Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş canim.

Makarnalar fazla gibi canım, onun dışında güzel olmus, afiyet olsun.

Günaydın canım. Valla ben bi % 75 gördüm başka takımlarda. Birinci degiliz yani.

Ya heyecan olsun diye diyorum aslında:) bana gore kalici vermek önemli az olsun oz olsun.. Ama masallahimiz var takim olarak çok iyi gidiyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya heyecan olsun diye diyorum aslında:) bana gore kalici vermek önemli az olsun oz olsun.. Ama masallahimiz var takim olarak çok iyi gidiyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım ortalaması ekside olan takım vardî bu hafta biz çok iyiyiz.

Güzel olmuş canim.

işten gidip koştur koştur yemek hazırlamakta hala zorlanıyorum ama bakalım böyle devam edebilirim umarım.

bu arada göbeğime bir haller oldu ya hamile gibiyim, öne doğru şişkin duruyor, yanlardan inceldim son haftalarda acaba öne doğru toparladı da bana ondan mı kocaman görünüyor?

Aklıma gelmişken çalışan hanımlar siz nasıl öyle çeşit çeşit döktürüyorsunuz yaa bana da anlatın. Geçen bir kurufasulye yaptım iş yerime de evden getirdiğim için öğle-akşam hep onu yemek zorunda kaldım

Canım şişlik vardır, ödem su vs.diyete bunyen alisinca gider büyük ihtimal. Bol su iç.
Ben çalışırken bir önceki günün aksamı yemeği yapardım, tencere yemeklerini yani. Köfte de hazirlar koyardîm dolaba. Sebzelerimi dograr soganini da ekler buzluga atardım izin günümde böylece sadece pilav corba salata gibi basit şeyler kalırdı eve geldigimde. Sebze yemegini 2 günlük yapardım birde 2 gün yerdik halada yaparım onu bazen.

Dün akşam bulgur pilavı, ıspanak kavurma yaptım. Ispanağın sonunu işe getirdim öğlen yemek için. Bulgur tek kaldı bu akşam için taze fasulye yaptım yanına. bir baktım saat olmuş 22:30. 1 gün yemekle uğraşmasam da yürüyüşe çıksam istiyorum. Eşim temzilikte yardımcı olmasa halim hepten harap. hem yürüyüşe çıktığımda çay-abur cubur keyfine de fırsat kalmadığı için ekstradan avantaj oluyor benim için. Psikolojim bozulacak bu yüzden. Spor yapanları gördükçe ağlayasım geliyor
Başını ağrıttım canım asıl soruma geleyim evde kabak vardı onu öyle hazırlayıp bu akşam atsam buzluğa, bir şey olmaz kabağa dimi ?

Düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.
Kabak, soğan hersey girer buzluga cok uzun sure tutmazsan bisey olmaz. Ben soganimi bile yemeklik dograyip atarim buzluga cikarir kullanirim hic bozulmaz.

Düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.
Kabak, soğan hersey girer buzluga cok uzun sure tutmazsan bisey olmaz. Ben soganimi bile yemeklik dograyip atarim buzluga cikarir kullanirim hic bozulmaz.

Bende herşeyi koyarım buzluga çalışan bayanlar için büyük kolaylık.

ben 81 kiloyken yemiyorum o kadar makarna Ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Ben aç kalmıyorsam sana bu kiloyla bişey olmaz canım (60lardaydın dimi) yinede sen bilirsin zaten diyette amaç tıka basa doymak değil ki.

ama ac kalmamak gerekıyor sonuçta bizim diyetisyen anneme ac kalmışsın ac kalma dedı kı annem bunları bana fazla dıye yemeyen insan aslında benım akşamları corba ve makarna aynı zamanda yememm gerek sebze yemegi yemem gerek ama ben bılmıyorum neler yapabılırım nelerı becerebılırım :-( o zaman bugun dıkkat edebılırım inşallah

4 yemek kaşığı 1 porsiyon diye biliyorum

hımmm bende 1 kepçe çorba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yamış ama makarnaya sınır koymamış :-d dıkkat etmekte yarar var :-d

düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.

aynen bende soganlarımı koyuyorum buzluga :-d :-d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…