- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Canim persembe az olmuş iş heyecanindan ve yogunlugundandir muhtemelen ama su icmelisin ve az yemeye basladin bu aralar vücudun bu tempoya alisirsa suan güzel kilolar versende bir süre sonra duraklarsın canım ki bunu sen benden iyi biliyorsundur.Sanirim iki gundur bildirim yapmadim ben. Yaptiysamda hatirlamiyorum bu otel beni bitirdi bitirdi ben yinede yapayimm sizlere efenimm simdi
24.04.14
Sabah
Yesil kahve
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Bol limonlu maydanoz ( saat 12.00 civarlariydi )
Ara
1 adet elma
Aksam
Akdeniz salata ( mc donalds )
Bugun
Sabah
Yesil kahve
2 dilim kepek ekmek
1 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen
Kofteli turlu ( bende anlamadim ama patlican, patates, kabak, havuc ve top kofte vardi fakat bana kofte denk gelmedi) 6/7 ck
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
Kofteli turlu ( bu sefer 4/5 kofte geldi)
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Aralarim yok, oteldeyim vakit zaten yoktu kosturmaktan acilis telasi vardi. Yarin aksam 8 de is basi yapicam evden erken cikip kuru kayisi kuru uzum falan alicam aralarimi o sekilde otelde yaparim diye dusunuyorum. Tabiki imkan bulabilirsem. Su cok az ictim 1 litreyi belki 100 200 ml gecmistir onlarida aksam ictim, icmeye gayret gosterdim :)
Spor adina bisi yapmadim ama gerekte olmadi saat 6.30 da kalktim aksam 8 e kadar oteldeydim zaten hic oturmadim. Sonra arkadaslar aldi oraya buraya derken yatagima simdi girdim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uygulama nin remini çektim nerdeyse hiç spor yapmadım bu ara nasıl olmuş.
Diğer ide kova burcunun diyet şeysi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Damlacıgım bulgurun sana iyi gelmedigini biliyorsun, gozlemede yedin daha yeni. Perşembe tartida artı cikmayacak şekilde duzenlemelisin menülerini bence. 2 haftadır sorun yasiyorsun canım.
Çokta sağlıklıymış canım.
Günaydın şekerim. aminn :)
25.04.2014 (cuma)
kahvaltı : yok (acil bir iş vardı 12:00'ye kadar fırsatım olmadı)
ara: 1 çay + 3-4 galeta (kahvaltı yapmayınca öğlene kadar birer birer gitti valla)
öğle: 1/2 kepçe Kavrulmuş ıspanak + 2 kepçe bulgur pilavı + bol salata
akşam: 4 kaşık bulgur + 4 kaşık taze fasülye + 1 dilim tahıllı ekmek + 2 çatal turşu
1/2 muz, 3 erik, 3 çilek
1,5 lt su
Vee sonunda 1 saat yürüyüş.
Şişkinlik yaptığı kesin.6kaşık yedim yağsız falan.çok garip ya. Sanki bir sey yememişim gibi. Beyaz çay içdim su falan tokluk verdi. Ama hemen acıkıcam diye bir hiss var içimde...
Sporda var gayet iyi ama tursuya dikkat etmeni önerebilirim canım baya tuzlu bişey o.
haklısın canım. tam tahıllı ekmek alıyoruz çok tuzsuz canım birde tuzu çok severim ama yemeklere genelde elim gitmez tuzsuz olur, sonradan tabağıma bolca eklerdim. Şuan onuda yapmıyorum buraya başladığımdan beri :) Herşey çok tuzsuz azıcık yiyeyim bir şey olmaz dedim ama bu sefer turşu aşırı tuzlu geldi ağzımın tadı bozuldu zaten
Bende menümü paylasayım.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmek,1 kk beyaz peynir. Domates salatalık çay
Ara:2 kayisi
Öğle:musli sut icine keten tohumu ve ruseym ekledim.
Ara:elma 1 yudum süt
Aksam; taze fasulye yogurt salata 1er küçük kase dusunun
Ara:1 cb süt
3 litre suyumu, yesil kahvemi ve yag yakan icecegimi ictim.
45 dakika yürüdüm.
Tuz su tuttuğu icin vücutta kilo vermemizi etkiliyor maalesef ben ayranda tuzu severim onu bile tuzsuz yapıp ictim ayrana benzemedi hiçarada olur canım ama aklında olsun diye soyledim.
Muslimin icinde kayisi findik üzüm var baya doyurucu ve sağlıklı oluyor benim için canım. Haftada 1 yerim ben bazen daha fazla.Sabah ve akşam çok güzel. öğle az geldi bana :) gerçi musli içindekiler tok tutucu şeyler yanılmıyorsam.
evet zaten çok zararlı, zor oluyor biraz ama bu zamana kadar bolca tükettiğime sayıyorum artık :)
Canim persembe az olmuş iş heyecanindan ve yogunlugundandir muhtemelen ama su icmelisin ve az yemeye basladin bu aralar vücudun bu tempoya alisirsa suan güzel kilolar versende bir süre sonra duraklarsın canım ki bunu sen benden iyi biliyorsundur.
Bu arada tebrik ediyorum 3.lugunu.
Sevgiler.
