- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Bir gün ancak bu kadar güzel tatlı bir dille anlatılır.bayıldım ya.vallaha ben kendi adıma az yiyenlere kız mı yorum hiç.spnuşta az kalori almış nesine kızayım yavrumun.önemli olan fazla yemeyelim...
Bence de karışık olmuş.ama önemli olan miktarı tutturmak.yasak yediyimizde miktar çok daha önemlidir.
Oooh vallaha öyle imreniyorum ki böyle her canı çektiyinde yavrusunu da alıp istediyi yere gidenlere.benim hiç öyle hakkım yok. Kocam izin verirde kaynanam olucak kadın varya,artık ona sabr edemiyorum.bugün annemlere gitmek istiyordum hayır gelicek hafta gidersin dedi bana.ya sana ne kadın. Senden izin isteyen mi var...neyse ya benim yine içim şişti...
Ya kız ben de fena halde çalışmak istiyorum...kızım 2yaşını tamamladın hemen anaokuluna koyupşcam onu kendim de çalışmak istiyorum.bu kaynana evde beni deli ediyor...
Ayyy herhalde ben de sadece kendi ailemle olsam kızım ve kocamla,asla çalışmazdım asla...
Selam canım benim.ben de özledim vallaha...ne oldu böyle ya işler birden bastırdı...
Ehhh fena deyil.e kuzum katılsana aramıza.menülere yorumlar yapsana.böyle olmazki ama...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar gec oldu ama anca kalk kahvaltı yap kızı yüzmeye getir.menülerimi yazayım.
Perşembe
Sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta 1 kaşık yogurtlu kabak
Ara nescafe çikolatalı pasta yarım dilimi
Öğlen yulaf ezmeli elma sütle
Ara 2 k kayısı 3 badem
Akşam 2 kaşık makarna yoğurt
Su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
Cuma
Sabah yulaf ezmesi sütle elmalı
Ara 3 k üzüm 1 k kayısı 2 ceviz
Öğle çorba 1 kepçe 1 köfte 3 kaşık y fasulye 2 dilim ekmek
Ara elma
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek
Su 2 lt
spor yok
Ha şöyleee.resimli falan güzel işte.düzelicek yavaş yavaş.keşke bizim metobolizma çayından da yapsan.çok güzel olur. Bu hafta da güzelce kilo verirsin . tam gaz olur...ayrıca gözleme de çok ince duruyor. Bence 1ni tam yiye bilirdin kuzum.cumartesii
sabah
gözlemenin yarısından azı
1 çay
ogle
kahve
aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt
1 saat yuruyus
1.5 litre su
yaaa supersin :)) iyi gaza getiriyon :))
kuzum bize anket yapmistin ya hani
yapmadigimiz uyelerimize de yapsan olur mu?
sana zahmet olmazsa ama
Geçmiş olsun canım diş zor olur korkarım ben disciden.menu iyi yulaf ezmesine niye kizalim.Can kuşlarimmm sizleri cok ama cook ozledimm. Elimi telefona suremiyorum fazla kusura bakmayinn ama gecici bir durumm gitsin araniza donucem.
Soyle bir gecmise goz attim da uzuldum azcik. Motivesi dusenleri gordumyapmayin canim sanal arkadaslarim kendinize guvenin lutfen. Diyet konusunda sikmayin kendinizi elbette canimiz yasaklo seyler cekecek bizim. Bunu yine tuketelim ama ayarli bir sekilde ve dengeleyecek bir sekilde yeriz ki yapmayin lutfen motivasyonu dusurmeyelim. Kilomuz sabit kalsa dahi bu guzel bir sey uzmeyin yilmayin lutfen. Hem burada cok guzel bir arkadasligimiz var yani diyet bahane bizler sahane sizleri seviyorum kizlar
Dunku menumu paylasayim sizlerle birde dis belasi geldi basima ki sormayin gitsin. Dis tedavisine basladik
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Simdi cok kizacaksiniz bana
Oglen
1 kase yulaf ezmeli yogurt
1 adet elma
Evde misafir olunca biraz duzen sastiyemek yaptim temizlik yaptim ilac yazdirmam lazimdi anneanneme oradan trafik cezasini odemem lazimdi oradan da disciye gidecektim. Vakit yoktu alelacele yedim iste. Ve tabikide toplu tasima araci kullanmadim. Saglik ocagindan vergi dairesine kadar kronometreyi actim 2,47 km yi 19 dakikada yurudum. Oradan disciye gectim. İgne vurdu karnim ac olunca bir acaip oldum. Disciden pazara gectim pazarlik alisveris yaptim ve eve 6.20 de geldim
Aksam
Kapuska 5/6 ck pul biberli
Yogurt 3 ck
2 dilim kepek ekmek
Ara yok neden yok cunku cok halsiz dusmustum aksam 10 gibi bayilmisim resmen
Gunumu boyle kapattim. Cok kotu oldu yemek yemeyerek ama en azindan sporla destekledim. Boyle iste cok uzun yazdim umarim hepiniz gorursunuz yazdiklarimi optm sizleri simdi giyinip yuruyuse cikicsz arkadasimla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pasta aklımdaydı demişsin e afiyet oldun ben aklimda değilken yedim.günaydın canlarım dün menümü yazmamışım ben cumanın tatlı telaşından...menüleri yazayım öncelikle..
