Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar nasılsınız bir sürü pastalar gördüm bende pasta yapmayı çok seviyorum özellikle şeker hamurlu pastalar
neyse susuyorum yoksa canım çekmeye başlicak :/:/

iyiyiz canım sen nasılsın..ben konuşsamda canım çekmez görüntü güzel ama tadı hoş değil ya dışının

iyiyiz canım sen nasılsın..ben konuşsamda canım çekmez görüntü güzel ama tadı hoş değil ya dışının

iyiyim canım bende saol koşturmacalar işte ^^ pastaya dayanamıyom ben ya yani yemiyorum ama görmesemde olur bu aralar böyle oldum nedense :/
şey kilo bildirim günü fln mi değişti kızlarr?

[OUOTE=ddanes;34703602]bilirler bilirler en çok cimriliğimi aman tutumlu olmamı severler ama yenilere şimdi düğünde hiçbirşeyin parasını düşünmeyin diyorum...
Insan bi kere evleniyor dimi ama canım(O niyetle en azından yani)[/QUOTE]

öyle valla... ya birde ben otelde olmasın boşa para derken halk oyunları ekibi getirtmişlerdi 30 kişilik herşekilde harcanıyor kesinlikle en güzeli olmalı yenilere akıl veriyorum işte geçti artık bizimkisi ben kaçtım kızlar süsleneyim biraz arkadaşa geçeyim

iyiyim canım bende saol koşturmacalar işte ^^ pastaya dayanamıyom ben ya yani yemiyorum ama görmesemde olur bu aralar böyle oldum nedense :/

Yok canım beril gelemiycek kilosunu yazmış bende listeyi cikartiyim dedim erken oldu biraz.

bende aynı şeyi soracaktım gogocum bu gün çarşamba daha bildirim günü mü değişti?

Insan bi kere evleniyor dimi ama canım(O niyetle en azından yani)

öyle valla... ya birde ben otelde olmasın boşa para derken halk oyunları ekibi getirtmişlerdi 30 kişilik herşekilde harcanıyor kesinlikle en güzeli olmalı yenilere akıl veriyorum işte geçti artık bizimkisi ben kaçtım kızlar süsleneyim biraz arkadaşa geçeyim[/QUOTE]
Görüşürüz canım.

İyiki burdasınız kızlar ya.kocam arkadaşlarıyla buluşmuş,kaynanam da mucize eseri evde deyil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım çok güldüm ya sana Kaynanam mücize eseri evde değil demişsin ya ay çok güldüm :) Çok tatlısın :)

Yetmiyo canım valla. Yoruluyorum ama koş koş.
50 dakika yürüyüş yaptım, birazda parkta kostuk geldim. Firsat olursa mekik cekicem. Bi de pasta yapıcam eşimin isyerine göndericem çok işim var çok.

Bende yurudum 56 dakika dusumu alip oglen yemegimi yedim arkadasim gelecekmis simdi ohh icim rahat valla

Kiyamam sana o pastayi yapip doya doya yiyememek cok kotu bir sey kolay gelsin

Kisceler gari pasta muhabbetini kapatin valla aserdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar geçmişi okudum çok kalabalıkmış maşallah oku oku anca bitirdim :) Cumaya bişey kalmadı nasılsınız bakalım kilo durumları nasıl :)

Ay canım çok güldüm ya sana Kaynanam mücize eseri evde değil demişsin ya ay çok güldüm :) Çok tatlısın :)
Evey ya hakketen kaynanamın evde olmaması hele hele akçamları 1mucize yani bir de ayrı yaşıyorum guya..
Heycanlandım haaaa...
Damlaa kızcen cok sekeer :)

Sağ ol bebişim...

Eh tatlım ya dualarımız seninle. Insallah kötü bur sey yoktur.

Kızlar ben geldim ve çıkıyom.bir kaç işim var hall edip gelicem hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…