- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Bi fikrim yok hayatım ama ikiside işe yariyordur muhakkak. Nevresim soğuk ve islakya tenine deyince vücudun o soğuğa alismasi süresince metabolizma hizlanıyor sonra ilik dus alinca güzel bi etki oluyor. Hani soguk suya girerkenki (denize) bir durum oluyor sanırım.Selam canım. Nerdesin kuzum ya.özledim
seninle sohbet etmeyi.sen gittin çene çalıcak yedixxl vardı,o da artık iş kadını oldu.kaldım böyle...çenene yetemiyor kızlar:sly::sly::sly:
pazar günü kaçamaklar olur herkesde.gerçi ben bu hafta iyi geçirdim.dışarıdaydım kocam ısrar kiyamet hadi döner ya da o çeşit fasfoodlar var burada onlardan yememe ısrar etti ama başaramadı.evde yiycem dedim ve canı çekmedi bile...evde hafif geçirdim..
Hani ben bibersuyu ve streç filmle vücudumu ısıtıyordum ya acaba onunla aynı etkiyi edermi ki...
vallaha ben de kesinlikle 2dilimle doyamazdım neredeyse yarım eknek yerdim ama şimdi incecik önceki dilimlerimin yarısını yiyorum doyuyorum.
ben de sabrsızca bekliyorum yazı ki o zamana kadar inşallah mezun olurum...
ama ben buraya başlar başlamaz yavaş yavaş deyil hemen azalttım ve hiç aç kalmadım garip olan o...
Olsun bebişim yediklerine güveniyorsan yazma buraya kuzum,sanırsam bir sorun olmaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlarim gelemiyorum bu ara izin mi alsam ki ben... Eşim le son 2 haftamiz gezmekten yediklerime de dikkat edemiyorum acikcasi...
Deryacım sen diyetisyene gitmiyormuydun? Ben mi yanlış hatırladım.ben cumadan berı hiç ekmek yemıyorum arkadaşlar börek yediğim için yediğim ekmeklerı toplasan toplasan 1ince dilim etmez bıle yediğim
bugun hele hiç yemedim ekmek börekte yemedim tabı
ilahı damla çok güldüm demek çenene yetemiyor kızlar ha:)
pazar günü kaçamaklar olur herkesde.gerçi ben bu hafta iyi geçirdim.dışarıdaydım kocam ısrar kiyamet hadi döner ya da o çeşit fasfoodlar var burada onlardan yememe ısrar etti ama başaramadı.evde yiycem dedim ve canı çekmedi bile...evde hafif geçirdim..
vallaha ben de kesinlikle 2dilimle doyamazdım neredeyse yarım eknek yerdim ama şimdi incecik önceki dilimlerimin yarısını yiyorum doyuyorum.
ama ben buraya başlar başlamaz yavaş yavaş deyil hemen azalttım ve hiç aç kalmadım garip olan o...
Haftasonları bozuluyo duzen illaki alisirsin zamanla. Zaten duzenli ve ac kalmadan yemek önemli 15 gün disini sıktınmı alışkanlık haline gelir.
Bende aburcuburu cok yemegi ekmeği az yiyordum eskiden.
Iciyorum canım evet yemekten sonra. Azalır zamanla yaz geliyor bol bol meyve sebze alternatifimiz olacak menüler daha cesitli olur artık.
Amin insallah iyilesip doner aramiza ozledik... sende hoşgeldin bu arada gupsecim :)
Deryacım sen diyetisyene gitmiyormuydun? Ben mi yanlış hatırladım.
ılk defa gıttım canım 1 buçuk 2 hafta oldu sanırım
Ekmek vardır listende muhakkak ondan sordum canım
var ama cumadan beri börek yedim :-d bugünde haftasonu kaçamakları için yemedim ekmek :-d
TeşekkürlerCanım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine lutfen.
Ooo ne guzel yatin bakalimIyi akşamlar kızlar yine çok yoğun bir gün geçirdim. Sabah 8 e doğru kalktım bi ara evdeydim dün supurmustum bugün sildim. Kızımın kuzenleri bizdrydi bikaç gündür. Şimdi onları bırakmaya gidiyoruz tuzlaya neyseki akşam yemeği yapmicam eltiskom yemekleri hazırlamış. Yarın kuzumla doya doya yatcaz inşallah okultatil bende izinliyim.
