olur ver bilgilerini arayayımzaten tek sıkıntım benm kredi kartımın olmaması spor salonu kabul etse taksit taksit versem ama yok kabul etmiyolar iki seferde veririm ve giderim paşalar gibi yok diyolar. sen ararmısın benim yerime 2 seferde nakit ödesek olmaz mı diye?
olur ver bilgilerini arayayım
ebrugül yarın sabah pazartesi ve salıyı sayıp yazacak, ben de çarşamba perşembeyi sayıp cuma bildiririm. ararım canım ne olacak ki ikna da ederimarıyacakmısın gerçekten belki uğurlu gelirsin yap bakalım takımın için kaptanım ama lütfen aaaaa. yarın sayım kimde bu ara ?
ebrugül yarın sabah pazartesi ve salıyı sayıp yazacak, ben de çarşamba perşembeyi sayıp cuma bildiririm. ararım canım ne olacak ki ikna da ederimver spor salonunun bilgilerini adını soyadını da ver hallederim
arıyorum şimdiayyyy tamam hemencecik veriyim 03122573333 andora spor salonu.soyadımda koç 650 dedi 6 aylık 2 seferde ödeyelim olmaz mı felan dee ya umarım ikna edersin.
kız bu kadın nuh diyo peygamber demiyo dediki yanınızda 1 kişi daha getirirseniz kişi başı 550 tl oluyor o şekilde yapabiliyoruz dedi, birinci taksiti vereyim ikinci taksiti senet yapalım dedim yok, ya ben muhasebeciyim işim var maaşım var öderim ama tek seferde ödemem zor, kredi kartımda yok alabileceğim kimse de yok diyorum, size yardımcı olmak isterdim ama yönetimin kesin emri var senet ve elden taksit yapmıyorlar dedi, ya dedim sürekli gelecem kanka olacaz zaten yabancımıyız dedimmümkün değil dedi. peki teşekkürler dedim kapattım ikna olmuyor
lüks bi yere benziyor telesekreter falan bence de yöneticilerden biriyle görüş belki onu ikna edersinhiç sorma dün bende çok ağladım ama yok ya kadın ikna olmuyor ben arasamda bide yönetim ya da idari bölümden biriylemi konuşsam yuhhhh ya adamlar tam bildiğin uyuz yahu.
ayyy harika bi yer söyle nişanlına göndersin seni burayaSitesine baksana andora sağlıklı yaşam merkezi.
,ayyy harika bi yer söyle nişanlına göndersin seni burayaDüğün hediyesi versin şimdiden Zordur almak bizden kızı
günaydın kızlar,
evet cumartesi başlayan doktor kontrolümdeki diyetim tam gaz devam ediyor, psikolojik olarak çok rahatım. Akşamları eşim sağolsun elimden tutup yürüyüşe götürüyor dün resmen bu yürüyüşler sonucunda belediyenin yeni yaptırdığı bir parkı keşfettik hemde yürüyüş parkurlu :sev:
Sevinçten 5 tur attık öldük yorgunluktan mekik çektim filan, yıllar sonra ilk kez kendimi bu kadar kararlı ve rahat hissediyorum bu da hakkını yiyemem öncelikle eşim ve sonra sizin sayenizde:)
bir de en büyük sevincim spora ve yediklerime dikkat etmeye başlayınca 4 aydır olmadığım regli oldum çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
teşekkür ediyorum canım, inşallah çalışmalarımızın meyvesini yediğimiz zamanlarda da tebrik edersinspor sağlıktır diye boşuna demiyolar. EŞİNİDE TEBRİK EDİYORUM NE GÜZEL YAPMIŞSINIZ İKİNİZEDEve alkış yolluyorum.
süper söyle yarısını nişanlın versin,
havuzuda mükmmel hem bayanlar ayrı.
helal olsun eşinegünaydın kızlar,
evet cumartesi başlayan doktor kontrolümdeki diyetim tam gaz devam ediyor, psikolojik olarak çok rahatım. akşamları eşim sağolsun elimden tutup yürüyüşe götürüyor dün resmen bu yürüyüşler sonucunda belediyenin yeni yaptırdığı bir parkı keşfettik hemde yürüyüş parkurlu :sev:
sevinçten 5 tur attık öldük yorgunluktan mekik çektim filan, yıllar sonra ilk kez kendimi bu kadar kararlı ve rahat hissediyorum bu da hakkını yiyemem öncelikle eşim ve sonra sizin sayenizde:)
bir de en büyük sevincim spora ve yediklerime dikkat etmeye başlayınca 4 aydır olmadığım regli oldum çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkk
valla spor sağlıktır ama başlarda çok zorlanıyor insanspor sağlıktır diye boşuna demiyolar. EŞİNİDE TEBRİK EDİYORUM NE GÜZEL YAPMIŞSINIZ İKİNİZEDEve alkış yolluyorum.
süper söyle yarısını nişanlın versinince bir gelin olmanı o da ister herhalde
helal olsun eşinevalla çok sevindim canım inşallah bu hafta seni muhteşem bir başlangıçla listeye alırızzz
valla spor sağlıktır ama başlarda çok zorlanıyor insanşu an heryerim ağrıyor mesela nasıl zıpladıysam en son trambolinin üstünde dans ediyordum hahaha
teşekkür ediyorum canım, inşallah çalışmalarımızın meyvesini yediğimiz zamanlarda da tebrik edersin
ya sen de haklısın evlilik arifesinde zaten bir sürü masraf var. 3 aylık ne kadar ona gitsen?ya aslında o çok istedi ama kart limitini doldurmak ben istemedim çünkü arasıra indirimde bişi görünce hemen alıyoruz onun için yoksa o hemen ödeyecektikıyamam ya ona aslında oda istiyo pufff ama elinden bişi gelmeyincede üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?