Günaydın kuzularım. Bu sabahta kulak agrisiyla uyandım sabah muayene oldum ilac yazdi antibiyotik ve diğerlerineyse daha kötü olmam inşallah . Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah
2 dilim ekmek peynir az domates biberli sos
ara yarım dilim kek
öğlen yoğurtlu muzlu yulaf ezmesi
ara leblebi üzüm bi avuç kadar
akşam 2 kepçe çorba küçük bi parça kırmızı et yağsız tavada yaptım ve bol salata
su 2.5 lt
spor yok malesef
Kızlar uydur uydur diye bir yemek yarışması yapılsa derece alırım ben.
2 saattir mutfaktayim ana yemegimi koydum birde mucver yapıyım dedim fırında bende yerim.
Rendele, dogra yaptım kileri bir actım un yok. Aldim bakiyorum nisasta var bu olmaz, mısır unu var bu olur ama kalorisi yüksek, galeta unu buldum bu da olurda olmaz, (Ali Agaoglu gibi hissettim kendimi bu degil bu degil bu hiç degil)markete gitsem kızım uyuyo olmaz derken ruseym buldum dolabin derinliklerinde hah dedim bu olur yarı yulaf yarı buğday koydum şimdi pisiyor fırında ve olduysa çok güzel bir diyet yemeği bulmuş olacağım, umarım olmustur ya , yoksa bana market yolları görünüyor, eşim ısrarla istedi bugün.
Bi de başım ağrıyor dolmanın tuzunu koymadım suyuna ekleyip bol bol , öyle ekledim. Ondanda hic emin değilim oda pisiyor, bugün mutfakta çığır açıyorum da iyi mi oldu kotümu bilemiyorum henüz
o zaman yarın sabah mı bildirim var.bugünü detoks ilan edeyim o zaman
hoşbulduk canım.valla yıldım artık.o kadar çok kavga oluyor ki.sıraya koydum artık.neler neler
Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm
Eveeettt akşam fazla olmuş.
Saol canım. Geçmiş olsun sizede çocuklar öyle gözünün onu falan demiyolar işte napcan.
Gayet güzel olmuş menün.Dünkü menümü yazayım kızlar gelmişken.
Sabah:yovita ve grissini 1 paket (unonun 8li paketinden 1 paket 130kcal)
Ara:1 elma
Öğle:tonbalikli salata
Akşam:1 küçük biber dolma,2 ince dilim mucver (un eklemedim, ruseym ekledim onun yerine)
Ara:1 kibrit kutusu kadar sütlü irmik tatlısı (bol tarcin ekledim)
Su 3 litre
Yürüyüş:1.5 saat
Sabah akşam ılık elma sirkeli su içtim.
1 Nescafe
1 yesilcay ictim.
Çok geçmiş olsun canım kötüdür kulak agrisi cabuk atlatirsin inşallah..menü çok güzel afiyet olsun benim kötüydü menüm ama bugün dikkat ediyorum artık ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ceza verecekmisin kaptanim... 2 gün evdeyim yaparım cezami
Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok iyi değilim, parkta oynarken kızım kafasını carptı 1 adım arkasındaydım tutamadım çok moralim bozuldu sişecek sanırım ve moraracak. Çok ağladı tabi orda soğuk su felan koyalım vs dediler insanlar ama durmadı.
Bakıyorum insanlar oturuyor bankta cocuklarını banktan izliyorlar ve o çocuklar temkinli temkinli oynuyor maşallah hic düşen olmuyor ama benim kızım oraya koş buraya koş şeklinde hep, hiç sakin sakin yürüdüğü yok ya deliricem bu kaçıncı oldu.
Gogocum geçmiş olsun canım, dilerim en kısa zamanda atlatirsın.
Bildirimimi yarın yapıyorum canım bende hiç sorun yok.
Masumcuk hosgeldin sende tekrar aramıza.
