çikolatasız yada lokumsuz içmiyorum canım,zevkim işte yıllardır böyle,diyetin ilk haftalarında hiç türk kahvesi içmedim,şimdi kilo verdikçe yavaş yavaş başladım
canım tansiyonum düşük 2 gündür düzelmedi
kızlar çok tembellik yaptım.birazdan ev işlerine girişeceğim.kendimi bıraktım bırakalı bir tembellik yapıyorum ki sormayın(( gene programlı yaşantıma dönmem lazım
canım herhalde çalıştığın için öğle yemeğinde lahmacun var.yoksa böyle bir menüde o lahmacun hiç olmamış
bgunkı menum
sabah 2 kahve ıctım
öglen bı portakal
aksam 1 kase crba bı dlım ekmek
smdı tekrar kahve ıccem cnım bu ara sadece kahve ıcmek ıstıo
suda 1.5 ltre
yarım saat dansettım gne yapcam :::::::
kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah;peynir,1 dilim ekmek
ara;yok
öğle;2 tane küçük tavuk göğsü
3 kaşık kuru fasulye
ara;1kase yoğurt,1incir
akşam;2 kse çorba,2 dilim ekmek
hiiiç gelemem öyle sıkıntılı şeylerekızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:
kızlar ben soğan,maydonoz,kekik,peynir vs. vs. zayıflamak için bütün suları içtim.içlerin bir tek soğan suyu işe yarıyor.hem kilo veriyorsunuz hem vücuttan ödem atılıyor hem de biz bayanlar için çok faydalıymış.size de tavsiye ederim.tarifini de vereyim; 1 tane soğanı soyuyorsunuz 1 bardaklık su koyup kaynatıyorsunuz.kaynayınca içine yarım limonuda sıkıp sıcak sıcak içiyorsunuz(soğuyunca tadı kötüleşiyor).sabah aç karnına içiyorsunuz.ben denedim çok işe yaradı sizede tavsiye ederim.
günaydinnnnnnnnnnnn
sabah
2 dl ekmek,peynir,zeytin
ögle
ceyrek dk ekmek,yarim sosis,yarim mandalina
aksam
4 y,k pirinc pilavi,4 y,k ciger kavurma(kavurma dedigime bakmayin 1 y.k yag koydum)
1 bardak ayran
su
2 lt
spor
40 dk tempolu yürüyüs
günaydın kızlar hemen menümü yazayım çocuklardan fırsat bulmuşken
sabah
1 poğaça 180 kalori
öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
yarım cola zero
ara
1 intense 186 kalori
ara
2 şekerpare 235 kalori
akşam
2 dilim pizza 250 kalori
yarım bardak gazoz 55 kalori
toplamda 1200 kalori civarı almışım sanırım ama yediklerim cıs olduğu için cezalıyım
çok mutsuzum çoooooookkkkkkk( bugün bol bol spor yapıcam dünü telafi edicem sabah 20 dk trambolin yaptım
su 2 lt
mesaj hemen bakıcam 8 mesaj :))
sabah:2 dilim kızarmılş beyaz ekmek,1 kibrit peynir,5-6 patates kızartması,çay,şeker küp
ara:1 mandalina,6 fındık,6 badem
öğle:2 kaşık et sote,2 kaşık yoğurt, 1dilim ekmek
akşam:6 tane bulgur köftesi(anteplilerin yağlı köftesi ama yağsız),soğan pyazı,turşu(komşum yapmış)
türk kahvesi,2 dilm bitter
spor yok malesef ayakta fazla duramıyom
Kızlar günaydınnn.
İş akınına tutulmadan menümü yazıyım.
