Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cumartesii

sabah

gözlemenin yarısından azı
1 çay

ogle
kahve

aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt

1 saat yuruyus
1.5 litre su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397325804641.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $1397325865076.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $1397325940400.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 35

yaaa supersin :)) iyi gaza getiriyon :))

kuzum bize anket yapmistin ya hani
yapmadigimiz uyelerimize de yapsan olur mu?
sana zahmet olmazsa ama

pasta kacamak olmuş ama olsun iki gunu de begendim :)

cumartesii

sabah

gözlemenin yarısından azı
1 çay

ogle
kahve

aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt

1 saat yuruyus
1.5 litre su

Ha şöyleee.resimli falan güzel işte.düzelicek yavaş yavaş.keşke bizim metobolizma çayından da yapsan.çok güzel olur. Bu hafta da güzelce kilo verirsin . tam gaz olur...ayrıca gözleme de çok ince duruyor. Bence 1ni tam yiye bilirdin kuzum.
yaaa supersin :)) iyi gaza getiriyon :))

kuzum bize anket yapmistin ya hani
yapmadigimiz uyelerimize de yapsan olur mu?
sana zahmet olmazsa ama

Bebişim anketi ben deyil de gogo yapıyordum benim yaptığım bi tablo olucaktı ama ekleyemedimmm...

Geçmiş olsun canım diş zor olur korkarım ben disciden.menu iyi yulaf ezmesine niye kizalim.
Pasta aklımdaydı demişsin e afiyet oldun ben aklimda değilken yedim.
Bende aynı sen gibiyim hic istemiyorum çalışmak.
Bende hep diyorum 20 yıl olsun emekli olcam diye.oluruz inşallah.
Selam kızlarrrr özledim siziiii napıyonuz?
Proje bnm ömrümü yedi valla:):)

şimdi de yayın yazıyorum ilim bilim uğruna aralarda telef olup gitcem haaa:)
Kolay gelsin sana canım.
Olmuş işte bak.motivasyonunda artar artık.

Bu olmamış öğlen yememissin.ax olmuş. Daha duzenli yemeye çalış canım.

merhabalar nasılsınız dünki menümü yaziyim sonra da sizinkilere cevap yazıcam
sabah 1 yumurtadan yapılmış menemen yagsız 1 bardak bitki çayı 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen salata tavuk gögüs ve 1 ayran
ara 1 kase tarçınlı ve kahveli yoğurt
akşam 1kase ezogelin çorba taze fasülye 1 kase yoğurt
2.5 litre su ve 30 dakika yürüyüş

canım bence düzgün olmuş menün arada olur böyle aksaklıklar üzme kendini

canım perşembe öğleni geçiştirmişssin sanki bana öyle geldi iş düzenini oturtunca düzene gierer merak etme hiç

menün güzel olmuş canım sporarda öyle bence yarım saat ideal 1 saat yapmışssın 2 gün için çok iyi

canım ara öğün koymanı tavsiye ederim sana mısır gevregi yerinede çorba ve salata daha güzel besinler kullan derim ben
vücudumuzun belirli besinlere ihtiyacı var olur olmaz seylerden kesersek bu sefer sağlıksız kilo verilmeye daha doğrusu kastan verilmeye başlanır ve diyeti bıraktıgın anda hop gelsin kilolar olur ve aldıgın besinlere göre sporun fazla geldi bana zatan az kalori almışssın dikkat etmeni tavsiye ederim canım

Günaydın canlarım.herkese iyi pazarlar dilerum.bu arada rapor vermeyi unutmuşum dün
Sabah 1.5dilim ekmek,peynir,domates,yesil çay
Ara haşlanmış yumurta
Öyle 2kepçe çorba,3kaşık pilav,yarım dilim ekmek,3kaşık pul biberli yoğurt,meto çay
Akşam makarna yoğurt meto çay
Ara yesil çay 1kaç tane kuru üzüm
Spor olarak 2saat öyle ve 2saat öyleden sonra dışarıda kızımın arkasınca koşuşturmaca
1.5litre su.son zamanlar suyu iyi içemiyorum.bugünden çeki düzen vermem gerekecek suya

Olmuş beğendim ben
Evet su az olmuş. Diğer kısım güzel olmuş.

