Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya sen de haklısın evlilik arifesinde zaten bir sürü masraf var. 3 aylık ne kadar ona gitsen?

3 aylık olmuo ki kaldırmışlar 3 aylık olsaydı burdan bi mühendisimiz var bizim çok nettir çabuk ikna eder diye tahmin ediyorum belki o başarır ya o direk yetkili ile görüşecek müdür olur yardımcısı olur ne kadar öenmliymiş ya yuhhh bi ikna olmadı kadın. allah allah.

en iyisi dövelim bak nasıl ikna oluyor

kızlar ben bi ürün buldum bacak ve basen için egzersiz aleti hıp shaper twist ve pilates ürüdü disk her ikisinide almaya karar verdim akşamlarıda spor yaparım arasıra da yüzmeye gittim mi tamamdır.

canım senin için demedim ebrugül, hilal, pinkpink, çiğdem vs. için dedim sadece 3ümüz yazıyoruz ondan.

akşam trambolinimi alır pc karşısına geçerim

işte geldim burdayım.. biraz sabah yoğunluğu vardı. bitince geldim hemen.

tubiş trambolinin hayırlı olsun. çok kıskandım valla. 1 ay dene bakalım faydası oluyor mu?

işte geldim burdayım.. biraz sabah yoğunluğu vardı. bitince geldim hemen.

tubiş trambolinin hayırlı olsun. çok kıskandım valla. 1 ay dene bakalım faydası oluyor mu?
hoşgeldin canım teşekkür ederim valla sabah tartıldım 80.6 çıktım şoook oldummmmm, cuma 81.6'idim trambolinden midir bilinmez tabi canım bu arada dün ve bugünü sayıp yarın bildirirsin dimi? Mesaj sayımı? çarşamba perşembeyi de ben sayıp cuma bildirecem?

Son düzenleme:
dün sabah
200gram yoğurt

öğlen
yarım porsiyon pilav (ama hepsi bitmedi)
yarım porsiyon barbunya (oda bitmedi)
salata

ara
yoğurt

ara
danette puding

akşam
1bardak çay
azcık domates
peynirli böreğin yarısı ( havuç şeklinde kesilmiş sıfır yağsız çörek otlu hafif acılı peynirli böreğin yarısı)(kaynanam zorla yedirdi sonra bir tane daha verecekti yemedim)

kızacak şey aramayın dün yediklerimden sonra hepsi bitti bir karın ağrısı hepsi gitti boşalttım

Kızlar ben bişi fark ettim buna gerçi bende dahilim kimse neden menüsünü paylaşmıyor
hemen dünkü menümü paylaşayım diyetisyenin verdiği katı diyete başladım dün

sabah: 2 galeta + 1 bardak light süt
ara: 2 tane mürdüm eriği
öğle: 2 tane ızgara köfte(küçük) + salata
ara: 1 bardak light süt
akşam: 100 gram tavuk ızgara + salata
gece 2 kaşık light yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…