canım hafta sonu regl oldum tatlı krizini bu şekilde atlattım ama yemek yememeye çalıştım öğlen ve akşamları, iskenderi de tam 75 olayım ondan sonra yiycem :))ohh cnm masallah
o aradaki cikolar ne oluyoryemeden atlamamissin hic bir günü,neyse hafta sonu izni vardi kizmioyrum o yüzden,hani iskeder bekliyordum ben senden,göremiyorum,haftayami sakladin hakkini
bende 59 lara düsersem,lahmacun yapicam yiycem
masallah cnmsporun güzel,menüde güzel,böyle giderse bu hafta en az 1 kilo garanti yine
cnm,cumartesi aksam karbonhidrat agirlikli olmus ama ögle yememissin ve hafta sonu izninden dolayi baklavaya bisey demiyorum,
pazar günkü bitteride görmüyorum,hafta ici kacamaksiz atlatalim lütfen
afiyet olsun
menülerin güzel cnmafiyet olsun
su ve sporu ayrica yazdiginiz mesajlari lütfen unutmayalim
cnm krep 3 tane cok olmus,2 idealdir
digerleri güzel,sporuda eklemeye calis lütfen
insallah ise yarar ayran diyeti,persembe bende deneyecegim 2 gün,mesaji okuyana kadar ablan geldi
aslında doğru söylüyosun şu intense dayanamıyorumcanım yan şu aralardaki aburcuburların yerine şekerini daha az fırlatcak gıdalar tüketsen. kuru kayısı fındık leblebi
neden ceza aldığımızı anlamadım ben
itirazım ok uygundur
ligt birA % 40 daha az kalori içeriyor. karnitin bir ilaç bunu spordan 30 dakika kadar. önce alıyorsun sonra spor esnasında daha çok yağ yakmaya yarıyor gerçekten vücudum resmen kaşındtıdan gecberdi. koştuğum zaman karıncalanma kaşınma olur ya zumbanın 10. dakikaında kaşınmaya başladım. sanırım işe yarıyor.sporcular yağ yakıcı olarak kullanıyor.
canım daha öncede söylemiştim tavsiye etmiştim sana yukarıda bahsettim carnitinden
canım süpersin hedef kiloya ulaşmanda harika olmuş. senin adına sevindimtebrikler
hımmmmmbaklava gördüm ama 1 dilim oda bebişin hakkı
canım sende çok az şey yemişsin aslında bence güzel menü
ben bal gibi de acıktım :))işe yarıyor ve hiç acıkmıyorsun... sadece acıkmadan da sürekli saati gelip yediğin için bıkıyorsun o kadar
canım hafta sonu regl oldum tatlı krizini bu şekilde atlattım ama yemek yememeye çalıştım öğlen ve akşamları, iskenderi de tam 75 olayım ondan sonra yiycem :))
ben bal gibi de acıktım :))
canım hafta sonu regl oldum tatlı krizini bu şekilde atlattım ama yemek yememeye çalıştım öğlen ve akşamları, iskenderi de tam 75 olayım ondan sonra yiycem :))
aslında doğru söylüyosun şu intense dayanamıyorum(
ben bal gibi de acıktım :))
öncelikle geçmiş olsun... haftasonu menün gayet güzel spor da olsa tam olurmuş:):)
akşam yemekleri biraz fazla kaçmış keşke sporla dengeleyebilseydin daha iyi olurdu ama yine de güzel menü:)
kızın için geçmişler olsun canım... veee seni hedefine ulaştığın için tebrik ediiyorummm darısı başımıza:)
menün çok güzel spor hele ki zumba da süper olmuş:) nesfit sabah kahvaltısı için iyi bir seçim ben de yapıyodum da bir süredir geç uyandığım için fırsatım olmuyor işe geç kalmamak için aceleyle çıkmam gerekiyortrambolin çok iyi oluyo valla spor yapmanın eğlenceli hali bence ben çok memnunum
menü güzel olmuş spor olmaması kötü olmuş
men güzel bence su içmen de iyi olmuş
ben de yemek istiyorum İSKENDERRRRR :):)
acıkmadım valla ben acıkmadan yedim bir de üstüne üstlük:) ama güzel bişeymiş ayda bir yaparım ben
canım eşimin memleketindeydik,spor yapamazdım,evde de oturmadım zaten,malesef ısınmadan tramblin yatığım için belim ağrıyor,
canım eşimin memleketindeydik,spor yapamazdım,evde de oturmadım zaten,malesef ısınmadan tramblin yatığım için belim ağrıyor,
cnm sen 68 din galiba,yaniilmiyorum heralde,yani daha basladigin yerde sayiyorsun,iskender yemen icin en az 5 kilo vermis olman lazim,kolay gelsin
yadaa 1. oldugumuz hafta izin cikarsa 1 ögünde yersin,o zamanda afiyet olsun
ya ben bi verip bi alıyorum hormon dengesizliği var ben de ama artık kararlıyım yaza kadar istediğim kiloyu vericem hedef kiloma gelicem:)ablamı kıskandım benim dolabıma dadanmaya başladı zaten
kendini yormadan spor yapmaya calis cnm,mesela callenetics yapabilirsin,sikilasmak icin ise yariyor
bilmiyodum canım geçmişler olsun
sen yerinde sayiyorsun,o yol aliyor cnm
bak benden demesi,yakinda seninkiler bile büyük gelecek ablana
bence gaz ver biraz
bravoooooooookızlar buarada 38 beden eteklerime giriyorum ,hafta sonu herkes farketti bu en güzel olanı
he he bu sabah da senin dolabından aşırdım:) artık kendiminkine bakmıyorum büyük oluyolarya ben bi verip bi alıyorum hormon dengesizliği var ben de ama artık kararlıyım yaza kadar istediğim kiloyu vericem hedef kiloma gelicem:)ablamı kıskandım benim dolabıma dadanmaya başladı zaten
evet ya en az 5 kilo versin sonra yesin olmaz öyle haftaya yine birinci olucaz hemen iskender yokcnm sen 68 din galiba,yaniilmiyorum heralde,yani daha basladigin yerde sayiyorsun,iskender yemen icin en az 5 kilo vermis olman lazim,kolay gelsin
yadaa 1. oldugumuz hafta izin cikarsa 1 ögünde yersin,o zamanda afiyet olsun
çok geçmiş olsun dikkat et, yavaş başla sonuna doğru hızlan fıstıkcanım eşimin memleketindeydik,spor yapamazdım,evde de oturmadım zaten,malesef ısınmadan tramblin yatığım için belim ağrıyor,
ben emin değilim tekrar yaparmıyım bilmiyorum, bu kadar kilo vermek iyiydi de:)))ben de yemek istiyorum İSKENDERRRRR :):)
acıkmadım valla ben acıkmadan yedim bir de üstüne üstlük:) ama güzel bişeymiş ayda bir yaparım ben
canım ben normalde de çok acıkıyorum sen az yiyosun acıkmazsın ben açlığa dayanıksızım rahat yaparsın gibi geliyor. Çünkü eftelya da kolay acıkmaz oburluktan yiyobu hafta sonu yersin o zaman
simdi ben hanginize inanim aciktinizmi acikmadinizmi
ya kizlar gecmise baktim da bulamadim,ayran diyetini
yazan arkadastan rica etsem,tekrar yazabilirmi,kusurabakmayin ya,bulamadim:26:
sen yerinde sayiyorsun,o yol aliyor cnm
bak benden demesi,yakinda seninkiler bile büyük gelecek ablana
bence gaz ver biraz
eveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt :))) böyle giderse kesin geçicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?