Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar ben miktarı tarif ederken biraz yanlış oldu heralde. Üzüm toplamda 2 yemek kaşığı kadar di. Iri taneli olunca ben bir avuç gelir gibi hesap ettim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoş geldon kuzum ve gitmişsin ya...1avuç kuru üzüm çok ama,ama sen diyetisyenlesin sustummm...

Öğlen sebze olsa iyi olurmuş

Doğum günü kutlu olsun bebişin.hep sağlıklı mutlu olsun inşallah.

Güzel olmuş bence 5

Üzüm biraz fazla olmuş.

Ayy ben alintilama yapmayı beceremedim galiba az önce

Süper cnm daha ne olsun:)

Kuzucuklar nasilsiniz, cok ozledim sizii :) gelebildigim kadar geliyorum kusura bakmayinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım.

Üzüm şekeri fazla bi kuru meyve canım çok tüketmek zararlı.

Günaydınlar kuzular...kızımın doğum günü yarın....çok mutluyum...

Babasının kızımıza doğum günü hediyesi....

Cnm kızının doğum günü hediyesi çok güzelmiş:)
Kaynanayi at gitsin düşünme bile sen sinir oldukça her yaptığı batacak sana.
Kizinin yeni yaşı da kutlu olsun inşallah:)

Cnm 3 ince dilim sucuk: 1 kk peynir veya 1 yumurta veya 1 köfte kadar et yerine geçiyor.

Güzel olmuş cnm menün öğlen az olmuş ama dengelemek için yememissin tmm o zaman:)

Evet cnm listeme uyuyorum harfiyen valla:) bir de spora başlasam süper olacak:)

Aklımda öyle kalmıştı, yanılmamısım.
Bünyeye göre değişir ama ben az ve sık yiyince çok acıkıyorum, bugün öğle yemedim acıkmamıstım akşamı yedim bitti. Ama sürekli yesem sürekli yemek isterim bu sebeple diyetisyene gitsem kilo alırım ben kesin.
Sen uy canım listene, sporda olsa cidden süper olur.

Kızlaaarrrr hadi sizde koyun resimlerinizi Damlanur10 la benden başka yokmu resmini çeken

Kızlaaarrrr hadi sizde koyun resimlerinizi Damlanur10 la benden başka yokmu resmini çeken

Ben daha yeniyim 89la basladim canim oldum 83 biraz daha vereyim koyacağım inşallah. Bu aralar resim bile cekilmiyorum hiç içimden gelmiyor canım ya. Ama bugünlerde boydan bitane çekeceğim biraz kilo verince karsilastiririz beraber farka bakariz.

Son düzenleme:

Bende kilom cokken cekilmiyodum pek şimdide zayıf degilim ama çektim kendimi.

Bende kilom cokken cekilmiyodum pek şimdide zayıf degilim ama çektim kendimi. Ben hepinizi merak ediyorum

Cnm tartin hayırlı olsun:) bnmkide bozuldu da garantisi yaptı sözde bakalım inş. Doğru tartar:)

Bende kilom cokken cekilmiyodum pek şimdide zayıf degilim ama çektim kendimi. Ben hepinizi merak ediyorum
Peki gogocum söz yarın şuanki halimi koyacağım, yürüyüşe cıkarken resim cekicem ve ilk fırsatta gun icerisinde ekliyecegim. Ne sisko oldugumu gorde haline sükret canım valla.

Peki gogocum söz yarın şuanki halimi koyacağım, yürüyüşe cıkarken resim cekicem ve ilk fırsatta gun icerisinde ekliyecegim. Ne sisko oldugumu gorde haline sükret canım valla.

Hepimiz çıtır olcaz kız deme öyle sisko falan sen benim sisko halimi görsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…