Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım hafta sonu regl oldum tatlı krizini bu şekilde atlattım ama yemek yememeye çalıştım öğlen ve akşamları, iskenderi de tam 75 olayım ondan sonra yiycem :))

aslında doğru söylüyosun şu intense dayanamıyorum(

işe yarıyor ve hiç acıkmıyorsun... sadece acıkmadan da sürekli saati gelip yediğin için bıkıyorsun o kadar
ben bal gibi de acıktım :))

canım hafta sonu regl oldum tatlı krizini bu şekilde atlattım ama yemek yememeye çalıştım öğlen ve akşamları, iskenderi de tam 75 olayım ondan sonra yiycem :))

ben bal gibi de acıktım :))

bu hafta sonu yersin o zaman

simdi ben hanginize inanim aciktinizmi acikmadinizmi

ya kizlar gecmise baktim da bulamadim,ayran diyetini

yazan arkadastan rica etsem,tekrar yazabilirmi,kusurabakmayin ya,bulamadim:26:

ben de yemek istiyorum İSKENDERRRRR :):)
acıkmadım valla ben acıkmadan yedim bir de üstüne üstlük:) ama güzel bişeymiş ayda bir yaparım ben

saat 2 olmus kizlar.öglen arasi gecmis,ben yerleri süpüreyim,gelene kadar sayfalar dolmus olsun lütfen,yoksa hepinize küserimmm

canım eşimin memleketindeydik,spor yapamazdım,evde de oturmadım zaten,malesef ısınmadan tramblin yatığım için belim ağrıyor,

acıkmadım valla ben acıkmadan yedim bir de üstüne üstlük:) ama güzel bişeymiş ayda bir yaparım ben

cnm sen 68 din galiba,yaniilmiyorum heralde,yani daha basladigin yerde sayiyorsun,iskender yemen icin en az 5 kilo vermis olman lazim,kolay gelsin
yadaa 1. oldugumuz hafta izin cikarsa 1 ögünde yersin,o zamanda afiyet olsun

cnm sen 68 din galiba,yaniilmiyorum heralde,yani daha basladigin yerde sayiyorsun,iskender yemen icin en az 5 kilo vermis olman lazim,kolay gelsin

ya ben bi verip bi alıyorum hormon dengesizliği var ben de ama artık kararlıyım yaza kadar istediğim kiloyu vericem hedef kiloma gelicem:) ablamı kıskandım benim dolabıma dadanmaya başladı zaten

kızlar buarada 38 beden eteklerime giriyorum ,hafta sonu herkes farketti bu en güzel olanı

QUOTE=zeynepcer;29155201]kızlar buarada 38 beden eteklerime giriyorum ,hafta sonu herkes farketti bu en güzel olanı[/QUOTE]

[ tebrik ediyorum canım darısı başımıza:)

ya ben bi verip bi alıyorum hormon dengesizliği var ben de ama artık kararlıyım yaza kadar istediğim kiloyu vericem hedef kiloma gelicem:) ablamı kıskandım benim dolabıma dadanmaya başladı zaten

sen yerinde sayiyorsun,o yol aliyor cnm
bak benden demesi,yakinda seninkiler bile büyük gelecek ablana
bence gaz ver biraz

kızlar buarada 38 beden eteklerime giriyorum ,hafta sonu herkes farketti bu en güzel olanı
bravooooooooo ben de istiyorum :)))

he he bu sabah da senin dolabından aşırdım:) artık kendiminkine bakmıyorum büyük oluyolar

evet ya en az 5 kilo versin sonra yesin olmaz öyle haftaya yine birinci olucaz hemen iskender yok

canım eşimin memleketindeydik,spor yapamazdım,evde de oturmadım zaten,malesef ısınmadan tramblin yatığım için belim ağrıyor,
çok geçmiş olsun dikkat et, yavaş başla sonuna doğru hızlan fıstık

ben emin değilim tekrar yaparmıyım bilmiyorum, bu kadar kilo vermek iyiydi de:)))

bu hafta sonu yersin o zaman

simdi ben hanginize inanim aciktinizmi acikmadinizmi

ya kizlar gecmise baktim da bulamadim,ayran diyetini

yazan arkadastan rica etsem,tekrar yazabilirmi,kusurabakmayin ya,bulamadim:26:
canım ben normalde de çok acıkıyorum sen az yiyosun acıkmazsın ben açlığa dayanıksızım rahat yaparsın gibi geliyor. Çünkü eftelya da kolay acıkmaz oburluktan yiyo
tarifi yazmaya çalışayım ben
sabah 9:00 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış y7umurta
çok az beyaz peynir
yeşillik

gün içinde 2 saat arayla ayran çorbası

1.5 lt az yağlı yoğurttan ayran yapıyosun içine
haşladıktan sonra ölçerek 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı bulgur, 4 yemek kaşığı yeşil mercimek atıyosun. 2 tane de salatalık rendeliyorsun. Tuz yasak. Asitli ve kafeinli içecekler yasak. Çay, yeşil çay, bitki çayı vs. içebiliyorsun.

Hatırladığım ve benim uyguladığım budur

Selam kizlar dunku menumu yazayim hemen

Sabah
1 gozleme
Az pastirma
2-3 catal peynir

Ara
Minicik bir kase asure

2 lokum

Oglen
1 minik kase manti
(Kayinvalidemdeydik, yemeyince olmuyor, yiyelim istiyor)

Aksam yemedim

Sonra midem kazindi bir kase ispanak yedim

Su icemedim fazla

Spor yok malesef

Mesaj 3-4 galiba

Arkadaslar bu arada ben dogumdan sonra , yani 20 aydir hic 71 kiloya dusmemistim, en fazla 72 ye kadar dusmustum kendi cabalarimla

Simdi sizinle 20 aydir yapamadigimi basarmis bulunuyorum:))

2 kilo daha verip su 6 lari bir gorsem o da beni cok motive edicek... Hadi insallah
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…