Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bu çay nedir tam tarifi yazsanıza bi ara.. okudum okudum anlamadım valla..

afiyet olsun bende komşuma kahveye gidiyorum şimdi... ardından da evin işi görüşürüz kızlar öpüldünüz...
Afiyet olsun canım.
Cay tarifi gogo bana vermisti yazıyım.
Maydanoz
Tane karabiber ve karanfil 8-10 tane
Zencefil kök 1 parca
1 limon
1 elma
3 litre su kaynatip süzüp buzdolabina attim. Yemektwn sonra 1 bardak iciyorum ben. Umarim eksik bisey yoktur. Kiraz sapini hatirlamadim ben, he birde cubuk tarcin canim aklima geldi.

güzel güzel:):):):):
oluyo cnm maşallah:)
kız sen dayak istiyon yine ne ekler filan yahu cısss o cısss.

354. Etap birincisi beril77, tebrikler!

[ımg]http://cdn-img1.imagechef.com/w/140329/sampd9a39254947036b2.jpg[/ımg]

başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
maşallah kuzum tebriklerrr:)
menün güzel cnm bnm:)

kız ama olmazki ye ye sonra ah vah ettt yeme yeme cnm yeme :):)
kurabiyeyi görmezden geliyim artık:)

ben de bugum cerez yedimm cok kotu hissediyorum ve bir corba kasigi kadar kremsanti yedim cilekle beraber
hoppala kızlar noluyo size krem şanti yiyenler yok ekler yiyenler kızıyorum ama

ayyy ayyy bak gördünüzmü kaptanımda sizden gördü o da yaptı kaçamak:):)
hadi bakalım inşallah:):)

kız haklı yeme yahu yeme ölmezsin pizza yemeyince:):)

Kızlarrrr vimde net yok o yüzden akşamları ve hafta sonları giremiyom ee haliyle hızınıza yetişemiyom geçmişi okudumda okudum ama bitmedi hala bir kısmını cevaplayabildim

cnm videonu seyrettim hatta dayanamadım ilk nasıl 10 kilo verdim videosunu da seyrettim:):) süper süper süper MUHTŞEM HARİKULADE ayyy dicek söz bulamıyorum yaaa çok güzel olmuş:):) sen daha da güzel olmuşsun videoları izleyince bir kez daha azmim arttı evet dedim yaaa yapabilirim yapmalıyım çünkü sonuç yapmaya değer :):):) bnde 96 kilo ile başladım bakalım inş senin verdiğin gibi bende arkandan gelirim inş:):)

Kızlarrrr vimde net yok o yüzden akşamları ve hafta sonları giremiyom ee haliyle hızınıza yetişemiyom geçmişi okudumda okudum ama bitmedi hala bir kısmını cevaplayabildim

Ayyyyy canım benimmm.neredeydin sen.özledim hayu.sorma ya bu ara cıss oldu bir az.burda yeni 1 diyetisyen buldum kendime yedixxl.o da canımı aldı vallaha. Sen de gelir gelmez canıma okumaya başladın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım diyet yaparken kırılma noktası oluyor sanırım hepimizde dönem dönem, gözümüz dönüyor. En güzel menüleri çıkaranYEDIXXL bile çok acıktım diyodu gecenlerde.
Sanırım bu gibi durumlarda biraz sakin olup su içip, aklımızı başka seylerle meşgul etmek gerek, çünkü ipin ucu kacinca diyette gerisi geliyor maalesef.

pazar: menü

KAHVALTI: 2dilim ekmek, 1 yumurta, 5 zeytin,1kk peynir,1 domates,1 salatalık,bol yeşillik(çok geç yaptım 12.30 gibi)

ARA: 1 kuru incir,5 hurma,1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kupa limonlu yeşil çay

ÖĞLE:yemedim haliyle sabah geç olunca

AKŞAM:5 yemek kaşığı sulu köfte, cacık( sarımsak,semizotu,salatalık,nane doğredım içine süper oldu:), 1 dilim çavdar ekmeği,yeşil soğan

ara:yeşil çay limonlu
su:2.5 litre

ağrıdayım canım hatta iran sınırında
Aaa sen o zaman Azerbaycana çok yakınsın.ben Nahchivandanım aslında. Kocam orada askerlik çekti.hep derdiki Ağrı dağını görüyorduk biz.e dolayısıyla saat farkımız çok olmamalı bence

Güzel canım.sen şu kuruyemişleri çok yiyosun ya.ama diyetisyen vermiş sonuçta...

ayy cnm evet verdi de bende çok seviyorum yaf:):)

ve yarın sabah 9:00 da diyetisyen zamanııı:):) ayy kaç kilo verdim acaba??? birde dondurmayı sorcam diyetisyenime? havalar ısınıyor artık malum.gerçi ben bir bronşit zatürre hasytası olarak haziranı görmeden yiyemem ama olsun yaaa belki çok sıcak olur yerim tabi izin varsa :):):)

Bnde zaten meyve sut urunu ve ekmek demistim :) ama damlayi durdurmak zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ben burda çene yapcam diye ara öğünü falan unuttum haaaa çayımı da içmedim görüyonuz mu ayyy yemek saaati geldi bea

Bnde zaten meyve sut urunu ve ekmek demistim :) ama damlayi durdurmak zor

Ne yapayım ne yapayım yedim işte

Kizlar umarim iyisinizdir. Sinirimden kendimi iyicene temizlige verdim

Aksama ne yapsam diye dusunup duruyorum bir yandan da. Diger yandanda pisman oldum her tarafi bu kadar kaldirdigima yuruyuse cikmak icin hizli hizli bitirip yollara atacagim kendimi sakinlesmem lazim mola verdim sizleri de bir yoklayayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…