Iyi geceler hepinize, tatlı rüyalar.
Bugünkü menümü paylasıyorum.
Sabah:1 dilim tam bugday ekmek, salatalık, domates az krem peynir,1 zeytin, çay
Ara:1 elma
Öğle:2 tane sigara böreği (fırında) 1 küçük kase salata
Aksam: Avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara, salata,2 kaşık yoğurt
Spor yok, bugün misafir vardı çıkamadım.Ama 2 posta misafir agırlayınca oturamadım hiç.
3 litre su
Yağ yakan içecek ictim.
Günü kapattım asıl sınavî bugün verdim sanırım yaptığım 2 cesit tatlınin tadına bile bakmadım ve 1 koca kutu ferrero rocher çikolata geldi hediye (en sevdiğim) ondanda yemedim. Bugünü böyle gecirwbildiysem ben bu işi kıvırırım dedim kendi kendime.
Kızlar yarın giremem belki nete, bugünkü menümü yazayım.
26.04.2014 (c.tesi)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk. köy peyniri + 2 dilim tam buğday ekmek + 1 çay
1 çay
yeşil çay
Öğle: 1 kase tavuklu şehriye çorbası + 5 kaşık bulgur pilavı + 3 kaşık taze fasulye
1 elma, 1 ufak nektarin
Akşam: yemedim henüz, yediğimde düzenleme yaparım.
Herkese güzel haftasonu diliyorum. Görüşmek üzere canlar
Öyle sanki çok olmuş ya. ..ama yavaş yavaş düzenlersin inşallah.
Daha once yapmıştım canım, iyi geliyor gercekten ama simdi cesaret edemedim usuturum diye, havalar biraz duzelsin yapacağım yine canım.Afferim sana. Bak bu hafta sende güzel olucak bence. Canım se o burcumuzda söylenilen vücut ısıtma işlemini yapıcakmısın?yapıcam demiştin de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın iyi çalışmalar.Günaydın cnm:) yoldayım okula gidiyom:) nabersiniz?
Akşam da yine 1 kase çorba +4 kaşık fasulye + 1 dilim ekmek
meyve
çay
Pazar gününü hiç yazmayayım geç kalkınca kahvaltıyı fazla yedim öğlen 30 dk kadar yürüdüm. akşam azıcık çorba içtim sadece. Fakat misafirlerim vardı çayda abur cubur fazla kaçtı.
Bu arada yeşilçaylı karışımı hazırladım 2 bardak tükettim gece
Yok canım ya sadece çorba çok, ama oda yağsız birşeydi. Bulgur desen tabağın dibindeydi :) Bundan az yiyemem ben
Kızlar hepinize günaydın bu arada.
.....................................Daha once yapmıştım canım, iyi geliyor gercekten ama simdi cesaret edemedim usuturum diye, havalar biraz duzelsin yapacağım yine canım.
Bebiskom saat 12 de yaptim kahvaltiyi o yuzden ole oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım sanada. Menünde iyi biraz alısinca diyet temposuna azaltirsım sende porsiyonlarını. Hepimiz böyle basladık şimdi acıkmıyorum bile.
Ben bu yediklerimin iki katını yiyordum buraya başlamadan önceBelki azıcık daha azalır. Hele aynı şeyleri yemesem daha çok yerim. Sürekli aynı yemeği yeyince canım fazla çekmiyor tek avantajı bu İnanıyorum ya olacak. bu arada yeşil çaylı karışımı sende içiyorsun dimi canım? Yemeklerden hemen sonramı içiliyordu bu?
Gunaydinnn bebiskolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendende bu saatte Günaydın yorgunluk gecede gec yattım anca kalktım. Yağmur yağıyor disarda kızımda uyuyo hala anca kahvaltı yapabilcez.Günaydın cnm:) yoldayım okula gidiyom:) nabersiniz?
Haftasonları bozuluyo duzen illaki alisirsin zamanla. Zaten duzenli ve ac kalmadan yemek önemli 15 gün disini sıktınmı alışkanlık haline gelir.Akşam da yine 1 kase çorba +4 kaşık fasulye + 1 dilim ekmek
meyve
çay
Pazar gününü hiç yazmayayım geç kalkınca kahvaltıyı fazla yedim öğlen 30 dk kadar yürüdüm. akşam azıcık çorba içtim sadece. Fakat misafirlerim vardı çayda abur cubur fazla kaçtı.
Yok canım ya sadece çorba çok, ama oda yağsız birşeydi. Bulgur desen tabağın dibindeydi :) Bundan az yiyemem ben
Yarın yazarsın sorun yokmkızlar cuma, cumartesi, pazar liste yazıyorum ya buraya yazmak için evde unuttum :-(
Bende aburcuburu cok yemegi ekmeği az yiyordum eskiden.Ben bu yediklerimin iki katını yiyordum buraya başlamadan önceBelki azıcık daha azalır. Hele aynı şeyleri yemesem daha çok yerim. Sürekli aynı yemeği yeyince canım fazla çekmiyor tek avantajı bu İnanıyorum ya olacak. bu arada yeşil çaylı karışımı sende içiyorsun dimi canım? Yemeklerden hemen sonramı içiliyordu bu?
