• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:

Gelsin o barışsın :35:

oh hem kolay gelsin hem eline sağlık, yarınki menünü merakla bekliycem:51:

yarın sana ceza geliyo demk kiiiiiiiiii:52:

peki sen daha iyi bilirsin kuşum:54:

YA kaptanım hemen kestin cezamızı heee ,deme öyle ceza falan ceza fobim var benim :9: Şimdi kaptanım durum şöyle Kıbrıs2ın hazır yufkaları daha küçük yani mini fırın tepsisiyle yaptığımda kalınlığı 1 parmak eninde bile olmuyor, zaten içine yağda koymamıştım , sadece tepsiyi yağladım, üstelik hellimliydi , peynirde yağsız yani yanındaekmek falanda yemedim :15: Hem biliyorsun ne kadar benim dikkat ettiğimi , yine de diyorsan ki olmaz napalım adaletin kestiği parmak acımaz :42:

MENÜLERİM ;

PAZAR GÜNÜ

sabah domates tabağı 1 bardak çay

ara 3 kayısı 3 erik

öğlen yoldaydık pikniğe gidiyoduk o yüzden yiyemedim akşam la öğlen birleşti

akşam 1,5 tavuk but 6-7 köfte bol salata 1 kaşık patates salatası 4 kaşık yoğurt light kola

ara 1 kase kiraz

su 3 lt

spor piknikte gezinti

PAZARTESİ

sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay

ara 1 kase kiraz

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo

ara 1 bardak süt

akşam 5 kaşık menemen 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt

spor 15 dk steper 250 mekik (yaklaşık 15 dakika sürdü)

su 3 lt

Menünde sporunda güzel :34:

maşallah kimseler de uğramamış bakıyorum:19:kızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti:52:

http://www.uzmantv.com/ip-atlarken-ne-kadar-kalori-harcariz

Son düzenleme:
Gelsin o barışsın :35:

YA kaptanım hemen kestin cezamızı heee ,deme öyle ceza falan ceza fobim var benim :9: Şimdi kaptanım durum şöyle Kıbrıs2ın hazır yufkaları daha küçük yani mini fırın tepsisiyle yaptığımda kalınlığı 1 parmak eninde bile olmuyor, zaten içine yağda koymamıştım , sadece tepsiyi yağladım, üstelik hellimliydi , peynirde yağsız yani yanındaekmek falanda yemedim :15: Hem biliyorsun ne kadar benim dikkat ettiğimi , yine de diyorsan ki olmaz napalım adaletin kestiği parmak acımaz :42:

Menünde sporunda güzel :34:
tamam canısı börek deyince göze batıyor:) bahaneyle spor yapmış olursun dedim fena mı yani hem bak ip atla 15 dk da full eritirsin hepsini:8: bundan sonra sabahları ip atlıyım ben bari hem çabuk hem çok yaktırıyor süper:32: insan sürekli aynı şeyleri yapınca sıkılıyor değişik şeyler denemek lazım trambolinim de kopmuştu diktirdim takmadım onu da yaptırıyım özledim:52:

maşallah kimseler de uğramamış bakıyorum:19:kızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti:52:

maşallah 15 dak azmı ben dün 600 tane atladım 5 dakika felan sürdü ama bugün dizden aşağı arka bacağım felaket ağrıyor..biraz sonra çıkacağım kayınvalidem yürüyerek gideceğim sabahta yürümüştüm.akşam dermanım kalırsa bacaklarda bende gene ip atlayacağım..kalorisi yüksek çok ta etkili çocukken o yüzden hiç kilo alamıyordum sabahtan akşama kadar ip atlıyordum.:9::9:

ben vardım gidiyorum, derse devam :54:

tamam canısı börek deyince göze batıyor:) bahaneyle spor yapmış olursun dedim fena mı yani hem bak ip atla 15 dk da full eritirsin hepsini:8: bundan sonra sabahları ip atlıyım ben bari hem çabuk hem çok yaktırıyor süper:32: insan sürekli aynı şeyleri yapınca sıkılıyor değişik şeyler denemek lazım trambolinim de kopmuştu diktirdim takmadım onu da yaptırıyım özledim:52:

