• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin

Boy uzun ya ondan oyle gorunuyor.tartida 70 lerdeyim yinede.
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee
dün ki menüm aslında yazmasammı ki :18::18::18:

sahurda
iki dilim fırında yumurtalı ekmek
yeşillik
çay

iftarda
iki kaşık fırında patatesli tavuk
iki kaşık pilav
salata

ara
çok az irmik helvası ( kardeşimin kalanını bitirdim dayanamadım :18: )
bi bardak kola :17::17:

ara
çay

su
3.5 litre
spor :17::17:
irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci
kızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli

ara yoğurt yulaf ezmesi

öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt

ara 1 şeftali

akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim

akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye

su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.
menun guzel genede gonca ablam

Son düzenleme:
Bazi gunler nalet bir kadin uyaniyorum.sebebi olmadigi halde mutsuz, sinirli ve resmen kavga arayan Bir tip oliyorum.yine oyle bir savaha uyandim.mutfakta ne Kadar erzählt kavanozu varsa temizledim.dolabimdaki utusu bozulan herseyi yatagin uzerine serdim utuleyecem.belki cekmeceleri de degisirim.yorgunluktan baygin dusene Kadar Is yapacam.annem olmasa biliyom ne yapacamida.kadin yazik tatsizliimizi gormesin
bazen insan hıncını öyle seylerden cıkarıyor
eşinle aranızmı bozuk canım annesine belli edtmemen ne kadar güzel :46::46:
daha iyiya tatlim.uzun boylulari kiskaniyorum azicik bucurumdee

irmik helvasi ve kola bozmus birazcik.kola lightmiydi bilmiyorum gerci

menun guzel genede gonca ablam

helva azdı canım kolada normal cocacola :17::17:

zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim
yemiyorum :) ama yemeyi cok istiyorum aklıma carsamba günü diyetisyene gidicem geliyor bu hafta55 kiiloyu görücem insallah sabır ediyorum

dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari

Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)

Guzel canim menun yinede sporunda var

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)

Supersin zeynosum :)
sende süpersin kuzum :)

sakin ol canım vela havle de ..

Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.

ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa:43::5:
Olurmu hic ole canim :) bazen sabah herkez bi arada denk oluyo bazen aksam bazende gece ama iki gundur kimsecikler denk gelmio toprakda olmayinca :) :)
Burda herkes güzel zayıflamışsın diyooo çok mutlu oldum.bu gazla baya giderim ben.

Ne guzel gonca abla :) insan dahada bi hevesleniyo dimi

Dunki menum dun oruc tutmadim bugunde tutmadim midem cok kotuydu

Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek

Ara
Bi avuc cerez

Ara
Bi tane yesil incir

Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata

Ara
Bi avuc kadar cerez ( leblebilerini yiyorum daha cok mide yanmasina iyi geliyor )

Su
3litre

Spor
Aksama kadar evi temizleme camasir bulasik utu ve aksama kadar mideyle kivranma :(

Benimkinin kuzenlerinin gezmeye gelisi beni sinir ediyo artik ya :( bi hafta isden izin aldi beyefendi hic gorusemedik marasda gezdiler bi hafta bugun iki saat gorusucekmis benlede yine bi yere gideceklermis soracam ona bugun mikrop

Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek

Ara
Bi avuc cerez

Ara
Bi tane yesil incir

Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata

Ara
Bi avuc kadar cerez ( leblebilerini yiyorum daha cok mide yanmasina iyi geliyor )

Su
3litre

Spor
Aksama kadar evi temizleme camasir bulasik utu ve aksama kadar mideyle kivranma :(

menun guzel cnm miden yandigi icin bi sey diyemeyecegim aksamki cereze

Ben hep karamele boyuyorum canim bi tek en son acik kumralla gozemli kahveyi karistirip boyadik simdide nasil olucak bakalim :):)

