- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Tanistimiz sene Ben yurtta kaliyorsunuz ozel bir gundu simdi hatirlamiyorum bana su isitici almisti, yaninda kahveyi sirin bir kupa felan vardi.ogun Onu oyle bir benzettimki hediye ile ihtiyaci bir daha karistirmadi.sonra onun dogum gunu oldu Ben bir mutfak legeni aldim Minik Birsey.yasin gelmis ceyizine koy diye.ayyyy cok traji komikti.benimle 4 Gun konusmadi 5. Gun miyav miyav geldi, bende hediye almadim.amaaaaaa bir Paket olmasada ona unutulmaz anlar planladim.bazen Minik videolarda cektim.eccik cilgin seyler yaptim.evlilikte degil ama cikarken hedye almayin. Kendini degerli sanmasin totisi kalkmasin.
oldugunuzu gostermexin o yapar Basinin caresine bakar etiketi yemeyin.sanki esiniz olmasa kor sagir colak aciz gibi olunki Adam yetisebilmek icin paralasin kendini.
Eeee yeter Ken bu Sabah ders.
Gunaydinnnnnnn
Eva sekerim epey bir sure cumalari Birsey yapmiyacam.70 oldugum Gun yuzumu soyduracam.oncesinde bir donem Krem vs, kullanmak lazim oda biraz tuzluca.sonra ayak tirnagimda bire grillig var o yapilacak hedef 65 te hatta 68 de.offff cok Planini var ya.
Tikkat......tikkattttt
Menü yazmiyorum niden dimiyonuz lennnn
Cunku cisssssslarla mesgülüm
6 elit, bir görümce. 20 kusur sipa gerisini dusunun
anaaammmm taktiklere bak. doğru söylüyorsun kzum ben ne urascam o uğraşsın
olurum tabi kuzum :)
ayy vallahi çok makbule geçer. kaç sene sevgililer gününü sap olarak geçirince bu sene affalladım ne alsam diye karaları bağladım düşünüyorum hala :/
Teşekkür ederim canım ama daha hala olmamışsın heralde :) Ayrıca belki % 100 fikir veremeyiz belki ama yararlı olmaya çalışırız :)
aklımda kuzum ama hala bakamadm evdeki kotanın dibine vurdum bu ay telefondan idare ediyorum o yüzden aklımdan çıkmış :/