Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslında ben oglen kalkiyorum canim sabah dedigim kalkinca yani
o yuzden bana az gelmedi aslinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım geç kalkınca öyle oluyor ama keşke erken kalkabilsen daha düzenli olur...

öncelikle hayırlı olsun canım allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin, bu ara hepimiz bişeyler alıyoruz menüye bişey diyemiycem bol cıss lı

canım aktardan çıkamayız bu kadar malzemeyle ben şimdilik meto çayıyla idare edeyim bi deneyen olursa bulmaya çalışırız malzemeleri( amma hazırcıyım bende ya, armut piş ağzıma düş)

Güle güle kullan canım.

Pikniğe gitmene rağmen iyi olmuş canım menun.
sağolasın canım.. dün ve bu gün oldukça karışık oldu ama..

Bugün yerlerini degistirdim sabit kalcak bi yere koydum ikisinide. Normal tartı gibi tartilinca ayni tartti ölçüm yapinca eksik anlamadım. Ama bildirimleri eskiden yapmaya devam etcem kafa karistirmasinlar.

canım yağ ölçümünde çıplak ayakla basınca( vucuttan elektrik akımı geçirdiği için) tam kıyafetsizmiş gibi ölçüyor fark ondan o zaman sende.. tartıların eşit bu durumda rahat ol ...aman ıslak ayakla falan basma birde dikkat et canım..

Kızlar anlayışınız için çok teşekkür ederim. Tamam ozaman diğer arkadaşlarada uyarsa buralarda olmaya çalışıcam ve cuma günlerini unutmicam inşallah :)

canım bencede sorun yok hatta oylamaya bile gerek yok herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor sonuçta.. hedefine de az kalmış tamamla öyle mezun ol derim bende..

Aa doğru öyleyse üstümde hafif kıyafetler vardı 700 gr anca gelir o kadar eksik tartmisti. Doğru diyosun islak zeminede koymamak lazım. Kızımın da cok ilgisini cekti onada soyliyim islak ayakla basmasin dikkat etmek lazim.

canim.uygulamayi indirdin mi play storeden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

indirdim canım eşime ilk iş onu hallettirdim.. dün bi ara bulmuştum sonra yine beceremedim biraz özürlüyüm bu konularda pc den hiç olmadı ondan vazgeçtim artık.. cevap yazarken birdaha deniycem ama alıntı falanda yapamadım ben pc den girerim evdeyken dışarda idareten kullanırım artık telefonu..

evet canım senin tartıda sıkıntı yok demekki.. bende hala 300 gr fark var eskiden devam edicem bozulmaya niyetlendi oda ama bakarım artık

Arkadaslar geçen cuma kilo bildirimini perşembe mi yapsak demiştik. Hep birlikte karar verelim herkes fikrini belirtsin istedim. Sizler oyunuzu belirtin ben sizlere uyarım

zencefilli bal bende kızıma verirdim kuru öksürükte..pişi yi aklıma getirmesen iyiydi haftasonu biraz kaçamaklar oluyor malum toparlarız artık..

Canım gulumsettin beni pizzami kalır bünye de iki günde. Bu kadar az yeme.

Kalorisi kalir ama almam gerekinin kim bilir kac katini aldim cok mutsuzdum zaten ama kendime ceza verdim yarin da o 7,5 km yaparsam cezam tamamlanmis olacak :) yani bir pizza= 15 km yuruyus, 2 gunde toplamda 4,5 dilim, meyvesiz, proteinsiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar geçen cuma kilo bildirimini perşembe mi yapsak demiştik. Hep birlikte karar verelim herkes fikrini belirtsin istedim. Sizler oyunuzu belirtin ben sizlere uyarım

Benim icinde fark etmez siz nasil uygun gorurseniz arkadaslar. Ben sanahtan yaparim bildirimi cuma derseniz cumaya persembe derseniz persembeye

Guzel olmus menun canim benim bende taze fasulyeye bayilirim hatta ve hatta bide yanina domates sogan salatasi ki off diyorum

Gogocum karabugday ne ki?

Gogocum karabugday ne ki?

Marketlerde var canım bizim bugdaydan farklı kahverengi. Gulitensiz bi gıda. Bi ara kangrubuna göre beslenme ve diyetle ilgileniyodum ordan okudum. Salataya çorba ya katıyorum bazen yogurtla yada elmayla karistiriyorum.

Marketlerde var canım bizim bugdaydan farklı kahverengi. Gulitensiz bi gıda. Bi ara kangrubuna göre beslenme ve diyetle ilgileniyodum ordan okudum. Salataya çorba ya katıyorum bazen yogurtla yada elmayla karistiriyorum.

Yani elma ile unu mu karistiriyorsun yani?

Yani elma ile unu mu karistiriyorsun yani?

Ayy çok tatlisin bebeğim. Un değil. Bildiğin aşure lik buğday varya ona benziyo buğday yani. Marketlerde kuru baklagiller reyonunda oluyo.

Ayy çok tatlisin bebeğim. Un değil. Bildiğin aşure lik buğday varya ona benziyo buğday yani. Marketlerde kuru baklagiller reyonunda oluyo.

ama beni ayiplamaa nerden bileyim ben bugday diyince sen bende sandim ki bugday unu anladim simdi glutensiz kus yemi iste

Son düzenleme:
İyi geceler canlarim guzel bir gece gecirmenizi dilerim bu arada damlaanur10 hic denk gelemedik bitanem cok ozledim seniii

ama beni ayiplams nerden bileyim ben bugday diyince sen bende sandim ki bugday unu anladim simdi glutensiz kus yemi iste

Ayiplamam canım niye ayipliyim. Bi ara çok çıktı tv de falan Şeyda Coşkun varya ünlülere diyet yaptırıyor o sürekli söylüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…