perşembe menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle,
öğle: küçük boy pizzanın çeyreği
ara: 1 pk çubuk kraker
akşam: yağsız yoğurtla semizotu salatası,1 köfte
ara: çeyrek muz,
su 2 lt kadar ,meto çayı 3 kupa,spor 45 dk leslie.. perş dışardaydım düzensizdi yine menüm..
cuma menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle: yarım kabak kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yağsız yoğurt,1 dilim tam buğday
ara: 1 dilim pasta( kantine gelmiş ne zamandır aklımdaydı kızımla dün aldık dayanamadım)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 3 kaşık kadar yoğurtla, mercimek çorbası yarım kase unsuz, patatessiz yapılmış
su 2 lt kadar, spor leslie 2 mil, 3 kupa meto çayı
evet 2 günde de karışık oldu e pzt de işe başlıyorum düzeni oturtana kadar işyerinde biraz zorlanırım.. yemekler dışardan söylenir genelde bakalım nasıl yapıcam ilk günden yanıma yemekte götüremem
Bende aynı sen gibiyim hic istemiyorum çalışmak.canım burda bulabileceğim en hafif tavuk dürüm onuda ister içini yerim artık... tavuk şiş istiyorum dürüm yapmayın salatasını yanına koyun diyorum o çeşidi yok bizde diyorlaryanıma götürürüm akşamdan hazırlayıp ama 2 gün 8-5 gidicem o zaman nasıl olur bakıcaz artık.. hiç çalışmak istemiyorum ya ev hanımlığını nasıl sevmişim..imkanlarımız biraz daha iyi olsa kesin istifa ederdim o kadar yoruldum işten.. stresliyim ya içimi dökmem lazım
Bende hep diyorum 20 yıl olsun emekli olcam diye.oluruz inşallah.oy oy 13 yıldır çalışıyorum kaldı 7 yıl.. 20 yi tamamlayınca şartlara falan bakmama gerek kalmayacak zaten pek bişeyde kalmadı öyle avutuyorum kendimibelki çocuk büyüyünce evde canım sıkılır değilmi çalışasım gelir tekrardan..
Selam kızlarrrr özledim siziiiinapıyonuz?
Proje bnm ömrümü yedi valla:):)
Kolay gelsin sana canım.şimdi de yayın yazıyorum ilim bilim uğruna aralarda telef olup gitcem haaa:)
Olmuş işte bak.motivasyonunda artar artık.cuma gunu raporum
sabah
bol yagsiz peynir
bol salatalik
1 dilim ekmek
yesillik
ogle bakla yemegi 1 tabak
1 ayran
ceyrek kepek ekmek
aksam
misir gevregi
1 kase
2 litre su
cumartesii
sabah
1 çay
ogle
kahve
aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt
1 saat yuruyus
1.5 litre su
canım bence düzgün olmuş menün arada olur böyle aksaklıklar üzme kendiniCan kuşlarimmm sizleri cok ama cook ozledimm. Elimi telefona suremiyorum fazla kusura bakmayinn ama gecici bir durumm gitsin araniza donucem.
