• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam arkadaslar.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : DeryaOnDiet
İsim (İsteğe Bağlı ): Derya
Mesleginiz: Teknoloji sirkerinde urun sorumlusu
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kizim var. 7 aylik ve 5 yasinda
Yaşadığınız ulke: Polonya
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi daha guzel hissetmek ve saglik nedenleribden dolayi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet.
Hoşgeldin canım 😊

günaydın kızlar sabah kalktım yürüdüm geldim çalışmaya öyle başladım o kdar iyi hissettim ki sanki sabah yürüyünce tüm gün aklımda kalıyor zayıflama durumum :KK70:
sana güzel bir haber o zaman
sabah sporu kilo verdirir, akşam sporu form tutturur diye okumuştum bir yerde

29 Haziran Menü

Saat 13
2 kaşık patlıcanlı domatesli meze
2 kaşık patates salatası
2 kaşık süzme yoğurtlu meze
3 ızgara köfte bir parça tavuk

Saat 18 (tavuklu salata sipariş etmiştim ama Sezar sosundan dolayı yiyemedim tavuğunu yedim)
Avuç içi kadar tavuk ızgara
1 top dondurma

Saat 23
Türk kahvesi
Beyaz gofret 1 adet( paketli klasik eskinin gofretlerindendi arkadaş bi yerden bulmuş gelmiş ) 🙄
Bi avuç leblebi
1 bardak ayran

2 litre su

500 merdiven ==>150 puan
13429 adım ==> 402,87

552,87 puan

Arrietty_ Arrietty_

Eki Görüntüle 2879921
23 dekiler güzel giden günün dengesini bozmuş
Miktarlar belki az ama hepsini yağa çevirecek bir saatte yemişsin
Bugün bol sebze ve salata ile toparlamanı öneririm

aynı mantık canım
yan karın çalış ve kaslar sıcakken ip atla
twister benim belimi baya inceltmişti bir dönem
hem ucuz hem bel için faydalı bir alet
alayım da başlayayım bakayım yanlarım fırtlıyor deli oluyorum gerçi küçüldü sanki ama daha çok küçülsün tabii çok teşekkürler :KK36:

Canım ne yaptın ödem için ben yoldan geldigimde beri şiş hissediyorum.

Su an kalan 1.1 😀

Acikcasi zaten pazartesi tartim cok asiri fazlaydi, hem cok gec yemistim, hem alkol almistim, hem de karb tuketmistim. Tamamen diyet disi bir gundu yani.

Pazartesiden beridir if yapiyorum, minimum 18 saat. Sebzeyi artirdim. Sebzeyi artirinca hemen wc de etkisini gordum zaten. Sporum da guzel bu hafta. Beslenme icin o sebeple cok asiri bir sey yapiyorum denemez.

Hayırlı sabahlar kızlar 🍉 detoksumda 3. Günümde kaç kg gittiğini söyleyim , ilk gün 1 kg ikinci gün 500 gram gitti.. ve gece 4 saat uyku gündüz 1 saat uyku bana yetiyor çok dinç oluyorum :) odemlerimi zehrimi atıyorum elhamdülillah

Ama buraya başladığımda 2. Gunumdeydim detoksumun o yüzden o kadar fazla kilo gitmiş görünmeyecek.
ne geldi hoş geldi kuzum. giden olsun gelen olmasında önemli olan o.
Eki Görüntüle 2880066
Şerefine Ceydoşum 🥂
3.gün yeşil çay süt detoksundan bildiriyorum
tartı güzel şeyler söylüyor CEYDOS CEYDOS
mezun olabileceğim rakamı görmedim daha
ama perşembe 24 saatlik if yaparsam
görürüm sanki 🤩
Kızlar sizi 90 lar konseptli diskoya götürcem hemide kız kıza, mekan kapatcam dağıtın dağıtabildiğiniz kadar diye, ellemeli telefon alıcam hepinize 😂😂
afiyet olsun bacım. şimdi bende kalkıp demleyeceğim. 13:00 başlar içiş maratonu yatana kadar. bende etkisi nedir bilmiyorum. şu regl belirtileri etkileyecek mi onu da bilmiyorum.
ama discoya götürürsen seve seve gelirim. geçen bir fotoma denk geldim. fizik mükemmel dedim ki kendi kendime akşam 21den gece 2 ye kadar durmadan dans ederdin tabi olur. yemeden içmeden kendimi piste atar dağıtırdım.

ne geldi hoş geldi kuzum. giden olsun gelen olmasında önemli olan o.

afiyet olsun bacım. şimdi bende kalkıp demleyeceğim. 13:00 başlar içiş maratonu yatana kadar. bende etkisi nedir bilmiyorum. şu regl belirtileri etkileyecek mi onu da bilmiyorum.
ama discoya götürürsen seve seve gelirim. geçen bir fotoma denk geldim. fizik mükemmel dedim ki kendi kendime akşam 21den gece 2 ye kadar durmadan dans ederdin tabi olur. yemeden içmeden kendimi piste atar dağıtırdım.
regl dedin kalbimden vurdun
bende de az evvel belirtileri gözüktü
hem tatil hem tartı öncesi olmadı bu canım sıkıldı
geciktirmek için bir şeyler yapmayı düşünüyorum
oda tüm dengeyi bozuyor :(

birazdan alışverişe çıkacağım bende
belki o ara detoks saatlerini kaçırabilirim
ama bir cafede mola verip yeşil çay ve süt içerim diye düşündüm

regl dedin kalbimden vurdun
bende de az evvel belirtileri gözüktü
hem tatil hem tartı öncesi olmadı bu canım sıkıldı
geciktirmek için bir şeyler yapmayı düşünüyorum
oda tüm dengeyi bozuyor :KK43:

birazdan alışverişe çıkacağım bende
belki o ara detoks saatlerini kaçırabilirim
ama bir cafede mola verip yeşil çay ve süt içerim diye düşündüm
yok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.

yok sakın geciktirme bırak doğal akışında olsun. dün belirtilerini gördüm ama hala sökülemedi benimki azıcık ucundan. ama gelecek ve fena gelecek. yanına al zencefil ve tarçın içine katarsın.
geciktirmezsem denize giremem ki
kim bilir ne zaman sökülecek
hemen yarın gelse belki azalmış olur gidene kadar
geçen senede tatil yapmadım :(

Back
X