• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel bir eksi, tebrikler canım 😍

Tebrikler canım 😍
Teşekkürler canim
Kaloriyi sağlıklı yiyeceklerden alıyorsan sorun olmaz, ama belli bir ölçüsü de var tabi.. Daha çok sebze yemek iyi gelebilir, hem mideni doldurur tok hissedersin hem alman gereken kaloriyi aşmazsan fazla.. Yine de sağlığın herşeyden önce gelir..
Yapmaya çalıştığım.da o daha çok sebze meyve gibi hacmi ve besin değeri yüksek kalorisi az yiyeceklere yoneliyorum ama protein almadığımız yemeğin hacmi nekadar fazla olursa olsun açlık his ediyorum.
Bu yüzden projesinde almaya çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum çoğu zaman

Kizlar artik tatilin sonuna geliyoruz.
Kilo verme serüveni hala devam ediyor

Yarin takim ici Adim yarisi ile basliyoruz

✴️ Adim bildirimleri görselli olmalidir

@Suzan Avci Mahi57 Mahi57 @matilda34 BLU3 BLU3 ysmnczm ysmnczm @vl3demir @esmeriiim @Ayse_M suspushanimcim suspushanimcim
@Yzgt66 O okuyan_e @Tavsannesi @Lusi

Tamamdır başlasın yarış🙋🏼‍♀️
Kendimden bahsedeyim.🖐️

34 yasinda 2 cocuk annesiyim, oglum 6.5 yasinda kizim 2 yasinda .

Yurtdisinda Almanya'da yasiyorum.
Kizimdan once 58 60civariydim.
Gebelikle beraber maalesef aldim ve veremedim.
Verdim aldim verdim aldim.

Motivasyonum bir iyi bir kotu .

Desteginizi bekliyorum.
Hoşgeldiniz🥰🥳🥳
Ben kacamak yapmadim kaptanim. Porsiyonlarim buyuktu sadece biraz. Bol bol et salata:halay:
Bende yapmadım ama et yedik malüm🙈
Gunaydin kizlar
Sersem gibiyim. Kizim uyandirdi. Oturma odasinda tek duramiyor koca kiz.. 😑

Dün baya agirlik calistim. Suan heryerim agriyor
Günaydınlarr🥰🥳🥳

Arrietty_ Arrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum
Cok cok gecmis olsun

Arrietty_ Arrietty_ merhabalar canım Bn çok fazla dahil olamiycam nasl yapalım bilmiyorum korona testimiz pozitif çıktı Bn daha iyiyim ama eşim çocuklarım daha sıkıntılı evdeler ama çokta iyi degiller hepinizden çok çok dua bekliyorum

çok geçmiş olsun inşallah en az ağrılı şekilde atlatırsınız çabucak

Bugun spor evde 😂
Cardio u bisiklet ile yapmaya karar verdim
30dk yapip icerde agirlik calisacagim.
Bir ara ormana yuruyuse gidecegiz

16270276877501428107413279087609.webp

O okuyan_e korktugum gibi cikmamis tarti sonucun 🤭
Bende - 400 e uyandim bu sabah 🤟61.9
Pazartesi düz 61 gormeyi bekliyorum. Odemdir diye dusunuyorum cunku
kaptanım adım atmayınca tuvalet zor oluyor onu fark ettim dün sabah + 400 düm aslında ama şükür ki gidebildim :D

baktım bugün gramda olsa eksiyim yapıştırdım fotoyu :D :D

kaptanım adım atmayınca tuvalet zor oluyor onu fark ettim dün sabah + 400 düm aslında ama şükür ki gidebildim :KK70:

baktım bugün gramda olsa eksiyim yapıştırdım fotoyu :KK70: :KK70:
Adimi hafife almayin kizlar
Adim yarisi oldugu hafta cok guzel kilo vermistiniz. Farkli takim ileydi. Ama simdi kaptanlar da katiliyor :KK8:

Back
X