çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yokturkızlar hepinize günaydın..
dün rahatsız olduğum için izin alıp işten önce doktora ordan eve gittim haber veremedim kusura bakmayın takım ikinciliği için hepinizi teker teker kutluyorum haftaya birinciliği de alırız inşallah diyorum
kuzummm bu maç bitti öteki maçlara bakacazzzhepinize günaydın kızlar !
hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı tebrik ederim . ikinciliğinizi kutluyorum. takıma "0" etkisi yaptığım için hepinizden özür dilerim .şimdiye kadar yeni gelen arkadaşlarda biliyorlar ki bu şekilde bişi yapmamıştım elimde olmayan ve işe erken gelmemden dolayı malesef tartılamadım .takım için bu (-) oldu. kuzunun ve tubişinde dediği gibi ben "0" olmasaydım takım ortalamamız belkide artacaktı. birdaki sefere bu şekilde yapmamaya çalışıcam . tekrar kusuruma bakmayın.
niye o kadar aç kaldın bakem sendün sabah
bişi yemedim
öğlen
azcık taze fasülye
1fincan kadar makarna
üzüm
ara
yoğurt
ara
süt azcık ekmek ucu ve peynir
akşam
bişi yemedim.
geldim geldimmmm dışardaydım gün boyu biliyosunpardon ama kızlar nerede ?
kahvaltı gayet güzel canımm azmine hayranımm çok geçmiş olsun tekrardannnbende rahatsızlığımdan ötürü listemi sekteye uğrattım yemediklerim oluyor ama sabah kahvaltısı için şöyle diyebilirim:
salatalık domates
1 kb beyaz peynir
8 yeşil zeytin
2 cebiz içi
şekersiz çay
2 dilim light ekmek
Hilalll hoşgeldin ben tahmin ettim senin üni kaydı için gittiğiniii neyse haftaya telafi edersin seni çok özledikkkya kusura bkmayın gerçekten acayip fzla işim vardı ve internetim yoktu cuma bldirimi tamamen aklımdan çkmş çok üzgünüm ne desem boş ama hftya iyi bi kilo vereceğm diyetimi bozmadm şu an kaç kıloyum blmiyorum ama verdiğimi düşünüyorum üni kaydı için evde değildim deşimdide zar zor giriyorum
haftaya birinci olcazzzzzzz inşallahhhne güzel bişi için uğraşmışsın dün keşke bildirim yapabilseydiN bende yapamadım tartılamadım ne yazık ki iyisindir umarım ve diliyorum ki kilo vermişsindir.
hadi bakalım inşallah güzelce verirsin kilocuklarııyapmadı çünkü bitki çayıda içiyorum :))
afiyet olsun bugün domates günü anlaşılanbu sabah domates yedim bol bol su içtim öğle yemeğimdede domates kavurması biber közlemesi bugun bol bol bunlar var menüm de :)
Ben geldimmmmmmmmmKızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.
Son düzenleme: