Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CANIM GAYET GÜZEL MENÜ SPORDA SÜPER GİDECEK BU KİLOLAR

KADAYIF OLMAMIŞ CANIM BİRDE SUYU ARTTIRMALISIN

CANIM TATLI DIŞINDA GAYET GÜZEL YENİDEN DÖNÜŞ YAPTIN DİYETİNE

CABIM MENÜ GAYET GÜZEL O EKMEKLER 2 DİLİME DENK GLİYOR SPOR ÇOK İYİ

gunaydın dun yazmamısım menumu
sabah 1 dlım ekmek 1 salatalık 1 kbrt ktusu pynır
öglen 2 nescafe
aksamda 1 dlım pasta 1 kahve
dun su 1 ltre ıcmemısımdr ama

CANIM HİÇBİŞEY YEMİYORSUN VÜCUDUN KORUMAYA GEÇTİ BENCE HİÇ SAĞLIKLI DİYET YAPMIYOSUN

CNIM MENÜNDE KEK YERİNE DAHA SAĞLIKLI BİRŞEYLER YİYEBİLİRDİN . SPOR KONUSUNDA KENDİNE YÜKLENME Bİ SAKATLIK FİLAN ÇIKAR BEBEKLERİN VAR NETİCEDE SAĞLIĞINA DİKKAT ETMELİSİN

O NASI Bİ İNEK ÖYLE NE ÇOK KAYMAĞI ÇIKIYOR BABANIZADA YAZIK ADAMIN DAMARLARI TIKANIR YEDİRMEYİN OKADARKAYMAK:18::18:

BENCE HARİKA BİR MENÜ DİYETİSYENE GİDİYORDUN DEĞİLMİ BELLİ OLIUYOR GERÇEKTEN GÜZEL LİSTE

CANNIMMENÜN GÜZEL KONTROLLÜSÜN EN AZINDAN YOLCULUKTA KONTROLÜ ELDEN BIRAKMA

İNŞALLAH CANIM SAYENDE BİZİM TAKIMDA 1. OLUR İNŞALLAH

UYARIN İÇİN SAĞOL CANIM

kesinlikle önemli olan kilo vermek cnm
ikiye bölme olayi kimsenin hakki kimseye gecmesin diye oluyor,söyle hesaplaniyor
diyelimki bu hafta 1 kg verdin,haftayada 2 toplamda 3 yapiyor
takima ilk katildigin kilondan bunu cikariyoruz,cikan farki 100 ile carpip,ilk kilona bölüyoruz,yüzden cikiyor,cikan yüzdeyide 2 hafta deneme süresinde oldugun icin 2 ye bölüyoruz,bu senin o haftaki sonucun oluyor
umarim anlamissindir,haftaya listeye alinirsan,listede görürsen anlarsin

canım detoksun işe yaramasına çoksevindim

CANIM TATLI DIŞINDA GAYET GÜZEL YENİDEN DÖNÜŞ YAPTIN DİYETİNE

saol canım inş. bozmam

kızlar ben pkos hastasıyım adetlerim çok düzensiz mesela şuan 15 gün geciktim o yüzden karnım çok şiş anormal bi rahatsızlık duyuyorum. nefret ediyorum bu hastalıktan

Kızlar çok üzgünüm bugün koşturmam biraz çok. Arada gelip baktım okuyup cevaplayamadan kapattım. Fırsat buldukça bakmaya çalışacağım. öpüldünüz

eftelyada da polikistik over var o da çok düzensiz oluyo o yüzden çok şişiyor, zor bir durum insanda sıkıntı da yapıyor.

bende kalkayımda lahana sarması yapayım bugün
allah zeytinyağlı mı hem de, bayılırıııııımmmmm :))

hazirladiklarimdan yedim azcik tadina bakmak icin ya bide tavuk gogsu yedim (muhallebi) , bari gunduz yiyim de aksama kadar yakayim diye.. Ayranimi da icicem , bakalim sonuc ne olucak
bozmuşsun detoksu dikkat et, umarım etkilemez fıstık

bence güzel bir çatal su böreği nefsini körelmiştir bişey olmaz, zumba çok güzel

kızlaaar ben çıkıyorum bi süre gelemeyeceğim o zamana kadar hepinizi öptüm gelince güzel haberlerinizi görürüm innşallah. Bol erimeler. muckkss
sana da kolay gelsin, hayırlı işler güzelim

bravo sana Hadi bakalım cuma günü güzel haberler inşallah

patates puresı ve makarna işi bozmus ama spor sper grunuyo :d
çok az yedim ama akşam olması sorun olabilir hiç ekmek yemedim

biz sana yardımcı olmaya çalışırız merak etme tatlım

ben bilgisayarıma kaydettim canım teşekkürler

dgum gnumdu dye yedım zaten ac kalmadm kahve benı tok tutuyo benı ama fazla kacırmısım kahveyı su oranıda az ama dsardaydım dsarda lavobo srun oluo
seni bu kahveler mahvetcek dikkaaaaattttttt:) yemek ye onun yerine

:) dimi ben de sevindim teşekkür ederim :) innşalla kaçamaksız atlatırım innşallah.

