Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım umarım sınavlarında başarılı olursun, yine bekleriz kendine çok iyi bak...

yaşasın çok sevindim hAdi hayırlı olsun şekerim inş. güle güle çekersin benim fotolRIMI

yanaklarınızı sıkar düğün yeri yaparım şımarırım ben
Eylülll pazar pazar kafana saksı mı düştü geldin sen buralara

aferin menü güzel ekmek yemedin mii tünaydın bu arada

Ya adet oldum bugün spor yapabilir miyim bilmiyorum yarın fazla yürüyeyim diyorum.Dışarıya çıkacaktım arkadaşımla ondanda vazgeçtim Karnım ağrıyor akşama geçer yürürüm belkide sağım solum belli olmaz gerçi :)

ayyyy çok güzel bir yazı sonuna kadar okudum.

adetliyken spor yapmak vücudu rahatlatır bir zararı yok canım.

Sanada tünaydın Ablacım :)

Herkeseee
Kız kalktım kahvaltı yaptım tv izledim evi temizledim yemek yaptım yedim sen yeni mi kalktın

adetliyken spor yapmak vücudu rahatlatır bir zararı yok canım.

Kız kalktım kahvaltı yaptım tv izledim evi temizledim yemek yaptım yedim sen yeni mi kalktın

Tamam yaparım o zaman zaten 1 saat yürüyüş çokta değil dans kolay zaten

Evde değildim ya dün geldim ya ondan yorgundum bide sabah karın ağrısıyla uyanınca biraz daha biraz daha derken 11de kalktım

Birazdan çıkacağım ingilizce sınavım var hazırlık için seviye sınavı çalışmam gerek 12sinde sınavım bölümüm %100 ingilizce olduğundan çalışmalıyım

ben geldim hala kimse yok aslında pazar daha çok girilir diye düşünüyordum ama öyle değilmiş demekki :) telefondan giriyorum alt satıra geçemedi bi türlü ÖĞLE : 6adet küçük köfte 1 kase Salata 2 çorba kaşıği yoğurt Biraz maydanoz . Ardından 7otlu çay içtim. Bi bardak siyah çay içiyorum canım istemiyordu aslında ama içiyorum :)

Bugünkü menüm:

kahvaltı: 1 dilim ekmek 1 dilim peynir bol domates + 2 bardak çay

öğle: bulgurlu ayranlı çorba şu detoks çorbası varya ondan içtim bi kase

ara 1 şeftali

akşamı az sonra yicem 4 kaşık türlü yicem az yağlı 1 dilim ekmek yicem 3-4 kaşık yoğurt yicem

5günde 5 kilo şok ama ya bende bakmıştım bi ara ona,hatta bir arkadaşım yaptıda tamamen uyark 1 gram veremedi

Ben biliyordum desem :)
Tatlım sana kolay gelsin,Allah sınavlarında yardımcın olsun.İnşallah istediğin sonucu alırsın.
İstediğin zaman gel uğra,yaz bize. Takımda olmasanda bu kilo vermene engel değil,lütfen dikkat et yediklerine.
İstersen haftada bir uğra,hatta cumada cumaya gelip kilo bildirsen dersine bi zararı olmaz galiba.
Listede olman için demiyorum yanlış anlama,kendini sorumlu hissedersen belki ipin ucunu bırakmazsın.
Hergün menünü paylaşacak vakit bulamaman normal anlıyorum ama cumaları gel bildir istersen,kendini takipte hissedersin.
Çok gençsin daha kuzum,zararın neresinden dönersen kardır,salma kendini.Toparlan biran önce
Herzaman bekleriz,öpüldün.

Afiyet olsuuuun.
Evet uzunmuş ama güzelmiş canım,sağol paylşatığın için

Beynime öğretceklerim kısmı güzel gerçekten

Birazdan çıkacağım ingilizce sınavım var hazırlık için seviye sınavı çalışmam gerek 12sinde sınavım bölümüm %100 ingilizce olduğundan çalışmalıyım
Kolay geslin tatlım.

Afiyet olsuuun,gayet güzel görünüyor.
Haftasonu genelde gezmelerdeyiz şekerim :)

Güzel olmuş canım,afiyet olsun.
Bende yarın çorba yapmayı düşünüyorum.
Geçen yaptığım çorbayı arasıra içtim gitti:) düzenli olarak sadece onu yemedim :)

geçmiş olsun canım ılık bir duş iyi gelir

bende 15 dk zıpladım oyyy su gibiyim duşa kaçar

kuzuuu nerdesinnnnnnnnn?
Gezmelerde tozmalardaaa

1. Karıştırın.
Sevdiğiniz meyve suyunu maden suyuyla karıştırın. Bunu yaparken, normalde içtiğiniz meyve suyunun yarısını kullanacağınız için, aldığınız kaloriyi önemli miktarda azaltmış olursunuz. Hele de meyva sularının bolca tüketildiği şu sıcak yaz günlerinde.

2. Telsiz telefon kullanın.
En yakın arkadaşınıza günün sıcak dedikodularını verirken, aynı zamanda da kalori yakmaya ne dersiniz? Çamaşırları yıkayın (68 kalori), masayı hazırlayın (85 kalori), ya da çiçekleri sulayın (102 kalori). (Bu değerler, 68 kiloluk bir kişi ve yarım saat üzerinden geçerlidir.)

Son düzenleme:
3. Çiklet çiğneyin.
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!

4. Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin.
Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 50kuruş koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.

5. Ambalaja dikkat edin.
Ambalaj üzerlerini iyice okuyun. Çünkü kalori değerleri genellikle 100 gram üzerinden bildirilir. Oysa yediğiniz şey, 100 gramdan fazlaysa çok daha fazla kalori alıyorsunuz demektir

6. Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için.
Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…