Canım benim linkini verdigim astroloji.org da yazanın aynısı yaziyor Terazi için, seninki farklımı bilemiyorum ama ise yarıyor muhakkak , mesela zaaflarım birebir uyuyor.
Denemekte fayda var bencede dikkate değer
günaydın iyi çalışmalar.
Günaydın cnm:) yoldayım okula gidiyom:) nabersiniz?
Akşam da yine 1 kase çorba +4 kaşık fasulye + 1 dilim ekmek
meyve
çay
Daha once yapmıştım canım, iyi geliyor gercekten ama simdi cesaret edemedim usuturum diye, havalar biraz duzelsin yapacağım yine canım.
Bendende bu saatte Günaydın yorgunluk gecede gec yattım anca kalktım. Yağmur yağıyor disarda kızımda uyuyo hala anca kahvaltı yapabilcez.
Haftasonları bozuluyo duzen illaki alisirsin zamanla. Zaten duzenli ve ac kalmadan yemek önemli 15 gün disini sıktınmı alışkanlık haline gelir.
Yarın yazarsın sorun yokm
Bende aburcuburu cok yemegi ekmeği az yiyordum eskiden.
Iciyorum canım evet yemekten sonra. Azalır zamanla yaz geliyor bol bol meyve sebze alternatifimiz olacak menüler daha cesitli olur artık.
Ben bu yediklerimin iki katını yiyordum buraya başlamadan önceBelki azıcık daha azalır. Hele aynı şeyleri yemesem daha çok yerim. Sürekli aynı yemeği yeyince canım fazla çekmiyor tek avantajı bu İnanıyorum ya olacak. bu arada yeşil çaylı karışımı sende içiyorsun dimi canım? Yemeklerden hemen sonramı içiliyordu bu?
kızlar cuma, cumartesi, pazar liste yazıyorum ya buraya yazmak için evde unuttum :-(
Selam canım. Nerdesin kuzum ya.özledim
seninle sohbet etmeyi.sen gittin çene çalıcak yedixxl vardı,o da artık iş kadını oldu.kaldım böyle...çenene yetemiyor kızlar:sly::sly::sly:
pazar günü kaçamaklar olur herkesde.gerçi ben bu hafta iyi geçirdim.dışarıdaydım kocam ısrar kiyamet hadi döner ya da o çeşit fasfoodlar var burada onlardan yememe ısrar etti ama başaramadı.evde yiycem dedim ve canı çekmedi bile...evde hafif geçirdim..
Hani ben bibersuyu ve streç filmle vücudumu ısıtıyordum ya acaba onunla aynı etkiyi edermi ki...
vallaha ben de kesinlikle 2dilimle doyamazdım neredeyse yarım eknek yerdim ama şimdi incecik önceki dilimlerimin yarısını yiyorum doyuyorum.
ben de sabrsızca bekliyorum yazı ki o zamana kadar inşallah mezun olurum...
ama ben buraya başlar başlamaz yavaş yavaş deyil hemen azalttım ve hiç aç kalmadım garip olan o...
Olsun bebişim yediklerine güveniyorsan yazma buraya kuzum,sanırsam bir sorun olmaz...
selam canım. Nerdesin kuzum ya.özledim
seninle sohbet etmeyi.sen gittin çene çalıcak yedixxl vardı,o da artık iş kadını oldu.kaldım böyle...çenene yetemiyor kızlar:sly::sly::sly:
Pazar günü kaçamaklar olur herkesde.gerçi ben bu hafta iyi geçirdim.dışarıdaydım kocam ısrar kiyamet hadi döner ya da o çeşit fasfoodlar var burada onlardan yememe ısrar etti ama başaramadı.evde yiycem dedim ve canı çekmedi bile...evde hafif geçirdim..
Hani ben bibersuyu ve streç filmle vücudumu ısıtıyordum ya acaba onunla aynı etkiyi edermi ki...
Vallaha ben de kesinlikle 2dilimle doyamazdım neredeyse yarım eknek yerdim ama şimdi incecik önceki dilimlerimin yarısını yiyorum doyuyorum.
Ben de sabrsızca bekliyorum yazı ki o zamana kadar inşallah mezun olurum...
Ama ben buraya başlar başlamaz yavaş yavaş deyil hemen azalttım ve hiç aç kalmadım garip olan o...
Olsun bebişim yediklerine güveniyorsan yazma buraya kuzum,sanırsam bir sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?