- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
canlarım dün sinbonun ki gelmiş şok markete 28 liraya.. iyimidir değilmidir bilemedim ama kaldıysa bu gün alıcam ben..
Ben aldım canım, daha ayarlarını yapamadım ama bi tartildım fazla cıkardı evdeki tartıma göre. Eski tartidan devam edicem kilo bildirimime bunuda ölçümler için kullanirım artık.
Ben yine kaçamak yaptım sonra üzüldüm kendi kendime yemek zorunda değildim ama tutamadim yine bogazimi çikolatalı pasta yedim yarım dilim kahveyle.sonra eve geldim ne goriyim profiterol almış bizimkiler 3 top kalmış ama ona dokunmadim paketi attım mutfağa simdi yulaf ezmesi hazırladım elmalı onu yiyorum. Aksamda yanlız çorba yada salata yiycem ceza verdim kendime.
Sağol canım ya,benim tartım vardı aslında , işimide gorüyordu ama eşim biraz fazla yiyor bu aralar onun için aldım akşam bi olcelim de , ziplasin bi yerinden dedimKiZlarr kacamakci kizlaaar
Yazamiyorum pek ama imkan buldukca girip okuyorummm
Afiyet olsun kizcelerde persembe gunu yapilcak is mi simdi sizi gidi gidii tarti almissiniz sanirim, hayde hayirli olsunnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende aldım geldim 300 gr fazla benim tartıma göre... değiştirip ekleme yapılabiliyor zaten bu hafta eski tartıdan giderimde haftaya düzeltirim diyorum.. arkadaşında yağ ölçen tartısı vardı yarın sabah 3 tartıyıda yanyana koyup tartılıcamayarlarıda kolay ama kendisi kapanana kadar uzun bekliyor pil çabuk biter gibi geldi bana..
***4. TAKIM 356. ETAP***
Ebrueva70.0/ / /% )
Damlanur1066.6/ / /% )
Kararrrsabirr86.5/ / /% )
gogo240569.0/ / /% )
tutatse8558.6/ / /% )
cupcake2277.2 / / /% )
Cansu544105.0/ / /% )
Ellanazz83.6 / / /% )
ddanes55.3/ / / % )
oluroylebazen79.6 / / /% )
yediXXL100.2/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Ben daha yapamadım canım bi fırsat bulupta, şimdi gidiyorum yapmaya inşallah.
Canım ya tam 1kg fazla cikiyor bu sinboda otekinden devam edicem ben. Moralim sıfır sıfır ben 2 haftada veriyorum o 1 kiloyu.
Bi de bana obez dedi ukala
KiZlarr kacamakci kizlaaar
Yazamiyorum pek ama imkan buldukca girip okuyorummm
Afiyet olsun kizcelerde persembe gunu yapilcak is mi simdi sizi gidi gidii tarti almissiniz sanirim, hayde hayirli olsunnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
55 kilo sana bile obez diyosa yuh yuh valla canım.banada öyle dedi canımyağ oranım çok yüksek ondan heralde ne yapalım artık makineden de duyduk ya haklısın 1 kg çok fazla insanın canını sıkar.. benim kendi tartım herkesin tartısından fazla çıkartır o yüzden seviyorum tartımı enazından başka biyerde tartılınca hayal kırıklığı yaşamıyorum..
oy oy bi sabit çıkayım bu hafta ilk defa halime şükredicem..haftasonunu telafi edebilsem yetecek..
Yaaa ben sabit çıkmak istemiyorum eksik çıkmak istiyorum.
ben hakettim ama geçen haftasonu çok abarttım ya.. senin büyük bir kaçamağın yoktu bu hafta vermişsindir... regl oldum allahtan 200 gr ordan eksilmişimdir sabit kesin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?