Cankuslarimm nasilsiniz dun antalya kemer gezdik baya ve ve ve ben cok kotu bir sey yaptim moralim cok cok bozuk

Hemen dunku menumu paylasayim

Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 tutam limonlu maydanoz
2 kk peynir
Domates
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda beklemis)

Oglen

1 kucuk pizza yemek zorunda kaldim

Yesil cay demleme limonlu

Aksam

Yok

3ck yogurt
1 ck yulaf ezmesi

Gunumu kapadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar gelemedim bu saat oldu telefon aldım yeni ayıptır söylemesi sabahtan beri telden giriyorum ama giriş yapamadım heralde anlayamadım da bi türlü biraz daha karıştırmam lazım sonunda resim yükleyebileceğim bende

Dünkü menümü yazmadım yazayım.
Sabah domates salatalık 2 dilim ekmek peynir 1 t.k. reçel

ara 8-10 tane fındık

öğlen 1 tavuklu hamburger limonata yarım bardak

ara nescafe

akşam acılı adana ayran bol salata ve kocişin kunefesinden küçük bir lokma tadimlik

su 2.5 lt
spor 1 st yüzme

Selam kızlarrrr özledim siziiii napıyonuz?
Proje bnm ömrümü yedi valla:):)

şimdi de yayın yazıyorum ilim bilim uğruna aralarda telef olup gitcem haaa:)

kolay gelsin iyiyiz işte ne yapalım

amanın pasta günleri yapmışız resmen senin menün yinede düzenli ama canım..

akşam hafif geçmiş sanki canım,sabah ve öğlene ekmekte ekleyebilirdin 1er dilim.. bana az gibi geldi

evet canım menü karışıktı ama dışarı çıkınca ben kendime sipariş vermiyorum kızım ne yerse kalanı kendim yiyorum biraz çöpe atılır günah olur korkum var kilo alma sebeplerimden biri çalışma konusu biraz kişiye göre heralde evde olmaktan mutlu oluyorum ben..ama sende haklısın ben kendi annemde bile bunalıyorum uzun süre kalınca kayınvalideyle nasıl olur düşünemiyorum bile.. bazen çalışmak iyi gelir ama benim işimde değil maalesef..

gogocum başka bir meslek olsa belki yapılırda bizim iş cidden yıpratıyor ya... izin dönemleri ayrı sıkıntı nöbetler ayrı sıkıntı... bak başlıycam özellikle dedim 22-23 nöbet yazmayın diye nöbet konulmuş hemen.. pzt değiştirmeye çalışıcam ki bizdekilerin çoğu evli bile değil ne olacak sanki 23 nisanda çalışsalar???
20 yılı bi hayırlısıyla doldursak istediğim zaman bırakabilmenin rahatlığıyla daha kolay gelir belki çalışmak.. evde olmanın rahatlığını da gördüm ya şimdi iyice soğudum işten..

dışardaydım canım evde çok geç döneceğim için kızımın pizzadan kalanı yedim zaten oda cıss fazla yemiyeyim dedim.. gittiğimiz( burda tek gidebildiğimiz kafe)yerde ızgara tarzı falan yok pizza kumpir hamburger ve tatlılar var maalesef..

yıkadım da gelemedim kuzum bütün gün dışarda bende yorulmuşum beraber uyumuşuz..allahım bilmişte kız vermiş işte bak aynı şeyi bende söylüyorum o olmasa delirirdim buralarda.. haziranda 1.5 ay anneme gönderiyorum ardından bunalıma giriyorum...

canım geçmi uyandın öğle geçiştiririlmiş arada.. resimleri nerden yüklüyorsunuz ben hala beceremedim telefon elimde uğraşıyorum hala..

afiyet olsun menü güzel olmuş... bu arada akşam yemeğimi de yaktım buraya bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…