canım geçmi uyandın öğle geçiştiririlmiş arada.. resimleri nerden yüklüyorsunuz ben hala beceremedim telefon elimde uğraşıyorum hala..
kimseler yok bende dün ki menümü yazayım piknikteydik dün abarmadım ama yinede düzenli değil, ayran almayı da unutmuşlar sağolsunlar..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle 15 gibi: 1 tavuk pirzola,1 küçük sucuk, yarım bardak fanta, yeşil salata,1 dilim kadar ekmek
ara: çeyrek muz, 3 tane çilek
akşam saat 20 gibi: yarım kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Sevindim senin adına güle güle kullan canım.selam kızlar gelemedim bu saat oldutelefon aldım yeni ayıptır söylemesi sabahtan beri telden giriyorum ama giriş yapamadım heralde anlayamadım da bi türlü biraz daha karıştırmam lazım sonunda resim yükleyebileceğim bende
Evet canım katılıyorum sana. Neyseki bizimkiler tutuyolar nöbetleri. Ben haftaiçi tutmayı seviyorum öncesi sonrası izin. Ama yinede 20 yıl olsun dört gözle bekliyom.gogocum başka bir meslek olsa belki yapılırda bizim iş cidden yıpratıyor ya... izin dönemleri ayrı sıkıntı nöbetler ayrı sıkıntı... bak başlıycam özellikle dedim 22-23 nöbet yazmayın diye nöbet konulmuş hemen.. pzt değiştirmeye çalışıcam ki bizdekilerin çoğu evli bile değil ne olacak sanki 23 nisanda çalışsalar???
20 yılı bi hayırlısıyla doldursak istediğim zaman bırakabilmenin rahatlığıyla daha kolay gelir belki çalışmak.. evde olmanın rahatlığını da gördüm ya şimdi iyice soğudum işten..
Abartılı olmamış canım dengelemissin.kimseler yok bende dün ki menümü yazayım piknikteydik dün abarmadım ama yinede düzenli değil, ayran almayı da unutmuşlar sağolsunlar..
öğle 15 gibi: 1 tavuk pirzola,1 küçük sucuk, yarım bardak fanta, yeşil salata,1 dilim kadar ekmek
Canlarim bildirimimi yapayim sizlere.
Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Maydanoz limonlu
Saat 12 de yaptim kahvalti
Ara
3 ck yogurt
1 ck yulaf
Aksam
5/6 ck kapuska
1 dilim ekmek
1 kupa bol limonlu yesil
Dun yedigim pizza utancimdan dolayi sizler bana ceza vermeden ben kendime ceza verdim :)
Duraklamasiz 7,5 km mesafeyi 1 saat 10 dakikada yurudum. Eger programin hesaplamasi dogru ise 502 kcal yaktim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın gelemedim 2 gündür çok. Dün öğleden sonra hastanelik oldum istifra etmekten çok berbat bir gündü maalesef, bugünde dinlendim fırsat buldukça. Şimdi biraz daha iyiyim.
Menülerimi yaziyim 2 günlük , çok sacmasapan oldu ama.
Cumartesi
Sabah:1 küçük Istanbul simidi,1kk b.peynir,2 zeytin,3 seker domates 1 kupa cay.
Ara:Yumurta (haslanmış) yogurt, pulbiber karışım yaptım yedim.
Öğle saat 4gibi:kızıma hazırladığım mantıdan 4yk kadar yine pulbiberli yedim ve olan oldu.
Mide bulantısı, istifra derken hastanelik oldum serum yedim günü kapattım. Midemi usutmuşúm yürüyüşe çikmıstım sabah başta hava guzeldi, sonradan bozdu, terledim sonra usudum eve geldim susamistim sucunun getirdiği suyu actım ictim ama su buz gibiydi , bende içmiş bulundum.Sonrası malum.
Bugün
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta, az domates salatalık ve cay
Öğle; karışık salata ve uzerine midem bulandı çubuk krakwr yedim 1 paket.
Aksam: az ispanak yemegi yogurt yedim günü kapattım.
Artık yemem bisey, hala midem hassas birde regl oldum iyi hissetmiyorum çok.
Sevgiler.