Gec kalktığın için iki öğün oldu herhalde... Menü iyiCanlarim isten simdi ciktim oldum bittim diyebilirim. Ama icimde bir gezmege gitmek istegi var anlatamam ben kendime sasiriyorum bir aptallastim bir sey oldum kesin
Bildirim yapayim sarjim az sonra gecmise dalarim
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1,5 kk peynir
3 adet iri yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Salatalik
Sekersiz cay
( saat 12 gibi yaptim )
Ara
3 adet gun kurusu
Aksam
6/7 ck ispanak
1 kepce yogurt
1 kepce corba
2 dilim kepek ekmek
Ara ( simdi yiyorum )
6 adet siyah kuru uzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pilav yememissin bravo sana :)Başım çatlıyor resmen.raporumu verip uyuycam hemen
Sabah 1 yumurtadan omlet,2dilim ekmek,lor peyniri,yeşil çay
Ara dondurma
Öyle 1kk kırmızı et,2dilim ekmek,peynir,tere
Ara yeşil çay
Akşam tavuk kanadı,peynir,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Ara beyaz çay su 1.5litre,50dakika yürüyüş
Iyi geceler hepinize, tatlı rüyalar.
Bugünkü menümü paylasıyorum.
Sabah:1 dilim tam bugday ekmek, salatalık, domates az krem peynir,1 zeytin, çay
Ara:1 elma
Öğle:2 tane sigara böreği (fırında) 1 küçük kase salata
Aksam: Avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara, salata,2 kaşık yoğurt
Spor yok, bugün misafir vardı çıkamadım.Ama 2 posta misafir agırlayınca oturamadım hiç.
3 litre su
Yağ yakan içecek ictim.
Günü kapattım asıl sınavî bugün verdim sanırım yaptığım 2 cesit tatlınin tadına bile bakmadım ve 1 koca kutu ferrero rocher çikolata geldi hediye (en sevdiğim) ondanda yemedim. Bugünü böyle gecirwbildiysem ben bu işi kıvırırım dedim kendi kendime.
Güzel vakit geçirin az kalmış gitmesine.Günaydın canlarim gelemiyorum bu ara izin mi alsam ki ben... Eşim le son 2 haftamiz gezmekten yediklerime de dikkat edemiyorum acikcasi...
Hmm sadece börek yediğin için yemiyosan sorun yokben cumadan berı hiç ekmek yemıyorum arkadaşlar börek yediğim için yediğim ekmeklerı toplasan toplasan 1ince dilim etmez bıle yediğim
kızlar bu arada menülerimi bilerek paylaşmıyorum çünkü çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım. onun vereceği listeyle daha sıkı başlarım diye düşündüm. tabi bu arada yediklerime dikkat ediyorum bol bol da su içiyorum ..
Kuzum nerdesin sen özledim. Aslinda ben de cok giremiyorum izin dönüşü adapte olamadim daha sanki. Bide misafirler cok yoruyor beni firsat bulamıyorum yazmaya..Günaydın cnm:) yoldayım okula gidiyom:) nabersiniz?
ahanda bu iyi oldu. bi aslan burcu olarak tam bana benziyor :)
hoşbulduk kuzum. nasılsın bakalım :)
Olur canım . 2haftalık izin alırsın,gezersin tozarsın kocanı yolcu edersin sonra gelirsin bizinle devam edersin daha iyi motive olursun.sonuçta senin öyle aşırı kilon yok...Günaydın canlarim gelemiyorum bu ara izin mi alsam ki ben... Eşim le son 2 haftamiz gezmekten yediklerime de dikkat edemiyorum acikcasi...
Yok canım ya.benim bildiyim kadarıyla öyle kural yok.eyer 3defa kilo bildirimi yapmassak diskalifiye oluyoruz. ..cumartesı pazar tatil günlerı olunca bır yerlere gıdılınce güvenilirlik kalmıyor :-d :-d maalesef ama hergün bildirme zorunluluğu var dıye bılıyorum 3gun bıldırmezsen dıskalifiye olunuyor dıye bılıyordum ben ama
Keşke börek deyil de ekmek yeseydin kuzum ya.ama olsun bu bile iyidir. Kendimizi cezalandırmamız iyidir bence...ben cumadan berı hiç ekmek yemıyorum arkadaşlar börek yediğim için yediğim ekmeklerı toplasan toplasan 1ince dilim etmez bıle yediğim
Folyoyla sarmasak olurmu canəm.ben bugün tapmak istiyorum ama folyo yok evde...folyosuz olurmu?Bi fikrim yok hayatım ama ikiside işe yariyordur muhakkak. Nevresim soğuk ve islakya tenine deyince vücudun o soğuğa alismasi süresince metabolizma hizlanıyor sonra ilik dus alinca güzel bi etki oluyor. Hani soguk suya girerkenki (denize) bir durum oluyor sanırım.
Valla meyveler çıkmış kiraz, erik, cilek, şeftali, nektarin gördüm markette ben malta erigi aldim biraz hem bol A vitamini var , hemde diyet lifi var diye okumuştum cocuklarada faydalı hem. Yazı seviyorum iste bu yüzden.
Inşallah mezun ol canım ama gitme bizi bırakıp arada sohbete gelirsin artık.
