Ay canım ben de teraziyim.benim de dayanamadığım tek şey hamur işleri...kendimi frenliyemiyorum...hem de orada hazır pişmiş durumda olunca yememem imkansız.mesela şimdi uyurken yediyim gözleme gibi...
Gözün aydın kuzucum.bireyselde 3cü olmuşsun...tebrik ederim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baklagiller karbonhidrat deyil mi?no hut,mercimek,fasulye falan?Canim baklagiller disindakileri cikart listeden bencede...baklagiller proteinlerle değişim oluyor haftada 3 günü değişebilirsin..ekmek beyaz değilse cikartma canim hiç karbonhidrat almadan olmaz... Bide şu gozlemeden vazgecebilsen canim çok yapiliyor herhalde sizde...
Canım bem de samsung galaxy,onda aşağıda menüye girecek olan tuşla yandakı açıp kapamak için olan tuşu aynı anda basıyorsun çekiyor.Yedicim sen yapiyodun sanırım telefondan ekran resmi çekmek nasıl oluyo. Kullandığım uygulamanın remini çekmek istiyorum yapamadım.
Hoş geldim canım.bana da geleceyin malum mu oldu ne son 1kaç gündür aklımdasın.ben izinli olduğunu hatırlayamıyordum. Bizi aniden bıraktığını düsünüyordum...kızlar ben geldm uzun bir süre ara vermiştim tekrar aranıza katılmak istiyorum. bu süre içersnde ne yazık ki yermde saymaktan başka bir şey yapamadm :/
Kız kız canım.hakkın var..Ah damla ahhh cok kiziyorum sana haberin olsunn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanirim iki gundur bildirim yapmadim ben. Yaptiysamda hatirlamiyorum bu otel beni bitirdi bitirdi ben yinede yapayimm sizlere efenimm simdi
24.04.14
Sabah
Yesil kahve
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Bol limonlu maydanoz ( saat 12.00 civarlariydi )
Ara
1 adet elma
Aksam
Akdeniz salata ( mc donalds )
Bugun
Sabah
Yesil kahve
2 dilim kepek ekmek
1 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen
Kofteli turlu ( bende anlamadim ama patlican, patates, kabak, havuc ve top kofte vardi fakat bana kofte denk gelmedi) 6/7 ck
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
Kofteli turlu ( bu sefer 4/5 kofte geldi)
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Aralarim yok, oteldeyim vakit zaten yoktu kosturmaktan acilis telasi vardi. Yarin aksam 8 de is basi yapicam evden erken cikip kuru kayisi kuru uzum falan alicam aralarimi o sekilde otelde yaparim diye dusunuyorum. Tabiki imkan bulabilirsem. Su cok az ictim 1 litreyi belki 100 200 ml gecmistir onlarida aksam ictim, icmeye gayret gosterdim :)
Spor adina bisi yapmadim ama gerekte olmadi saat 6.30 da kalktim aksam 8 e kadar oteldeydim zaten hic oturmadim. Sonra arkadaslar aldi oraya buraya derken yatagima simdi girdim :)
Günaydınlar herkese.her kes için güzel bir diyet haftasının başlangıcı olsun...
Baktım ben benimki kova bira mayası ve fruktoz(meyvedeki şeker) tuketirsen zayiflarsin diyo bi deniycem bakiim
Yok bebisim galaxy benimki.damlanur yazmış yaptim oldu süper.Kuzusum telefonun iphone mu?
Güzel olmuş canım ama su icmen şartSanirim iki gundur bildirim yapmadim ben. Yaptiysamda hatirlamiyorum bu otel beni bitirdi bitirdi ben yinede yapayimm sizlere efenimm simdi
24.04.14
Sabah
Yesil kahve
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 adet elma
Aksam
Bugun
Sabah
Yesil kahve
2 dilim kepek ekmek
1 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen
Kofteli turlu ( bende anlamadim ama patlican, patates, kabak, havuc ve top kofte vardi fakat bana kofte denk gelmedi) 6/7 ck
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Aralarim yok, oteldeyim vakit zaten yoktu kosturmaktan acilis telasi vardi. Yarin aksam 8 de is basi yapicam evden erken cikip kuru kayisi kuru uzum falan alicam aralarimi o sekilde otelde yaparim diye dusunuyorum. Tabiki imkan bulabilirsem. Su cok az ictim 1 litreyi belki 100 200 ml gecmistir onlarida aksam ictim, icmeye gayret gosterdim :)
Spor adina bisi yapmadim ama gerekte olmadi saat 6.30 da kalktim aksam 8 e kadar oteldeydim zaten hic oturmadim. Sonra arkadaslar aldi oraya buraya derken yatagima simdi girdim :)
Evet canım baklagiller karbonhidrat ama aynı zamanda protein et fazla tuketmeyenler icin kırmızı et yerine geçiyo özellikle yesil mercimek.Baklagiller karbonhidrat deyil mi?no hut,mercimek,fasulye falan?
Canım bem de samsung galaxy,onda aşağıda menüye girecek olan tuşla yandakı açıp kapamak için olan tuşu aynı anda basıyorsun çekiyor.
Hoş geldim canım.bana da geleceyin malum mu oldu ne son 1kaç gündür aklımdasın.ben izinli olduğunu hatırlayamıyordum. Bizi aniden bıraktığını düsünüyordum...
Kız kız canım.hakkın var..
Ya sen de mo gittin iş kadını oldin?peki ben kimle çene çalıcam burda. Ah ah...herkes çalışıyor.bi ben evdeyim...:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
canim burada forumda yaptigimiz bi cay bende güzel etki etti. Yeşil elma limon taze zencefil tane karabiber tarcin maydanoz kaynatiyorsun hizlandirmak için metabolizmayi
Baktım ben benimki kova bira mayası ve fruktoz(meyvedeki şeker) tuketirsen zayiflarsin diyo bi deniycem bakiim
Yok bebisim galaxy benimki.damlanur yazmış yaptim oldu süper.