Ya bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demiş :53::53: Taha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin :14: Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz :54:

ben vardım gidiyorum, derse devam :54:
kolay gelsin canım

maşallah 15 dak azmı ben dün 600 tane atladım 5 dakika felan sürdü ama bugün dizden aşağı arka bacağım felaket ağrıyor..biraz sonra çıkacağım kayınvalidem yürüyerek gideceğim sabahta yürümüştüm.akşam dermanım kalırsa bacaklarda bende gene ip atlayacağım..kalorisi yüksek çok ta etkili çocukken o yüzden hiç kilo alamıyordum sabahtan akşama kadar ip atlıyordum.:9::9:

evet çok iyiymiş hatta arkadaşlar verdiğim linki yanında kişinin diğer açıklamalarını da dinleyin bence, ben o kadar atlamamışımdır sanırım saymadım ama aralarda bir durup nefes aldım

Ya bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demiş :53::53: Taha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin :14: Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz :54:

benim evimdede öyle tüm sesler aşağıda çünkü üst katta hapşırsalar bile sesi evimizde ama burda nezaketten eser yok herkes istediği rahatlıkta davranıyor.ben genede çok dikkatli davranıp sporumuda yapıyorum.halının üzerinde çok zıplamadan parmak ucunda 4-5 cm yükselsen yeterli canım ..betona birebir temas daha çok ses çıkarıyor.ben bisikletimide misafir odama kurmuşum genelde kimse mecbur olmadıkça o odalarını kullanmıyorlar o yüzden rahatlıkla yapıyorum.eşim genelde kızıyor ama durmak yok..:34::52::10::8:

kolay gelsin canım

evet çok iyiymiş hatta arkadaşlar verdiğim linki yanında kişinin diğer açıklamalarını da dinleyin bence, ben o kadar atlamamışımdır sanırım saymadım ama aralarda bir durup nefes aldım

eğer yürüyünce açılırsa bacaklarımdaki kas ağrısı akşam bende gene atlayacağım.10-15 dak felan..görümcemede spor yaptıracağım her akşan yenge yarın başlayalım diyiyor ama ertesi gün gidince kendisini işlere veriyor.bende sonra gidince hani yapacaktık diyiyor.eğer onada yaptırırsam ordada bende yapacrım cumaya birşey kalmadı artık birşeyler adam gibi gitsin bende rahat edeyim ya.gram olayını kg rama çevirmenin zamanı geldi..:52::51:

bir sürü link koymuştum düzenlerken gitti :((( şimdi gidiyorum sonra tekrar eklerim

Son düzenleme:
çok zor tahmin ederim, tamam canım sen sıkma canını derslerine bak

benim evimdede öyle tüm sesler aşağıda çünkü üst katta hapşırsalar bile sesi evimizde ama burda nezaketten eser yok herkes istediği rahatlıkta davranıyor.ben genede çok dikkatli davranıp sporumuda yapıyorum.halının üzerinde çok zıplamadan parmak ucunda 4-5 cm yükselsen yeterli canım ..betona birebir temas daha çok ses çıkarıyor.ben bisikletimide misafir odama kurmuşum genelde kimse mecbur olmadıkça o odalarını kullanmıyorlar o yüzden rahatlıkla yapıyorum.eşim genelde kızıyor ama durmak yok..:34::52::10::8:
ben girişteyim yandakilere de sordum rahatsız olan yok o yüzden yapıyorum:))

ben de gidiyorum artık, yemek yapayım, belki arada uğrarım

slamm ben geldim dün gelemedim üzerimde halsizlik vardı gözümü acamıyodum bugun de arkadasıma gittim geldim geçmiş baya birikmiştir bi bakıyım

Menümü yazayım ;

Sabah:

1 fincan çay eşliğinde 1 dilim fıstık ezmeli kepek ekmeği

5 kuru kayısı

Ara:

1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi

Öğle:

2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1 kornet dondurma :131:

Akşam:

1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata

3 litreden fazla su

1 saat yürüyüş hızlı tempo
15 dk twister
15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın

Hem 3. olmamızın 300 kalori ödülü vardı hem de baby i yarışı kazanmıştım . Kaçamaklar o sebeble .
geyet güzell
Kızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım

DÜn ki menüm;
yine saat 13:30'de kalktım

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltı; 1 tost, domates salatalık, bitki çayı

Ara; şekersiz türk kahvesi,

Öğle ve akşam yine aynı( saat 17'de );Dünden kalan tepsi kebabı,bu sefer yarımlava, piyaz, 1 bardak ayran

Ara; 10 badem, 1 bardak süt ve diyet bisküvi

Su; 2,5lt
Spor ; yok
dengesiz olmuş biraz
kızlar bu paylaşım alanında yazılan öneri konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

ÖNEMLİ

%0,30 nedir?

60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25

Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.

Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.

Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.

310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6

Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.

Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;

1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.

Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İlginize ve bilginize.

ama benim kilo vermem bazen cok güzel bazen duruyo 100 gr 200 gr anca gidiyo :43:
sabah ılık su 2 bardak
karışık tahıllı ekmek 1 dilim peynir
1 t kaşığı erik marmelatı
domates salatalık

ara 1 bardak ayran 1 bisküvi

öğlen 5-6 yaprak sarma yoğurt
yarım parça otlu bükme(1 dilim ekmek kadar)

ara 2 eti form
1 mısır patlağı

akşam 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek tahıllı
5 kaşık kabak kavurması

ara 5-6 kuru erik

su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
mate çayı 2 fincan
güzel olmuş
kızlar aşağıya yine paylaşım alanında konuşulan bir konuyu ekliyorum, hem bu konuda hem de takımlar genelinde kilo verme olayını arttıracak disipline edecek önerile aranmakta, fikri olan iletirse sevinirim.

"Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..

Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..

Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..

Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..

Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:"
bu kural mantıklı geldi yeni fikirlerde düşünmek lazım
kızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime :56:
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
çok güzel olmuş sorun yok :34:

kalorileri dengede tutsan vercen kilo.

güzel olmuş menü.

spor baya iyi olmuş.

çalışma derse falan boşver bu sıcakta dersmi çalışılırmış seneye tekrar denersin şansını olmadı sonraki sene :9::28:

menü güzel spor yok.

iyi olmuş menü ve spor.

Kaloriyi biraktim canim :) eski sistem devam :)
ben de merak ettim bir ara gelmiş beğenileri var ama fırsatı olmadı herhalde:44:

evet pilav çok çok azdı hatta suyla beraber yedik o yüzden 1 dolma yedim hem biz dolmaları küçücüklerden seçiyoruz koca koca almıyorum hiç

menüde aradaki tatlı olmamışş spor iyi de yan bel hareketini yanlış mı yazdın acep:44: tatlı için ceza var 150 kalori, hadi kolay gelsin

güzel bence de böyle daha iyi

çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:

kuş kadar yemişsin :20::20:

1 şeker 10 kalorimi daha fazla değilmiki.neyse ben herşeyi şekersiz içiyom zaten :42:

yan bel hareketi 10 + 10 olcaktı yanlış yazdım.ceza 150 mi sadece azmış yaa yaparım bugün yada yarın :9:
bir adet kup seker 20 kalori canim bak calistigin zamab dik otur nefesini tut birak karin kaslari calisiyomus bole
Ben kimse olmadigi zAman bunu cok yapiyorum :):)
Kızlar dün az yediğimi söylemişsiniz sizi üzmemek için sabah 2 dilim börek yedim :9::9:
:) :) :) :) :) :) ay cok guldum buna
işyerinde yapınca az değil kimse görmesin diye kaçamak kaçamak yaptım bu kadın delirmiş mi desinler bana aşk olsun :53::27:
evde daha fazlasını yaparım artık mekik çekerken yakalnadım zaten :9::9::9:
:) zayiflayinca nie yaptigini gorurler fistik
MENÜLERİM ;

PAZAR GÜNÜ

sabah domates tabağı 1 bardak çay

ara 3 kayısı 3 erik

öğlen yoldaydık pikniğe gidiyoduk o yüzden yiyemedim akşam la öğlen birleşti

akşam 1,5 tavuk but 6-7 köfte bol salata 1 kaşık patates salatası 4 kaşık yoğurt light kola

ara 1 kase kiraz

su 3 lt

spor piknikte gezinti

PAZARTESİ

sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay

ara 1 kase kiraz

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo

ara 1 bardak süt

akşam 5 kaşık menemen 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt

spor 15 dk steper 250 mekik (yaklaşık 15 dakika sürdü)

su 3 lt
Piknik disinda guzel :)

İp atlarken ne kadar kalori harcarız? - UZMANTV
Ip atlama super calistiriyo butun vucut calisiyo sadece ip atlayarak zayiflayanlar var diyet yapmadan
Yuru yuru canim aksam bende yrucektim annem ateslenmis erken ciktim otobusle eve geldim hemen acile gittik yuruyemedim
slamm ben geldim dün gelemedim üzerimde halsizlik vardı gözümü acamıyodum bugun de arkadasıma gittim geldim geçmiş baya birikmiştir bi bakıyım
Hos geldin canimm
ben geldim ama kimse yok neyse akşam tekrar gelirim :5:

Bekliyorum fistik

Sevgili 4. takım üyeleri;

12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.

Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.

İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.

Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...

Umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız bir an önce...

Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve mutlu kalın...

Hepinizi çooook öpüyorum....

Back
X