haklısın canım 4 haftada 4 kilo verdim dahada doymuyom vermeye,hastalık gibiyavrum senın hedefıne az kalmıs bnce hıc grek yok azcık dha kısarsan tamamsın
SLM kızlar işyerinde bazı sıtlar var nete giriyorum sizleri okuyorum ama yazamıyorum. o yüzden bi varım bi yokum. elimden geliği kadar yazaya çalışıyorum.
dün ne yedim :
sabah iki dilim diyet kepek ekmek arası bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3.4 yaprak maydonoz, yarım yaprak marul,bir halka dilm domates ve şekersiz çay
ara yok
öyle 2 dilim diyet kepek ekmek 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
ara biraz kuru üzüm ve şekersiz çay (çaya şeker atmamaya çalışıyorum o yüzden yanına kuru üzüm yiyorum )
akşam 2 dilim diyet kepek ekmek ve 6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 tl su
spor 1 buçuk saat step aerobik
toplamda aldığım kalori 1200 ama yaktığım süper :) yaptığım spor 1000 kalori yakıyormuş
ve gün içinde insan hiçbişey yapmazsa bile kilosunun 24 katı kadar kalori yakıyormuş. atıyorum kilosu 70 ise bunu 70 çarpı 24 yapıyoruz 1680 ediyor. ekstra sporlarla bunu artırıp birde az kalorili diyetler yaparsak bu iş tamadır :))))))))9
günaydinnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl ekmek,peynir,zeytin
ögle
ceyrek dk ekmek,yarim sosis,yarim mandalina
aksam
4 y,k pirinc pilavi,4 y,k ciger kavurma(kavurma dedigime bakmayin 1 y.k yag koydum)
1 bardak ayran
su
2 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs
sabah:2 dilim kızarmılş beyaz ekmek,1 kibrit peynir,5-6 patates kızartması,çay,şeker küp
ara:1 mandalina,6 fındık,6 badem
öğle:2 kaşık et sote,2 kaşık yoğurt, 1dilim ekmek
akşam:6 tane bulgur köftesi(anteplilerin yağlı köftesi ama yağsız),soğan pyazı,turşu(komşum yapmış)
türk kahvesi,2 dilm bitter
spor yok malesef ayakta fazla duramıyom
günaydın kızlar hemen menümü yazayım çocuklardan fırsat bulmuşken
sabah
1 poğaça 180 kalori
öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
yarım cola zero
ara
1 intense 186 kalori
ara
2 şekerpare 235 kalori
akşam
2 dilim pizza 250 kalori
yarım bardak gazoz 55 kalori
toplamda 1200 kalori civarı almışım sanırım ama yediklerim cıs olduğu için cezalıyım
çok mutsuzum çoooooookkkkkkk( bugün bol bol spor yapıcam dünü telafi edicem sabah 20 dk trambolin yaptım
su 2 lt
mesaj hemen bakıcam 8 mesaj :))
kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah;peynir,1 dilim ekmek
ara;yok
öğle;2 tane küçük tavuk göğsü
3 kaşık kuru fasulye
ara;1kase yoğurt,1incir
akşam;2 kse çorba,2 dilim ekmek
kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:
piştt hanımlarrr braz konusalım :):)
SLM kızlar işyerinde bazı sıtlar var nete giriyorum sizleri okuyorum ama yazamıyorum. o yüzden bi varım bi yokum. elimden geliği kadar yazaya çalışıyorum.
dün ne yedim :
sabah iki dilim diyet kepek ekmek arası bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3.4 yaprak maydonoz, yarım yaprak marul,bir halka dilm domates ve şekersiz çay
ara yok
ara biraz kuru üzüm ve şekersiz çay (çaya şeker atmamaya çalışıyorum o yüzden yanına kuru üzüm yiyorum )
2 tl su
toplamda aldığım kalori 1200 ama yaktığım süper :) yaptığım spor 1000 kalori yakıyormuş
ve gün içinde insan hiçbişey yapmazsa bile kilosunun 24 katı kadar kalori yakıyormuş. atıyorum kilosu 70 ise bunu 70 çarpı 24 yapıyoruz 1680 ediyor. ekstra sporlarla bunu artırıp birde az kalorili diyetler yaparsak bu iş tamadır :))))))))9
günaydinnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl ekmek,peynir,zeytin
ögle
aksam
4 y,k pirinc pilavi,4 y,k ciger kavurma(kavurma dedigime bakmayin 1 y.k yag koydum)
1 bardak ayran
su
2 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs
evet tuhh yaCnm menün em güzel hem de lezizmiş :) Neden ayakta duramıyorsun neyin var yazdın da ben mi görmedim acaba? Umarım bi sorun yoktur.
Ooooh oh şekerpare ooh oh intense oooh bi de pizzaDün hayat sana güzelmiş toprakçım hihihihih :) Ama benim bildiğim toprak bunların topunu bugün eritir:) Cola zeroyu ya da diet kolayı rahatça tüketebilir miyiz kızlar? Kimisi bu hikaye diyor kimisi şekerden tasarruf diyor, yaz da geliyor ne yapmalı?