Güzel olmuş canım ama su icmen şart
Evet canım baklagiller karbonhidrat ama aynı zamanda protein et fazla tuketmeyenler icin kırmızı et yerine geçiyo özellikle yesil mercimek.
Telefonum galaxy denedim oldu canım Saolasın.
Günaydın bebişim. Bugün bana yoğun bi gün olcek firsat buldukca gelirim yine.
Düzelir moralini bozma. Bizde nerdeyse tepsi büyüklüğünde yapılır ve yiyebildiğim kadar yerdim benİyi akşamlar kızlar.bugün gelemedim pek.çok kötü bir gün geçirdim.hem diyet adına hem hayat adına.o kaddddar çok stres geçirip de kasılmışım ki şimdi heryerim ağrıyor
Neyse ki.geçdi.yatağımdayım.bu gün çok fena oldu.yine gözleme vardı ve ben yine çoook yedim.hem de yatarken bile...raporumu vereyim.
Sabah 2kaşık meyveli süzme yoğurt,2dilim ekmek,yeşil çay
Öyle 2gözleme,3kaşık yoğurt
Ara yeşil çay,gözleme.
Akşam 2kaşıj pilav,2 tavuk kanadı,3kaşık yoğurt,100ml light cola
Ara gözleme
Spor yok.suda nekadar bilmiyorum.evet utanılacal bir menü.1gözleme 400kaloriymiş...
Sanirim iki gundur bildirim yapmadim ben. Yaptiysamda hatirlamiyorum bu otel beni bitirdi bitirdi ben yinede yapayimm sizlere efenimm simdi
24.04.14
Sabah
Yesil kahve
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 adet elma
Aksam
Bugun
Sabah
Yesil kahve
2 dilim kepek ekmek
1 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Düzelir moralini bozma. Bizde nerdeyse tepsi büyüklüğünde yapılır ve yiyebildiğim kadar yerdim ben
Cuma güzel olmuş ama Perşembe günü çok az olmuş :)
Düzelir moralini bozma. Bizde nerdeyse tepsi büyüklüğünde yapılır ve yiyebildiğim kadar yerdim ben
Cuma güzel olmuş ama Perşembe günü çok az olmuş :)
Kızlar ben bugün bulgur yiycem yine.bence okadar da karbonhidrat deyil dimi?kalorisi de az sadece şişkinlik yaptığı için 2gün tartıya çıkmayı düşünmüyorum.siz ne diyorsunuz?
Kuzitom tereyagi koyma, olculu ye tamamdir sknti olmaz
E yağsızsa avantaj en azından, çünkü bizde bol yağlı yapılır gözleme, ben öyle sandım.Yok bizde elden bir az büyükdür...ben hiç karşı koyamıyorum gözlemeye...neden bu kadar kalorili anlamadım.yağsız ve ıspanaklı...
2 gündür bende bulgur yiyorum canım, hala da bitmedi. bakalım bende de şişkinlik olacak mı? Pirinç yada bol soslu makarna yemektense bulgur iyidir diye düşünüyorum ama bilgim yok benim bu konuda.Kızlar ben bugün bulgur yiycem yine.bence okadar da karbonhidrat deyil dimi?kalorisi de az sadece şişkinlik yaptığı için 2gün tartıya çıkmayı düşünmüyorum.siz ne diyorsunuz?
Persembe gunu saat 12 de uyandim oyle olunca gun yetmedi yemek yemeye
Orası doğru da.ben tamamen yağsız öylece haşlayıp yiyorum...gözleme de ondan o kadar kalorili çıkıyor demek.bizde öylece pişirip üzerine bol yağ sürerler ama ben yağsız yiyorum.E yağsızsa avantaj en azından, çünkü bizde bol yağlı yapılır gözleme, ben öyle sandım.
2 gündür bende bulgur yiyorum canım, hala da bitmedi. bakalım bende de şişkinlik olacak mı? Pirinç yada bol soslu makarna yemektense bulgur iyidir diye düşünüyorum ama bilgim yok benim bu konuda.
abur cubura sarmaktan iyidir az yemekDün bende kahvaltıya çok geç kalınca galetayla geçiştireyim dedim hala hazımsızlık çekiyorum üstelik kalorisi azdır dedim ama 1 tanesi 1 ekmek değerindeymiş, yeni öğrendim.
Uygulama nin remini çektim nerdeyse hiç spor yapmadım bu ara nasıl olmuş.
Diğer ide kova burcunun diyet şeysi
Orası doğru da.ben tamamen yağsız öylece haşlayıp yiyorum...gözleme de ondan o kadar kalorili çıkıyor demek.bizde öylece pişirip üzerine bol yağ sürerler ama ben yağsız yiyorum.
Uygulamanın doğruluğunu yanlışlığını bilemedim ben,iyi gözüküyor ama doğruluğu ne kadar bilemem.peki şu burçlar hakta olan doğrumu sende?ben de hiç doğru deyil mesela.ben fastfooda bayılırım orda aksini yazıyor...
Damlacıgım bulgurun sana iyi gelmedigini biliyorsun, gozlemede yedin daha yeni. Perşembe tartida artı cikmayacak şekilde duzenlemelisin menülerini bence. 2 haftadır sorun yasiyorsun canım.Kızlar ben bugün bulgur yiycem yine.bence okadar da karbonhidrat deyil dimi?kalorisi de az sadece şişkinlik yaptığı için 2gün tartıya çıkmayı düşünmüyorum.siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?