bizimde izmir ilk tercih..annemlerede yakın oh valla ne ii olurdu..
bizde bu sene tayinciyiz artık ..inşallah iyi yerler çıkar..
Benim annemle kardeşim izmirde yaşıyorlar. Güzel bi şehir bencede.
Iyi gunler bayanlaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar uzun bır sure yokum
Gelebılırmıyım bılmıyorum
Sabah 72 .6 ıdım cumaya ekleyıp ızne ayrın
Dualarınızı eksık etmeyın
Canım kötü birşey yoktur umarım. Dualarim seninle
Eh artik parkta bisiler yaparsin zaten cocuk pesinde kosturmak basli basina bir spor diye dusunuyorum ben :)
Etmiyorum artik hiic merak tamamen sogudum gorsellik evet mukemmel oluyor ama
Gorusuruz canim kolay gelsin bende cikiyorum yavastan yavastan uzerimde ki rehavet kalkti ya cok ama cok mutluyum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canım dün yapmıştım yiyorum iki gündür. Kahvaltı yapiyorum şimdi sonra sirkeyle gargara yaparım.
Çok öyle yenicek bişey değil ağır bi tadı varaz yiyince bikiyosun.
Kolay gelsin bebeğim.
evet bende urfanın bir ilçesindeyim işte..ailem dikilide biraz izmire uzak ama sakin güzel bir yer..
burda sosyal hayatım sıfır ee malum 2 çocuk zor..
Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.canım deniz konusunda haklsın ben bursalıyım eşim antalya ve bütün görev yerlerim şimdiye kadar denize yakındı... ilk defa burda uzak kaldım bende deniz olmadan yapamam... bi çay içmek bile yetiyor o yüzden izmir, antalya bursa balıkesir tercih sıramız.. hayırlısıyla izmir gelse valla göbek atıcam kime ne ısmarlıycamı şaşırıcam düğünüm de antalyada oldu ama uzaktan görüyürdu biraz benim cimriliğim sayesinde kayınpederin parasına bile cimrilik yapmıştım bu gün olsa hayatta umursamam
Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?