- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Canım tutasteyede söylediğim gibi öyle çok büyük fazlalıklarinız yok sizin. 200gr gayet iyi. Kilo almamıssın sabit kalmamışsın daha ne olsun. Yok ben sizden kurtulayım diyosan bilemicem
Beraber takılacagiz canim bu gidisle. Haftada 500gr versem ayda 2 kilo eder bu da 22 ay gibi bir süre benim için. Ütopya gibi ama bakalım.cancağızım şu 50 ye bi yaklaşayım hedef düşürücem benkurtulmak dersen 10 aydır burdayım 2 sene kalıcam heralde buralarda bu hızla ben siz benden kurtulmaya çalışacaksınız bi git gari diye...
Sorun değil canım.gogo ben su yuzdeligi bi hesaplamayi ogrenemedim hwp basina yikiyorum kusura bakma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cancağızım şu 50 ye bi yaklaşayım hedef düşürücem benkurtulmak dersen 10 aydır burdayım 2 sene kalıcam heralde buralarda bu hızla ben siz benden kurtulmaya çalışacaksınız bi git gari diye...
Bende nerdeyse 1 senedir burdayım hic ümidim yok mezun olucama dairBeraber takılacagiz canim bu gidisle. Haftada 500gr versem ayda 2 kilo eder bu da 22 ay gibi bir süre benim için. Ütopya gibi ama bakalım.
kızlar ben bu verdigim kiloları aldıktan sonra cok hevesim kırıldı.motivasyon saglayamiyorum. inanın sizi özlemesem foruma gelesim gelmiyor menu paylasimlarimdan yazdigim toplam yazidan anlasiliyodur zaten napicam yardim edin
Beraber takılacagiz canim bu gidisle. Haftada 500gr versem ayda 2 kilo eder bu da 22 ay gibi bir süre benim için. Ütopya gibi ama bakalım.
Şükürler olsun kuzum.hem de dorük 98yahu sssupee.şimdi senin gazından geçilmez.bu hızla super olucak inşallahSanirim benden mutlusu yoktur bugunn 2 rakami gordummm sukurlerr olsunnnn
Gecen hafta; 100,2
Bu hafta; 98,4
Fark; 1,8
Yuzde;1,80
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çom iyi.bence haftada 1kilodan fazla vermek müthiş bir şey...Günaydın kızlar. Dun aldığım tartıyı evdekinin yanına koydum 100gr fazla çıktı sadece, neredeyse aynı tartıyorlar yani. Ben eski tartım bozulana kadar ondan bildirim yapmaya devam edicem. Kilo bildirimimi yapıyorum asagida.
Geçen hafta:83.600
Bugün:82.400
Fark:1.200
Yüzde:98.57
ay kusura bakmayın nolur sabah telefondan giremedim şifremi kabul etmedi
geçen hafta 77.200
bu hafta 75.700
fark 1.5 kg
kızlar ben bu verdigim kiloları aldıktan sonra cok hevesim kırıldı.motivasyon saglayamiyorum. inanın sizi özlemesem foruma gelesim gelmiyor menu paylasimlarimdan yazdigim toplam yazidan anlasiliyodur zaten napicam yardim edin
***4. TAKIM 356. ETAP***
Ebrueva70.0/ / /% )
Damlanur1066.6/ 66.1/0.5 /%0.75 )
Kararrrsabirr86.5/86.2 / 0.5/% 0.35)
gogo240569.0/ 68.7/ 0.3/%0.43 )
tutatse8558.6/58.4 / 0.2/% 0.34)
cupcake2277.2 /75.7 / 1.5/%1.94 )
Cansu544105.0/ / /% )
Ellanazz83.6 /82.4 / 1.2/% 1.44)
ddanes55.3/55.1 /0.2 / %0.36 )
oluroylebazen79.6 / 79.1/ 0.5/%0.63 )
yediXXL100.2/ 98.4/ 1.8/%1.80 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Super tatlım.iyi gidiyosun.fakat katılım hiç iyi deyil.neden acep?yoksa haberdar ettin de ben mi unuttum.
Hevesini kırma canım. Biraz daha sık gelebilirsen daha sorumlu hissedebilirsin. Kilo verdikce motive olursun canım.kızlar ben bu verdigim kiloları aldıktan sonra cok hevesim kırıldı.motivasyon saglayamiyorum. inanın sizi özlemesem foruma gelesim gelmiyor menu paylasimlarimdan yazdigim toplam yazidan anlasiliyodur zaten napicam yardim edin
Beş buçuk a doğru paylaşırım listeyi daha fazla bekleyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?