- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
akşam hafif geçmiş sanki canım,sabah ve öğlene ekmekte ekleyebilirdin 1er dilim.. bana az gibi geldi
Ebru nerde acaba . O hep bildirimini yapardı.her halde önemli bir işi var.cansu da nerdeyse gelir şimdilerde uyanma saati olmalı yanlış hatırlamıyorsam
Ebru ev tasiycakti anneside rahatsiz gelir mutlaka.cansununda gecerli bi nedeni vardır mutlaka.
Canım sağolasın.Evet canım o da beni çok düşündürüyor.neyse ya daha var.belki Allahım bana acır da rahatlığı bulurum bir şekilde.ayrıca bu gün kaynanama içimdeki bazı şeyleri dedim rahatladım.yarı tartışma yarı sohbet...bakalın ne olucak. ..
Ayyy canım benim.Allah yardımcın olsun.bir defasında ben de öyle olmuştum.sırtımı öyle üşütmüşdüm ki ağlıyordum resmen ağrısından üstüne üstlük de kusuyodum durmadan.ama güzel bir masaj ve terlemeyle çok iyi oldum.sana da tavsiye ederim.sırtına masaj yaptır kocana sonra da terlet kendini yatağında, çok hafifliyor insan...ayrıca böyle hassas bi miydeye yumurta yemesen iyi olurdu bence...
Tebrikler bitanem,gözün aydın.güle güle kullan inşallah iyi gelir ve çabucak eksilir kilolar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
40 sayfalık bir geçmiş okumasından sonra tekrar bir yazı yazmaya karar verdim :)
Öncelikle herkes güzel bir hafta diliyorum, sonrasında tekrar bildirimi unuttuğum için özür diliyorum inanın vicdan azabı çektim, bu takımı öyle benimsemişimki hatırlayınca bir pişmanlık duydum ki anlatamam garip bişeydi :I
Son 10-12 gündür her sabah erkenden kalkıyorum ve 10 gibi avrupa yakasından anadolu yakasına geçiyorum sonra akşam 6 7 ye kadar hava kararana kadar ev bakıyorum. Tabi bu saatlerce yürümek demek sokak sokak gezmek demek heralde benim kadar spor yapanınız yokturSonra akşam eve geliyorum ve koliler kutular işte gazetelerle tabakları çanakları paketlemece yapıyorum. Dolapları söküyorum yavaştan onları baloncuklu muşambalarla ambalajlıyorum sonra internetten yeni çıkan ilanları not ediyorum bir kaç saat uyuyup sonra yine karşı tarafa geçip ev bakmaya başlıyorum.
İşin kötüsü evi topladım sayılır ama kiralık ev bulamadım ve eşimde çalıştığı için oda bana yardımcı olamıyor herşey benim başıma kaldı anlıcanız he tabi bide bu arada kız kardeşimin doğum günü benim dogum günüm ve babamın doğum günü vardı araya onlar sıkıştı 14 nisanda eşimin doğum günü ay anlatırken yoruldum yok böyle yorgunluk ya
Kızlar yani size pek bi katkım olamadığı için ve paylaşımda bulunamadığım için ve cuma günü bildirimi unuttuğum için mevzun olmayı düşünüyorum ama bir yandanda sizleri hiç birakmak istemiyorum. Ama bu durumda da malesef çok sizinlede olamadım bilemiyorum çok kafam karıştı :S Ne yapsam ki isterseniz bir oylama yapın bende ona göre mevzun olurum yada hedefime 2 3 kilo kaldı onuda tamamlayıp mevzun olurum ama tabi sürekli yazamasamda bir daha cuma bildirimimi unutmam ama siz bilirsiniz. Takım için nasıl iyi olucaksa öyle olsun benim için fark etmez sizin fikriniz önemli olan hepinizi çok çok öpüyorum tekrar
Güzel olmuş canım, sporda var, motivasyonda var daha ne olsun.pazar
sabah
1 dilim ezine peyniri
bi tutam çeçil peyniri
1 bardak cay
1 parca ekmek
oglen
1 enginar
2 kasik yogurt
1 sebzeli bisey adini unuttum
aksam
yarim tabak mantar
1 kase semiz otlu yogurt
2-3 saat yuruyus alisveris
1 litre su
Sanada günaydın canım, iyi haftalar.Gunaydin bebiskolaar 😁
Guzel bir hafta gecirmenizi dilerimm
Kocaman optumm sizleriio ebusum hosgeldinn sefalar getirdin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başka tariflerde aldım.
