Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimseler yok bende dün ki menümü yazayım piknikteydik dün abarmadım ama yinede düzenli değil, ayran almayı da unutmuşlar sağolsunlar..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

ara: 2 kuru kayısı

öğle 15 gibi: 1 tavuk pirzola,1 küçük sucuk, yarım bardak fanta, yeşil salata,1 dilim kadar ekmek

ara: çeyrek muz, 3 tane çilek

akşam saat 20 gibi: yarım kase yulaf ezmesi yağsız sütle

canım geçmi uyandın öğle geçiştiririlmiş arada.. resimleri nerden yüklüyorsunuz ben hala beceremedim telefon elimde uğraşıyorum hala..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarim bildirimimi yapayim sizlere.

Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Maydanoz limonlu

Saat 12 de yaptim kahvalti

Ara
3 ck yogurt
1 ck yulaf

Aksam
5/6 ck kapuska
1 dilim ekmek

1 kupa bol limonlu yesil

Dun yedigim pizza utancimdan dolayi sizler bana ceza vermeden ben kendime ceza verdim :)

Duraklamasiz 7,5 km mesafeyi 1 saat 10 dakikada yurudum. Eger programin hesaplamasi dogru ise 502 kcal yaktim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sevindim senin adına güle güle kullan canım.
Evet canım katılıyorum sana. Neyseki bizimkiler tutuyolar nöbetleri. Ben haftaiçi tutmayı seviyorum öncesi sonrası izin. Ama yinede 20 yıl olsun dört gözle bekliyom.
Abartılı olmamış canım dengelemissin.

Güzel olmuş canım yürüyüş te süper.

Iyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın gelemedim 2 gündür çok. Dün öğleden sonra hastanelik oldum istifra etmekten çok berbat bir gündü maalesef, bugünde dinlendim fırsat buldukça. Şimdi biraz daha iyiyim.
Menülerimi yaziyim 2 günlük , çok sacmasapan oldu ama.
Cumartesi
Sabah:1 küçük Istanbul simidi,1kk b.peynir,2 zeytin,3 seker domates 1 kupa cay.
Ara:Yumurta (haslanmış) yogurt, pulbiber karışım yaptım yedim.
Öğle saat 4gibi:kızıma hazırladığım mantıdan 4yk kadar yine pulbiberli yedim ve olan oldu.
Mide bulantısı, istifra derken hastanelik oldum serum yedim günü kapattım. Midemi usutmuşúm yürüyüşe çikmıstım sabah başta hava guzeldi, sonradan bozdu, terledim sonra usudum eve geldim susamistim sucunun getirdiği suyu actım ictim ama su buz gibiydi , bende içmiş bulundum.Sonrası malum.
Bugün
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta, az domates salatalık ve cay
Öğle; karışık salata ve uzerine midem bulandı çubuk krakwr yedim 1 paket.
Aksam: az ispanak yemegi yogurt yedim günü kapattım.
Artık yemem bisey, hala midem hassas birde regl oldum iyi hissetmiyorum çok.
Sevgiler.

Çok geçmiş olsun canım hepsi üst üste olmuş.

Yuppii heyooo bende aldım tartidan kızlar. Kocişe dedim şokta varmış bakalım diye kalmamıştı teknosanin önünden geciyoduk burdada varmış dedim bakalım dedi aldık çıktık. Ama benimkinden az gosteriyo 700 gr ve kızımla bana kilolu dedi Kocişe normal dedi.

Eklentiler

• $1397414666303.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
Çok geçmiş olsun canım hepsi üst üste olmuş.

Sağol canım benim.
Tartında hayırlı olsun güle güle eskit, güzel rakamlar gorecegini simdiden belli etmiş tartın,700gr eksik gostermiş seni bana obez demişti bi daha kullanmadım

Sağol canım benim.
Tartında hayırlı olsun güle güle eskit, güzel rakamlar gorecegini simdiden belli etmiş tartın,700gr eksik gostermiş seni bana obez demişti bi daha kullanmadım

Saol canım. Bakalım kilo verince ne diycek. Yagdanmi sudanmi gidiyo ogrenebilcez sonunda.

Pikniğe gitmene rağmen iyi olmuş canım menun.

