daha cok bebisi kaldiramam sanirim :) zaten kendi bebis biraz erken doneme girdi.ben onu sokakta buldum bence hayata erken atildi
aynen canim ucunu biraktik mi kaciyor 79 kiloyla sanki hakkim varmis gibi
Tamam işte artık her menünü paylas hatalarını gördükçe motivasyonunda artar.
aslinda persembe aksam daha saglikli uyuyoruz kaliyoruz bisey oluyo kendi adima ben uyuyorum :))
zaten fazla sevgiden cekiyor :) koynumda uyuyor :)
Ebru ev tasiycakti anneside rahatsiz gelir mutlaka.cansununda gecerli bi nedeni vardır mutlaka.canım ebrunun gecerli bi sebebi vardir mutlaka yoksa gelirdi.isterseniz ben ozelden yazayim belki bisey olmustur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar derse giriyorum 11.30 da biter bwlki raporumi paylasamam bugun
Ooo küçük hanım yok öyle kaçmak dersten çıkınca paylasiyosun menünü.
Ebru bildirim yapmadı canım. Bendende derece çıkmaz herhalde
Cuma genelde mesaide oluyorum canım elimden telefonu birakamiyorum hic herkes olur derse perşembe yapalım dediğin gibi bu hafta sorun olur sonra haftalık olur yine
Görüşürüz canım
geçen haftalardan aklıma takılmış yanlış yazmışım cupcake olacak doğrusuderecesiz de olsa olsun da çok uzun zaman oldu veriyorum izinde alıyorum falan kısır döngü benimkisi sıkıldım aslında bu yaza tamamen kilo problemini halletmeliyim artık..
güzel olmuş canım.Merhaba canlarım.kızlar bildirimi yapmamış ama kesin geçerli nedeni vardır.benimde misafirim vardı.çabucak bir seyler ayarladım.raporumu yazayım
Sabah 2dilim ekmek,domates,peynir,yeşil çay
Öyle 3kaşık zeytinyağlı yumurtalı ıspanak yemeyi,3kaşık yoğurt,2dilim domates
Ara 5badem,5fındık
Akşam 3kaşık pilav,1köfte kadar tavuk göysü,tavuk kanadı(fırında),domates,salatalık,1kepçe fasulye çorba,1dilim peynir
Ara yeşil çay yarım dilim paykek
1.5litre su,1saat yürüyüş ,kızımın arkasınca koşuşturna falan
saol canım perşembe yapmak benim için iyi akşam evde yaparım listeyi hastanede ugrasmak zorunda kalmam.Ben Gogoya rahatlık olsun diye perşembe bildirime razıyım.haklısınız sadece bor hafta fark olucak.ama herkes zamanında bildirimi yapsa cuma iyidir aslında,cumanın büyüsü güzeldir ya.ben size uyarım...
Oooof ya şimdiden başladı buradakı durgunluk...ya yine haftasonu yine yalnızlık...:banghead::banghead::banghead:
Canım yarın yaz, sana kaytarmak yokkizlar derse giriyorum 11.30 da biter bwlki raporumi paylasamam bugun
Merhaba canlarım.kızlar bildirimi yapmamış ama kesin geçerli nedeni vardır.benimde misafirim vardı.çabucak bir seyler ayarladım.raporumu yazayım
Sabah 2dilim ekmek,domates,peynir,yeşil çay
Öyle 3kaşık zeytinyağlı yumurtalı ıspanak yemeyi,3kaşık yoğurt,2dilim domates
Ara 5badem,5fındık
Akşam 3kaşık pilav,1köfte kadar tavuk göysü,tavuk kanadı(fırında),domates,salatalık,1kepçe fasulye çorba,1dilim peynir
Ara yeşil çay yarım dilim paykek
1.5litre su,1saat yürüyüş ,kızımın arkasınca koşuşturna falan
daha cok bebisi kaldiramam sanirim :) zaten kendi bebis biraz erken doneme girdi.ben onu sokakta buldum bence hayata erken atildi
aynen canim ucunu biraktik mi kaciyor 79 kiloyla sanki hakkim varmis gibi
Tamam işte artık her menünü paylas hatalarını gördükçe motivasyonunda artar.