:) :) Burada da biri aç gezmiş :)
Ben bikaç yıl önce denemiştim , güzel incelmiştim ama sonradan kaslara kemiklere zararlı diye duymuştum. Annem başlatmıştı annem bıraktırdı anlamadım gitti.
Çok baştan çıkarıcı bir çağrı olmuş ama kaçırmışım :)
Memün harika olmuş spor ve su da süper. Ama bu kalori yakma konusu doğru olabilir mi? Yani inşallah öyledir de 1500 kalorilik yemek yediğimizde bunu zaten yakıyoruz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı. :)
Bence menün çok dengeli olmuş cnm. Su da spor da yerinde ooh vicdan nasıl rahattır şimdi
Kızlar günaydınnn.
İş akınına tutulmadan menümü yazıyım.
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 fincan çay
Ara: yok
Öğlen: 1 lamacun
Ara: 1 elma, 1 bardak sıcak çikolata
Akşam: 4-5 yemek kaşığı bakla ve 1 kase mercimek çorbası
su: 1,5 lt
spor: 45 dk yürüyüş
dün ne yedim :
ara yok
2 tl su
günaydinnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl ekmek,peynir,zeytin
ögle
aksam
1 bardak ayran
su
2 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs
günaydın kızlar hemen menümü yazayım çocuklardan fırsat bulmuşken
sabah
1 poğaça 180 kalori
öğlen
yarım cola zero
ara
1 intense 186 kalori
ara
2 şekerpare 235 kalori
akşam
2 dilim pizza 250 kalori
toplamda 1200 kalori civarı almışım sanırım ama yediklerim cıs olduğu için cezalıyım
çok mutsuzum çoooooookkkkkkk( bugün bol bol spor yapıcam dünü telafi edicem sabah 20 dk trambolin yaptım
su 2 lt
sabah:2 dilim kızarmılş beyaz ekmek,1 kibrit peynir,5-6 patates kızartması,çay,şeker küp
akşam:6 tane bulgur köftesi(anteplilerin yağlı köftesi ama yağsız),soğan pyazı,turşu(komşum yapmış)
Kızlar günaydınnn.
cola gazoz pızza pogaca fazla olmus zaten pizzayı falan gecıyımde cola ve gazozun ıcınde ne kadar seker vardr sımdık ....günaydın kızlar hemen menümü yazayım çocuklardan fırsat bulmuşken
sabah
1 poğaça 180 kalori
öğlen
yarım cola zero
ara
1 intense 186 kalori
ara
2 şekerpare 235 kalori
akşam
2 dilim pizza 250 kalori
su 2 lt
canım bi tuzlu ayran içsen biraz tansiyonun yerine gelirdigünaydııın,dün bütün gün düşük tansiyonla gezdim,büyük 8 küçük 5 ,başım fıldır fıldır,şimdide aynı,naapsam bilmiyorum
haklısın canım 4 haftada 4 kilo verdim dahada doymuyom vermeye,hastalık gibiartık yavaş yavaş verip,korumam lazım
çok güzel canım,1000 kaloride süpermiş
menün güzel
arada çikolar götürülmüş :)) neyse akşama kadar iyi gitmişsin :))sabah:2 dilim kızarmılş beyaz ekmek,1 kibrit peynir,5-6 patates kızartması,çay,şeker küp
genel olarak iyi sıcak çikolata biraz fazla kalorili olabilir bilmiyorum tatlımKızlar günaydınnn.
zannetmiyorum ama pegasus da bir görsün olmazsa yarın bildirirsin cuma fırsat bulursan yine yazarsın en kötü telefon veririm mesaj atarsın fıstıkKızlar benim seyahat durumum bugün netleşicek ya yarın sabah ya da yarın akşam yola çıkıyorum. Bir hafta kadar ortalarda olamayacağım . Cuma kilo bildirimi yapma fırsatım olur mu bilmiyorum acaba gitmeden mesela yarın yapsam olur mu?
Valla canım yerken hayat bana güzeldi de sonradan pişman oldum bugün full spor yapıcamCnm menün em güzel hem de lezizmiş :) Neden ayakta duramıyorsun neyin var yazdın da ben mi görmedim acaba? Umarım bi sorun yoktur.
Ooooh oh şekerpare ooh oh intense oooh bi de pizzaDün hayat sana güzelmiş toprakçım hihihihih :) Ama benim bildiğim toprak bunların topunu bugün eritir:) Cola zeroyu ya da diet kolayı rahatça tüketebilir miyiz kızlar? Kimisi bu hikaye diyor kimisi şekerden tasarruf diyor, yaz da geliyor ne yapmalı?
Ben bikaç yıl önce denemiştim , güzel incelmiştim ama sonradan kaslara kemiklere zararlı diye duymuştum. Annem başlatmıştı annem bıraktırdı anlamadım gitti.
