• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence :D

Gecen hafta : 97,2

Bu hafya : 94,8

Fark : 2,4

Yuzde : 2,53

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Gunaydinlaaar :) son gunumde dedim ki uyuyabildigim kadar uyuyayim ve simdi kalktim hemen tartiya kostum bildirimimi yapayim. Fazla cikti biraz reglimin son gunleri onunda etkisi vardir. Dun bir sey yiyeyemedim pek onunda etkisi vardir bence :D

amanın ne yaptın sen maşallah canım ya.. devamı da böyle olsun bakalım:34:

amanın ne yaptın sen maşallah canım ya.. devamı da böyle olsun bakalım:34:

Kuzum dedim ya hem reglimin son gunu hemde dun cok az yedim. Daha dogrusu yemek zorunda kaldim. Birde butun gun hareket halindeydim. 2,4 cok geldi bana. Ama artik haftaya normal duzeye donerim

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.8/ / /% )
Kararrrsabirr:(85.6/84.6 / 1/% 1.17)
gogo2405:(68.6/ / /% )
tutatse85:(58.0/ / /% )
cupcake22:( 75.7 /72.9 /2.8 /% 1.85)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544:(105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz:( 81.4 / / /% )
ddanes:( 54.5/54.3 /0.2 / %0.37 )
oluroylebazen:(78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(97.2/94.8 /2.4 /%2.47 )
ED2006:(66.7/66.0 / 0.7/%1.05 )yeni üye hedef kilosu 60
Masumcuk:(83.2/82.9/0.3/% 0.06 )352.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Yuzdeyi yanlis hesaplamisim hep karistiriyorum ya duvara formulu asicam artik :D

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.8/ / /% )
Kararrrsabirr:(85.6/ / /% )
gogo2405:(68.6/ / /% )
tutatse85:(58.0/ / /% )
cupcake22:( 75.7 /72.9 /2.8 /% 1.85)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544:(105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz:( 81.4 / / /% )
ddanes:( 54.5/ / / % )
oluroylebazen:(78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(97.2/94.8 /2.4 /%2.47 )
ED2006:(66.7/66.0 / 0.7/%1.05 )yeni üye hedef kilosu 60

4.TAKIM ORTALAMASI: %
canım bende bildirdim kaçtımı gözünden...

Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.

Canım sen 21 inde baslamissin listeye haftaya alıcam seni.

Tamam canım :)

Fark : 2,4

Tebrik ederim :nazar:

Akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.

Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.

Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.

Güzel olmuş.

ya kulak enfeksiyonları böyle canım kolay iyileşmiyor.. geçen sende ben 1 ay çektim hala arada sızlıyor resmen..inşallah çabucak atlatırsın..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398330143.248748.webp

Kendimee mikemmel saglik dolu bir tabak hazirladimmmm :D

Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz:17:

Kızlar damlanur la benden baska herkes ekside biz artidayiz itiraz etmezseniz yarın sabah tekrar tartilip ekleyebilirmiyim ikimizin kilosunu ama haksızlık olur derseniz bugün artıda olsa ekliycem.kimsenin hakkını yemek istemiyorum ne dersiniz:17:

Benden yana sknti yok canim benim. Haksizlik falan olarak gormem ben. Sonuc olarak 1 gunde cok sey degismez odeminiz vs bisi vardir yarin sizin icin daha iyi olacaksa benden okeyy :)

Sorun yok canım benim içinde. Arada olur öyle ben daha tartîlamadım eve yeni geldim birazdan bildiririm bende canım.

bence de sorun yok canım .. takım içinde yarışmıyoruz sonuçta:1:

Eki Görüntüle 1084598

Kendimee mikemmel saglik dolu bir tabak hazirladimmmm :D

Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.
Benden yana sknti yok canim benim. Haksizlik falan olarak gormem ben. Sonuc olarak 1 gunde cok sey degismez odeminiz vs bisi vardir yarin sizin icin daha iyi olacaksa benden okeyy :)

Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.
Kilomu bildiriyorum.
Cok az olmus üzgünüm.
Gecen hafta:81.400
Bugün:80.700
Fark:700
Yüzde:0.86

Valla bence gayet iyi vermişsin.

akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.

Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.

Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... Sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.

Güzel olmuş.

inşallah bu hesaplamayı yapabılırım haftaya

Hakikaten mükemmel görünüyor tabak afiyet olsun canım.

Degisirmi bilmiyorum 2 gün önce 69.4 çıktım iki akşam maydanoz kaynatıp içtim bugün 69 ssbahta bakiyim takımın Ortalaması düşmesin.

Valla bence gayet iyi vermişsin.

Yok kuzum o manada demedim ben hani haksizlik olur mu diye dedin ya bende o yuzden dedim 1 gun icin haksizlik olmaz. Cok degismez. Ama odeminiz vardir, baska sebepler vardir bu yuzden artiya gecmis olabilirsiniz belki kayip vardir bu gbi sebeplerden artida cikabilirsiniz. Anlatamadim her :D

Back
X