Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMA [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/"]zayiflama[/URL] YARIŞMASI 273. ETAP SONUÇ LİSTESİ
31 AGUSTOS-07 EYLÜL 2012

Takım Dereceleri
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61

2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36

Kızlaaaar 2.olduk
Geçen hafta 1. bu hafta 2.yiz,ilk üçten hiç düşmeyelim inşallah

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum,aslında hepimizi yani:)
Kilo veremeyenimiz yok sadece bildirmeyenimiz var,tartılamayanımız var
Hilal ve Eylül bildirim yapsaydınız birinciydik,ikinciliğimiz için ikinizi tebrik edip teessüflerimi sunuyorum :)

merhabalarrr sporumu yaptım aksam yemeğimi de yedim yine ne yediğimi yazimmm :) patates haşlaması yedimmm bolll bollll su içtimmmm dua edin bana da şu diyeti hayırlısıyla atlatim arkadaşlar ...
afiyet olsun patates kabız yapmasın?

sadalyeden atlayınca bişe olmazki,boşa yorulma Eylülüm atlamışken yüksek bir yerden atla şanına değsin

Onun kod adı tubiş87 canım 84 değil :)
hah bende şanına yakışmaz diye 10. kattan atla demiştim

heyoooo olsun haftaya 1. oluruz gerçi haftaya ben regl olcam ama bakalım hayırlısı kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmmmmmm eylüle de teessüflerimi sunuyorum şuan burda olmasa da

afiyet olsun patates kabız yapmasın?

hah bende şanına yakışmaz diye 10. kattan atla demiştim

Anlamıyrki işte canım,biz kendi karizmasını düşünüyoruz :)

heyoooo olsun haftaya 1. oluruz gerçi haftaya ben regl olcam ama bakalım hayırlısı kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmmmmmm eylüle de teessüflerimi sunuyorum şuan burda olmasa da

Ay haftaya bendede aynı durum var,umarım sıkıntı olmaz.
Her hafta nazarlık diye ''0'' lar olmasa rahaaat rahat 1.oluruz.
Her hafta ilk üç olsunda motivasyonumuz artsın değil mi

akşam sadece yoğurt yedim yarın 7'li kiloları görmezsem çok üzülecem açımmmmmmmmmmmmmm açççççççççççççççççç

kızlar hepinize günaydın..

dün rahatsız olduğum için izin alıp işten önce doktora ordan eve gittim haber veremedim kusura bakmayın takım ikinciliği için hepinizi teker teker kutluyorum haftaya birinciliği de alırız inşallah diyorum

sadalyeden atlayınca bişe olmazki,boşa yorulma Eylülüm atlamışken yüksek bir yerden atla şanına değsin

Onun kod adı tubiş87 canım 84 değil :)

ben 87 yapmamış mıydım? elim değmiş dmekki azcık 84 olmuş sanki ?

ikinciliğimize sevinemiyorum burnumdan geldi çünkü . işçiler olmasa erkekler gidip karşıda atölyede tartılacaktım olmadı istiyerekde yapmadım tartı yoktu sanırım komşudaymış öle bişiler dediler. hafftaya aradaki farkı kapatırım 1. oluruz. bireyseldede öle olmayı denerim.

hepinize günaydın kızlar !

hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı tebrik ederim . ikinciliğinizi kutluyorum. takıma "0" etkisi yaptığım için hepinizden özür dilerim .şimdiye kadar yeni gelen arkadaşlarda biliyorlar ki bu şekilde bişi yapmamıştım elimde olmayan ve işe erken gelmemden dolayı malesef tartılamadım .takım için bu (-) oldu. kuzunun ve tubişinde dediği gibi ben "0" olmasaydım takım ortalamamız belkide artacaktı. birdaki sefere bu şekilde yapmamaya çalışıcam . tekrar kusuruma bakmayın.

dün sabah
bişi yemedim

öğlen
azcık taze fasülye
1fincan kadar makarna
üzüm

ara
yoğurt

ara
süt azcık ekmek ucu ve peynir

akşam
bişi yemedim.

bende rahatsızlığımdan ötürü listemi sekteye uğrattım yemediklerim oluyor ama sabah kahvaltısı için şöyle diyebilirim:

salatalık domates
1 kb beyaz peynir
8 yeşil zeytin
2 cebiz içi
şekersiz çay
2 dilim light ekmek

Son düzenleme:
ya kusura bkmayın gerçekten acayip fzla işim vardı ve internetim yoktu cuma bldirimi tamamen aklımdan çkmş çok üzgünüm ne desem boş ama hftya iyi bi kilo vereceğm diyetimi bozmadm şu an kaç kıloyum blmiyorum ama verdiğimi düşünüyorum üni kaydı için evde değildim de şimdide zar zor giriyorum

ne güzel bişi için uğraşmışsın dün keşke bildirim yapabilseydiN bende yapamadım tartılamadım ne yazık ki iyisindir umarım ve diliyorum ki kilo vermişsindir.

Son düzenleme:
bu sabah domates yedim bol bol su içtim öğle yemeğimdede domates kavurması biber közlemesi bugun bol bol bunlar var menüm de :)

Kızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.

Kızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.
Ben geldimmmmmmmmm takılmadık canım fazla kıskandırmaya gerek yok sadece ayak üstü muhabbet ettik bizim oturduğumuz cafeye geldi kuzummm beni aradı bende masasına gittim tanıştık ama müsait bir günde takılacağız onunla durun geçmişe bakıp döneyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…