Bahar yorgunluğu icin çay
1 bardak kaynamış suya
kakule 1 tutam
ıhlamur 1 tutam
melisa 1 tutam
saçlar çabuk uzasin diye sinameki özlü yağ kullancakmisiz.
tırnak için kutikul giderici
1 tatlı kaşığı limon yağı
1 tatlı kaşığı lavanta yağı
1 tatlı kaşığı argan yağı
karıştır benmari usulü ısıt tırnakları 5 dakika beklet.
Düzenli ama az yemişsin canım. Sabah geç kalkiyosun iki öğün ve 2 ara öğün yapsan ama miktarlarını artirsan daha iyi olur bence.pazar
sabah
1 dilim ezine peyniri
bi tutam çeçil peyniri
1 bardak cay
1 parca ekmek
oglen
1 enginar
2 kasik yogurt
1 sebzeli bisey adini unuttum
aksam
yarim tabak mantar
1 kase semiz otlu yogurt
2-3 saat yuruyus alisveris
1 litre su
Sorun değil canım hepimizin başına gelebilir.Selam kızlar bu taşınma olayı beni mafetti ilk defa cuma günü bildirim yapmayı unuttum ve şuanda hatırladım inanın per perişanım ev taşımaktan dolayı hem kiralık ev bak hem eşyaları paketle falan maf oldum çok özür diliyorum hepinizden teker teker sizleri unuttum aranıza katılamadım izin alayım dicem ama artık hedef kilomada ulaştım bu nedenle mevzun olmak istiyorum hepinizden teker teker tekrar tekrar özür dilerimBana destek oluşlarınızı buradaki yardımlaşmayı hiç unutamam heralde :)
Bak ya nasıl biliyo beni canımsın, vallahi ya gerçekten canım günlerdir ilk defa ev bakmak ev toplamak dışında birşey yapıyorum aklıma geldiniz ve anaaaa dedim birden sesli bir şekilde, eşim ne oldu dedi, dedim ben foruma kilo bildirimi yapmayı unuttum o da dedi yaparsın eve gidince, bende dedim 2 gün önce yapmam gerekiyordu unuttum.
Düşünün yani ne kadar perişanım unuttum bildirim yapmayı üzüldümde çokMevzun olmak istiyorum hedef kiloma ulaştım sayılır çünkü bu aralar o kadar yoğunumki eşimin tayinin çıkmasıyla neye uğradığımı anlayamadan kiralık ev bakmaya ve eşyaları toplamaya başladım pek faydalı olabileceğimi sanmıyorum 2 kilo kaldı vermem gereken sizce ne yapmalıyım ? diye soruyorum ama acaba gelip cevaba bakmayı hatırlayabilecekmiyim acaba offf of
Ay canlarım benim ya nasıl üzüldüm geçmişi okuyunca gelemediğime ya of :I
40 sayfalık bir geçmiş okumasından sonra tekrar bir yazı yazmaya karar verdim :)
Öncelikle herkes güzel bir hafta diliyorum, sonrasında tekrar bildirimi unuttuğum için özür diliyorum inanın vicdan azabı çektim, bu takımı öyle benimsemişimki hatırlayınca bir pişmanlık duydum ki anlatamam garip bişeydi :I
Son 10-12 gündür her sabah erkenden kalkıyorum ve 10 gibi avrupa yakasından anadolu yakasına geçiyorum sonra akşam 6 7 ye kadar hava kararana kadar ev bakıyorum. Tabi bu saatlerce yürümek demek sokak sokak gezmek demek heralde benim kadar spor yapanınız yokturSonra akşam eve geliyorum ve koliler kutular işte gazetelerle tabakları çanakları paketlemece yapıyorum. Dolapları söküyorum yavaştan onları baloncuklu muşambalarla ambalajlıyorum sonra internetten yeni çıkan ilanları not ediyorum bir kaç saat uyuyup sonra yine karşı tarafa geçip ev bakmaya başlıyorum.
İşin kötüsü evi topladım sayılır ama kiralık ev bulamadım ve eşimde çalıştığı için oda bana yardımcı olamıyor herşey benim başıma kaldı anlıcanız he tabi bide bu arada kız kardeşimin doğum günü benim dogum günüm ve babamın doğum günü vardı araya onlar sıkıştı 14 nisanda eşimin doğum günü ay anlatırken yoruldum yok böyle yorgunluk ya
Kızlar yani size pek bi katkım olamadığı için ve paylaşımda bulunamadığım için ve cuma günü bildirimi unuttuğum için mevzun olmayı düşünüyorum ama bir yandanda sizleri hiç birakmak istemiyorum. Ama bu durumda da malesef çok sizinlede olamadım bilemiyorum çok kafam karıştı :S Ne yapsam ki isterseniz bir oylama yapın bende ona göre mevzun olurum yada hedefime 2 3 kilo kaldı onuda tamamlayıp mevzun olurum ama tabi sürekli yazamasamda bir daha cuma bildirimimi unutmam ama siz bilirsiniz. Takım için nasıl iyi olucaksa öyle olsun benim için fark etmez sizin fikriniz önemli olan hepinizi çok çok öpüyorum tekrar
Allah kolaylık versin canım taşınma zor, tek başına helak olmuşsun.
