Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bazen magnezyum eksikliği sebep olabiliyor bir baktırsan ona... çok geçmiş olsun

Evet cnm iş yerinde öğle yemeğine düzgün bişey bulmakta çok zorlanıyorum. Her gün de akşamdan bişeyler hazırlayıp getiremiyorum unutuyorum ya da çok yorgun oluyorum. Her gün öğlen ne yesem modundayım

Ya arkadaslar ben ayranimi light yogurtla yaptim ama vok az su koydum, 1300 gr yogurttan yaptim, kivami cok yogun simdi, sorun olur mu ki?

Günaydınlaar hemen menümü paylaşayım;

sabah 1.5 dilim light ekmek peynir bol yeşillik
ara:2-3 kuru erik
öğlen; 4 kaşık kadar etli domateli biberli tava 1.5 dilim light ekmek
ara:2-3 kuru kayısı
akşam; az yağlı 1-2 parça yumurtalı pastırma. 1 lokma bal kaymak ceviz 1 dilim light ekmek bol yeşillik
1 dilim armut

sspor:45dakika leslie walk 30 dakika plates

su:2-3 ltre

geçmişi okumaya gidiyorum

canım çok az yiyorsun öğün atamak metabolizmaı yavaşlatır
kızlar bugün ki menümü yazayım
sabah;peynir,1 dilim ekmek

ara;yok

öğle;2 tane küçük tavuk göğsü
3 kaşık kuru fasulye

ara;1kase yoğurt,1incir

akşam;2 kse çorba,2 dilim ekmek

gayetg güzel ve dengeli ama 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer akşam 4 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun

kızlar spor yaparken streç srılan yada krem süren varmı ,acaba işe yararmı:44:
hiiiç gelemem öyle sıkıntılı şeylere

sağol canım deneyeceğim bi ara

gayet güzel bu haftada yağardan bi 500 gr gider en az

karbonhidrat coşturması yapmışsın bak geçen hafta verdiklerini geri alısın dikkat et

CANIM SABAHKİ PATATES YERİNE YUMURTA YADA PEYNİR OLSAYMIŞ BENCE ÇOK GÜZEL BİR MENÜ OLURMUŞ

BENCE GÜZEL MENÜ SPORDA GÜ<EL

GÜZEL MENÜ ANCAK SUYU ARTTIRMALISIN

Heyy hanimlaarrr bu arada bugun ani bir kararla ayran detoksuna basladimmmm.. 10 dk sonra ilk ayranimi icicem, yanima aldim okulda da icicem , tadini bilmiyorum bakalim nasil olucak:)

KOLAY GELSİN CANIM

Simdi benim ayran saatim geldiii, ya otobusteyim yanimda teyze var, etrafta insanlar, suluga koymustum da nasil icicem simdi yaaa(

İNİNCE İÇERSİN ARTIK :)))

Ya arkadaslar ben ayranimi light yogurtla yaptim ama vok az su koydum, 1300 gr yogurttan yaptim, kivami cok yogun simdi, sorun olur mu ki?

CANIM İSTEDİĞİN KIVmda yapabilirsin

Ya hanimlar yarin ayran detoksumun ikinci gunu ve alman misafirlerimiz varr( yemege gelicekler, turkiyeyi tanitim amacli birsuru sey yapmam lazim, ne olcak simdi.. Onca sey yapip tadina bile bakmicakmiyim?

kızlar benım bgun dgum gnumde hazırlandım arkadasımla snemaya gtcez ılk snra naparım blmıorum ama o yuzden gec yazdım k.bkmayın

dün sabah; domates 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 biber 5 tane zeytin 1 kaşık lor

ara; elma

öğlen; 8 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık pilav salata

ara; 1 bardak süt 1 dilim ekmek

akşam; 4 kaşık pilav tavuk yoğurt

booll su

kızlar fazla kalamıycam kızım uyurken spora başlamıştım terim kurumadan bisikletle devam edeyim, görüşürüzzzzzz

slm kizlar
sabah tam yaziyoken esim aradi hemen hazirlan disarda yapalim kahvaltiyi diye,habersiz ciktim bende kusura bakmayin
sonra alisveris yaptik birzaz,ahh simdi aklima geldi,beyaz leblebi alacaktim,unuttum
simdi geldim,gecmise baktim biraz,masallah kizlar,dün cosanlar olmus,cezalik bi kac arkadas gözüme ilisti
kizimin öglen okulu var,onun yemegini indirim,yollim,sonra cezalara gelicem
cezasiz son dakikalarin tadini cikarin

Canım ama biz 2000 geçiyoruzdur diyet yapmadağımızda ve toplamda 7000 kalori 1 kilo ediyormuş atıyorum bi haftada 7000 fazla kalori almışsan yaktıkların harcicinde 1 kilo alıyorsun 7000 kalori yakmışsan 1 kilo veriyorsun

bunu kk da okudum valla kk nını yalancısıyım sanada katılıyorum kşinin metebolizma hızına göre değişiyordur kesin

Ya hanimlar yarin ayran detoksumun ikinci gunu ve alman misafirlerimiz varr( yemege gelicekler, turkiyeyi tanitim amacli birsuru sey yapmam lazim, ne olcak simdi.. Onca sey yapip tadina bile bakmicakmiyim?

hımmm ya tamamen bırak canım sonra yap yada bozma. bşver kalanları ertesi gün yersin

kızlar benım bgun dgum gnumde hazırlandım arkadasımla snemaya gtcez ılk snra naparım blmıorum ama o yuzden gec yazdım k.bkmayın

canım yeni yaşon kutlu olsun

gayet güzel bir menü az kaldı gidecek bu kilolar

kızlar fazla kalamıycam kızım uyurken spora başlamıştım terim kurumadan bisikletle devam edeyim, görüşürüzzzzzz

ne güzel benimkide şimdi uyudu leslie walk yapayım bari

güne güzel başlamışsın kahvaltıda kaçamak yaptınmı ???
[/QUOTE]

bence pilavlar olmamış.diyet yapan birinin hayatından pilavı çıkarması lazım.çok mu canın istedi bulgur belki olabilir o da belki.bence ara menülerde sütün yanına 1 adet meyve yersen daha iyi olur.meyve kan şekerini yükselterk tatlıya olan isteğini bastırıyor,süt ise birden yükselen kan şekerini dengeliyor.

sen gelmeden ben başladım cezalarımı çekmeye :)))

şu 7000 kalori olayını çözemedim kafamda bi türlü???

[/QUOTE]
ben uyurken yaptım şimdi de buraya yazabilmek için yaptığı işe göz yumuyorum fakat elinde bir kaşık ve kinder süt dilimi yerlerimi boyuyor silerken de kalori harcarım artık :))))

meyve süt olayını biliyordum fakat sebebini bilmiyordum iyi oldu canısı sağol, benim meyve ile pek aram yok ama arada yiyorum

[/QUOTE]

inş. cnm çok teşekkürler..

bilmiyoumki diyetisyene gidiyorum o verdi menüyüde her yolu denemeye karar verdim bundan souuç alamazsam kafama göre bi yol çizebilirim yada karatay veya dukanı deneyebilirim tek istediğim 6lı rakamları görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…