Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlarım dün sinbonun ki gelmiş şok markete 28 liraya.. iyimidir değilmidir bilemedim ama kaldıysa bu gün alıcam ben..

Ben aldım canım, daha ayarlarını yapamadım ama bi tartildım fazla cıkardı evdeki tartıma göre. Eski tartidan devam edicem kilo bildirimime bunuda ölçümler için kullanirım artık.

Ben aldım canım, daha ayarlarını yapamadım ama bi tartildım fazla cıkardı evdeki tartıma göre. Eski tartidan devam edicem kilo bildirimime bunuda ölçümler için kullanirım artık.

canım bende aldım geldim 300 gr fazla benim tartıma göre... değiştirip ekleme yapılabiliyor zaten bu hafta eski tartıdan giderimde haftaya düzeltirim diyorum.. arkadaşında yağ ölçen tartısı vardı yarın sabah 3 tartıyıda yanyana koyup tartılıcam ayarlarıda kolay ama kendisi kapanana kadar uzun bekliyor pil çabuk biter gibi geldi bana..

ah ya bende dışarda yarıma yakın küçük boy pizza yedim öğle yemeği olarak..vicdan azabı bende de var akşama sadece salata yiycem bende..

KiZlarr kacamakci kizlaaar

Yazamiyorum pek ama imkan buldukca girip okuyorummm

Afiyet olsun kizcelerde persembe gunu yapilcak is mi simdi sizi gidi gidii tarti almissiniz sanirim, hayde hayirli olsunnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım ya,benim tartım vardı aslında , işimide gorüyordu ama eşim biraz fazla yiyor bu aralar onun için aldım akşam bi olcelim de , ziplasin bi yerinden dedim
Ama ayarlarını firsat bulup yapamadım daha ben sadece tartildim.

Ben daha yapamadım canım bi fırsat bulupta, şimdi gidiyorum yapmaya inşallah.
Canım ya tam 1kg fazla cikiyor bu sinboda otekinden devam edicem ben. Moralim sıfır sıfır ben 2 haftada veriyorum o 1 kiloyu.
Bi de bana obez dedi ukala

Son düzenleme:
***4. TAKIM 356. ETAP***

Ebrueva70.0/ / /% )
Damlanur1066.6/ / /% )
Kararrrsabirr86.5/ / /% )
gogo240569.0/ / /% )
tutatse8558.6/ / /% )
cupcake22 77.2 / / /% )
Cansu544105.0/ / /% )
Ellanazz 83.6 / / /% )
ddanes 55.3/ / / % )
oluroylebazen79.6 / / /% )
yediXXL100.2/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

oy oy bi sabit çıkayım bu hafta ilk defa halime şükredicem..haftasonunu telafi edebilsem yetecek..

banada öyle dedi canım yağ oranım çok yüksek ondan heralde ne yapalım artık makineden de duyduk ya haklısın 1 kg çok fazla insanın canını sıkar.. benim kendi tartım herkesin tartısından fazla çıkartır o yüzden seviyorum tartımı enazından başka biyerde tartılınca hayal kırıklığı yaşamıyorum..

sağol canım evdeki çalışırken aldık birde yağ ölçeninden olsun diye

55 kilo sana bile obez diyosa yuh yuh valla canım.

Cankuslar iyi geceler yarin buyuk gun bugun cok cok hareketli bir gun gecirdik, sizleri de cok ozledimm bennn

Bildirimi yapip yatma hazirliklarina baslayayim yarin cok cok yogun bir gun olacak benim icin

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz
Demleme yesil cay limonlu
2 adet yesil zeytin

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

4,98 km yuruyus / 46 dakikada.

1 adet turk kahvesi

Oglen
2 dilim ekmek
3 ck yogurt
1,5 kepce tarhana corbasi
Bol bol biberiye tursusu

Ara
Yok ( sabah 7.30 da kahvalti yaptim arami 10.30 gibi yaptim ogleni 15.30 da yapinca acikmadim hic)

Aksam
6/7 ck yumurtali kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek
3 ck pul biberli yogurt
Bol bol biberiye tursusu

Ara
1 tabak limonlu maydanoz ( canim cok cekti )

Opuyorum sizleri yarin hepimiz musmutlu oluruz ins.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmm.hepimiz için hayırlı bir cuma.ve yüni birdiet haftasının başlanğıcı olsun.burda hava super. Tartıda durumlar fena deyil.ama gelicek hafta daha güzel olucak inşallah.hem hava güzel hergün yürüyüş hem de kesin meto çayını içerim,hem bu hafta regl oldum şişkinliyim gitti.dün düsündüyüm kadar da fena olmadı.heyecandan kafa karışıklığından sadece bir tavuk kanadı,1dilim peynir yiye bildim ekmek,pasta falan yok. Hem 5 6 saat hiç oturmadım super oldu. aslında.öylen de 3dilim sucuk,1kk peynirle 2dilim ekmek,1domates yedim.fakat arada 3benimo yemiştim yeşil çayla.neyse ya genel olarak fena deyil.kilo bildirimimi de yapayım.hayde kahvaltıya....
Geçen hafta 66.600
Bu hafya 66.100
Fark 500gr
Yüzdeyi de şimdi hesaplarım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yüzde 0.75 olmalı.yanlış yapmadıysam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın güzeller birazdan tartılıp geliyorum kızımı bi okula götüreyim görüşürüz..

***4. TAKIM 356. ETAP***

Ebrueva70.0/ / /% )
Damlanur1066.6/ 66.1/0.5 /%0.75 )
Kararrrsabirr86.5/ / /% )
gogo240569.0/ 68.7/ 0.3/%0.43 )
tutatse8558.6/ / /% )
cupcake22 77.2 / / /% )
Cansu544105.0/ / /% )
Ellanazz 83.6 / / /% )
ddanes 55.3/ / / % )
oluroylebazen79.6 / / /% )
yediXXL100.2/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

günaydın kızlar.iki gündür çok yoğunuk var okulda.olaylar bitmek bilmiyor.vakit bulamıyorum.bildirimimi yapayın hemn arada

geçen hafta:58.6

bu hata:58.4

fark:200gr

zaten böyle olacağı belliydi.ben de memnun değildim halimden.bir gevşeklik oldu.silkelenip kendime gelmem lazım.haftaya iyi bir sonuç istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…