün aksam cok yorgundum cevap yazamadım kusura bakmayın..
Hepinizi bu hafta cok tebrik ediyorum bijom özellikle seni tatlım..
Devamını daha iyilerini bekliyorum hepimizden...

Yasemin listeden ayırmıssın kendimi umarım en kısa zamnda toparlanır dönersin.. Takımda olman mutlu edicek beni..

Mersacım arada olur böyle seyler sen bu hafta telafi edersin biliyorum seni..

Aeben ablam iyiki varsın :))

doğumgünlerine yıl dönümlerine daha nice senelere diyorum hepinizi cok kutluyorum sekerler.. Aman kutlama var die cok fazla abartmayın..

Kızlar bide söyle bi durumumuz var malum ben gündüz yokum bu yüzden listemiz sorun oluyor cuma günleri yaseminde listeden cıktı. Persembe günü bildirim yapmayı öneriyorum ne dersiniz..oylamaya sunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…