- 19 Kasım 2013
- 18.938
- 34.282
- 798
Gogocum çok zevkli ama, inşallah imkan olurda gidersin canım. Ben soğan Salça kavur yemek yap sevmem mesela ama bu tarz seyleri yapmayı seviyorum , yazmayı unutmuşum orda şeker hamurlu kurabiyede yapmıştım doğum gününde.Maşallah nazar değmesin kuzuya
Ne güzel ben öyle süslü şeyler yapamam. Bi arkadaşım yapiyo şeker hamuruyla kendine biyer acarsa bizede kurs vericek.
Telefon uygulamasından kolay yükleniyor resimler.
Ben bi bakayım o programa bendede var bi yürüyüş programı.
Havalar kötü bu ara ondandir.menü güzel yinede.
Çok güzelmiş pasta.
Ay maşallah ne tatlı bir kız bu. Allah nazarlardan saklasın canım.Buda benim minik danam. Siz ekleyince kıskandım bende ekliyim dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canım.Minnosa bak Allah bagislasin canim benim masallah cok guzel kiz olacak belli biraz tuttugunu koparacak gibi duruyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben mutfakta herşeyi yapmayı severim ama süsleme sıfır bende.Gogocum çok zevkli ama, inşallah imkan olurda gidersin canım. Ben soğan Salça kavur yemek yap sevmem mesela ama bu tarz seyleri yapmayı seviyorum , yazmayı unutmuşum orda şeker hamurlu kurabiyede yapmıştım doğum gününde.
Resimde yükledim 2 gün önce canım ama bugün olmadı nedense.
Amin canım saol. Merakla bekliyorum pastanıAy maşallah ne tatlı bir kız bu. Allah nazarlardan saklasın canım.
Pastalar şık olmuş canım.
Bu arada cuma pasta yapmam gerek, şeker hamurlu yaparsam resmini paylaşıp fikirlerinizi alıcam.
Ayyy çok güzel olmuş ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1048244
Bu pasta ddanes harfler karışık ama idare edin kizlar.
Sağol canım, resimde biraz tıfıl duruyor ama baya yüksek olmustu pasta ve 20 kisiye yetip arttı.Saol canım.
Ben mutfakta herşeyi yapmayı severim ama süsleme sıfır bende.
Amin canım saol. Merakla bekliyorum pastanı
Ayyy çok güzel olmuş ellerine sağlık.
O zaman 1ay gibi bir sürede super kilo vermişsin.devamı gelir inşallah...teşekkür ederim saol
kızın çok tatlıymış allah bağışlasın.
canım ben 24 şubatta geldim o zamandan beri devam ediyorum işte
Hmmm aslında ben de 1tane isterim ana kocam istiyor bizde de...aman ya Allah korusun kaç tane olursa olsun....Saol canım herkese Allah bağışlasın evladını. Biz dusunmuyoruz başka. Yani eşim hiç istemiyo kesinlikle ben istiyorum ama artık yaşım geciyo kizda büyüdü 9 yaşında.
Bende ki walk logger diye bi program basta yasimi boyumu kilomu yazdım. Bisey yapmıyorum yuruyunce başlıyor arka planda saymaya.ama telefon hep cebinde yada cantanda olcak.
Ara neden çok ki canım.günlük 10 fındık badem şansımız var ben her 1den 5tane yedim,3porsiyon meyve şansımız var ben 1.5yedim,portakallar da elma kadardı küçük yani... aydınlattığın için sağ ol kuzum.ben tüm verileri doldurmuştum zaten.bir tek nasıl çalışacağını bilmiyordum.şimdi bukdum start walking diye bir buton varmiş ona tıklıycam.sadece sorun dışarıda internet bağkantlsı olmucak ve benim kontörler uçacak...bakalım denerim bugün...kontörüm de çok inşallah tükenmezEki Görüntüle 1048130
Eki Görüntüle 1048131
Eki Görüntüle 1048133
Bak kuzum simdi programi acar acmaz ilk ekranda ki goruntu geliyor karsimiza sol ustte type yazan yer var ya oraya tikla walking secenegini sec eger yuruyeceksen tabikide kosacaksan kosmayi sec sonra new activity yazan yere tikla solda olan start a bastin mi son ekranda ki kisim cikacak programi kapatma ekranini kitle yurumeye basla haritada gozukuyor gordugun gibi. Umarim yardimci olmusumdur
Amannnn...canım ya öyle kıskanç bir babanın böyle sevgi dolu kızı var dimi babaya inat...:sly::sly::sly:Kusura bakma canım haber veremeden cıktım, aniden misafir geldi, ancak gelebildim.