Sağol canım benim.Çok geçmiş olsun canım hepsi üst üste olmuş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım benim.
Tartında hayırlı olsun güle güle eskit, güzel rakamlar gorecegini simdiden belli etmiş tartın,700gr eksik gostermiş seni bana obez demişti bi daha kullanmadım
Canlarim bildirimimi yapayim sizlere.
Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Maydanoz limonlu
Saat 12 de yaptim kahvalti
Ara
3 ck yogurt
1 ck yulaf
Aksam
5/6 ck kapuska
1 dilim ekmek
1 kupa bol limonlu yesil
Dun yedigim pizza utancimdan dolayi sizler bana ceza vermeden ben kendime ceza verdim :)
Duraklamasiz 7,5 km mesafeyi 1 saat 10 dakikada yurudum. Eger programin hesaplamasi dogru ise 502 kcal yaktim :)
Güzel olmuş canım, sporunuda yapmışsın pizzayı eritmissin valla hayranım senin azmine, tebrikler.
Pikniğe gitmene rağmen iyi olmuş canım menun.kimseler yok bende dün ki menümü yazayım piknikteydik dün abarmadım ama yinede düzenli değil, ayran almayı da unutmuşlar sağolsunlar..
Saol canım. Bakalım kilo verince ne diycek. Yagdanmi sudanmi gidiyo ogrenebilcez sonunda.
Güle güle kullan canım.selam kızlar gelemedim bu saat oldutelefon aldım yeni ayıptır söylemesi sabahtan beri telden giriyorum ama giriş yapamadım heralde anlayamadım da bi türlü biraz daha karıştırmam lazım sonunda resim yükleyebileceğim bende
Canım valla esimdende izin almiyorum, gidiyorum ve geldim diye mesaj atarım sadece merak etmesin diye. Zor durumun ne diyim Allah sabır versin sana.Bir gün ancak bu kadar güzel tatlı bir dille anlatılır.bayıldım ya.vallaha ben kendi adıma az yiyenlere kız mı yorum hiç.spnuşta az kalori almış nesine kızayım yavrumun.önemli olan fazla yemeyelim...
Bence de karışık olmuş.ama önemli olan miktarı tutturmak.yasak yediyimizde miktar çok daha önemlidir.
Oooh vallaha öyle imreniyorum ki böyle her canı çektiyinde yavrusunu da alıp istediyi yere gidenlere.benim hiç öyle hakkım yok. Kocam izin verirde kaynanam olucak kadın varya,artık ona sabr edemiyorum.bugün annemlere gitmek istiyordum hayır gelicek hafta gidersin dedi bana.ya sana ne kadın. Senden izin isteyen mi var...neyse ya benim yine içim şişti...
Ya kız ben de fena halde çalışmak istiyorum...kızım 2yaşını tamamladın hemen anaokuluna koyupşcam onu kendim de çalışmak istiyorum.bu kaynana evde beni deli ediyor...
Ayyy herhalde ben de sadece kendi ailemle olsam kızım ve kocamla,asla çalışmazdım asla...
Selam canım benim.ben de özledim vallaha...ne oldu böyle ya işler birden bastırdı...
Ehhh fena deyil.e kuzum katılsana aramıza.menülere yorumlar yapsana.böyle olmazki ama...
Evet canım o da beni çok düşündürüyor.neyse ya daha var.belki Allahım bana acır da rahatlığı bulurum bir şekilde.ayrıca bu gün kaynanama içimdeki bazı şeyleri dedim rahatladım.yarı tartışma yarı sohbet...bakalın ne olucak. ..Canım valla esimdende izin almiyorum, gidiyorum ve geldim diye mesaj atarım sadece merak etmesin diye. Zor durumun ne diyim Allah sabır versin sana.
Çalışma konusundada evden uzaklaşmak istemeni çok doğal karşılıyorum, evinde rahat edemiyorsun, huzur bulamıyorsun ama çalısınca farklı olurmu durumlar? Akşamları maaile oturmak zorunda kalabilirsin bu sefer daha çok yıpranabilirsin.
