Bugün çok yoruldum kızlar. Yüzmeye de gittim. Yarın kızımın yuzme yarisi var erken kalkicaz yine.
birkaç gündür menü paylasmadim yine ama kaçamak yapmadım. Uzun suredir takimda olunca sıkılıyorum sanırım hergün aynı şeyleri yaziyomusum gibi geliyo ama dediğim gibi kacamak yapmadım sadece bugün yaptım onu yazayim sabah küçük bi çikolata yedim kızlardan akşam da 1 tulumba tatlısı. Ama yemek olarak fazla bişey yiyemedim kosturmaktan saniyorum yanlış beslendim yani. Neyseki yüzme durumu kurtardı diye düşünüyorum.
Bugünün raporunu vereyim...
Sabah 2dilim ekmek ,2kaşık meyveli kesmik,beyaz çay
Ara beyaz çay
Öyle 6kaşık haşlanmış bulgur,3kaşık qurud
Ara 2dilim elma
Akşam 2kk kırmızı et haslama,1yumurta,lor peyniri 2dilim eknek,tere
Ara yeşil çay
Su 1litre, spor yok malesef. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gogocum bu haftada tartil eger sonuc yuzumuzu guldurmeyecekse senjn icin bazi degisiklikler yapalim olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beril izinli hastalığı tekrarlamis
Defne mezun oldu birde.
defne adına sevindim istikrarının sonucunu gördü yani ne güzel. darısı başımıza ama berile çok üzüldüm. hastalıgı tekrarladı derken şu ismini anmak istemediğim rahatszlıgı mı yoksaçok üzüldüm :/
benide aranıza alır mısınız :)
Olsun güzelim.ben o arada sırada olan kaçamaklara hiiiiç kızmam...Bugün çok yoruldum kızlar. Yüzmeye de gittim. Yarın kızımın yuzme yarisi var erken kalkicaz yine.
birkaç gündür menü paylasmadim yine ama kaçamak yapmadım. Uzun suredir takimda olunca sıkılıyorum sanırım hergün aynı şeyleri yaziyomusum gibi geliyo ama dediğim gibi kacamak yapmadım sadece bugün yaptım onu yazayim sabah küçük bi çikolata yedim kızlardan akşam da 1 tulumba tatlısı. Ama yemek olarak fazla bişey yiyemedim kosturmaktan saniyorum yanlış beslendim yani. Neyseki yüzme durumu kurtardı diye düşünüyorum.
İyiymiş kuzum...Sabah
Yesil kahve
6 ck misir gevregi
Yarim bardak sut
Ogle
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 adet iri yesil zeytin
1,5 dilim normal ekmek
Yesil kahve
Aksam
6/7 ck bezelye
3 ck yogurt
İki dilim kepek ekmek
Ara
6 adet kuru uzum
Ara
3 adet gun kurusu
Aralarimi aksama cektim cunku otele saat 6 da gittim. Ogun aralarimi kisa tutup ara porsiyonlarimi aksama cektim :) begendiniz miiii cankuslarimmmmm
Evet canım.beeilin hastalığı o.kemoterapi alıyor hastahanede...keşke ona destek ola bilmenin bir yolu olsa...elimizden sadece dua etmek gelir...defne adına sevindim istikrarının sonucunu gördü yani ne güzel. darısı başımıza ama berile çok üzüldüm. hastalıgı tekrarladı derken şu ismini anmak istemediğim rahatszlıgı mı yoksaçok üzüldüm :/
benide aranıza alır mısınız :)
Güzel olmuş canimcımSabah
Yesil kahve
6 ck misir gevregi
Yarim bardak sut
Ogle
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 adet iri yesil zeytin
1,5 dilim normal ekmek
Yesil kahve
Aksam
6/7 ck bezelye
3 ck yogurt
İki dilim kepek ekmek
Ara
6 adet kuru uzum
Ara
3 adet gun kurusu
Aralarimi aksama cektim cunku otele saat 6 da gittim. Ogun aralarimi kisa tutup ara porsiyonlarimi aksama cektim :) begendiniz miiii cankuslarimmmmm
Günaydın canım. Iyi tarafından bak, en azından esinle aran iyi kaynananıda idare etmekten başka care yok canım.Günaydınlar her kese...herkes için güzel bir pazar günü olsun inşallah. Kızlar ben farkındayım da sadece kocam ve kızımla ne kadar da mutluyum...keşke kaynanam evinde yaşasa da bende mutlu ola bilsem hep...
Sağlık olsun canım arada olur öyle.Bugün çok yoruldum kızlar. Yüzmeye de gittim. Yarın kızımın yuzme yarisi var erken kalkicaz yine.
Teşekkürler canım.Sağlık olsun canım arada olur öyle.
Valla haklısın ben bile menü paylasirken ayni seyi hissediyorum bazen ki sen uzun zamandır burdasın. Insan sıkılıyor bu arada bende paylasayım menümü.
Kuzunada başarılar dilerim canım
Güzel olmuş canım.Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah:1 dilim bugday ekmegi ile fırında yağsız yumurtalı ekmek,1 domates,1 salatalık , az krem peynir, az kahvaltilik sos ve çayla yedim.
Ögle:müsli yaptım icine 1 kayisi keten tohumu ve ruseym ekledim.
Ara:1 elma
Aksam:4 fırın köfte, 1 tabak salata ve 4 kaşık yogurt.
Ara:4/1 muz ,1 yudum süt
3 litre su
1 yeşil kahve
1 litrede yag yakan karisimdan ictim.
40 dakika kadar yürüdüm.
Günü kapattım.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine.Selam kızlar nasılsınız ben cok hastayım yoğun ve cok yorucu gunlerin ardindan bunyem zayif düştü galiba..
Evet canım.beeilin hastalığı o.kemoterapi alıyor hastahanede...keşke ona destek ola bilmenin bir yolu olsa...elimizden sadece dua etmek gelir...
İnşallah kuzum ya...bize de dua etmrk düser.Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah
Güzel canım.sanki sen bu aralar daha bir dikkatlisin eylülcüm.inşallah faydaslnı görürsün...Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah:1 dilim bugday ekmegi ile fırında yağsız yumurtalı ekmek,1 domates,1 salatalık , az krem peynir, az kahvaltilik sos ve çayla yedim.
Ögle:müsli yaptım icine 1 kayisi keten tohumu ve ruseym ekledim.
Ara:1 elma
Aksam:4 fırın köfte, 1 tabak salata ve 4 kaşık yogurt.
Ara:4/1 muz ,1 yudum süt
3 litre su
1 yeşil kahve
1 litrede yag yakan karisimdan ictim.
40 dakika kadar yürüdüm.
Günü kapattım.
Ama ben sıkılmıyorum menümü paylaşmaktan.Hergün büyük bir zevkle yazıyorum raporumu ve aşağı yukarı nelere ne diyeceyinizi biliyorum.kihkih...Sağlık olsun canım arada olur öyle.
Valla haklısın ben bile menü paylasirken ayni seyi hissediyorum bazen ki sen uzun zamandır burdasın. Insan sıkılıyor bu arada bende paylasayım menümü.
Kuzunada başarılar dilerim canım
Selam kızlar nasılsınız ben cok hastayım yoğun ve cok yorucu gunlerin ardindan bunyem zayif düştü galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?