Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım kötüdür kulak agrisi cabuk atlatirsin inşallah..menü çok güzel afiyet olsun benim kötüydü menüm ama bugün dikkat ediyorum artık ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yemekler nasil oldu merak ettim:))

o zaman yarın sabah mı bildirim var.bugünü detoks ilan edeyim o zaman

hoşbulduk canım.valla yıldım artık.o kadar çok kavga oluyor ki.sıraya koydum artık.neler neler

Oy oy allah kolaylık versin zor...

Hoş bulduk ...sende hoşgeldin..

Eveeettt akşam fazla olmuş.

Saol canım. Geçmiş olsun sizede çocuklar öyle gözünün onu falan demiyolar işte napcan.

Ceza verecekmisin kaptanim... 2 gün evdeyim yaparım cezami

Gayet güzel olmuş menün.

Saol canım. Bakalım yarın tartı ne gösterecek. Dr cirrusta yazdı sabah aldım sevmiyorum o ilaçları bütün gün acmisim gibi midem kazindi.

Kızlaaaaaaaar ölüyorum yorgunluktan.bu gün kendimi spora ve diyete verdim.ayaklarıma kara sular indi yürüyüş yatmaktan. Sabahdan da sadece yoğurt çorbası içtim,aralarda sadece yeşil çay.tansiyonumun inmesinden korkuyorum.sağ salim uyusam iyi olur.bir de güzel bir sey oldu.evde öğretmenik yapıcam yarından.inşallah hayırlı olur.

Cankuslar iyi aksamlar ah ah bugun ne aci cektim bir bilseniz :) bildirimimi yapayim

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
(Hic istahim yoktu zorla yedim)

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

Oglen
3/4 ck tarhana corbasi
2 dilim ekmek
6/7 ck taze fasulye

Ara
Yok ( sanirim adet olcam bilmiyorum, icim sisti resmen sisti )

Aksam

İste dananin kuyrugunun koptugu ann arkadasim pazi ispanak semiz otu turu seyleri sevmezmis pazilarim bozulacakti bende kendime yapayim dedim onada sarimsakli yogurtlu uzerine kiyma patates kizartmasi biber tarzinda bisi uydurdummm kasigimin ucuyla tadina baktim da ah ah ah nasil guzel olmus

Boyle bir goruntu esliginde ben

6/7 ck yumurtali pazi
2 dilim ekmek
3 ck yogurt yedim :)

Simdi yesil cay iciyorum ve gunumu kapatiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım benim.bu gün benim de kızım yere kafasını çarptı.çok korktum ama iyi oldu çok şükür.en çom korktuğum şeydir bebeyimin düşmesi.biz de bugün aşı yaptırdık.kilosu,boyu normal çok şükür. Kalsium ve d vitamini eksikliyi varmış.ilaç yazdı...

İlahi kız mesajını okuyunca ne yemiş dedim acaba.yok kuzum ya öyle abartılı bir sey yokmuş...afiyet olsun....

Hmmmm anladım.sen yememişsin onuuuu.ah canım benim.affferim sana...

Geçmiş olsun canım sizede, insanın kalbi yerinden oynuyor valla mevzu kuzular olunca.
Canım sana keçiboynuzu pekmezi öneririm mutlaka icirmelisin, kalsiyum var içinde bolca, demir ilacınla birlikte ver işe yarayacaktır. Bizim degerlerimiz iyi çıkıyor ben hep veriyorum kızıma. Tavsiye ediyorum ısrarla sanada.

Burda keçiboynuzu pekmezi bulmam mümkün deyil nerdeyse.yoksa yapardım mutlaka...

Bu kadar eziyet etme kendine canım.

Heee yiyemedin diye acı çektin. Neyse sonra yersin canım.

Ah kuzular ah.kafamın içi şiç gibi ya.kesin tansiyonum indi.raporumu verip uyucam hemen.

Sabah 1dilim ekmek,kk peynir,2tane dereotu,ueşil çay

Ara yeşil çay,1yumurta

Öyle 3kepçe ıspanaklı yoğurt çorbası ,1dilim ekmek

Ara yeşil çay,2minik kuru kaysı

Akşam 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek

Ara 2dilim mandalina

2litre su...20+20+20 (belki de daha fazla)dakika dışarıda yürüyüş,30dakika evde leslie.bu gün 1.5saat öylen 2saat da akşam üzeri kızımla dışarıdaydık.ta pusetle yürüyordum hızlı.ta da kızımla yürüyoduk.ayaklarım zonkluyor.. akşam da leslie yaptım.umarım 2günün cezasını çekmişimdir.

Gayet güzel olmuş menün.

Saol canım. Bakalım yarın tartı ne gösterecek. Dr cirrusta yazdı sabah aldım sevmiyorum o ilaçları bütün gün acmisim gibi midem kazindi.

Canim cirrusu gece alirim ben sadece sersemletiyor birde o... Günde 2 mi yazmis?

Napmissin sen canım yaa hasta etcen kendine yüklenme bu kadar.
Canim cirrusu gece alirim ben sadece sersemletiyor birde o... Günde 2 mi yazmis?

Evet 2 kez bugün içtim sabah ama yarın içmem sanırım bütün gün kafam kalkmadi eve gelip yattım hemen.

Kuzum olmus mu simdi? Diyetten sasiyorsun sonra kendine aci cektiriyorsun ama olmaz ki hadi bir kere kacamak yaparsin tmm dengelersin dengelemeye calisirsin ama boyle olmaz yarindan itibaren gozleme incecik ama pizza kucuk ama bir yudum bir catal gormek istemiyorum tam bir sekilde diyete tam gaz devsm sosis salamda yok soz mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…