• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar ❤️
Bugün biraz yoğunum, daha doğrusu bu hafta yoğunum desem yeridir.. Akşam düğüne gideceğim, yarın öğlen yemeğe davetliyiz, pazartesi yine bir düğün var.. Bazı sebeplerden oğluma da erken doğum günü yapmayı düşünüyoruz, o da perşembeye denk geliyor, hiç boş zamanım yok bu hafta, umarım bu koşturma bana eksi olarak döner de oğlumun doğum günü pastasını ödül yerine yerim cuma günü 😍

Ayy ama çok sinir bozucu , gram gram veriyoruz maşallah kilo kilo geri dönüyor 😬😬 ben Türkiye’de 5 haftada ne olurum acaba şimdiden strese girdim , çok dikkat etmem lazım annemde hamur işleri havada uçuşuyor 🙈😂😂 Cuma’ya şahane eksi gelir kaptanım o zaman senden 🤗🤗

Kız yürüyüş en kolay yarış 😂😂 durduğun yerde bile adımlama yapabilirsin başladığında en az 30dk yapmak şartı ile bence. Yürüyüş bandına gerek yok yani 🤗🥰
Ceylan iste bahane ariyor. Yuruyus bandi yokmus 😂
Kacimizin evinde var sanki?? Cadi iste 🤭

Onlara dadanirsam kendimi durduramam diye o kapiyi acmiyorum.🙄 Mesela diyelim bir tarcinli meyve yedim doymadim der birdaha yerim.

😓 gun icinde dene istersen canim dilimleyerek yiyince hem gozun doyuyor hemde yavas yavs old.icin beynin tokluk algiliyor sadece elmayla yiyorum yedigim zaman bende muza filan hic girmedim

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.​
  • Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
  • Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie

:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Adim Yarisi :KK49:
IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@Yzgt66
@Lusi
tavsannesi tavsannesi 6.560
H3RA_ H3RA_
@Suzan Avci
@emell_13.562
@Mahi57
@ysmnczm7.182
Arrietty_ Arrietty_ 13.144
suspushanimcim suspushanimcim 10.200
BLU3 BLU3 35.062
@Melegimkorusun16.044
sedulu sedulu 12.367
Dahlia_ Dahlia_ 8.175

Eline saglik kaptanim🌺

Oh be sonunda dinleniyorum
BD1C4CA4-4E05-4FAA-9F3F-605C0413E071.webp

Ayy ama çok sinir bozucu , gram gram veriyoruz maşallah kilo kilo geri dönüyor 😬😬 ben Türkiye’de 5 haftada ne olurum acaba şimdiden strese girdim , çok dikkat etmem lazım annemde hamur işleri havada uçuşuyor 🙈😂😂 Cuma’ya şahane eksi gelir kaptanım o zaman senden 🤗🤗

Kız yürüyüş en kolay yarış 😂😂 durduğun yerde bile adımlama yapabilirsin başladığında en az 30dk yapmak şartı ile bence. Yürüyüş bandına gerek yok yani 🤗🥰
Evet malesef almak vermekten çok daha kolay.
Türkiye ye gelene kadar verebileceğin en iyi kiloyu vermeye çalış.

Back
X