- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
afiyet olsun patates kabız yapmasın?merhabalarrr sporumu yaptım aksam yemeğimi de yedim yine ne yediğimi yazimmm :) patates haşlaması yedimmm bolll bollll su içtimmmmdua edin bana da şu diyeti hayırlısıyla atlatim arkadaşlar ...
hah bende şanına yakışmaz diye 10. kattan atla demiştimsadalyeden atlayınca bişe olmazki,boşa yorulma Eylülüm atlamışken yüksek bir yerden atla şanına değsin
Onun kod adı tubiş87 canım 84 değil :)
heyoooo olsun haftaya 1. oluruz gerçi haftaya ben regl olcam ama bakalım hayırlısıTakım DereceleriCUMA [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/"]zayiflama[/URL] YARIŞMASI 273. ETAP SONUÇ LİSTESİ
31 AGUSTOS-07 EYLÜL 2012
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
Kızlaaaar 2.olduk
Geçen hafta 1. bu hafta 2.yiz,ilk üçten hiç düşmeyelim inşallah
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum,aslında hepimizi yani:)
Kilo veremeyenimiz yok sadece bildirmeyenimiz var,tartılamayanımız var
Hilal ve Eylül bildirim yapsaydınız birinciydik,ikinciliğimiz için ikinizi tebrik edip teessüflerimi sunuyorum :)
afiyet olsun patates kabız yapmasın?
hah bende şanına yakışmaz diye 10. kattan atla demiştim
heyoooo olsun haftaya 1. oluruz gerçi haftaya ben regl olcam ama bakalım hayırlısıkilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmmmmmm eylüle de teessüflerimi sunuyorum şuan burda olmasa da
akşam sadece yoğurt yedim yarın 7'li kiloları görmezsem çok üzülecemAnlamıyrki işte canım,biz kendi karizmasını düşünüyoruz :)
Ay haftaya bendede aynı durum var,umarım sıkıntı olmaz.
Her hafta nazarlık diye ''0'' lar olmasa rahaaat rahat 1.oluruz.
Her hafta ilk üç olsunda motivasyonumuz artsın değil mi
akşam sadece yoğurt yedim yarın 7'li kiloları görmezsem çok üzülecemaçımmmmmmmmmmmmmm açççççççççççççççççç
kızlarrrrrrrrrr uyudunuz muuuuuuuuuuu
sadalyeden atlayınca bişe olmazki,boşa yorulma Eylülüm atlamışken yüksek bir yerden atla şanına değsin
Onun kod adı tubiş87 canım 84 değil :)
Takım DereceleriCUMA [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/"]zayiflama[/URL] YARIŞMASI 273. ETAP SONUÇ LİSTESİ
31 AGUSTOS-07 EYLÜL 2012
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
Kızlaaaar 2.olduk
Geçen hafta 1. bu hafta 2.yiz,ilk üçten hiç düşmeyelim inşallah
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum,aslında hepimizi yani:)
Kilo veremeyenimiz yok sadece bildirmeyenimiz var,tartılamayanımız var
Hilal ve Eylül bildirim yapsaydınız birinciydik,ikinciliğimiz için ikinizi tebrik edip teessüflerimi sunuyorum :)
bende rahatsızlığımdan ötürü listemi sekteye uğrattım yemediklerim oluyor ama sabah kahvaltısı için şöyle diyebilirim:
salatalık domates
1 kb beyaz peynir
8 yeşil zeytin
2 cebiz içi
şekersiz çay
2 dilim light ekmek
ya kusura bkmayın gerçekten acayip fzla işim vardı ve internetim yoktu cuma bldirimi tamamen aklımdan çkmş çok üzgünüm ne desem boş ama hftya iyi bi kilo vereceğm diyetimi bozmadm şu an kaç kıloyum blmiyorum ama verdiğimi düşünüyorum üni kaydı için evde değildim deşimdide zar zor giriyorum
afiyet olsun patates kabız yapmasın?
hah bende şanına yakışmaz diye 10. kattan atla demiştim
Ben geldimmmmmmmmmKızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?