Cankuslar iyi aksamlar ah ah bugun ne aci cektim bir bilseniz :) bildirimimi yapayim
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
(Hic istahim yoktu zorla yedim)
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Oglen
3/4 ck tarhana corbasi
2 dilim ekmek
6/7 ck taze fasulye
Ara
Yok ( sanirim adet olcam bilmiyorum, icim sisti resmen sisti)
Aksam
İste dananin kuyrugunun koptugu annarkadasim pazi ispanak semiz otu turu seyleri sevmezmis pazilarim bozulacakti bende kendime yapayim dedim onada sarimsakli yogurtlu uzerine kiyma patates kizartmasi biber tarzinda bisi uydurdummm kasigimin ucuyla tadina baktim da ah ah ah nasil guzel olmus
Eki Görüntüle 1073000
Boyle bir goruntu esliginde ben
6/7 ck yumurtali pazi
2 dilim ekmek
3 ck yogurt yedim :)
Simdi yesil cay iciyorum ve gunumu kapatiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cankuslar iyi aksamlar ah ah bugun ne aci cektim bir bilseniz :) bildirimimi yapayim
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Oglen
3/4 ck tarhana corbasi
2 dilim ekmek
6/7 ck taze fasulye
Ara
Aksam
İste dananin kuyrugunun koptugu annarkadasim pazi ispanak semiz otu turu seyleri sevmezmis pazilarim bozulacakti bende kendime yapayim dedim onada sarimsakli yogurtlu uzerine kiyma patates kizartmasi biber tarzinda bisi uydurdummm kasigimin ucuyla tadina baktim da ah ah ah nasil guzel olmus
Eki Görüntüle 1073000
6/7 ck yumurtali pazi
2 dilim ekmek
Oldu canım valla, gayet iyi olmuştu. Benden ve sizden başka kimse bilmiyo o yemekler ne badireler atlattîCanım yemekler nasil oldu merak ettim:))
Ay canım benim.bu gün benim de kızım yere kafasını çarptı.çok korktum ama iyi oldu çok şükür.en çom korktuğum şeydir bebeyimin düşmesi.biz de bugün aşı yaptırdık.kilosu,boyu normal çok şükür. Kalsium ve d vitamini eksikliyi varmış.ilaç yazdı...
Geçmiş olsun canım sizede, insanın kalbi yerinden oynuyor valla mevzu kuzular olunca.
Canım sana keçiboynuzu pekmezi öneririm mutlaka icirmelisin, kalsiyum var içinde bolca, demir ilacınla birlikte ver işe yarayacaktır. Bizim degerlerimiz iyi çıkıyor ben hep veriyorum kızıma. Tavsiye ediyorum ısrarla sanada.
Bu kadar eziyet etme kendine canım.Kızlaaaaaaaar ölüyorum yorgunluktan.bu gün kendimi spora ve diyete verdim.ayaklarıma kara sular indi yürüyüş yatmaktan. Sabahdan da sadece yoğurt çorbası içtim,aralarda sadece yeşil çay.tansiyonumun inmesinden korkuyorum.sağ salim uyusam iyi olur.bir de güzel bir sey oldu.evde öğretmenik yapıcam yarından.inşallah hayırlı olur.
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Oglen
3/4 ck tarhana corbasi
2 dilim ekmek
6/7 ck taze fasulye
Ara
Aksam
Eki Görüntüle 1073000
6/7 ck yumurtali pazi
2 dilim ekmek
Gayet güzel olmuş menün.
Saol canım. Bakalım yarın tartı ne gösterecek. Dr cirrusta yazdı sabah aldım sevmiyorum o ilaçları bütün gün acmisim gibi midem kazindi.
Napmissin sen canım yaa hasta etcen kendine yüklenme bu kadar.Ah kuzular ah.kafamın içi şiç gibi ya.kesin tansiyonum indi.raporumu verip uyucam hemen.
Sabah 1dilim ekmek,kk peynir,2tane dereotu,ueşil çay
Ara yeşil çay,1yumurta
Öyle 3kepçe ıspanaklı yoğurt çorbası ,1dilim ekmek
Ara yeşil çay,2minik kuru kaysı
Akşam 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek
Ara 2dilim mandalina
2litre su...20+20+20 (belki de daha fazla)dakika dışarıda yürüyüş,30dakika evde leslie.bu gün 1.5saat öylen 2saat da akşam üzeri kızımla dışarıdaydık.ta pusetle yürüyordum hızlı.ta da kızımla yürüyoduk.ayaklarım zonkluyor.. akşam da leslie yaptım.umarım 2günün cezasını çekmişimdir.
Evet 2 kez bugün içtim sabah ama yarın içmem sanırım bütün gün kafam kalkmadi eve gelip yattım hemen.Canim cirrusu gece alirim ben sadece sersemletiyor birde o... Günde 2 mi yazmis?
Ah kuzular ah.kafamın içi şiç gibi ya.kesin tansiyonum indi.raporumu verip uyucam hemen.
Sabah 1dilim ekmek,kk peynir,2tane dereotu,ueşil çay
Ara yeşil çay,1yumurta
Öyle 3kepçe ıspanaklı yoğurt çorbası ,1dilim ekmek
Ara yeşil çay,2minik kuru kaysı
Akşam 3kepçe yoğurt çorbası,1dilim ekmek
Ara 2dilim mandalina
2litre su...20+20+20 (belki de daha fazla)dakika dışarıda yürüyüş,30dakika evde leslie.bu gün 1.5saat öylen 2saat da akşam üzeri kızımla dışarıdaydık.ta pusetle yürüyordum hızlı.ta da kızımla yürüyoduk.ayaklarım zonkluyor.. akşam da leslie yaptım.umarım 2günün cezasını çekmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?