Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim annemle kardeşim izmirde yaşıyorlar. Güzel bi şehir bencede.

evet bende urfanın bir ilçesindeyim işte..ailem dikilide biraz izmire uzak ama sakin güzel bir yer..
burda sosyal hayatım sıfır ee malum 2 çocuk zor..

Hanımlar Kanaltürk izleyebilirseniz derya baykal da diyetisyen var.simge citak

Yetmiyo canım valla. Yoruluyorum ama koş koş.
50 dakika yürüyüş yaptım, birazda parkta kostuk geldim. Firsat olursa mekik cekicem. Bi de pasta yapıcam eşimin isyerine göndericem çok işim var çok.

evet bende urfanın bir ilçesindeyim işte..ailem dikilide biraz izmire uzak ama sakin güzel bir yer..
burda sosyal hayatım sıfır ee malum 2 çocuk zor..

memleket güzelmiş bu sene tayinciysen pek bişey de kalmamış hadi hayırlısı... bende ağrının bir ilçesindeyim de bizde sosyal hayat fazla bile zor yetişiyorum... arkadaşa geçicem yine çay sohbet muhabbet... yemek kısmı geçsin diye bekliyorum tabak almıyorum gittiğim yerde kendime

Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.

Izmirde güzel canım. Inşallah olur tayin işi. Haha kayînpederinin kiymet bilen gelini seni. Inşallah onlarda senin kıymetini biliyorlardır canım.

bilirler bilirler en çok cimriliğimi aman tutumlu olmamı severler ama yenilere şimdi düğünde hiçbirşeyin parasını düşünmeyin diyorum...

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva70.2/ / /% )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur1067.7/ / /% )
Kararrrsabirr88.0/ / /% )
gogo240568.6/ / /% )
defne222255.7/ / /% )
tutatse8558.8/ / /% )
cupcake22 78.0 / / /% )
Cansu544106.5/ / /% )
Ellanazz 83.6 / / /% )
ddanes 56.1/ / / % )
oluroylebazen80.0/ / /% )
yediXXL101.8/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

selamlar nasılsınız bir sürü pastalar gördüm bende pasta yapmayı çok seviyorum özellikle şeker hamurlu pastalar
neyse susuyorum yoksa canım çekmeye başlicak :/:/

[OUOTE=ddanes;34703602]bilirler bilirler en çok cimriliğimi aman tutumlu olmamı severler ama yenilere şimdi düğünde hiçbirşeyin parasını düşünmeyin diyorum...[/QUOTE]
Insan bi kere evleniyor dimi ama canım(O niyetle en azından yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…