aslinda persembe aksam daha saglikli uyuyoruz kaliyoruz bisey oluyo kendi adima ben uyuyorum :))
zaten fazla sevgiden cekiyor :) koynumda uyuyor :)
Canım ya sokakta mı buldun o sirineyi. Çok güzel birşey yapmışsın petshoptan almamakla.canım ebrunun gecerli bi sebebi vardir mutlaka yoksa gelirdi.isterseniz ben ozelden yazayim belki bisey olmustur
Ben çok üzülüyorum sokaktaki canlara, birde petshoplarda doğru düzgün yemek vermiyorlar kaka, ciş yapmasın diye hayvanlara. Geçen bebwk kediler ve köpekler vardı petshopta kızım bayılıyor hep bakar camdan içeri delirir , bir baktım üstüste uyuyorlardı yavrular birbirlerinin sıcaklıgıyla, içim parçalandı.
Keşke olmasa petshoplar insanlar para verip hayvan almasa, alıpta sıkılınca sokağa atmasa:-(((
Çok sev annesi onu, sımarsın boşver, senin sicağında uyusun hep.
Iyi geceler hepinize.
2 gündür menü paylasmadim.
Hemen yazıyorum.
Dun
Sabah:2 dilim t.bugday ekmek,1kk peynir,1 yumurta,1 fincan çay
Ara:1 armut,1 cb süt
Öğle: karnibahar yemeği, 2 kasik pilav,4 yk yoğurt
Aksam:4 köfte kadar et,1 dilim ekmek, salata
Yürüyüş yaptım mekikte cektim ama saat vs hatirlamiyorum.
Metabolizma cayi ictim.
1 fincan yesilcay ictim.
1 Türk kahvesi ictim.
Bugün
Sabah:2 dilim yumurtalı tam buğday ekmek fırında, 4 seker domates,1 ince dilim kasar,1 fincan cay
Ara:4 tane küp gofret (küçük kareler)
Aksam:karnabahar yemeği, 2 yk pilav, yogurt
1 saat yürüyüş
100 mekik
Metabolizma cayi
Yesilcayli caydan 2 kupa
1 Türk kahvesi
Ve tabiki 4litre civarı su (dünde ictim yazmayî unutsamda)
Iyi geceler, yarın görüşürüz.
Can kuşlarimmm sizleri cok ama cook ozledimm. Elimi telefona suremiyorum fazla kusura bakmayinn ama gecici bir durumm gitsin araniza donucem.
Soyle bir gecmise goz attim da uzuldum azcik. Motivesi dusenleri gordumyapmayin canim sanal arkadaslarim kendinize guvenin lutfen. Diyet konusunda sikmayin kendinizi elbette canimiz yasaklo seyler cekecek bizim. Bunu yine tuketelim ama ayarli bir sekilde ve dengeleyecek bir sekilde yeriz ki yapmayin lutfen motivasyonu dusurmeyelim. Kilomuz sabit kalsa dahi bu guzel bir sey uzmeyin yilmayin lutfen. Hem burada cok guzel bir arkadasligimiz var yani diyet bahane bizler sahane sizleri seviyorum kizlar
Dunku menumu paylasayim sizlerle birde dis belasi geldi basima ki sormayin gitsin. Dis tedavisine basladik
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Simdi cok kizacaksiniz bana
Oglen
1 kase yulaf ezmeli yogurt
1 adet elma
Evde misafir olunca biraz duzen sastiyemek yaptim temizlik yaptim ilac yazdirmam lazimdi anneanneme oradan trafik cezasini odemem lazimdi oradan da disciye gidecektim. Vakit yoktu alelacele yedim iste. Ve tabikide toplu tasima araci kullanmadim. Saglik ocagindan vergi dairesine kadar kronometreyi actim 2,47 km yi 19 dakikada yurudum. Oradan disciye gectim. İgne vurdu karnim ac olunca bir acaip oldum. Disciden pazara gectim pazarlik alisveris yaptim ve eve 6.20 de geldim
Aksam
Kapuska 5/6 ck pul biberli
Yogurt 3 ck
2 dilim kepek ekmek
Ara yok neden yok cunku cok halsiz dusmustum aksam 10 gibi bayilmisim resmen
Gunumu boyle kapattim. Cok kotu oldu yemek yemeyerek ama en azindan sporla destekledim. Boyle iste cok uzun yazdim umarim hepiniz gorursunuz yazdiklarimi optm sizleri simdi giyinip yuruyuse cikicsz arkadasimla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar, hepinize mutlu haftasonları dilerim.