Memün harika olmuş spor ve su da süper. Ama bu kalori yakma konusu doğru olabilir mi? Yani inşallah öyledir de 1500 kalorilik yemek yediğimizde bunu zaten yakıyoruz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı. :)
Bence menün çok dengeli olmuş cnm. Su da spor da yerinde ooh vicdan nasıl rahattır şimdi
günaydııııııııınnnnn biraz geç de olsa :)))gunaydınLarrrr:))
canım ben kalori sepetinde 250 kalori gördüm acaba hangisi doğrudur??1 lamacun 340 kalorı bebegım soylıyımdeunutmaaa dger hersey ıyı yolunda
umarım son pişmanlık fayda etmez lafı benim için söylenmemiştirkızlar çok tembellik yaptım.birazdan ev işlerine girişeceğim.kendimi bıraktım bırakalı bir tembellik yapıyorum ki sormayın(( gene programlı yaşantıma dönmem lazım
canım menün çok güzel olmuş,sporda çok iyi. 90 dak aerobik insanı acayip yorar.klori yakma konusunda sana katılmıyorum ben geçen sene 80 kiloyken diyetisyne gitmiştim bana bazal metabolizma hızımın 1600 kal olduğunu söylesi yani 1600 altına düşersem kilo verirmişim.bu hız boya ve yaşa göre değişiyormuş ama sen böyle devam edersern zaten kısa sürede kilolarını verirsin.
canım menün çok güzel olmuş
bence yaşadığın pişmanlık bile doğru yola olduğunun göstergesidir.
canım bişey farkettim sanırım sendede türk kahvesi bağımlılığı var.çünkü yanında bitter ile içenler bunu bırakamıyor.bende hastasıyım kahvenin vazgeçemiyorum.valla ben yazmıyorum içtiğim kahveleri.gerçi çok azalttım
canım herhalde çalıştığın için öğle yemeğinde lahmacun var.yoksa böyle bir menüde o lahmacun hiç olmamış
zeroda şeker yok diye biliyorum gazozu da yarım içtim kalorisine baktım 55 civarıydıcola gazoz pızza pogaca fazla olmus zaten pizzayı falan gecıyımde cola ve gazozun ıcınde ne kadar seker vardr sımdık ....
Selaaaammm kizllaarrrr
Otobusteyim okul yollarinda:)) menumu yazayim dunku
Sabah
1 yumurta
3 lokma ruseymli ekmek
Azicik peynir ve kahvaltilik sos
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Aksam
1 tabak lahana sarmasi
Azicik ayran
Su
1,5 lt filan
Spor
Kosusturma
menü güzel fıstık ekmeği anlayamdım bi tek bu arada ayran detoksu için tebrik ederim hadi hayırlısı bakalım:)) tuvalet sorununu okulda nasıl çözeceksin çok gitmen gerekebilir:)Heyy hanimlaarrr bu arada bugun ani bir kararla ayran detoksuna basladimmmm.. 10 dk sonra ilk ayranimi icicem, yanima aldim okulda da icicem , tadini bilmiyorum bakalim nasil olucak:)
genel olarak iyi sıcak çikolata biraz fazla kalorili olabilir bilmiyorum tatlım
zannetmiyorum ama pegasus da bir görsün olmazsa yarın bildirirsin cuma fırsat bulursan yine yazarsın en kötü telefon veririm mesaj atarsın fıstık
Valla canım yerken hayat bana güzeldi de sonradan pişman oldum bugün full spor yapıcam
zeroda şeker yok diye biliyorum gazozu da yarım içtim kalorisine baktım 55 civarıydı( yine de aynı günde fazla oldu farkındayım:26:
kızlar çok tembellik yaptım.birazdan ev işlerine girişeceğim.kendimi bıraktım bırakalı bir tembellik yapıyorum ki sormayın(( gene programlı yaşantıma dönmem lazım
canım menün çok güzel olmuş,sporda çok iyi. 90 dak aerobik insanı acayip yorar.klori yakma konusunda sana katılmıyorum ben geçen sene 80 kiloyken diyetisyne gitmiştim bana bazal metabolizma hızımın 1600 kal olduğunu söylesi yani 1600 altına düşersem kilo verirmişim.bu hız boya ve yaşa göre değişiyormuş ama sen böyle devam edersern zaten kısa sürede kilolarını verirsin.
canım menün çok güzel olmuş
bence yaşadığın pişmanlık bile doğru yola olduğunun göstergesidir.
canım bişey farkettim sanırım sendede türk kahvesi bağımlılığı var.çünkü yanında bitter ile içenler bunu bırakamıyor.bende hastasıyım kahvenin vazgeçemiyorum.valla ben yazmıyorum içtiğim kahveleri.gerçi çok azalttım
canım herhalde çalıştığın için öğle yemeğinde lahmacun var.yoksa böyle bir menüde o lahmacun hiç olmamış
Cnm menün em güzel hem de lezizmiş :) Neden ayakta duramıyorsun neyin var yazdın da ben mi görmedim acaba? Umarım bi sorun yoktur.
menü güzel fıstık ekmeği anlayamdım bi tek bu arada ayran detoksu için tebrik ederim hadi hayırlısı bakalım:)) tuvalet sorununu okulda nasıl çözeceksin çok gitmen gerekebilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?