Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur takıma katkın için teşekkür ederim katılımlarının daim olması dileğimleee

kuzummm bu maç bitti öteki maçlara bakacazzz tartı almazsan ankaraya geldiğimde kafana tartı atarım bak

dün sabah
bişi yemedim

öğlen
azcık taze fasülye
1fincan kadar makarna
üzüm

ara
yoğurt

ara
süt azcık ekmek ucu ve peynir

akşam
bişi yemedim.
niye o kadar aç kaldın bakem sen

pardon ama kızlar nerede ?
geldim geldimmmm dışardaydım gün boyu biliyosun

kahvaltı gayet güzel canımm azmine hayranımm çok geçmiş olsun tekrardannn

Hilalll hoşgeldin ben tahmin ettim senin üni kaydı için gittiğiniii neyse haftaya telafi edersin seni çok özledikkk düzenini kur güzelce yeni bir hayat seni bekliyor ve incecik bir hayat inşallahhhhhhh

ne güzel bişi için uğraşmışsın dün keşke bildirim yapabilseydiN bende yapamadım tartılamadım ne yazık ki iyisindir umarım ve diliyorum ki kilo vermişsindir.
haftaya birinci olcazzzzzzz inşallahhh

yapmadı çünkü bitki çayıda içiyorum :))
hadi bakalım inşallah güzelce verirsin kilocuklarıı

bu sabah domates yedim bol bol su içtim öğle yemeğimdede domates kavurması biber közlemesi bugun bol bol bunlar var menüm de :)
afiyet olsun bugün domates günü anlaşılan

Kızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.
Ben geldimmmmmmmmm takılmadık canım fazla kıskandırmaya gerek yok sadece ayak üstü muhabbet ettik bizim oturduğumuz cafeye geldi kuzummm beni aradı bende masasına gittim tanıştık ama müsait bir günde takılacağız onunla

Son düzenleme:
Işte kızlar böle bizden ve gözden uzakta takılıyolar beraber ohhh kk unutuldu valla takım naptı felan diyen yok.

Ben kaçtım pazartesi görüşürüz hafta sonu kim sayım yapacak rica etsem ben pazartesi salı sayım yapım çarşamba bildiriyim ne dersiniz?

Işte kızlar böle bizden ve gözden uzakta takılıyolar beraber ohhh kk unutuldu valla takım naptı felan diyen yok.
aşkolsun kızzz dışarda işim vardı tatil ya bugün

Ben kaçtım pazartesi görüşürüz hafta sonu kim sayım yapacak rica etsem ben pazartesi salı sayım yapım çarşamba bildiriyim ne dersiniz?
bu hafta cuma cumartesi ve pazarın sayımını kuzu yapsın bu hafta hiç sayım yapmadı
tamam canım pazartesi salıyı sen say haftaya

Hilalll hoşgeldin ben tahmin ettim senin üni kaydı için gittiğiniii neyse haftaya telafi edersin seni çok özledikkk düzenini kur güzelce yeni bir hayat seni bekliyor ve incecik bir hayat inşallahhhhhhh

Evet söylemiştim gitmeden arkadaşlarımada yardım etmem gerekiyordu kendi kaydım buradaydı ama onlarınki değildi,ne yazıkki haberde veremedim size :S Ani olduda birazcık Birde hazırlık için sınavım var ona çalıştım :)

Tabiii telafi edeceğim :) İnşallah Tuğba ablacım :)

Ay yeni geldim Mersindeeeen öldüm yoruldum bittim...

Bugün Tubişle tanıştık he,çatlayın :))

Bir geçmişe bakıyo geliyorum.

Hilal hanıııım,gelmişsin
dur ben senin hesabınıı alacam şimdi :)

Eylül eylül eylül sana süper haberim var,düğününe kadar son gözdeme kavuşursam foto çekecektim ya,aldım bugüüüün

Kız Hilal tubişe yada bana sana ulşacağımız bir mail adresi ya da sakıncası yoksa telefon numaranı özel mesajla yaz lütfen.
Bu cuma bizi çok zor durumda bıraktın,lütfen iletişimi kesme oldu mu

dün sabah
bişi yemedim

öğlen
azcık taze fasülye
1fincan kadar makarna
üzüm

ara
yoğurt

ara

akşam
bişi yemedim.

Maşallah :) hiçbir şey yememişsin yahu :)

ne güzel bişi için uğraşmışsın dün keşke bildirim yapabilseydiN bende yapamadım tartılamadım ne yazık ki iyisindir umarım ve diliyorum ki kilo vermişsindir.

İyiyim teşekkürler unuttum ya çok şaşırtıcı,gerçi zaten yapamazdım ama :S

Aaa ne güzel :)

Geçmiş olsun canım,umarı daha iyisindir
Haftaya birinci olacağız inşallah :)

Dur daha ne olduda burnunda geldi :)
Sen bu hafta nasıl olsa kilo verdim diyorsun,eee şimdide vereceksin etti mi sana 2 haftalık kilo
Önümüzdeki cuma çoook iyi bir rakamla kendini affettirebilirsin,ki olmadı diyelim...o zaman gör burnundan gelmeyi:)

dün sabah
bişi yemedim

öğlen
azcık taze fasülye
1fincan kadar makarna
üzüm

ara
yoğurt

ara

akşam
bişi yemedim.
Şu bişe yemedim kısımlarını sevmedim haberin olsun
Azda olsa atıştır,bi kase yoğurt ye,bi salatalık vs.

Ne güzel kahvaltı öyle

Hiç beklemiyordum senden canım ya,birdaha olmasın olur mu?
Haftaiçi gelememen normal ama cuma bildirimi çok pahalıya patlıyor.
Ayrıca bu süreçte nete girmişsin
Kızdırma ablalarııı :)

bu sabah domates yedim bol bol su içtim öğle yemeğimdede domates kavurması biber közlemesi bugun bol bol bunlar var menüm de :)
Afiyet olsuuun,mis gibi olmuş,közlemeye bayılırım :)

Kızlar biliyomusunuz tubiş ve mine buluşmuş. (ben çatladım)tubiş şu an ara öğün yapıyormuş. Beni aradı tubiş onun için gelememişler ohhhh onlar takılıyormuş beraber.
Hahaha,kıskanç Eylül :)

Kız bide buluşsak Eylül ne yapar Allah bilir :)

Aaaaaa nasılda yaygara yapmış :)) Bulup buraya ne fotoğraflar ekliyorum bak sen :))

Peki tatlım,sen pazartesi salı say

Canım sen Ankara'da mı okuyacaksın?

Tamam kızdırmam

İletişim için mail ya da tel verecek misin ?

Tamam gitmiş anladım zaten çok mahçup oldum beceremedim sandım bi an 100 mesaj yeni olduğu için ilk defa attımda :)

Sabah: 1 yumurta
1 salata+1 domates
1/2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin

Öğle geldim eve canım pek bir şey istemedi ara öğün gibi yaptım

Ara öğün: biraz aysberg(Böyle mi yazılıyor çok saçma geldi )
2 kaşık yoğurt

Akşam: 1 kase türlü
1 yemek tabağı salata
2 kaşık yoğurt

Öğle geldim eve canım pek bir şey istemedi ara öğün gibi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…