Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya canim boyle yüklenmiş gibi olduk sana ama yanlislarini da gormen lazim.. E bile bile yaparsin o ayri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsunnn o kadarcık olur ne yapalım bırbırımızımı kıracağız sankı olsun bişi olmaz bende işte elimdeki şartlara gore listeye gore bır şeylerı sürdürmeye devam edıyorum canım ben sızın yorumlarınızı kaldıramayacak bı kapasıtede ınsansam burada ne işim var zaten kırıcı bırşey soylemedıgınız surece sorun yok burada hergun liste paylaşıyoruz yorum yapılmayacaksa nıye paylaşmanın ne onemı var

Ay hadi inşallah verirsin canimda biz de senin listene geceriz ne diyeyim.. İlk amacimiz bu zaten...

Ya canim boyle yüklenmiş gibi olduk sana ama yanlislarini da gormen lazim.. E bile bile yaparsin o ayri :)

Ay hadi inşallah verirsin canimda biz de senin listene geceriz ne diyeyim.. İlk amacimiz bu zaten...

benım listeme nasıl gecıyon kız

Düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.
Kabak, soğan hersey girer buzluga cok uzun sure tutmazsan bisey olmaz. Ben soganimi bile yemeklik dograyip atarim buzluga cikarir kullanirim hic bozulmaz.

Bende herşeyi koyarım buzluga çalışan bayanlar için büyük kolaylık.

Sağolun hanımlar, sizlerden öğreneceğim şeyler var.

Menü genel olarak güzel... Bulgur pilavinin miktarı ne kadar anlamadım.. Aksam yemeğin ustune dondurma bence olmamis canim gündüz yemeye calis kacamaklari..

Canım 2 kepçe (tahta kepçe) Çok olduğu için yazmaya elim gitmemiş herhalde akşam öğünü için fazla oldu ıspanak çok azdı(işe getirmek için ayırmıştım) doymayınca bulgura yüklendim. Çorba olunca ana yemeklere bu kadar yüklenmiyorum, ama fırsatım olmadı yapmaya. Dondurma konusunda haklısın ama akşamda eşim bir şeyler yiyor tekrar oturup bir de onla yiyorum diye tek seçenek sunuyorum kendime o da akşamları oluyor. Yoksa gündüz yememek için zor tutuyorum zaten kendimi

Anladim canim simdi... E o zaman yürüyüş yapacaksin çare yok:)) ellenazim zaten yardimci olmus pek çok konuda diyete basladiktan sonra daha çok yemek yapmaya basladim bende... Evde net yoktu değil mi senin?

Çubuk tarçın bulabilirsem buralarda akşama bende hazırlayayım

vakit bulsam çok seviyorum yürüyüşü. Yemek olayından vakit bulamıyorum tek çeşitle doyarım ama sağlıksız olur hemde kızarsınız burada bana Net var aslında ama arkadaştan kullanıyorum o da her daim çekmiyor. neden sordun canım?

Son düzenleme:

Sen nerde yaşıyorsun canım çubuk tarçın heryerde yokmu marketten alıyorum ben.

Sen nerde yaşıyorsun canım çubuk tarçın heryerde yokmu marketten alıyorum ben.

Canım İstanbuldayım ama evime de işime de Bim hakmar gibi marketler yakın. Bim'den almıştım bir kez ama sürekli gelmiyor sanırım. Diğer marketler yerel ufak marketler o yüzden aradığım şeyleri genelde bulamıyorum. Yinede şansımı deneyeceğim iş çıkışında :) olmazsa hafta sonu illa ki bulurum.

Hmm aktar falan da yok mu.neyse bulunca cok alırsın bişey olmuyo duruyo kavanozda uzun süre.

Hmm aktar falan da yok mu.neyse bulunca cok alırsın bişey olmuyo duruyo kavanozda uzun süre.

var canım evimin orada, aktarda vardır dimi hiç düşünmemiştim. evet dayanıyor taa 2 sene önce almıştım sadece ben kullanıyordum annemler de kullanmıyor hala olduğu gibi duruyor.

Son düzenleme:

Ben agri da yasiyorum canim disari yürüyüşe cikamiyorum netten leslie 3 mile yapiyorum o yüzden sordum evde yaparsın diye.. Tarcini bulursun canim ya kolay ben burda neleri buluyorum .. Yoksa markete söylüyorum tedarikçiler gelince alıyor ne istersem.. Niyet oldumu yol bulunuyor...

aaa hatırlattığın iyi oldu geçen indirdim ben leslie sansone 3 fast miles yazıyor aynısı dimi ? flasdiske atayım çıkamadığım zamanlar evde yaparım
tarçını bulurum canım. o zaman hep beraber tamda tartı gününe bir hafta varken başlayalım bu çaya Bakalım neler farkedecek :)

Ok yani standart ama kiloya göre miktar artiyor canım anladım.

Ben bugün basladım canım, tvde izlemistim kuru naneyle yaptım tazesi yoktu 2 batdak içtim bile. Tadı mayhoş güzel geldi bana.

Iyiymiş canım inşallah verirsin o kadar.

Evet canim aynisi zor gelirse 2 mil olani yada 3 mil in fast olmayani var onunla başla.. Ben bu hafta meto cayiyla devam edicem haftaya belki yaparim onu
Ok yani standart ama kiloya göre miktar artiyor canım anladım.

Evet canim öğle protein aksam sebze yanlarına salata ekmek aralara meyve ve yogurt al sana standart diyetisyen listesi. Aslında sana aciklamama gerek bile yok bizim listeler belli :)) e sen çözdün zaten bu isi..

Aynen canım herkeze fix olunca benim fikrim pek değişmiyor diyetisyen konusunda.
Birde Burçlara göre beslenme diye birşey var belki biliyorsundur, kızım esim ve benim yedigimiz ictigimiz birebir uyuyor doğru geliyor bir yerde bana bu anlamda.

Zor gelmez canım büyük ihtimalle, tek korkum sıkılmak meto çayı nedir?
canim burada forumda yaptigimiz bi cay bende güzel etki etti. Yeşil elma limon taze zencefil tane karabiber tarcin maydanoz kaynatiyorsun hizlandirmak için metabolizmayi

Bende bi ara kan grubuna gore beslenmeye bakmistim canım ama artik yeni şeylerle uğraşasim gelmiyor sabit liste yerine kendine listem.. İyi gidiyoruz zaten canim bu hafta o kadar dikkat etmediğim halde azda olsa verdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…