- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Canım zor valla ne diyim. Kabak alabilirsin, fırında mücver, kavurabilirsin küçük dograyıp, yada rendeleyip sarmısakla kavurup yogurtla yiyebilirsin. Ben yemiyorum uzun zamandır bende yapıyım soylemisken. Hem kalorisi az , hemde bagirsaklari calistiriyor kabak.benim menülerim bu aralar hiç istediğim gibi olmuyor maalesef.hem alışveriş yapmadım hem de kıza kayınvalidem bakıyor yani biz de ondan.o daha çok hamur vs. yapıyor.yada ben öğlen gittiğimde salata yemek istiyorum ama o var diye yemek hazırlıyorum istediğim gibi olmuyor yani.bi de bu dönemde hangi sebzeyi alacağımı şaşıırdım valla.
Tartı bizim ayrılmaz parcamız oldu canım, al al.Pilini yeni almistik hic yerinden oynatmadim ya merak ettim dayanamadim ciktim sonuc felaket Ankaradan arkadasim geliyor bu aksam 11.00 de binecek otobuse saat 20.00 gibi burada olur. Evide temizlemem lazim ama simdi giyinip avmye gecip bir tarti alicam. Aksam cikamayabilirim :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sıkılıyor yaa evde olmak istiyorum karnım ağrıyor belim ağrıyor
Kuzucum hallettin mi tartı olayını cok okuyamadım gecmisiAglamak istiyorummmm
Bebiskolar tartimiz bozulmus cikiyorum uzerine 38,5 tartiyor cikiyorum bidaa 129,3 tartiyorteyzeme acitasyon yaptim sabahtan beri aksam gidip yenisini alcaz ama bozulmasaydi tartim yaaa
Gunaydın canlrım nasılsınız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahahaha iyiymişBuyrun dukan :))
Güle güle kullanın canım.Canlarimmm aldim geldim tartimii :) cok fena yagmur vardi burada mahvoldum sokaklarda :) simdi hemen temizlige girisiyorumm
Buda tartimiz opuldunuz
Eki Görüntüle 1057269
Merhaba canlarım.bugün burda hava çoook güzel. 2defa dışarı çıktım.1saat 10dakika kendi adıms kızım pusette yürüdüm.sonra da 20dakikaa kızımın yanında onunla yürüdüm. Güzel oldu.gelemedim de buraya. Yemek falan o bu ancak gele bildim.kızım da ilk kez dışarıda yürüdü.çok mutluydu.yaramaz kız elinden tutmamı istemiyodu.canım sıkılıyor ya.tel.çalışmıyor,kocam çıkıcak bir azdan kalıcam kaynanayla.paylamamak elde deyil.
O ilk yurümeler öyle oluyor canım. Benim kızim hala tutmak istemez elimi. Bende parktaydım yeni geldim 1 saat 15 dakika olmuş, sağa sola çılgın atıyor bende peşinden iyi hareket oldu.
Kaynananıda takma canım ya, idare et napıcaksın.
İnan bana canım.içim o kadar dolu ki.bir gün kesin buraya size patlarım.
Kiyamam sana ya
Sinir oldukca her sey batacak sakin ol rahat ol ac tvni izle ac pcni bisiler yap gozune battikca batacak cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?