Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar hemen menümü yazayım çocuklardan fırsat bulmuşken

sabah
1 poğaça 180 kalori

öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
yarım cola zero

ara
1 intense 186 kalori

ara
2 şekerpare 235 kalori

akşam
2 dilim pizza 250 kalori
yarım bardak gazoz 55 kalori

toplamda 1200 kalori civarı almışım sanırım ama yediklerim cıs olduğu için cezalıyım
çok mutsuzum çoooooookkkkkkk ( bugün bol bol spor yapıcam dünü telafi edicem sabah 20 dk trambolin yaptım
su 2 lt
mesaj hemen bakıcam 8 mesaj :))

Son düzenleme:
günaydııın,dün bütün gün düşük tansiyonla gezdim,büyük 8 küçük 5 ,başım fıldır fıldır,şimdide aynı,naapsam bilmiyorum

yavrum senın hedefıne az kalmıs bnce hıc grek yok azcık dha kısarsan tamamsın
haklısın canım 4 haftada 4 kilo verdim dahada doymuyom vermeye,hastalık gibiartık yavaş yavaş verip,korumam lazım

çok güzel canım,1000 kaloride süpermiş

menün güzel

sabah:2 dilim kızarmılş beyaz ekmek,1 kibrit peynir,5-6 patates kızartması,çay,şeker küp

ara:1 mandalina,6 fındık,6 badem

öğle:2 kaşık et sote,2 kaşık yoğurt, 1dilim ekmek

akşam:6 tane bulgur köftesi(anteplilerin yağlı köftesi ama yağsız),soğan pyazı,turşu(komşum yapmış)

türk kahvesi,2 dilm bitter

spor yok malesef ayakta fazla duramıyom

Kızlar günaydınnn.

İş akınına tutulmadan menümü yazıyım.

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 fincan çay
Ara: yok
Öğlen: 1 lamacun
Ara: 1 elma, 1 bardak sıcak çikolata
Akşam: 4-5 yemek kaşığı bakla ve 1 kase mercimek çorbası

su: 1,5 lt
spor: 45 dk yürüyüş

Kızlar benim seyahat durumum bugün netleşicek ya yarın sabah ya da yarın akşam yola çıkıyorum. Bir hafta kadar ortalarda olamayacağım . Cuma kilo bildirimi yapma fırsatım olur mu bilmiyorum acaba gitmeden mesela yarın yapsam olur mu?

Cnm menün em güzel hem de lezizmiş :) Neden ayakta duramıyorsun neyin var yazdın da ben mi görmedim acaba? Umarım bi sorun yoktur.

Ooooh oh şekerpare ooh oh intense oooh bi de pizza Dün hayat sana güzelmiş toprakçım hihihihih :) Ama benim bildiğim toprak bunların topunu bugün eritir:) Cola zeroyu ya da diet kolayı rahatça tüketebilir miyiz kızlar? Kimisi bu hikaye diyor kimisi şekerden tasarruf diyor, yaz da geliyor ne yapmalı?

kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah;peynir,1 dilim ekmek

ara;yok

öğle;2 tane küçük tavuk göğsü
3 kaşık kuru fasulye

ara;1kase yoğurt,1incir

akşam;2 kse çorba,2 dilim ekmek

:) :) Burada da biri aç gezmiş :)

kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:

Ben bikaç yıl önce denemiştim , güzel incelmiştim ama sonradan kaslara kemiklere zararlı diye duymuştum. Annem başlatmıştı annem bıraktırdı anlamadım gitti.

piştt hanımlarrr braz konusalım :):)

Çok baştan çıkarıcı bir çağrı olmuş ama kaçırmışım :)

Memün harika olmuş spor ve su da süper. Ama bu kalori yakma konusu doğru olabilir mi? Yani inşallah öyledir de 1500 kalorilik yemek yediğimizde bunu zaten yakıyoruz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı. :)

Bence menün çok dengeli olmuş cnm. Su da spor da yerinde ooh vicdan nasıl rahattır şimdi

evet tuhh ya ama knusuruz herzaman herkez susuyodu ole yazım dedım yazdım yıne susuldu

1 lamacun 340 kalorı bebegım soylıyımde unutmaaa dger hersey ıyı yolunda

kızlar çok tembellik yaptım.birazdan ev işlerine girişeceğim.kendimi bıraktım bırakalı bir tembellik yapıyorum ki sormayın(( gene programlı yaşantıma dönmem lazım

canım menün çok güzel olmuş,sporda çok iyi. 90 dak aerobik insanı acayip yorar.klori yakma konusunda sana katılmıyorum ben geçen sene 80 kiloyken diyetisyne gitmiştim bana bazal metabolizma hızımın 1600 kal olduğunu söylesi yani 1600 altına düşersem kilo verirmişim.bu hız boya ve yaşa göre değişiyormuş ama sen böyle devam edersern zaten kısa sürede kilolarını verirsin.