Bu kıskançlık konusunda bir şey daha anlatayım da biraz daha gül, bizde komedi çok.
Kızım 6 yada 7 aylıkken eşim avm'de kızımı kucağına almış yürürken kızıma yine damat yok, kayınpeder yok kızım diyordu ki o esnada bebek arabasinda bir erkek bebek gördü kızım ve cildirdi resmen eller kollar oynuyor, bi gülmeler bıraksak bebişin yanına oturacak o derece. Ben tabi öldüm gülmekten bebeğin annesine dedim böyle böyle biz tabi hepberaber koptuk orda.
Eki Görüntüle 1048244
Bu pasta ddanes harfler karışık ama idare edin kizlar.
Kurabiyeleri yarin yüklerim olmuyor yine.
Bu arada menümü yazıyorum.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek,2ince dilim kaşar peyniri,2 siyah zeytin, y kk beyaz peynir,1kupa cay
Ara:1 elma , yarim c.b süt
Öğle:4 köfte ,1 ayran,1 küçük kase salata
Akşam:zeytinyağlı semizotu 4 kasik,4 kaşık sarımsaklı yogurt
Ara:1 ç.bardagi süt ve muz.
Bugün 3 litre su
1 seftalili form
1 yeşil cay
1 Türk kahvesi
1 nescafe ictim.
Yürüyüş yapamadım ama 1.5 saat dışarda (avmde) gezdim alışveriş yaptım.
İyi geceler hepinize.
O zaman 1ay gibi bir sürede super kilo vermişsin.devamı gelir inşallah...
Hmmm aslında ben de 1tane isterim ana kocam istiyor bizde de...aman ya Allah korusun kaç tane olursa olsun....
Ara neden çok ki canım.günlük 10 fındık badem şansımız var ben her 1den 5tane yedim,3porsiyon meyve şansımız var ben 1.5yedim,portakallar da elma kadardı küçük yani... aydınlattığın için sağ ol kuzum.ben tüm verileri doldurmuştum zaten.bir tek nasıl çalışacağını bilmiyordum.şimdi bukdum start walking diye bir buton varmiş ona tıklıycam.sadece sorun dışarıda internet bağkantlsı olmucak ve benim kontörler uçacak...bakalım denerim bugün...kontörüm de çok inşallah tükenmez
Amannnn...canım ya öyle kıskanç bir babanın böyle sevgi dolu kızı var dimi babaya inat...:sly::sly::sly:
Pasta super olmuş canın.ellerine sağlık...bakalım ben kızıma ne sipariş vericem...
İyi uykular kızıma. ..
Hadi canlarım ben raporumu yazıp uyuyayım.yedi xxl canım bu prograç nasıl çalışıyor.mesela yürüyüşe başladığımda neyi tıklayayım ki başlasın.anlamadın...her şeyi hazırladım ama nasıl çalıştığını bulamadım...
Kahvaltı peynir,3dilim halka ekmek(halkanın büyüklüyü 1.5yumurta kadar),turp,yeşil çay,meto çayı(çok acı olduğu için üstünden mutlaka 1lokma ekmek yiyorum)
Ara 5badem,5fındık,2kuru kaysı,yeşil çay
Öylen 3kepçe çorba,dereotu,tere,3dilim halka ekmek,1kase yoğurt(siz kaşıkla yiyorsunuz kızlar fazlası zararmı anlamadım ben yağ yakıyor diye çok yiyorum yoksa sevmem aslında),meto çayı
Ara yeşil çay
Akşam makarna,yoğurt(miktarlat resimdeki gibi)2 köfte(sanırım biz köfteleri büyük yapıyoruz.sizce?),yeşillik,meto çay.
Ara 1.5portakal,yeşil çay
Su 2.5litre,spor yarım saat yürüyüş...
Bu günkü raporum sorularla dolu.cevaplarsanız sevinirim.iyi geceler size.
Bu benim kızım için yaptığı pasta. Çok yetenekli bir arkadaşım.
Buda haftasonu gittiğim ikizlerin doğumgünü pastası.
günaydın kızlar erkenciyim aslında bu sabah ama ancak gelebildim
Günaydın hepinize güzel bir gün dilerim
Buda benim minik danam. Siz ekleyince kıskandım bende ekliyim dedim.
Gunaydin gec gelen bir gunaydin amanaber canim
Iyi canım. Sen nasılsın?Gunaydin canim hosgeldin naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?