Soyle bir gecmise goz attim da uzuldum azcik. Motivesi dusenleri gordumyapmayin canim sanal arkadaslarim kendinize guvenin lutfen. Diyet konusunda sikmayin kendinizi elbette canimiz yasaklo seyler cekecek bizim. Bunu yine tuketelim ama ayarli bir sekilde ve dengeleyecek bir sekilde yeriz ki yapmayin lutfen motivasyonu dusurmeyelim. Kilomuz sabit kalsa dahi bu guzel bir sey uzmeyin yilmayin lutfen. Hem burada cok guzel bir arkadasligimiz var yani diyet bahane bizler sahane sizleri seviyorum kizlar
Dunku menumu paylasayim sizlerle birde dis belasi geldi basima ki sormayin gitsin. Dis tedavisine basladik
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Simdi cok kizacaksiniz bana
Oglen
1 kase yulaf ezmeli yogurt
1 adet elma
Evde misafir olunca biraz duzen sastiyemek yaptim temizlik yaptim ilac yazdirmam lazimdi anneanneme oradan trafik cezasini odemem lazimdi oradan da disciye gidecektim. Vakit yoktu alelacele yedim iste. Ve tabikide toplu tasima araci kullanmadim. Saglik ocagindan vergi dairesine kadar kronometreyi actim 2,47 km yi 19 dakikada yurudum. Oradan disciye gectim. İgne vurdu karnim ac olunca bir acaip oldum. Disciden pazara gectim pazarlik alisveris yaptim ve eve 6.20 de geldim
Aksam
Kapuska 5/6 ck pul biberli
Yogurt 3 ck
2 dilim kepek ekmek
Ara yok neden yok cunku cok halsiz dusmustum aksam 10 gibi bayilmisim resmen
Gunumu boyle kapattim. Cok kotu oldu yemek yemeyerek ama en azindan sporla destekledim. Boyle iste cok uzun yazdim umarim hepiniz gorursunuz yazdiklarimi optm sizleri simdi giyinip yuruyuse cikicsz arkadasimla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım perşembe öğleni geçiştirmişssin sanki bana öyle geldi iş düzenini oturtunca düzene gierer merak etme hiçgünaydın canlarım dün menümü yazmamışım ben cumanın tatlı telaşından...menüleri yazayım öncelikle..
perşembe menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle,
öğle: küçük boy pizzanın çeyreği
akşam: yağsız yoğurtla semizotu salatası,1 köfte
ara: çeyrek muz,
su 2 lt kadar ,meto çayı 3 kupa,spor 45 dk leslie.. perş dışardaydım düzensizdi yine menüm..
cuma menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle: yarım kabak kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yağsız yoğurt,1 dilim tam buğday
ara: 1 dilim pasta( kantine gelmiş ne zamandır aklımdaydı kızımla dün aldık dayanamadım)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 3 kaşık kadar yoğurtla, mercimek çorbası yarım kase unsuz, patatessiz yapılmış
su 2 lt kadar, spor leslie 2 mil, 3 kupa meto çayı
evet 2 günde de karışık oldu e pzt de işe başlıyorum düzeni oturtana kadar işyerinde biraz zorlanırım.. yemekler dışardan söylenir genelde bakalım nasıl yapıcam ilk günden yanıma yemekte götüremem
menün güzel olmuş canım sporarda öyle bence yarım saat ideal 1 saat yapmışssın 2 gün için çok iyiGünaydın kızlar gec oldu ama anca kalk kahvaltı yap kızı yüzmeye getir.menülerimi yazayım.
Perşembe
Ara 2 k kayısı 3 badem
Su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
Cuma
Ara elma
Su 2 lt
spor yok
cuma gunu raporum
sabah
bol yagsiz peynir
bol salatalik
1 dilim ekmek
yesillik
1 ayran
ceyrek kepek ekmek
aksam
misir gevregi
1 kase
2 litre su
canım ara öğün koymanı tavsiye ederim sana mısır gevregi yerinede çorba ve salata daha güzel besinler kullan derim bencumartesii
sabah
1 çay
ogle
kahve
aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt
1 saat yuruyus
1.5 litre su
Olmuş beğendim benmerhabalar nasılsınız dünki menümü yaziyim sonra da sizinkilere cevap yazıcam
sabah 1 yumurtadan yapılmış menemen yagsız 1 bardak bitki çayı 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen salata tavuk gögüs ve 1 ayran
ara 1 kase tarçınlı ve kahveli yoğurt
akşam 1kase ezogelin çorba taze fasülye 1 kase yoğurt
2.5 litre su ve 30 dakika yürüyüş
Evet su az olmuş. Diğer kısım güzel olmuş.Günaydın canlarım.herkese iyi pazarlar dilerum.bu arada rapor vermeyi unutmuşum dün
Sabah 1.5dilim ekmek,peynir,domates,yesil çay
Ara haşlanmış yumurta
Öyle 2kepçe çorba,3kaşık pilav,yarım dilim ekmek,3kaşık pul biberli yoğurt,meto çay
Akşam makarna yoğurt meto çay
Ara yesil çay 1kaç tane kuru üzüm
Spor olarak 2saat öyle ve 2saat öyleden sonra dışarıda kızımın arkasınca koşuşturmaca
1.5litre su.son zamanlar suyu iyi içemiyorum.bugünden çeki düzen vermem gerekecek suya
Selam kızlarrrr özledim siziiiinapıyonuz?