Günaydın kuzular.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.yüzümüz gülsün,içimiz ferahlasın inşallah.ben kahvaltımı falan yaptım,kızımı uyuttum,şimdi ev işlerimi hall edip kızım uyanınca dışarıya anne kız yürüyüşe çıkıcaz inşallah.görüşürüüüüz..
Iyi gezmeler canım. Burda hava yagmurlu bize yine araba yolları göründü kızımla, bende avmye gidip orda gezdiririm kızımı banada hareket olur.Günaydın kuzular.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.yüzümüz gülsün,içimiz ferahlasın inşallah.ben kahvaltımı falan yaptım,kızımı uyuttum,şimdi ev işlerimi hall edip kızım uyanınca dışarıya anne kız yürüyüşe çıkıcaz inşallah.görüşürüüüüz..
Can kuşlarimmm sizleri cok ama cook ozledimm. Elimi telefona suremiyorum fazla kusura bakmayinn ama gecici bir durumm gitsin araniza donucem.
Soyle bir gecmise goz attim da uzuldum azcik. Motivesi dusenleri gordumyapmayin canim sanal arkadaslarim kendinize guvenin lutfen. Diyet konusunda sikmayin kendinizi elbette canimiz yasaklo seyler cekecek bizim. Bunu yine tuketelim ama ayarli bir sekilde ve dengeleyecek bir sekilde yeriz ki yapmayin lutfen motivasyonu dusurmeyelim. Kilomuz sabit kalsa dahi bu guzel bir sey uzmeyin yilmayin lutfen. Hem burada cok guzel bir arkadasligimiz var yani diyet bahane bizler sahane sizleri seviyorum kizlar
Dunku menumu paylasayim sizlerle birde dis belasi geldi basima ki sormayin gitsin. Dis tedavisine basladik
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Simdi cok kizacaksiniz bana
Oglen
1 kase yulaf ezmeli yogurt
1 adet elma
Evde misafir olunca biraz duzen sastiyemek yaptim temizlik yaptim ilac yazdirmam lazimdi anneanneme oradan trafik cezasini odemem lazimdi oradan da disciye gidecektim. Vakit yoktu alelacele yedim iste. Ve tabikide toplu tasima araci kullanmadim. Saglik ocagindan vergi dairesine kadar kronometreyi actim 2,47 km yi 19 dakikada yurudum. Oradan disciye gectim. İgne vurdu karnim ac olunca bir acaip oldum. Disciden pazara gectim pazarlik alisveris yaptim ve eve 6.20 de geldim
Aksam
Kapuska 5/6 ck pul biberli
Yogurt 3 ck
2 dilim kepek ekmek
Ara yok neden yok cunku cok halsiz dusmustum aksam 10 gibi bayilmisim resmen
Gunumu boyle kapattim. Cok kotu oldu yemek yemeyerek ama en azindan sporla destekledim. Boyle iste cok uzun yazdim umarim hepiniz gorursunuz yazdiklarimi optm sizleri simdi giyinip yuruyuse cikicsz arkadasimla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım.günaydın canlarım dün menümü yazmamışım ben cumanın tatlı telaşından...menüleri yazayım öncelikle..
perşembe menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle,
öğle: küçük boy pizzanın çeyreği
ara: 1 pk çubuk kraker
akşam: yağsız yoğurtla semizotu salatası,1 köfte
ara: çeyrek muz,
su 2 lt kadar ,meto çayı 3 kupa,spor 45 dk leslie.. perş dışardaydım düzensizdi yine menüm..
cuma menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle: yarım kabak kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yağsız yoğurt,1 dilim tam buğday
ara: 1 dilim pasta( kantine gelmiş ne zamandır aklımdaydı kızımla dün aldık dayanamadım)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 3 kaşık kadar yoğurtla, mercimek çorbası yarım kase unsuz, patatessiz yapılmış
ara: 1 pk çubuk kraker
su 2 lt kadar, spor leslie 2 mil, 3 kupa meto çayı
evet 2 günde de karışık oldu e pzt de işe başlıyorum düzeni oturtana kadar işyerinde biraz zorlanırım.. yemekler dışardan söylenir genelde bakalım nasıl yapıcam ilk günden yanıma yemekte götüremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?