Cezayı da orada yaparım inşallah hadi bakalım :) kulaklarınızı çınlatıcam:)
evet dikkat et tuzaklara düşme

tebrikler cnm yanlız bu kadar uzun detoks zararlı olmasın .. En fazla 3 gün diye biliyorum ben .. Verdiğin kiloda çok güzel birinci olabilirsin .. Azmine ve hırsına bayıldım bana da bulaşması lazım :)
bulaşır merak etme bulaşmasa da zorla bulaştırıyorlar

aaaaaa ilk ceazmı almışım

Utandım:)

kilomu bildiriyorum:

73.5/72.7/0.80/%1.08
bravo canım tebrikler

okeydir canım daha dikkat etmeye çalışırım

tebrikler canım inanmak başarmanın yarısıdır seni o listelerde görücez inşallah

bu ara hep kahvelendım helekı dozajnı artrdım ymek ysem dha az kalorı alırdım

selam kızlar dün gelemediğim için şirkete bugün bütün işler birikmiş ancak toparladım geçmişi okudum ama hepsine ayrı ayrı yorum yazamadım birazdan mesai biticek toparlanmam lazım:)

kadayıf tatlı krizim için küçük bir parçaydı... zaten onu kapatıyım diye baya bir spor yaptım... suyu fazla içemiyorum şirkette sorun yaratıyor
doktora erkek arkadaşım için gittik psikiyatriye bu aralar biraz problemleri var da onun için danışmaya gittik çok önemli bişey yok

zaten en zevkli yaptığım spor trambolin sanırım hem dansedip hem zıplayıp kalori yakıyosun gayet eğlenceli herkese tavsiye ederim son zamanlarda sporlara bisikleti de ekledik o da bacak ve karın çalıştırması açısından gayet iyi oluyor

herkese sevgiler yarın görüşmek üzere

iyi aksamlar arkadaslar
sabahtan beri evi indirdim,simdi daha yeni oturdum,arada gelip yazilanlara baktim fakat cvp yazmaya zamanim olmadi
yarinda hali silip ütü yapicam,off cok yoruldum,son ayran corbasini icmeden uyuyacagim heralde

eftelya cnm senin dün yaptigin spor günlük yapman gerekendi zaten
bu sporuna ek olarak ceza veriliyor,adida bu yüzden ceza zaten

sana verilen cezalar vvardi dünden,gördünmü bilmiyorum,ona ek olarak 200 kalorilik spor ve 100 mekik cezan eklendi

asli cnm bizede cikolata ikram ediliyor,fakat hayir demeyi ögrenmeliyiz,sende esinde olsa hayir demelisin,yoksa diyet diyet olmaktan cikar,esinde cikolata,komsuda tauk gögsü hic olmamis cnm,önüne geleni reddetmelisin artik
300 aklorilik spor ve 100 mekik cezan var,bunlar günlük sporuna ek olarak yapilacak,sadece bu yapilirsa kabul edilmiyor

topraks cnm masallahmenünde sporda süper,zeburusu aratmiyacaksin bize

pokemon cok güzel cnm,böyle devam edersen kisa sürede hedefine ulasirsin

gizem sakin kacamak yapmak yok,cumaya bisey kalmadi,dikkat edelim lütfen,yemeklerini dolaba koy,yarin yersin

wuwum afiyet olsun cnm,dogum gününde yemicende ne zaman yiycen pasta,su az olmus,ögünler az olmus,kahve cok olmusbiraz daha düzenli menülere dönüs yapmani bekliyorum

Beyaz leblebi,güle güle git,daha zayif dön

unuttugum varsa kusura bakmayin kizlar,yorgunluktan parmaklarimi kipirdatamiyorum,herkese iyi geceler

günaydın bugün erkenciyim yapacak çoook işim var,herkee güzel günler

sabah:1 muz,1 kayısı kurusu,1 incir
öğle :5 tane yaprak sarma,3 kaşık fellah köftesi,çay,2 küp şeker
akşam:4 kaşık pilav,1 kaşık et kavurma,2 parmak kadar tavuk haşlama
su 2 lt
spor yok
msj 5(toplu alıntıları tek tek msj sayıyormuyuz)

günaydın hepinize kızlarrrr:52
Tartılmaya 1 gün kala nasıl herkes bakalım

menümü yazıyım hemen

sabah
2 etimek
1 kalper
çay

ara
meyva çayı

öğlen
ezogelin çorba
sebzeli tavuk
salata
yoğurt

ara
1 tane çikolatalı goflet

akşam
yoğurt
2 çatal da patates kavurması

2 lt su
yarım saat bisiklet
4 mesaj

sevgiler

günaydın hanımlaaaaaaaaar

dünkü menüm

sabah
kepekli tost çay

öğlen
tavuk şiş
çok az pilav
ayran

akşam
1 kase yayla çorbası

spor 50 dk kur( 25 dk bisiklet+ 20 dk trambolin+5 dk twister) 110 mekik
bu sporu sabah kalktığımda yaptım hepsini peşpeşe aralıksız yaptım:) akşama spor yapmadım
mesaj 5

akşam sevmediğimiz yemek olması işe yaradı ikimizde aç kalktık :)))

canım menü güzel fazla abartı bişey yok, rahatsızlığın geçince spor da yapsan çok iyi olacak:) toplu alıntıları tek mesaj sayıyoruz canım

canım evde olunca bol bol spor yaptım dün ama bugün moralim bozuk yapmadım sabah( zeburusa yetişmek için 40 fırın ekmek yemem lazım:)) biraz ironik oldu ama idare edin:))

Son düzenleme:

tamamdır cezalarımı bu akşam tamamlıycam zaten bu akşam kendimi spora adamayı düşünüyorum

günaydinnnnnnnnnnnnnnn

hemen menümü yazayim
sabah-ögle-aksam-kacamaksiz ayran diyeti
ara 2 kupa yesil cay
su
cok fazla 4 ü gectim
spor
yapamadim,evin isi bitmedi,zaman kalmadi

insallah et kavurmaya yag koyulmamistir,etin kendi yagi yetiyor cünkü
menün güzel,sporda yapabilseymissin süper olacakmis
toplu mesajlari 1 tane sayiyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…