Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi fikrim yok hayatım ama ikiside işe yariyordur muhakkak. Nevresim soğuk ve islakya tenine deyince vücudun o soğuğa alismasi süresince metabolizma hizlanıyor sonra ilik dus alinca güzel bi etki oluyor. Hani soguk suya girerkenki (denize) bir durum oluyor sanırım.
Valla meyveler çıkmış kiraz, erik, cilek, şeftali, nektarin gördüm markette ben malta erigi aldim biraz hem bol A vitamini var , hemde diyet lifi var diye okumuştum cocuklarada faydalı hem. Yazı seviyorum iste bu yüzden.
Inşallah mezun ol canım ama gitme bizi bırakıp arada sohbete gelirsin artık.

Bizde dısarıdaydık, aniden arkadaşım aradı size geliyoruz diye tamam dedim hemen eve geçtik, Bir çorbayla doydum, eğer ki dışarıda yeseydim düşünemiyorum neler yiyeceğimi.
Ben bir anda azaltamam ya bünye meselesi :) açken sesim bile çıkmıyor

Haftasonları bozuluyo duzen illaki alisirsin zamanla. Zaten duzenli ve ac kalmadan yemek önemli 15 gün disini sıktınmı alışkanlık haline gelir.

Bende aburcuburu cok yemegi ekmeği az yiyordum eskiden.

Haftasonları çok bozuluyor gerçekten, bazen temizlik yapmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyorum. Bazende çatlayana kadar yiyorum.

Iciyorum canım evet yemekten sonra. Azalır zamanla yaz geliyor bol bol meyve sebze alternatifimiz olacak menüler daha cesitli olur artık.

Evet evet, yaz meyvelerini de çok severim

kızlar bu arada menülerimi bilerek paylaşmıyorum çünkü çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım. onun vereceği listeyle daha sıkı başlarım diye düşündüm. tabi bu arada yediklerime dikkat ediyorum bol bol da su içiyorum ..

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine lutfen.
Teşekkürler
Ooo ne guzel yatin bakalim
Gec kalktığın için iki öğün oldu herhalde... Menü iyi
Pilav yememissin bravo sana :)

Tebrikler iste irade budur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlarim gelemiyorum bu ara izin mi alsam ki ben... Eşim le son 2 haftamiz gezmekten yediklerime de dikkat edemiyorum acikcasi...

Güzel vakit geçirin az kalmış gitmesine.
ben cumadan berı hiç ekmek yemıyorum arkadaşlar börek yediğim için yediğim ekmeklerı toplasan toplasan 1ince dilim etmez bıle yediğim

bugun hele hiç yemedim ekmek börekte yemedim tabı
Hmm sadece börek yediğin için yemiyosan sorun yok

Bekliyoruz canım diyetisyenin listesinide paylas bizimlee

Günaydın cnm:) yoldayım okula gidiyom:) nabersiniz?

Kuzum nerdesin sen özledim. Aslinda ben de cok giremiyorum izin dönüşü adapte olamadim daha sanki. Bide misafirler cok yoruyor beni firsat bulamıyorum yazmaya..
ahanda bu iyi oldu. bi aslan burcu olarak tam bana benziyor :)

hoşbulduk kuzum. nasılsın bakalım :)

İyiyim canim bayagi oldu sen izne ayrilali naptin bakalim ben de izindeydim alarak döndüm ama kurtardim son anda :)

Günaydın canlarim gelemiyorum bu ara izin mi alsam ki ben... Eşim le son 2 haftamiz gezmekten yediklerime de dikkat edemiyorum acikcasi...

Olur canım . 2haftalık izin alırsın,gezersin tozarsın kocanı yolcu edersin sonra gelirsin bizinle devam edersin daha iyi motive olursun.sonuçta senin öyle aşırı kilon yok...
Yok canım ya.benim bildiyim kadarıyla öyle kural yok.eyer 3defa kilo bildirimi yapmassak diskalifiye oluyoruz. ..
ben cumadan berı hiç ekmek yemıyorum arkadaşlar börek yediğim için yediğim ekmeklerı toplasan toplasan 1ince dilim etmez bıle yediğim

bugun hele hiç yemedim ekmek börekte yemedim tabı
Keşke börek deyil de ekmek yeseydin kuzum ya.ama olsun bu bile iyidir. Kendimizi cezalandırmamız iyidir bence...
Folyoyla sarmasak olurmu canəm.ben bugün tapmak istiyorum ama folyo yok evde...folyosuz olurmu?
Yok canım ya ben bu diyete başlayalı hiç öyle abartı yemedim.en çok abartdığım 4 ince ince dilim tavuklu pizza yemiştim,yanında ayranla....
ahanda bu iyi oldu. bi aslan burcu olarak tam bana benziyor :)

hoşbulduk kuzum. nasılsın bakalım :)
Yaaa şu burçların hepsi doğru bir bende uymadı...kihkih
Dün yemedim,bugün öylen de yemedim ama akşama hiç bir şey olmadlğı için mecburen yedim...

Amannnn ya adapte olamıyorum demeyin kızlar.daha sık gelin...az geldikce insan soğuyor...

Valla bizi begenmiyor canım illaki sen yada yedi olacak

Olurmu canım benim...seninle de ddanesle de güzel sohbetlerimiz oldu ama sabahları benim çene çalıcam zamanlarda hep karar ya da yedi burda olurdu ondan dedim kuzum.yoksa hepinizle sohbeti severim kuzum benim...

Canim sadece islak nevresim sariyoruzki folyoya gerek yok.

Tamam tatlım takılıyorum sana. Ben hepinizle sohbeti seviyorum ve Ben 6da ayaktayim ama gelemiyorum ortaligi topla kahvalti vs derken gecikiyorum ama bu aralar ıssız burası ciddi anlamda.

Yukselen burcuna bak damlacım belki o daha cok uyuyordur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…