Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ellanaz canım ellerine sağlık çok güzel bir pasta olmuş.gayet yeneklisin bu işte.böyle evde kurabite vs yaparak iş yapanlar da var.sen ne iş yapıyorsun.

damlanur canım allah bağışlasın çok tatlı kızın.maşallah

saçlarına bayıldım.benim kızın da hiç yok neredeyse.sarı ve tüy tüy erkek çocuk sanıyorlar.imreniyorum böyle saçlı çocuk görünce.ben de yükleyebilirsem kızımı yükleyeyim bakalım buraya.ancak evden yapabilirim tabi

ellanaz canım ellerine sağlık çok güzel bir pasta olmuş.gayet yeneklisin bu işte.böyle evde kurabite vs yaparak iş yapanlar da var.sen ne iş yapıyorsun.

Canım benim mesleğim Gayrimenkul Danışmanlığı ama şu an calışmıyorum kızıma bakıyorum. Aslında yapmak istediğim iş butik pasta ama çok zor emek isteyen ve geliri fazla olmayan bir iş ne yazıkki. Bu pastayı yapmak 3 gün. Ganajı hazirla at dolaba donsun. Keki hazırla bir sonraki gün, ganajla birlestir malzeme koy at dolaba, ikram edeceğin gün süsle vs. Cok ugrastirdi beni birde bebekle düşün gerisini. Kurabiyede yapmıstim şeker hamurlu oda çok oyaliyor. Ama değdi emegime gercekten sunum ve lezzet iyiydi. Ben 1 hafta kursa gittim dahada gidemedim ki cok temel bilgileri alabildim orda daha pasta yapmadan ayrildim kızım durmadigi icin. Bu benim ilk pastam oldu canım yani

sabah:bir dilim beyaz ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:iki parça fırında tavuk, salata,yoğurt

ara:bir kupa süt

akşam:bir kase taze fasulye,iki kase cacık

ara:cacıktan tansiyonum düşmüş uyudum:)

ah canım çok çok güzel olmuş ben yaparım falan diyorumda malzemeler internetten bulunacak gelecek falan da benim iş zor biraz.. yeteneğin var gerçekten.. menün de güzel afiyet olsun semizotu bulamıyorum ben hala...

ah söylemiştin şimdi hatırladım.evet dediğin gibi uğraştırıcı işler.ama sonuç görülmeye değer oluyor.öyle bir fikrin varsa er yada geç bu fikri hayata geçir bence.kızın biraz büyüdükten sonra neden olmasın.bir de şimdi yeni yapmışsın.eğer üzerinde dursan bir sisteme oturtursun zaten.

Biraz büyüyüp okula basladiginda degerlendirecegim canım cok keyifli bir iş gerçekten.

Eki Görüntüle 1048555
Bunlarda kurabiyelerimden arta kalanlar, bir kac model daha vardi saklamamisim kızlar.
çok da başarılı olmuş bence.lezzeti de eminim görüntüsü gibi güzeldir.ellerine sağlık
Gayet hafif ama su bitki cayi yokmu canım?

sağol canım.var tabi.yeşil çay ve ıhlamur içmiştim.onları pek yazmıyorum aslında.yeşil çay düzenli oplarak günlük içiyorum zaten.suyu ihmal ediyorum malesef.çok az içiyorum.1 lt ancak vardır.içemiyorum hiç bu aralar

kızlar dünki menümü yazayım çıkayım bende:

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: 2 küçük köfte, 1 kaşık et kavurma, 1 kaşık dünden kalan tavuk yemeği, yeşil salata, 2 dilim tam buğday

ara: 2 kuru kayısı

akşam:1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğurtla

ara: 1 pk çubuk kraker

ya midem bir tuhaf bu ara dünde bulantım vardı çubuk kraker sebebi o maalesef bastırsın diye yedim...

su 2 lt kadar spor yok maalesef, 10 lu çay 3 kupa

ah canım çok çok güzel olmuş ben yaparım falan diyorumda malzemeler internetten bulunacak gelecek falan da benim iş zor biraz.. yeteneğin var gerçekten.. menün de güzel afiyet olsun semizotu bulamıyorum ben hala...
Canım yaparsın tabiki, neden yapamayasîn malzeme satan güzel siteler var ama malzemeyi bol alman gerekki aksilik olduğunda düzeltebil diye. 1 pasta parası olacak. Inan kizim küçük olmasa yakin olsak yapar gonderirdim ama olmuyor iste.

Sağol canım, o günkü sartlarda elimden gelenin en iyisiydi bunlar.

Su iç canım , su önemli.

Ben uyuyodum halada yataktayim bogazim aciyo fena. Nobete gitcem akşam.
arkadaşın cidden yetenekli çok güzel olmuş pastalar... yakın olsa sipariş vereyim derdim de kargo ne halde getirir ki
Keşke yakın olsa. Kargoda düşünemiyorum ne hale gelir
Uygulamadan yükleme kolay oluyo
Saol canım. Benimkinimde bebekken tuy gibiydi azdı tek onunde ince bi tutam vardı. Bisey yapmadım arada susam yağı surdum o kadar simdi çok güzel sapkasizda ekliyim resmini birde gecen seneye kadar hep kisa tuttuk yeni uzattik.
Evet zor ugrasmali işler.
sabah:bir dilim beyaz ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:iki parça fırında tavuk, salata,yoğurt

ara:bir kupa süt

akşam:bir kase taze fasulye,iki kase cacık

ara:cacıktan tansiyonum düşmüş uyudum:)

Güzel olmuş su Spor?

valla canım dönüş bizim ist olma olasılığı yüksek ama zerre kadar istemiyorum çıkarsa diye kabuslar görüyorum o derece yani.. ayın 14 ü işbaşı benim izin bitti artık yazları bursada anneanesinde oluyor kızım yanına gittiğim zamanlarda yapmak daha mantıklı geliyor bana.. sitelere yinede bakarım arada

Anladım canım. Çalışırken zor olur haklısın. Ben İstanbuldan bazen nefret ediyorum desem, trafikte cileden ciksamda seviyorum. Deniz olmadan yasama fikri çok üzer beni. Her hafta sahile ineriz biz eşimle o da bayılır. Hatta dügünüm de deniz görüyordu, boğaz köprusünün altında bir mekanda evlendik, düğün fotograflarımızda bile deniz var

Gecmiş olsun gogocum, ballı zencefil yapsana varsa evde iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…