ya sen de haklısın evlilik arifesinde zaten bir sürü masraf var. 3 aylık ne kadar ona gitsen?
en iyisi dövelim bak nasıl ikna oluyor3 aylık olmuo ki kaldırmışlar 3 aylık olsaydı burdan bi mühendisimiz var bizim çok nettir çabuk ikna eder diye tahmin ediyorum belki o başarır ya o direk yetkili ile görüşecek müdür olur yardımcısı olur ne kadar öenmliymiş ya yuhhh bi ikna olmadı kadın. allah allah.
en iyisi dövelim bak nasıl ikna oluyor
kızzz onları alacağına trambolin allllçooooooookkkkkkkkkkkkk haklısın bencede kıralım yüzünü gözünü. hahahahahahahahahaha
kızzz onları alacağına trambolin allll
al bakalım spor salonundan daha ucuz hemonuda alıcam twıst de alıcam ben beğendim belki basen gider
yok be nolcak gayet sağlam ben ilk tedirgin oldum 1 dk hopladım baktım sağlam sonra başladım dans etmeyeShape on Trampoline 1 - Dailymotion video
Shape_2 - Dailymotion video
Shape_3 - Dailymotion video
arkadaşım tubişim izle gül gül gül koptum yahuçılgın kız nasıl zıplıyor ben korkarım ya bişi olsa?
bu arada diğerleri nerde yaaa
yok canım bizim öyle yasak değil siteler açılmıyor face msn youtube vs. gibi sitelerne bilem yahu yine yoklar normalde banada kızıyolar ama çaktırmadan baktımmmmm.
burdayız ama aynı zamanda da işteyiz yavbu arada diğerleri nerde yaaa
yok canım bizim öyle yasak değil siteler açılmıyor face msn youtube vs. Gibi siteler
canım senin için demedim ebrugül, hilal, pinkpink, çiğdem vs. için dedim sadece 3ümüz yazıyoruz ondan.burdayız ama aynı zamanda da işteyiz yav
akşam trambolinimi alır pc karşısına geçerimtrambolin egzersizleri ve hareketleri var yap bence izlede.
canım senin için demedim ebrugül, hilal, pinkpink, çiğdem vs. için dedim sadece 3ümüz yazıyoruz ondan.
akşam trambolinimi alır pc karşısına geçerim
hoşgeldin canım teşekkür ederimişte geldim burdayım..biraz sabah yoğunluğu vardı. bitince geldim hemen.
tubiş trambolinin hayırlı olsun. çok kıskandım valla. 1 ay dene bakalım faydası oluyor mu?
hemen dünkü menümü paylaşayım diyetisyenin verdiği katı diyete başladım dünKızlar ben bişi fark ettim buna gerçi bende dahilim kimse neden menüsünü paylaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?