Yedi xxl canım yazında bahs ettiyin o uygulamanın adını hemen hemen yazıyosun.tam ihtiyacım olan bir proqram.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde az, kızımın tüy gibi canım ya, sarı sarı. Maşallah kuzuya çok iyi bence hiç dert etme. Çoğalır şimdiden böyleyse.canım ya saçları önden çok güzel de arkası az ve seyrek.benim saçlarım çok kötüdür.cansızzzz,seyrek.inşallah bana benzemez...
Canım linkini bulabiliyosan paylas bir bakayım . Benimki baya yüksek olmustu.canım burda kk da vardı o barbie pastadan mı yaptın mı yoksakızımda istiyorda lafa daldım hemen görünce.. daha doğumgününe çokta şimdiden bakıyor pastalara
tabi tabi haklısın kesinlikle ben cuma katılıma yazmakarını soyledım. oyle demeyede devam ederim
İlahi canım ya zevkden 4köşe oldum vallaha...o kadar içten şirin anlatmışsın ki...bir de burdakı herkes kız annesi haaaa. ...çok super tesadüf...ama resimleri sadece ben paylaşıyom:banghead::banghead::banghead:Kıskanıyor valla, daha şimdiden damat yok, kayınpeder yok kızım diye söylüyor ki benim kızım sokaktan çocuk cevirir öperAllah dağına göre kar verirmiş o hesap canım.
Hadi bakalım inşallah anlasır eşin canım.
Çok güzel ya...denerim hemennn...super olur yüklenirse...Canim benim burada daha oncede biri sormustu soylemistim ama kim sordu hatirlamiyorum. Hemen vereyim Run Keeper diye bir program iphone indirdim ben android icin iner mi inmez mi bilmiyorum. Yurume kosma kayak bisiklet gibi aktiviteleri var. Telefonda internet baglantisi olmasi lazim. Programi calistirmaya basladiginda gprs destegi ile konumunu buluyor start verdigin anda hizini, yaklasik kac kalori yaktigin, kac km yurudugun ve haritani gorebiliyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde az, kızımın tüy gibi canım ya, sarı sarı. Maşallah kuzuya çok iyi bence hiç dert etme. Çoğalır şimdiden böyleyse.
Kıskanıyor valla, daha şimdiden damat yok, kayınpeder yok kızım diye söylüyor ki benim kızım sokaktan çocuk cevirir öperAllah dağına göre kar verirmiş o hesap canım.
Hadi bakalım inşallah anlasır eşin canım.
canım önce cevap yazdım sonra okudum günlüğünü... evet tam dediğin gibi zaten benim bişey dememe gerek yokmuş... anlatımına da hayran kaldım çok güzel yazmışsın...
çok tatlı canım maşallah.. boyu posu da yerinde sanki uzun olacak gibi
Canım linkini bulabiliyosan paylas bir bakayım . Benimki baya yüksek olmustu.
Sağ ol ablası.seninki de yanlış hatırlamıyorsam 5yaşlndaydı dimi?:what::what::what:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352
o değil o zaman canım burda yemek yarışmasında pastalar bölümünde... diyet grupları ardından orda ne işim var sormayın gari
Amannn Allahımmm.yerim ben o göbişi...benimki de göbişli ya...çok şeker duruyor göbişleri...evet canım ağustosta 6 olucak... aynen benim kopyamdır kızım baba tarafından hiçbirşey almamış özellikle boy pos falan... 4 yaş boyunda hala minyon saçlar seyrek kumral ve göbişli
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352
o değil o zaman canım burda yemek yarışmasında pastalar bölümünde... diyet grupları ardından orda ne işim var sormayın gari
Oyle deme ben surekli bakarim :) cok hosuma gider incelemek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya bende habire yemek sitelerine bakarım... kendime işkence etmek hoşuma gidiyor heraldebi 50 ye düşeyim hangisini kendime ödül olarak yapacağımı şaşırıcam sonra 55 ödülüm arnavut ciğeri olacaktı oda elden gitti kaybettim hakkımı...
Amannn Allahımmm.yerim ben o göbişi...benimki de göbişli ya...çok şeker duruyor göbişleri...
Anlamadım kuzum ya sen miyaptın bunu?
ya bende habire yemek sitelerine bakarım... kendime işkence etmek hoşuma gidiyor heraldebi 50 ye düşeyim hangisini kendime ödül olarak yapacağımı şaşırıcam sonra 55 ödülüm arnavut ciğeri olacaktı oda elden gitti kaybettim hakkımı...
yok yapmadım canımelimden gelir aslında severim böyle şeyleri ben... bunu görüp beğenmişti kızım doğum gününe istemişti ellenaz a soruyordum böylemiydi seninki diye... kızımla resimlerimizin yarısı mutfaktadır bizim elinede yakışır... işte bu yıl diyet modundayım artık girmiyoruz pek... benim cadı yapmayı daha çok sever yeme kısmı bana kalır sonra
Habire kilolarınlzı unutuyorum ya.sen kaç kiloydun ki?hedefin 50 mi?boyun kaçki hedefin böyle düsük kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?