Canım benim asla asla ama burdan ayrılmana izin vermiyorum.hedefine ulaşmayınca asla gitme.hedefine ulaşıp da gidenleri hiç hazmedeyirum zaten.defne gitti sanki 1arkadaşım terk etdi beni.sen de gitme.zaten ben geldiyimde olan arkadaşlarımın hepsi katılımını azaltdı herkesin 1işi var .1 gogo 1ben kaldım katılımı iyi olan ,defne mezun,oluroylebazen,tutatse çok az geliyor,masumcuk,merve,beril izinde.sen de hedefine ulaş ta öyle git.eminim ki sen de bizden gitmek istemezsin.sen istemediyin sürece gitmene gerek yok canımmmm....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
koş koş koş hediye bakmaya :)
Kimsenin itiraz ediceni zannetmem canım.
Olsun canım sen al yinede bi hediye.
indirdim canım eşime ilk iş onu hallettirdim.. dün bi ara bulmuştum sonra yine beceremedim biraz özürlüyüm bu konulardapc den hiç olmadı ondan vazgeçtim artık.. cevap yazarken birdaha deniycem ama alıntı falanda yapamadım ben pc den girerim evdeyken dışarda idareten kullanırım artık telefonu..
Banada zor geldi hepsini biraraya getirmek.iyi geceler kizlarr gogocum bu arada o caylar baya zormus malzemeleri akmak icin ugrasirken zayiflarim heralde
Gunaaaydinn meleklerrrr harika bir gun gecirmeniz dilegi ile mucu muu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım.canım benimde haftasonu nöbetimi düzelttiler sağolsunlar iyi olacak gibi işyeri... açıköğretim sınavı var ben girmesemde eşim ve kızıma bakan arkadaş girdiği için tutmamam gerekiyordu haftasonuna
canımmm çok çok geçmiş olsun...
hayırlı olsun sanada canım, bu yağ ölçümü yapanlar az gösteriyor heralde gogo benimkide 300 gr eksik gösteriyor...
alı ti yapacagin iletinin uzerine tikla canim sonra mavi oluyor.daha sonta mesajini yukardan yaz :)
Valla tüm takım arkadaşlarım çok saolsunlar kimse itiraz etmedi herkes anlayışlı inşallah çok çok kilo verin emi :)
Geldim hayatım.açıkladım önceki mesajımda...İyi geceler canlarim guzel bir gece gecirmenizi dilerim bu arada damlaanur10 hic denk gelemedik bitanem cok ozledim seniii
Ayyy ne güzel dua.amin amin..Valla tüm takım arkadaşlarım çok saolsunlar kimse itiraz etmedi herkes anlayışlı inşallah çok çok kilo verin emi :)
Kalorisi kalir amaalmam gerekinin kim bilir kac katini aldim cok mutsuzdum zaten ama kendime ceza verdim yarin da o 7,5 km yaparsam cezam tamamlanmis olacak :) yani bir pizza= 15 km yuruyus, 2 gunde toplamda 4,5 dilim, meyvesiz, proteinsiz
Güzel olmuş ilk iş günü menüsüKizlar dünün menüsünü yazmadım hemen bildireyim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle yarim tabak barbunya.yoğurtlu brokoli
Ara 1 pk çubuk kraker
Akşam yarim kase tarhana çorbası. Taze fasulye yoğurt 1 dilim tam buğday
Ara 10 gr çikolata tarcinli yoğurt
Ooo maşallah gez bakalım. O filme gitmedim bilmiyorum nasıl. İyi eğlenceler.Merhaba canlarım.annemlerdeyim yine.dün sinemaya gittik kardeşim ve yengemle.çok güzel bi gün oldu.diyet adına kötü olsa da.pizza yedimpopcorn yedim azcık,1minik top dondurma yedim.bugün de annemlerde gözleme var . bakalım ne olucak . ayrıca dün recep ivedim 4e baktık,çok güldük eylendik.şimdi de "sadece sen" e gitmek istiyoruz.nasıl 1film acaba:what:
Güzel olmuş ilk iş günü menüsü
Ooo maşallah gez bakalım. O filme gitmedim bilmiyorum nasıl. İyi eğlenceler.
Merhaba canlarım.annemlerdeyim yine.dün sinemaya gittik kardeşim ve yengemle.çok güzel bi gün oldu.diyet adına kötü olsa da.pizza yedimpopcorn yedim azcık,1minik top dondurma yedim.bugün de annemlerde gözleme var . bakalım ne olucak . ayrıca dün recep ivedim 4e baktık,çok güldük eylendik.şimdi de "sadece sen" e gitmek istiyoruz.nasıl 1film acaba:what:
İyi gezmeler canım kafan dagilmistir biraz.. Pizza nin hamurunda tereyağ varmis ondan kalorili deniyor ama banada çok zararli gelmiyor nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?