canım menün çok güzel olmuş

bence yaşadığın pişmanlık bile doğru yola olduğunun göstergesidir.

canım bişey farkettim sanırım sendede türk kahvesi bağımlılığı var.çünkü yanında bitter ile içenler bunu bırakamıyor.bende hastasıyım kahvenin vazgeçemiyorum.valla ben yazmıyorum içtiğim kahveleri.gerçi çok azalttım

canım herhalde çalıştığın için öğle yemeğinde lahmacun var.yoksa böyle bir menüde o lahmacun hiç olmamış

cola gazoz pızza pogaca fazla olmus zaten pizzayı falan gecıyımde cola ve gazozun ıcınde ne kadar seker vardr sımdık ....

Selaaaammm kizllaarrrr
Otobusteyim okul yollarinda:)) menumu yazayim dunku

Sabah
1 yumurta
3 lokma ruseymli ekmek
Azicik peynir ve kahvaltilik sos

Ara
1 elma

Oglen
1 elma

Aksam
1 tabak lahana sarmasi
Azicik ayran

Su
1,5 lt filan

Spor
Kosusturma

Heyy hanimlaarrr bu arada bugun ani bir kararla ayran detoksuna basladimmmm.. 10 dk sonra ilk ayranimi icicem, yanima aldim okulda da icicem , tadini bilmiyorum bakalim nasil olucak:)

canım bi tuzlu ayran içsen biraz tansiyonun yerine gelirdi

arada çikolar götürülmüş :)) neyse akşama kadar iyi gitmişsin :))

genel olarak iyi sıcak çikolata biraz fazla kalorili olabilir bilmiyorum tatlım

zannetmiyorum ama pegasus da bir görsün olmazsa yarın bildirirsin cuma fırsat bulursan yine yazarsın en kötü telefon veririm mesaj atarsın fıstık

Valla canım yerken hayat bana güzeldi de sonradan pişman oldum bugün full spor yapıcam

gunaydınLarrrr:))
günaydııııııııınnnnn biraz geç de olsa :)))

1 lamacun 340 kalorı bebegım soylıyımde unutmaaa dger hersey ıyı yolunda
canım ben kalori sepetinde 250 kalori gördüm acaba hangisi doğrudur??

umarım son pişmanlık fayda etmez lafı benim için söylenmemiştir

cola gazoz pızza pogaca fazla olmus zaten pizzayı falan gecıyımde cola ve gazozun ıcınde ne kadar seker vardr sımdık ....
zeroda şeker yok diye biliyorum gazozu da yarım içtim kalorisine baktım 55 civarıydı( yine de aynı günde fazla oldu farkındayım:26:

Heyy hanimlaarrr bu arada bugun ani bir kararla ayran detoksuna basladimmmm.. 10 dk sonra ilk ayranimi icicem, yanima aldim okulda da icicem , tadini bilmiyorum bakalim nasil olucak:)
menü güzel fıstık ekmeği anlayamdım bi tek bu arada ayran detoksu için tebrik ederim hadi hayırlısı bakalım:)) tuvalet sorununu okulda nasıl çözeceksin çok gitmen gerekebilir:)

:) aa tamam telefona mesaj atma fikri süper en güzeli o olur. Teşekkür ederim :) sıcak çikolatanın ambalajını attım kalorisine bakmayı unuttum ama kesin sağşlam kalorilidir o ben de pişmanım.

çikolatasız yada lokumsuz içmiyorum canım,zevkim işte yıllardır böyle,diyetin ilk haftalarında hiç türk kahvesi içmedim,şimdi kilo verdikçe yavaş yavaş başladım

canım tansiyonum düşük 2 gündür düzelmedi

menü güzel fıstık ekmeği anlayamdım bi tek bu arada ayran detoksu için tebrik ederim hadi hayırlısı bakalım:)) tuvalet sorununu okulda nasıl çözeceksin çok gitmen gerekebilir:)

Evet ya bilmiyorum nasil olucak , hic de sevmiyorum disarilarda tuvalete gitmeyiii((

Simdi benim ayran saatim geldiii, ya otobusteyim yanimda teyze var, etrafta insanlar, suluga koymustum da nasil icicem simdi yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…