Oh oh güle güle kullan cicilerini bitanem iyi yapmışsın. Kayisıyi ben hep gunkurusu alırım hem daha sağlıklı (dogal kurutuldugu icin)hemde lezzetli oluyor cok doğru bir seçim. O paketlerin icine 4-5 tane beyaz leblebi atabilirsin tatlinin üstüne mideni bastirir hemde tok tutar.Cook haklisin canim. Ama emin ol bilerek yapmiyorum. Elimde olmuyor. Alisverise ciktim simdi rimel almam gerekliydi bir de ruj aldim yaninda is hediyesi yaptim kendime sonra gittim aktara yesil kahvemden aldim bir guzel kuru kayisi kuru uzum aldimmm posetlere koyup cantamda bulundurcam. Suyuda fazlastirinca normale eminim donerim. Kuru kayisiyida guneste beklemis kara kara aldimiyi ettim dime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım sen menulerini paylaşmaya başla cuma yazarım listeye. Ysen yokken gelen arkadaslarlada tanisirsiniz. İyi geceler.
Hoş geldim canım.bana da geleceyin malum mu oldu ne son 1kaç gündür aklımdasın.ben izinli olduğunu hatırlayamıyordum. Bizi aniden bıraktığını düsünüyordum...
Merhaba hoşgeldin canım.kızlar bu arada yen, gelen arkadaslara kendimi tanıtayım da başlangıcımız olsun. 22 yasındayım. 73 kiloyla başlıyorum amacımda 60ı görmek ama 65 olsam bile benim için büyük bir şey. çünkü kaç senedir aynı kilodaym ve başladgm diyetler hep 1 hafta sonra bozuluyor. az yemeye dikkat ediyorum ama yine de bu kilolar gtmiyor işte :/ umarım birlikte başarabiliriz....
Evet canım ə.hatırladım şimdi ayrılma nedenini.devam kuzum. Inşallah daha iyi olucak. ..hoşbulduk canım. bir sürü yeniarkadaş katılmış sanırım aramıza. bizim diğer kızlar hep izne mi ayrıldı ki :/
hoşbulduk güzelim. yok habersz bırakıp gider miyim hiç. öğrtmenliğe başlayınca birden çok yoğun bir tempoda buldm kendimi. alışmakta da güçlük çektim köy okulu oldugu için bir çok eksiklik vs.. oldugundan bazı şeyleri toparlamak o kadar da kolay olmadı. benmde neredeyse kendme ayıracak vaktm kalmadı diyebilirim.
Kızlar yarın giremem belki nete, bugünkü menümü yazayım.
26.04.2014 (c.tesi)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk. köy peyniri + 2 dilim tam buğday ekmek + 1 çay
1 çay
yeşil çay
Öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + 5 kaşık bulgur pilavı + 3 kaşık taze fasulye
1 elma, 1 ufak nektarin
Akşam: yemedim henüz, yediğimde düzenleme yaparım.
Herkese güzel haftasonu diliyorum. Görüşmek üzere canlar
Bana doğru gibi geldi canım. Burca göre evde spor yapmayı sever diyo ben yürüyüş seviyorum. Meyveyi çok severim o doğru diyet için azaltmistim. Bira mayası demiş onu deniycem bakalım.Orası doğru da.ben tamamen yağsız öylece haşlayıp yiyorum...gözleme de ondan o kadar kalorili çıkıyor demek.bizde öylece pişirip üzerine bol yağ sürerler ama ben yağsız yiyorum.
Uygulamanın doğruluğunu yanlışlığını bilemedim ben,iyi gözüküyor ama doğruluğu ne kadar bilemem.peki şu burçlar hakta olan doğrumu sende?ben de hiç doğru deyil mesela.ben fastfooda bayılırım orda aksini yazıyor...
Güzel olmuş hepsiBende menümü paylasayım.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmek,1 kk beyaz peynir. Domates salatalık çay
Ara:2 kayisi
Öğle:musli sut icine keten tohumu ve ruseym ekledim.
Ara:elma 1 yudum süt
Aksam; taze fasulye yogurt salata 1er küçük kase dusunun
Ara:1 cb süt
3 litre suyumu, yesil kahvemi ve yag yakan icecegimi ictim.
45 dakika yürüdüm.
Güzel beğendim benKızlar yarın giremem belki nete, bugünkü menümü yazayım.
26.04.2014 (c.tesi)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk. köy peyniri + 2 dilim tam buğday ekmek + 1 çay
1 çay
yeşil çay
Öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + 5 kaşık bulgur pilavı + 3 kaşık taze fasulye
1 elma, 1 ufak nektarin
Akşam: yemedim henüz, yediğimde düzenleme yaparım.
Herkese güzel haftasonu diliyorum. Görüşmek üzere canlar
Beril izinli hastalığı tekrarlamishoşbulduk canım. bir sürü yeniarkadaş katılmış sanırım aramıza. bizim diğer kızlar hep izne mi ayrıldı ki :/
hoşbulduk güzelim. yok habersz bırakıp gider miyim hiç. öğrtmenliğe başlayınca birden çok yoğun bir tempoda buldm kendimi. alışmakta da güçlük çektim köy okulu oldugu için bir çok eksiklik vs.. oldugundan bazı şeyleri toparlamak o kadar da kolay olmadı. benmde neredeyse kendme ayıracak vaktm kalmadı diyebilirim.
Bugünün raporunu vereyim...
Sabah 2dilim ekmek ,2kaşık meyveli kesmik,beyaz çay
Ara beyaz çay
Öyle 6kaşık haşlanmış bulgur,3kaşık qurud
Ara 2dilim elma
Akşam 2kk kırmızı et haslama,1yumurta,lor peyniri 2dilim eknek,tere
Ara yeşil çay
Su 1litre, spor yok malesef. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?