Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ddanes eklemeyi unuttum canım birde çubuk kraker demissin şu klasik olanlardan yiyorsan onlar biraz tuzlu oluyor dikkat et bence, ödem yapmasın. Ben biraz tuzu kacırînca şişiyorum ondan belirttim canım.

Son düzenleme:
Ddanes eklemeyi unuttum canım birde çubuk kraker demissin şu klasik olanlardan yiyorsan onlar biraz tuzlu oluyor dikkat et bence, ödem yapmasın. Ben biraz tuzu kacırînca şişiyorum ondan belirttim canım.

biliyorum canım bende de yapıyorda bu ara tansiyon düşüyor heralde dışarda dolaştığım günlerde.. bu meto çayı yapmıyordur değilmi tansiyon düşüklüğünü?
baş dönmesi başlayınca çubuk yiyorum akşamda spordan sonra oldu..genetik olarak düşüktür bizim ailede 9-5 normalidir düştümü de 2 gün toparlayamam o yüzden hemen saldırıyorum hissettiğim anda..

canım burda bulabileceğim en hafif tavuk dürüm onuda ister içini yerim artık... tavuk şiş istiyorum dürüm yapmayın salatasını yanına koyun diyorum o çeşidi yok bizde diyorlaryanıma götürürüm akşamdan hazırlayıp ama 2 gün 8-5 gidicem o zaman nasıl olur bakıcaz artık.. hiç çalışmak istemiyorum ya ev hanımlığını nasıl sevmişim..imkanlarımız biraz daha iyi olsa kesin istifa ederdim o kadar yoruldum işten.. stresliyim ya içimi dökmem lazım

Yapabilir canım baya karışık bi cay limonu yüksek tansiyonda kullaniyorlarya belki daha etkili oluyordur diğerleriyle karısınca. Bitince çayın 1 gün ara ver dene istersen , tansiyonun dusüyormu? Az yiyoruz ondanda dusebilir.

Canım meyveni kuruyemisini alirsın, izgara köfte tavuk yersin aksamda az yersin olmazmi?
Kıyamam ya. Bende uzun yıllar calistim 2 yil olacak evdeyim ve baya sevdim anlıyorum seni zor canım ama alısırsın 1 haftada. Inşallah ilerde sartlar degisir belki senin için canım.

oy oy 13 yıldır çalışıyorum kaldı 7 yıl.. 20 yi tamamlayınca şartlara falan bakmama gerek kalmayacak zaten pek bişeyde kalmadı öyle avutuyorum kendimi belki çocuk büyüyünce evde canım sıkılır değilmi çalışasım gelir tekrardan..

Az kalmış canım ya. Şimdi kuzun ufak onunla vakit geçirmek tabiki cazip ama o sosyalleşmeye baslayınca kesin istersin çalışmak sıkılıpta.

Az kalmış canım ya. Şimdi kuzun ufak onunla vakit geçirmek tabiki cazip ama o sosyalleşmeye baslayınca kesin istersin çalışmak sıkılıpta.

inşallah öyle olur ben çıkıyorum canım kahvaltı bitti masayı falan kaldırayım havada bu gün güzel gibi dışarı çıkabiliriz umarım.. görüşürüz yine

Günaydın kızlar gec oldu ama anca kalk kahvaltı yap kızı yüzmeye getir.menülerimi yazayım.
Perşembe
Sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta 1 kaşık yogurtlu kabak

Ara nescafe çikolatalı pasta yarım dilimi

Öğlen yulaf ezmeli elma sütle

Ara 2 k kayısı 3 badem

Akşam 2 kaşık makarna yoğurt

Su 2 lt
spor 1 st yürüyüş

Cuma
Sabah yulaf ezmesi sütle elmalı

Ara 3 k üzüm 1 k kayısı 2 ceviz

Öğle çorba 1 kepçe 1 köfte 3 kaşık y fasulye 2 dilim ekmek

Ara elma

Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek

Su 2 lt
spor yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım güzel olmuş, az yemissin pasta göze carpmiyor. Yürüyüş de yapmışsın 1 saat daha ne olsun.

cuma gunu raporum

sabah
bol yagsiz peynir
bol salatalik
1 dilim ekmek
yesillik

ogle bakla yemegi 1 tabak
1 ayran
ceyrek kepek ekmek

aksam
misir gevregi
1 kase

2 litre su

yaa valla gittigim gibi uyudum 12ye dogru ciktim gece

İyi akşamlar kızlar. Bu jergün 2defa dışarıya çıkma olayı tüm günümü zabt etmiş durumda. Şimdi kızımını uyuttum.hala da iş var yapılacak.benim koca bu akşam da yok.futbol izlemek için gitti.anlayacağınız ben yine kaynanaylayım.ama vallaha odadan çıkmaya hiiiç niyetim yok.şimdi bir geçmişe bakayım.umarım burda da kimsecikler vardır

Bir gün ancak bu kadar güzel tatlı bir dille anlatılır.bayıldım ya.vallaha ben kendi adıma az yiyenlere kız mı yorum hiç.spnuşta az kalori almış nesine kızayım yavrumun.önemli olan fazla yemeyelim...
Bence de karışık olmuş.ama önemli olan miktarı tutturmak.yasak yediyimizde miktar çok daha önemlidir.
Iyi gezmeler canım. Burda hava yagmurlu bize yine araba yolları göründü kızımla, bende avmye gidip orda gezdiririm kızımı banada hareket olur.
Oooh vallaha öyle imreniyorum ki böyle her canı çektiyinde yavrusunu da alıp istediyi yere gidenlere.benim hiç öyle hakkım yok. Kocam izin verirde kaynanam olucak kadın varya,artık ona sabr edemiyorum.bugün annemlere gitmek istiyordum hayır gelicek hafta gidersin dedi bana.ya sana ne kadın. Senden izin isteyen mi var...neyse ya benim yine içim şişti...
Ya kız ben de fena halde çalışmak istiyorum...kızım 2yaşını tamamladın hemen anaokuluna koyupşcam onu kendim de çalışmak istiyorum.bu kaynana evde beni deli ediyor...
Ayyy herhalde ben de sadece kendi ailemle olsam kızım ve kocamla,asla çalışmazdım asla...
Selam kızlarrrr özledim siziiii napıyonuz?
Proje bnm ömrümü yedi valla:):)
Selam canım benim.ben de özledim vallaha...ne oldu böyle ya işler birden bastırdı...

Ehhh fena deyil.e kuzum katılsana aramıza.menülere yorumlar yapsana.böyle olmazki ama...

canım ben geldim bi bakayım dedim de kızımı yıkıycam şimdi buralarda olursan görüşürüz..

canım ben geldim bi bakayım dedim de kızımı yıkıycam şimdi buralarda olursan görüşürüz..

Hmmm.yıka da gel kuzum.umarım görüşürüz. Benim de banyo yapmam gerek. Çok üşeniyorum ama...kızım olmasa kesin depresyona girmiştim.hiç iyi deyilim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…