Proje bnm ömrümü yedi valla:):)
şimdi de yayın yazıyorum ilim bilim uğruna aralarda telef olup gitcem haaa:)
Günaydın kızlar gec oldu ama anca kalk kahvaltı yap kızı yüzmeye getir.menülerimi yazayım.
Perşembe
Ara 2 k kayısı 3 badem
Su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
Cuma
Ara elma
Su 2 lt
spor yok
cuma gunu raporum
sabah
bol yagsiz peynir
bol salatalik
1 dilim ekmek
yesillik
1 ayran
ceyrek kepek ekmek
aksam
misir gevregi
1 kase
2 litre su
Bir gün ancak bu kadar güzel tatlı bir dille anlatılır.bayıldım ya.vallaha ben kendi adıma az yiyenlere kız mı yorum hiç.spnuşta az kalori almış nesine kızayım yavrumun.önemli olan fazla yemeyelim...
Bence de karışık olmuş.ama önemli olan miktarı tutturmak.yasak yediyimizde miktar çok daha önemlidir.
Oooh vallaha öyle imreniyorum ki böyle her canı çektiyinde yavrusunu da alıp istediyi yere gidenlere.benim hiç öyle hakkım yok. Kocam izin verirde kaynanam olucak kadın varya,artık ona sabr edemiyorum.bugün annemlere gitmek istiyordum hayır gelicek hafta gidersin dedi bana.ya sana ne kadın. Senden izin isteyen mi var...neyse ya benim yine içim şişti...
Ya kız ben de fena halde çalışmak istiyorum...kızım 2yaşını tamamladın hemen anaokuluna koyupşcam onu kendim de çalışmak istiyorum.bu kaynana evde beni deli ediyor...
Ayyy herhalde ben de sadece kendi ailemle olsam kızım ve kocamla,asla çalışmazdım asla...
Selam canım benim.ben de özledim vallaha...ne oldu böyle ya işler birden bastırdı...
Ehhh fena deyil.e kuzum katılsana aramıza.menülere yorumlar yapsana.böyle olmazki ama...
Geçmiş olsun canım diş zor olur korkarım ben disciden.menu iyi yulaf ezmesine niye kizalim.
Pasta aklımdaydı demişsin e afiyet oldun ben aklimda değilken yedim.
Bende aynı sen gibiyim hic istemiyorum çalışmak.
Bende hep diyorum 20 yıl olsun emekli olcam diye.oluruz inşallah.
Kolay gelsin sana canım.
Olmuş işte bak.motivasyonunda artar artık.
Bu olmamış öğlen yememissin.ax olmuş. Daha duzenli yemeye çalış canım.
canım bence düzgün olmuş menün arada olur böyle aksaklıklar üzme kendini
canım perşembe öğleni geçiştirmişssin sanki bana öyle geldi iş düzenini oturtunca düzene gierer merak etme hiç
menün güzel olmuş canım sporarda öyle bence yarım saat ideal 1 saat yapmışssın 2 gün için çok iyi
canım ara öğün koymanı tavsiye ederim sana mısır gevregi yerinede çorba ve salata daha güzel besinler kullan derim ben
vücudumuzun belirli besinlere ihtiyacı var olur olmaz seylerden kesersek bu sefer sağlıksız kilo verilmeye daha doğrusu kastan verilmeye başlanır ve diyeti bıraktıgın anda hop gelsin kilolar olur ve aldıgın besinlere göre sporun fazla geldi bana zatan az kalori almışssın dikkat etmeni tavsiye ederim canım
Hmmm.yıka da gel kuzum.umarım görüşürüz. Benim de banyo yapmam gerek. Çok üşeniyorum ama...kızım olmasa kesin depresyona girmiştim.hiç iyi deyilim ben...
cumartesii
sabah
1 çay
ogle
kahve
aksam
tavuk gogus
semiz otlu yogurt
1 saat yuruyus
1.5 litre su
merhabalar nasılsınız dünki menümü yaziyim sonra da sizinkilere cevap yazıcam
sabah 1 yumurtadan yapılmış menemen yagsız 1 bardak bitki çayı 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen salata tavuk gögüs ve 1 ayran
ara 1 kase tarçınlı ve kahveli yoğurt
akşam 1kase ezogelin çorba taze fasülye 1 kase yoğurt
2.5 litre su ve 30 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?