Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nerde kaldı kilo bildirmeyen kızlar acaba , bekliyom bakiyom kimse yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tutasteyede söylediğim gibi öyle çok büyük fazlalıklarinız yok sizin. 200gr gayet iyi. Kilo almamıssın sabit kalmamışsın daha ne olsun. Yok ben sizden kurtulayım diyosan bilemicem

cancağızım şu 50 ye bi yaklaşayım hedef düşürücem ben kurtulmak dersen 10 aydır burdayım 2 sene kalıcam heralde buralarda bu hızla ben siz benden kurtulmaya çalışacaksınız bi git gari diye...

kızlar kusura bakmayın gece de yazamadim

gecen hafta 79.6
bu hafta 79.1

***4. TAKIM 356. ETAP***

Ebrueva70.0/ / /% )
Damlanur1066.6/ 66.1/0.5 /%0.75 )
Kararrrsabirr86.5/86.2 / 0.5/% 0.35)
gogo240569.0/ 68.7/ 0.3/%0.43 )
tutatse8558.6/58.4 / 0.2/% 0.34)
cupcake22 77.2 /75.7 / 1.5/%1.94 )
Cansu544105.0/ / /% )
Ellanazz 83.6 /82.4 / 1.2/% 1.44)
ddanes 55.3/55.1 /0.2 / %0.36 )
oluroylebazen79.6 / 79.1/ 0.5/%0.63 )
yediXXL100.2/ 98.4/ 1.8/%1.80 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
gogo ben su yuzdeligi bi hesaplamayi ogrenemedim hwp basina yikiyorum kusura bakma

cancağızım şu 50 ye bi yaklaşayım hedef düşürücem ben kurtulmak dersen 10 aydır burdayım 2 sene kalıcam heralde buralarda bu hızla ben siz benden kurtulmaya çalışacaksınız bi git gari diye...
Beraber takılacagiz canim bu gidisle. Haftada 500gr versem ayda 2 kilo eder bu da 22 ay gibi bir süre benim için. Ütopya gibi ama bakalım.

kızlar ben bu verdigim kiloları aldıktan sonra cok hevesim kırıldı.motivasyon saglayamiyorum. inanın sizi özlemesem foruma gelesim gelmiyor menu paylasimlarimdan yazdigim toplam yazidan anlasiliyodur zaten napicam yardim edin

gogo ben su yuzdeligi bi hesaplamayi ogrenemedim hwp basina yikiyorum kusura bakma

Sorun değil canım.

Beraber takılacagiz canim bu gidisle. Haftada 500gr versem ayda 2 kilo eder bu da 22 ay gibi bir süre benim için. Ütopya gibi ama bakalım.
Bende nerdeyse 1 senedir burdayım hic ümidim yok mezun olucama dair

Öyle ucunu birakirsan olmaz. Bundan sonra iyi yada kötü menülerini paylasiyosun canım kaytarmak yok öyle. Kaptan olarak agirligimi koyuyorum.

valla canım sıkılıp bırakanlardan olmayalım da ben razıyım ne kadar sürerse sürsün takılırız artık kanka ayrılırız burdan ne olacak

Sanirim benden mutlusu yoktur bugunn 2 rakami gordummm sukurlerr olsunnnn

Gecen hafta; 100,2

Bu hafta; 98,4

Fark; 1,8

Yuzde;1,80

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şükürler olsun kuzum.hem de dorük 98yahu sssupee.şimdi senin gazından geçilmez.bu hızla super olucak inşallah
Çom iyi.bence haftada 1kilodan fazla vermek müthiş bir şey...
ay kusura bakmayın nolur sabah telefondan giremedim şifremi kabul etmedi
geçen hafta 77.200
bu hafta 75.700
fark 1.5 kg

Super tatlım.iyi gidiyosun.fakat katılım hiç iyi deyil.neden acep?yoksa haberdar ettin de ben mi unuttum.

Ben zaten senin katılımından anlıyodum motivasyonun düşdüyünü fakat üstüne gelip de önyargılı davranmak istemedim. Ams böyle olmaz.inan bana insan gelmedikce düsüyor motivasyonu.sen sık sık gel,aramızda oldulca hersey iyi olucak.zaten kuralları hatırlatmama da gerek yok . kaptan demiş deyeceyini.srn her akşam bildirimini yap. Gözümüz üzerinde...Hmmmm

Mezun olunmaktan konuşulmuş.ben kendime inanıyorum.inşallah mayıs sonuna mezun olurum.benim kocamın ve annemin bana koyduğu hedef 65di.ona zaten az kaldı. Kendi e koyduğum ilk hedef 63dü normal kilom,ama esas hedefim 60.fakat inceçdiyim için kötü görüntüm olmazsa vücudumda( ki ben ce olur.15 kilo vermiş Olucam o zaman.oda iyi görünmez)hedefimi 58 yapıcam.offf bende öyle konuştum ki sanki haftaya mezunum

Burda hava çom güzel.yürüyüş tıkırında.ayrıca yeni yürüyen kızımın ardınca koşuşturmak da cabasl.dışarıya pusetle çıkıyoruz.ilk yarım saat anneni yürüyüş saati.sonraki yarım saat kızımın,son 15dakika yine eve dönüş yolu. Ne düsünüyoru kızlar,hani ben pusetle yürüyorum ya.o da az buz deyil kızımka birlikde bi 15 16 kilo falan vardır.o zaman onu idare etmek de cabası kalori yaktırır bana. Ne güzel ya...

Ebru nerde acaba . O hep bildirimini yapardı.her halde önemli bir işi var.cansu da nerdeyse gelir şimdilerde uyanma saati olmalı yanlış hatırlamıyorsam

Super tatlım.iyi gidiyosun.fakat katılım hiç iyi deyil.neden acep?yoksa haberdar ettin de ben mi unuttum.

hayır haberdar etmedim canım bu ara sınavlarım var o yüzden ayrıca menülerimde bildirim yapmayınca karıştırıyorum bu hafta sporuda yapmaya başladım hepten sadece 2 top sade dondurma kaçamağım oldu hep dışarlardaydımda avukatla görüşmelerim oldu fln o adliye senin burası benim dolandım öyle olunca çok sık giremiyorum daha fala gelmeye çalışıcam :)

Hevesini kırma canım. Biraz daha sık gelebilirsen daha sorumlu hissedebilirsin. Kilo verdikce motive olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…