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 fincan çay
Ara: yok
Öğlen: 1 lamacun
Ara: 1 elma, 1 bardak sıcak çikolata
Akşam: 4-5 yemek kaşığı bakla ve 1 kase mercimek çorbası
su: 1,5 lt
spor: 45 dk yürüyüş
Selaaaammm kizllaarrrr
Otobusteyim okul yollarinda:)) menumu yazayim dunku
Sabah
1 yumurta
3 lokma ruseymli ekmek
Azicik peynir ve kahvaltilik sos
Ara
1 elma
Oglen
1 elma
Aksam
1 tabak lahana sarmasi
Azicik ayran
Su
1,5 lt filan
Spor
Kosusturma
Heyy hanimlaarrr bu arada bugun ani bir kararla ayran detoksuna basladimmmm.. 10 dk sonra ilk ayranimi icicem, yanima aldim okulda da icicem , tadini bilmiyorum bakalim nasil olucak:)
Simdi benim ayran saatim geldiii, ya otobusteyim yanimda teyze var, etrafta insanlar, suluga koymustum da nasil icicem simdi yaaa(
Ya arkadaslar ben ayranimi light yogurtla yaptim ama vok az su koydum, 1300 gr yogurttan yaptim, kivami cok yogun simdi, sorun olur mu ki?
kızlar benım bgun dgum gnumde hazırlandım arkadasımla snemaya gtcez ılk snra naparım blmıorum ama o yuzden gec yazdım k.bkmayın
doğum günün kutlu olsun şarkın da benden olsun :)))
BEST HAPPY BIRTHDAY SONG - YouTube
Eki Görüntüle 648365
Canım ama biz 2000 geçiyoruzdur diyet yapmadağımızda ve toplamda 7000 kalori 1 kilo ediyormuş atıyorum bi haftada 7000 fazla kalori almışsan yaktıkların harcicinde 1 kilo alıyorsun 7000 kalori yakmışsan 1 kilo veriyorsunCnm menün em güzel hem de lezizmiş :) Neden ayakta duramıyorsun neyin var yazdın da ben mi görmedim acaba? Umarım bi sorun yoktur.
Ooooh oh şekerpare ooh oh intense oooh bi de pizzaDün hayat sana güzelmiş toprakçım hihihihih :) Ama benim bildiğim toprak bunların topunu bugün eritir:) Cola zeroyu ya da diet kolayı rahatça tüketebilir miyiz kızlar? Kimisi bu hikaye diyor kimisi şekerden tasarruf diyor, yaz da geliyor ne yapmalı?
:) :) Burada da biri aç gezmiş :)
Ben bikaç yıl önce denemiştim , güzel incelmiştim ama sonradan kaslara kemiklere zararlı diye duymuştum. Annem başlatmıştı annem bıraktırdı anlamadım gitti.
Çok baştan çıkarıcı bir çağrı olmuş ama kaçırmışım :)
Memün harika olmuş spor ve su da süper. Ama bu kalori yakma konusu doğru olabilir mi? Yani inşallah öyledir de 1500 kalorilik yemek yediğimizde bunu zaten yakıyoruz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı. :)
Bence menün çok dengeli olmuş cnm. Su da spor da yerinde ooh vicdan nasıl rahattır şimdi
kızlar çok tembellik yaptım.birazdan ev işlerine girişeceğim.kendimi bıraktım bırakalı bir tembellik yapıyorum ki sormayın(( gene programlı yaşantıma dönmem lazım
canım menün çok güzel olmuş,sporda çok iyi. 90 dak aerobik insanı acayip yorar.klori yakma konusunda sana katılmıyorum ben geçen sene 80 kiloyken diyetisyne gitmiştim bana bazal metabolizma hızımın 1600 kal olduğunu söylesi yani 1600 altına düşersem kilo verirmişim.bu hız boya ve yaşa göre değişiyormuş ama sen böyle devam edersern zaten kısa sürede kilolarını verirsin.
canım menün çok güzel olmuş
bence yaşadığın pişmanlık bile doğru yola olduğunun göstergesidir.
canım bişey farkettim sanırım sendede türk kahvesi bağımlılığı var.çünkü yanında bitter ile içenler bunu bırakamıyor.bende hastasıyım kahvenin vazgeçemiyorum.valla ben yazmıyorum içtiğim kahveleri.gerçi çok azalttım
canım herhalde çalıştığın için öğle yemeğinde lahmacun var.yoksa böyle bir menüde o lahmacun hiç olmamış
Ya hanimlar yarin ayran detoksumun ikinci gunu ve alman misafirlerimiz varr( yemege gelicekler, turkiyeyi tanitim amacli birsuru sey yapmam lazim, ne olcak simdi.. Onca sey yapip tadina bile bakmicakmiyim?