Saol canım. Bakalım kilo verince ne diycek. Yagdanmi sudanmi gidiyo ogrenebilcez sonunda.

Orası öyle canım.
Ben tartıya bi deneme yapmayı düşünüyorum , doğruluğunu biraz test etmek amacıyla.
Yürüyüşe cikmadan tartilip, yürüyüş dönüşü tekrar tartılmayı planlıyorum ter atıyoruz ya su miktarı az da olsa degişmeli diye düşünüyorum.

Canım valla esimdende izin almiyorum, gidiyorum ve geldim diye mesaj atarım sadece merak etmesin diye. Zor durumun ne diyim Allah sabır versin sana.
Çalışma konusundada evden uzaklaşmak istemeni çok doğal karşılıyorum, evinde rahat edemiyorsun, huzur bulamıyorsun ama çalısınca farklı olurmu durumlar? Akşamları maaile oturmak zorunda kalabilirsin bu sefer daha çok yıpranabilirsin.

Kızlar geçen gün derya baykalda izledim aktar bi bayan vardı. Yağ yakıcı içecek ve sıkılaştîrıcı yağ tarifi verdi.sizede yazayim belki yapmak istersiniz.
yağ yakan içecek

1 bardak kaynamış suya
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı yeşil çay
1 çay kaşığı funda yaprağı
1 çay kaşığı biberiye
1 çay kaşığı hibiskus
1 çay kaşığı mate
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı at kuyruğu
1 çay kaşığı ısırgan otu
1 çay kaşığı melisa
5 dk demle 3-4 damla limon sıkın için.

sıkılaştırıcı yağ

portakal yağı 20 cc
yeşil kahve çekirdeği Yağı 10 cc
biberiye yağı 20 cc
susam yağı 20 cc
aspir yağı 20 cc
çay ağacı yağı 20 cc
acıbiber yağı 20 cc
ve cildi hassas olanlar badem yağı koyabilirmis. Hepsini karıştırıp gobek basen sürüp isterseniz strecle sarıp yürüyün hareket edin dedi.

Başka tariflerde aldım.

Bahar yorgunluğu icin çay

1 bardak kaynamış suya
kakule 1 tutam
ıhlamur 1 tutam
melisa 1 tutam

saçlar çabuk uzasin diye sinameki özlü yağ kullancakmisiz.

tırnak için kutikul giderici
1 tatlı kaşığı limon yağı
1 tatlı kaşığı lavanta yağı
1 tatlı kaşığı argan yağı
karıştır benmari usulü ısıt tırnakları 5 dakika beklet.

Evet canım o da beni çok düşündürüyor.neyse ya daha var.belki Allahım bana acır da rahatlığı bulurum bir şekilde.ayrıca bu gün kaynanama içimdeki bazı şeyleri dedim rahatladım.yarı tartışma yarı sohbet...bakalın ne olucak. ..
Ayyy canım benim.Allah yardımcın olsun.bir defasında ben de öyle olmuştum.sırtımı öyle üşütmüşdüm ki ağlıyordum resmen ağrısından üstüne üstlük de kusuyodum durmadan.ama güzel bir masaj ve terlemeyle çok iyi oldum.sana da tavsiye ederim.sırtına masaj yaptır kocana sonra da terlet kendini yatağında, çok hafifliyor insan...ayrıca böyle hassas bi miydeye yumurta yemesen iyi olurdu bence...

Tebrikler bitanem,gözün aydın.güle güle kullan inşallah iyi gelir ve çabucak eksilir kilolar...

İyi geceler canlarım.bu gün nihayet kocam araba aldı ve annemlere geldik.burda kaldım gece.yarın gidicem.bu günkü menüm tam haftasonuna layık oldu.mantılı börekli bir menü....
Sabah 1dilim ekmek,peynir,yeşil çay
Öyle 5tane yumurta kadar mantı,yeşillik,pul biberli yoğurt,meto çay
Ara çay
Akşam 1el büyüklüyünde puaça gibi içi ıspanakla doldurulup fırında pişirilmiş börek(keşke yarısını yeseydim,1patlıcan dolması,1kaşık ıspanak yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara meyve,çay

Kazasiz binin inşallah arabaniza canım. Tam hafta sonu menüsü olmuş. Afiyet olsun.

haklısınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…