Geçmiş doğumgününde kutlu olsun bu arada.
Burda kalma konusundada kal canım, hedefine ulaşınca sende istersen eğer ayrılabilir yada hedef değistirip devam edebilirsin. Benim açımdan hiç sorun yok. Hepimizin kötü dönemleri olabiliyor zaman zaman, birbirimizi idare etmekte sorun görmüyorum ben.
Sevgiler.
hos geldin tatlış :) bence o 2-3 kiloyu da ver oylr mezun ol :)) hem zaten tasinma stresinden kokay verirsinbir de cok cok kolay gelsinn
Sorun değil canım hepimizin başına gelebilir.
Katilamiyorum diye hedefine ulaşmadan mezun olma canım. Hepimizin yoğun zamanları oldu cumadan cumaya ugradik. Senin yoğunluğunu tahmin etmistik zaten. Geçene kadar idare eseriz tabikide. Hedefine ulasana kadar bildirim yapsan yeter. Ugrayamazsan sorun değil bencede.ugraya bildigin yeterli. Üzülme sakın. Hepinizin doğum gunleri kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.
Çoook iyi bir fikir ya.ben önceleri pilates yapıyordum,o zaman biber yağı karnıma sürüp streçle sarıp,korse giyip de yapıyordum.şimdi de yaparım yürüyüçe çıktığım zaman...Canım sağolasın, çok guzel bilgiler, denemeye değer, ozellikle yag ve streçfilm fikri süper oldu. Bu kış lenf drenaja gitmiştim oradan çıkışta karın bolgeme yag sürüp strecliyorlardı , yürüyorum ve ciddi anlamda terletiyordu mutlaka yapacağım tekrardan ama aklınızda bulunsun cidden ıslaniyor giysiler strecin uzerine korse tarzı birsey giymekte fayda var, hem streç yerinden oynamıyor hemde ıslaklık giysilere çok bulasmiyor. Ben bugün yürüyüşe çıkarken unutmaz, firsat bulursam yapacağım mutlaka.
Selam kızlar bu taşınma olayı beni mafetti ilk defa cuma günü bildirim yapmayı unuttum ve şuanda hatırladım inanın per perişanım ev taşımaktan dolayı hem kiralık ev bak hem eşyaları paketle falan maf oldum çok özür diliyorum hepinizden teker teker sizleri unuttum aranıza katılamadım izin alayım dicem ama artık hedef kilomada ulaştım bu nedenle mevzun olmak istiyorum hepinizden teker teker tekrar tekrar özür dilerimBana destek oluşlarınızı buradaki yardımlaşmayı hiç unutamam heralde :)
canim kendine dikkat etmen lazım.cok gecmis olsun menulerine de dikkat etmemissinIyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın gelemedim 2 gündür çok. Dün öğleden sonra hastanelik oldum istifra etmekten çok berbat bir gündü maalesef, bugünde dinlendim fırsat buldukça. Şimdi biraz daha iyiyim.
Menülerimi yaziyim 2 günlük , çok sacmasapan oldu ama.
Cumartesi
Sabah:1 küçük Istanbul simidi,1kk b.peynir,2 zeytin,3 seker domates 1 kupa cay.
Ara:Yumurta (haslanmış) yogurt, pulbiber karışım yaptım yedim.
Öğle saat 4gibi:kızıma hazırladığım mantıdan 4yk kadar yine pulbiberli yedim ve olan oldu.
Mide bulantısı, istifra derken hastanelik oldum serum yedim günü kapattım. Midemi usutmuşúm yürüyüşe çikmıstım sabah başta hava guzeldi, sonradan bozdu, terledim sonra usudum eve geldim susamistim sucunun getirdiği suyu actım ictim ama su buz gibiydi , bende içmiş bulundum.Sonrası malum.
Bugün
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta, az domates salatalık ve cay
Öğle; karışık salata ve uzerine midem bulandı çubuk krakwr yedim 1 paket.
Aksam: az ispanak yemegi yogurt yedim günü kapattım.
Artık yemem bisey, hala midem hassas birde regl oldum iyi hissetmiyorum çok.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?