kızlar benım bgun dgum gnumde hazırlandım arkadasımla snemaya gtcez ılk snra naparım blmıorum ama o yuzden gec yazdım k.bkmayın
dün sabah; domates 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 biber 5 tane zeytin 1 kaşık lor
ara; elma
öğlen; 8 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık pilav salata
ara; 1 bardak süt 1 dilim ekmek
akşam; 4 kaşık pilav tavuk yoğurt
booll su
kızlar fazla kalamıycam kızım uyurken spora başlamıştım terim kurumadan bisikletle devam edeyim, görüşürüzzzzzz
slm kizlar
sabah tam yaziyoken esim aradi hemen hazirlan disarda yapalim kahvaltiyi diye,habersiz ciktim bende kusura bakmayin
sonra alisveris yaptik birzaz,ahh simdi aklima geldi,beyaz leblebi alacaktim,unuttum
simdi geldim,gecmise baktim biraz,masallah kizlar,dün cosanlar olmus,cezalik bi kac arkadas gözüme ilisti
kizimin öglen okulu var,onun yemegini indirim,yollim,sonra cezalara gelicem
cezasiz son dakikalarin tadini cikarin
dün sabah; domates 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 biber 5 tane zeytin 1 kaşık lor
ara; elma
öğlen; 8 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık pilav salata
ara; 1 bardak süt 1 dilim ekmek
akşam; 4 kaşık pilav tavuk yoğurt
booll su
sen gelmeden ben başladım cezalarımı çekmeye :)))slm kizlar
sabah tam yaziyoken esim aradi hemen hazirlan disarda yapalim kahvaltiyi diye,habersiz ciktim bende kusura bakmayin
sonra alisveris yaptik birzaz,ahh simdi aklima geldi,beyaz leblebi alacaktim,unuttum
simdi geldim,gecmise baktim biraz,masallah kizlar,dün cosanlar olmus,cezalik bi kac arkadas gözüme ilisti
kizimin öglen okulu var,onun yemegini indirim,yollim,sonra cezalara gelicem
cezasiz son dakikalarin tadini cikarin
şu 7000 kalori olayını çözemedim kafamda bi türlü???Canım ama biz 2000 geçiyoruzdur diyet yapmadağımızda ve toplamda 7000 kalori 1 kilo ediyormuş atıyorum bi haftada 7000 fazla kalori almışsan yaktıkların harcicinde 1 kilo alıyorsun 7000 kalori yakmışsan 1 kilo veriyorsun
bunu kk da okudum valla kk nını yalancısıyım sanada katılıyorum kşinin metebolizma hızına göre değişiyordur kesin
[/QUOTE]hımmm ya tamamen bırak canım sonra yap yada bozma. bşver kalanları ertesi gün yersin
canım yeni yaşon kutlu olsun
gayet güzel bir menü az kaldı gidecek bu kilolar
ne güzel benimkide şimdi uyudu leslie walk yapayım bari
güne güzel başlamışsın kahvaltıda kaçamak yaptınmı ???
meyve süt olayını biliyordum fakat sebebini bilmiyordum iyi oldu canısı sağol, benim meyve ile pek aram yok ama arada yiyorumbence pilavlar olmamış.diyet yapan birinin hayatından pilavı çıkarması lazım.çok mu canın istedi bulgur belki olabilir o da belki.bence ara menülerde sütün yanına 1 adet meyve yersen daha iyi olur.meyve kan şekerini yükselterk tatlıya olan isteğini bastırıyor,süt ise birden yükselen kan şekerini dengeliyor.
[/QUOTE]hımmm ya tamamen bırak canım sonra yap yada bozma. bşver kalanları ertesi gün yersin
canım yeni yaşon kutlu olsun
gayet güzel bir menü az kaldı gidecek bu kilolar
ne güzel benimkide şimdi uyudu leslie walk yapayım bari
güne güzel başlamışsın kahvaltıda kaçamak yaptınmı ???
bence pilavlar olmamış.diyet yapan birinin hayatından pilavı çıkarması lazım.çok mu canın istedi bulgur belki olabilir o da belki.bence ara menülerde sütün yanına 1 adet meyve yersen daha iyi olur.meyve kan şekerini yükselterk tatlıya olan isteğini bastırıyor,süt ise birden yükselen kan şekerini dengeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?