Guzel canim menun yinede sporunda var

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Amaniiinnn dolaba bak dolaba kim dayanir onlari gorupde yememeye en iyisi hic almican :):)

Supersin zeynosum :)

Dimi canm yaa gizrm cik yiyo demyin yemediklerini de gorun yasik.bana :)

Dun biraz gec yedim
Saat 14.00
Firinda kiymali patates
Salata
Biraz ekmek

Ara
Bi avuc cerez

Ara
Bi tane yesil incir

Aksam
20.10 ( iftarda )
4 kasik makarna
Salata

Ara

Su
3litre

Spor

Mgde cok.kotu yaaa benmde yaniysh onmsememistm sonta bigun acile.gttm doktr beni dovcekti nasil bagruo ben.bu insanlari anlakiyrm mgdeyide 12 patmak bagrsagnida nr hale getrmis zamannda gelsene tirstin sesmde cikmadi gastrt ulsere donmus gelmeseymisim kansere dogru gdermis dkkat et canm saglik cok kiymetki

Ben sana abla mi dyim gogo mu yada baska bsey mi ne diyim?

Cok sevndm. Ins daha fazlasini verrsin belli olduguna gore verrken zayifliyorsunda bu cok iyi vucudun.sarkmaz.en azindan devamida gelir bu gazla oohh

ya siz aksamlari benim olmadigimiz zamanami denk getirip kaynatiyosunuz yaaa:43::5:

Herkes giriyor canim bakiyrlar sen yoksan.konusuyrlar sen.varsan.hemen kaciyrlar :) ska bir yana.Bende hic koyu muhabbete grmedm daha cnm ya zamanlamamizda bir sorun var bizim ;)

Temizlik stres ortaminda bana da coo iyi gelir ben derin bir temizlik yapiyrsam etrafimdakiler oraya buraya kacisir valla benanneme yansitiyrn daha dogrusu onlar anliylar benim pitirciklar damla damla akmak icin yer ariyorlarda cok.kolay aglarim yasadiklarmda aci veriyr tabi aglamamak elde degl :(

dün ki menüm aslında yazmasammı ki :18::18::18:

sahurda
iki dilim fırında yumurtalı ekmek
yeşillik
çay

iftarda
iki kaşık fırında patatesli tavuk
iki kaşık pilav
salata

ara
çok az irmik helvası ( kardeşimin kalanını bitirdim dayanamadım :18: )
bi bardak kola :17::17:

ara
çay

su
3.5 litre
spor :17::17:
Yazilmiycak.bi liste degl ki Tatlim.bnm sadece kola ve irmik kacmis brascik sporlada yakmissindr onlari

kızlar naber görümcemin işyerinden girdim telefondan geçmişi okudum cvp yazcakken şarjı bitti.hepinizin menüleri güzeldi muhabbette uzamış gitmiş ne güzel uzak kaldım..hepinizi öpüyorum kocaman.
dünkü menümü yazıyım girmişken.
sabah ılık su 1 dilim ekmek salatalık peynir 1 lokma kayısı reçeli

ara yoğurt yulaf ezmesi

öğlen salata yağsız. erişte 3 kaşık,yoğurt

ara 1 şeftali

akşamüstü yolda 1 peynirli çörek yidim

akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık yeşl fasulye

su 2 lt.
yeşil çay mate,7 otlu çay
spor kaynadı yine.

Menu cok.guzel gezdiklerinde spor yerine gecer :)

zeynep ablam sen yaptigin seyleri nasil yemeden duruyosun yaa. ben olsam tadina bakayim derken buyuk bir kisminida mideye gumletirdim

dolaptaki yiyeceklere gore menun guzel. esine soyle senden once hemen tuketsin onlari

Keske esim.gbi olabilsem 1 hafta boyunca tatli yemesin. Canim tatli cekti demez cnm ben krizlere gryrum evn icinde tatliiiiiiiiiii dye adamda tik yok.

Back
X