Yok canım ya ben bu diyete başlayalı hiç öyle abartı yemedim.en çok abartdığım 4 ince ince dilim tavuklu pizza yemiştim,yanında ayranla....Bizde dısarıdaydık, aniden arkadaşım aradı size geliyoruz diye tamam dedim hemen eve geçtik, Bir çorbayla doydum, eğer ki dışarıda yeseydim düşünemiyorum neler yiyeceğimi.
Ben bir anda azaltamam ya bünye meselesi :) açken sesim bile çıkmıyor
Haftasonları çok bozuluyor gerçekten, bazen temizlik yapmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyorum. Bazende çatlayana kadar yiyorum.
Evet evet, yaz meyvelerini de çok severim
Yaaa şu burçların hepsi doğru bir bende uymadı...kihkihahanda bu iyi oldu. bi aslan burcu olarak tam bana benziyor :)
hoşbulduk kuzum. nasılsın bakalım :)
Dün yemedim,bugün öylen de yemedim ama akşama hiç bir şey olmadlğı için mecburen yedim...Teşekkürler
Ooo ne guzel yatin bakalim
Gec kalktığın için iki öğün oldu herhalde... Menü iyi
Pilav yememissin bravo sana :)
Tebrikler iste irade budur.
Kuzum nerdesin sen özledim. Aslinda ben de cok giremiyorum izin dönüşü adapte olamadim daha sanki. Bide misafirler cok yoruyor beni firsat bulamıyorum yazmaya..
İyiyim canim bayagi oldu sen izne ayrilali naptin bakalim ben de izindeydim alarak döndüm ama kurtardim son anda :)
Valla bizi begenmiyor canım illaki sen yada yedi olacak
Canim sadece islak nevresim sariyoruzki folyoya gerek yok.Olur canım . 2haftalık izin alırsın,gezersin tozarsın kocanı yolcu edersin sonra gelirsin bizinle devam edersin daha iyi motive olursun.sonuçta senin öyle aşırı kilon yok...
Yok canım ya.benim bildiyim kadarıyla öyle kural yok.eyer 3defa kilo bildirimi yapmassak diskalifiye oluyoruz. ..
Keşke börek deyil de ekmek yeseydin kuzum ya.ama olsun bu bile iyidir. Kendimizi cezalandırmamız iyidir bence...
Folyoyla sarmasak olurmu canəm.ben bugün tapmak istiyorum ama folyo yok evde...folyosuz olurmu?
Yok canım ya ben bu diyete başlayalı hiç öyle abartı yemedim.en çok abartdığım 4 ince ince dilim tavuklu pizza yemiştim,yanında ayranla....
Yaaa şu burçların hepsi doğru bir bende uymadı...kihkih
Dün yemedim,bugün öylen de yemedim ama akşama hiç bir şey olmadlğı için mecburen yedim...
Amannnn ya adapte olamıyorum demeyin kızlar.daha sık gelin...az geldikce insan soğuyor...
Tamam tatlım takılıyorum sana. Ben hepinizle sohbeti seviyorum ve Ben 6da ayaktayim ama gelemiyorum ortaligi topla kahvalti vs derken gecikiyorum ama bu aralar ıssız burası ciddi anlamda.Olurmu canım benim...seninle de ddanesle de güzel sohbetlerimiz oldu ama sabahları benim çene çalıcam zamanlarda hep karar ya da yedi burda olurdu ondan dedim kuzum.yoksa hepinizle sohbeti severim kuzum benim...
Yukselen burcuna bak damlacım belki o daha cok uyuyordur sana.Olur canım . 2haftalık izin alırsın,gezersin tozarsın kocanı yolcu edersin sonra gelirsin bizinle devam edersin daha iyi motive olursun.sonuçta senin öyle aşırı kilon yok...
Yok canım ya.benim bildiyim kadarıyla öyle kural yok.eyer 3defa kilo bildirimi yapmassak diskalifiye oluyoruz. ..
Keşke börek deyil de ekmek yeseydin kuzum ya.ama olsun bu bile iyidir. Kendimizi cezalandırmamız iyidir bence...
Folyoyla sarmasak olurmu canəm.ben bugün tapmak istiyorum ama folyo yok evde...folyosuz olurmu?
Yok canım ya ben bu diyete başlayalı hiç öyle abartı yemedim.en çok abartdığım 4 ince ince dilim tavuklu pizza yemiştim,yanında ayranla....
Yaaa şu burçların hepsi doğru bir bende uymadı...kihkih
Dün yemedim,bugün öylen de yemedim ama akşama hiç bir şey olmadlğı için mecburen yedim...
Amannnn ya adapte olamıyorum demeyin kızlar.daha sık gelin...az geldikce insan soğuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?