Ayyy canım benim.Allah yardımcın olsun.bir defasında ben de öyle olmuştum.sırtımı öyle üşütmüşdüm ki ağlıyordum resmen ağrısından üstüne üstlük de kusuyodum durmadan.ama güzel bir masaj ve terlemeyle çok iyi oldum.sana da tavsiye ederim.sırtına masaj yaptır kocana sonra da terlet kendini yatağında, çok hafifliyor insan...ayrıca böyle hassas bi miydeye yumurta yemesen iyi olurdu bence...Iyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın gelemedim 2 gündür çok. Dün öğleden sonra hastanelik oldum istifra etmekten çok berbat bir gündü maalesef, bugünde dinlendim fırsat buldukça. Şimdi biraz daha iyiyim.
Menülerimi yaziyim 2 günlük , çok sacmasapan oldu ama.
Cumartesi
Sabah:1 küçük Istanbul simidi,1kk b.peynir,2 zeytin,3 seker domates 1 kupa cay.
Ara:Yumurta (haslanmış) yogurt, pulbiber karışım yaptım yedim.
Öğle saat 4gibi:kızıma hazırladığım mantıdan 4yk kadar yine pulbiberli yedim ve olan oldu.
Mide bulantısı, istifra derken hastanelik oldum serum yedim günü kapattım. Midemi usutmuşúm yürüyüşe çikmıstım sabah başta hava guzeldi, sonradan bozdu, terledim sonra usudum eve geldim susamistim sucunun getirdiği suyu actım ictim ama su buz gibiydi , bende içmiş bulundum.Sonrası malum.
Bugün
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta, az domates salatalık ve cay
Öğle; karışık salata ve uzerine midem bulandı çubuk krakwr yedim 1 paket.
Aksam: az ispanak yemegi yogurt yedim günü kapattım.
Artık yemem bisey, hala midem hassas birde regl oldum iyi hissetmiyorum çok.
Sevgiler.
Yuppii heyooo bende aldım tartidan kızlar. Kocişe dedim şokta varmış bakalım diye kalmamıştı teknosanin önünden geciyoduk burdada varmış dedim bakalım dedi aldık çıktık. Ama benimkinden az gosteriyo 700 gr ve kızımla bana kilolu dedi Kocişe normal dedi.
İyi geceler canlarım.bu gün nihayet kocam araba aldı ve annemlere geldik.burda kaldım gece.yarın gidicem.bu günkü menüm tam haftasonuna layık oldu.mantılı börekli bir menü....
Sabah 1dilim ekmek,peynir,yeşil çay
Öyle 5tane yumurta kadar mantı,yeşillik,pul biberli yoğurt,meto çay
Ara çay
Akşam 1el büyüklüyünde puaça gibi içi ıspanakla doldurulup fırında pişirilmiş börek(keşke yarısını yeseydim,1patlıcan dolması,1kaşık ıspanak yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara meyve,çay
Ha şöyleee.resimli falan güzel işte.düzelicek yavaş yavaş.keşke bizim metobolizma çayından da yapsan.çok güzel olur. Bu hafta da güzelce kilo verirsin . tam gaz olur...ayrıca gözleme de çok ince duruyor. Bence 1ni tam yiye bilirdin kuzum.
Bebişim anketi ben deyil de gogo yapıyordum benim yaptığım bi tablo olucaktı ama ekleyemedimmm...
canım bence düzgün olmuş menün arada olur böyle aksaklıklar üzme kendini
canım perşembe öğleni geçiştirmişssin sanki bana öyle geldi iş düzenini oturtunca düzene gierer merak etme hiç
menün güzel olmuş canım sporarda öyle bence yarım saat ideal 1 saat yapmışssın 2 gün için çok iyi
canım ara öğün koymanı tavsiye ederim sana mısır gevregi yerinede çorba ve salata daha güzel besinler kullan derim ben
vücudumuzun belirli besinlere ihtiyacı var olur olmaz seylerden kesersek bu sefer sağlıksız kilo verilmeye daha doğrusu kastan verilmeye başlanır ve diyeti bıraktıgın anda hop gelsin kilolar olur ve aldıgın besinlere göre sporun fazla geldi bana zatan az kalori almışssın dikkat etmeni tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?