Haklısın...Sanalda olsa bir amac icin burdayiz.katilim olmayinca motivasyon dusuyor
Motivasyon dusunce Kilo veremiyoruz
Kilo veremeyince takimdan kopuyoruz gelmiyoruz
Gelmeyince sayfa ilerlemiyor
Sayfa ilerlemeyince burdakilerde kopuyor
Yeniden üye cagir, ugras yeniden takimi ayaga kaldir zor oluyor
Elif uyandi kizlar yedirmem giyfirmem gezdirmem oynatmam lazim
Arkadaslar arkadasimizin gecen haftada uyarmistim.takim ruhumuz katilimdan motivasyon uzerine yuruyor.bu sartlarda beraber yola devam edemeyecegiz sanirim.kendisi gelirde bu mesaji okursa baska takima gecebilir.
Günaydın kızlar herkes kilo vermiş ne güzel cepten bütün geçmişi okudum çok yazamıorum dediğim gibi annemler ümreye gidiyor öğleden sonra eve geçicem haberleşiriZ :)
ayyy ne güzel anlatmışsın tatlım ya. hakiketen de anlattığın gibi oluyor.Ama bence motivasyonu düşen kişi burayı bırakan kişi herkese saygı olarak açıklama yapıp ayrılsa çok güzel olacak.Sonuçta burda hiç kimse onu yargılamaz.yapamadım diyip de ayrılmak o kadar zor bir şey olmasa gerek...Sanalda olsa bir amac icin burdayiz.katilim olmayinca motivasyon dusuyor
Motivasyon dusunce Kilo veremiyoruz
Kilo veremeyince takimdan kopuyoruz gelmiyoruz
Gelmeyince sayfa ilerlemiyor
Sayfa ilerlemeyince burdakilerde kopuyor
Yeniden üye cagir, ugras yeniden takimi ayaga kaldir zor oluyor
Ooo tatlım renk yapmışsın yakışmış :)) yok annemde kaçırmadım gayet dikkat ettim zaten annem 45 kilo ondayken kaçırmam çok mümkün değil :)[/B][/COLOR]
ayyy ne güzel anlatmışsın tatlım ya. hakiketen de anlattığın gibi oluyor.Ama bence motivasyonu düşen kişi burayı bırakan kişi herkese saygı olarak açıklama yapıp ayrılsa çok güzel olacak.Sonuçta burda hiç kimse onu yargılamaz.yapamadım diyip de ayrılmak o kadar zor bir şey olmasa gerek...
ah şu annelerin zayıflığı yokmu beni daha fazla gaza getiriyor.annem 45 yaşında 68kilo ama çok fit ve güzel duruyorona bakdıkça gaza geliyorum.Ama onlara gidince yememek mümkün diyil ki..
kızlar geçmişi şimdi okuma fırsatm oldu.evdeki internetimiz kotalı limiti bu ay dolduğu için bildirimi yapayım diye komsuya geçmek durumunda kaldım. berilin yazdıklarını ve geçmişi de şimdi okuyabildim. böyle bir karar aldıysanız bana saygı duymaktan başka birşey kalmıyor ne yazık ki. umarım hepiniz sağlıklı kilolar verirsin. hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?