ooo cnm süper yapmişsin çok doğru bir karar:)
Hoşgeldin canım evet öyle daha iyi olur sanki.
Iyi yapmışsın sevindim senin adına.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolun kızlar başladım bakalım iyi olur inşallah...
Hoş geldin canım benim.özledik vallaha...inşallah bundan sonra iyi olur...Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm
Gogo cnm selam ayy yyaa ben hiç girecek vakit bulamıyorumevde de netim yok haliyle akşamları da giremiyorum. hoş yorgunluktan zaten halim kalmıyo ama bu arada perşembe kilo bildirimi yapcakmışız öğrenmiş oldum:)
Hoş geldin canım benim.özledik vallaha...inşallah bundan sonra iyi olur...
Aaaa bize selam yok mu kuzum?ama ben seni çok özledim
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakayım... ben dönmek istiyorum gogocum ama artıdayım :26: Ne yapsak.. Bildirimler yarın yapılacakmış anladığım kadarıyla ben katılıma başlayayım haftaya bildirim yapayım olur mu hem eksilirim biraz belki
Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm
Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok iyi değilim, parkta oynarken kızım kafasını carptı 1 adım arkasındaydım tutamadım çok moralim bozuldu sişecek sanırım ve moraracak. Çok ağladı tabi orda soğuk su felan koyalım vs dediler insanlar ama durmadı.
Bakıyorum insanlar oturuyor bankta cocuklarını banktan izliyorlar ve o çocuklar temkinli temkinli oynuyor maşallah hic düşen olmuyor ama benim kızım oraya koş buraya koş şeklinde hep, hiç sakin sakin yürüdüğü yok ya deliricem bu kaçıncı oldu.
Gogocum geçmiş olsun canım, dilerim en kısa zamanda atlatirsın.
Bildirimimi yarın yapıyorum canım bende hiç sorun yok.
Masumcuk hosgeldin sende tekrar aramıza.
Eveeettt akşam fazla olmuş.Dünkü menümu de yazayım vakit bulmuşken çok fena yedim aksam maalesef
Sabah 1kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Ara 4 kuru kayisi
Öğle 1 tabak taze fasulye 2 dilim tam buğday
Ara 4 kuru kayisi
Aksam 6 köfte yarim gözleme
Ara 2 dilim kek
Su 2 lt kadar spor yok. Meto cayi e kupa
Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok iyi değilim, parkta oynarken kızım kafasını carptı 1 adım arkasındaydım tutamadım çok moralim bozuldu sişecek sanırım ve moraracak. Çok ağladı tabi orda soğuk su felan koyalım vs dediler insanlar ama durmadı.
Bakıyorum insanlar oturuyor bankta cocuklarını banktan izliyorlar ve o çocuklar temkinli temkinli oynuyor maşallah hic düşen olmuyor ama benim kızım oraya koş buraya koş şeklinde hep, hiç sakin sakin yürüdüğü yok ya deliricem bu kaçıncı oldu.
canım bence psikologa gotur durumun varsa hiperaktif olabilir.canini sikmak istemem tabi ama fayda var.kendini suclama bazi cocuklar düşe kalka eğlenir :)
Bebekkende hareketliydi doktorumuz normal diyor hiperaktivite durumda dikkat dağınıklığı da oluyor çocuklarda kizımda öyle bir durum yok , eşime cekmiş sanırım, sürekli takip eden doktorumuz öyle soyledi canım.
Teşekkür ederim.
19 aylık canım.kac yasindaydi canim ben yarin sana belirtilerini yazayim ordan surekli takibini yaparsin. doktoru oyle diyosa dogrudur :)
Canım devlet hastanelerinde bile var sanırım diyetisyen.kizlar diyetistyen ariyorum kendime
Akşam sanki biraz fazla olmuş canım.Dünkü menümu de yazayım vakit bulmuşken çok fena yedim aksam maalesef
Sabah 1kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Ara 4 kuru kayisi
Öğle 1 tabak taze fasulye 2 dilim tam buğday
Ara 4 kuru kayisi
Aksam 6 köfte yarim gözleme
Ara 2 dilim kek
Su 2 lt kadar spor yok. Meto cayi e kupa
Akşam sanki biraz fazla olmuş canım.
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?