He heee sabahtan kızım aklımı aldı bacağıma koluma yapıştı ancak 10:30 da evden kaçabildim. Kafa bi dünya :)))
boyum 1,68 cano :)
oğlum 9 yaşında kızım 2,5 canımTakımımızda çoğunluk kız anneleri var sanırım :) Kaç yaşında fıstık? Boyunda uzunmuş ne güzel.
az kalsınValla ben dün akşam,1dilim balık yedim üzerine de 1 kase yoğurt.bak hala sana yaza bimiyorim:sly::sly::sly::sly::sly:bence bir şey olmaz...ayrlca mesleyinde iyiymiş Benim gibi evde oturmaktan iyidir herhalde. ...
İlahi kız.o kadar güldüm ki.aramıza bir az daha geç katılsan görecektin az kalsın...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah
canım bizim küçük bir ofisimiz var Bakanlık yetki belgeleri konusunda danışmanlık yapıyoruz firmalara. Kendi yerim olduğu için düzenli bir çalışma saatim olamıyor. Geç gelsem de arada gece de çalışmak zorunda kalıyorum çoğunluklaSenin mesleyin ne kuzuş?
Valla ben dün akşam,1dilim balık yedim üzerine de 1 kase yoğurt.bak hala sana yaza bimiyorim:sly::sly::sly::sly::sly:bence bir şey olmaz...ayrlca mesleyinde iyiymiş Benim gibi evde oturmaktan iyidir herhalde. ...
oğlum 9 yaşında kızım 2,5 canım
boy idare eder işte
,
Aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum tabi ki 69
Allah'ım bu kadar uğraştıktan sonra sen bana bi daha 70 li rakamları gösterme Yarabbim :)
Kızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah
O zaman yarın beni burada göremezseniz helvamı yapın ama yemeyin bozmayın diyetiBende bir şey olacağını sanmıyorum canım ama yinede bir sorayım dedim belki bu tip vakalar gören duyan olmuştur diye. Yok be kuzum ne mesleği muhasebeci değilim normalde, okuduğum bölümle pek alakası yok ama senelerdir aynı yerdeyim çıkamıyorum, olduğum yerde sayıyorum kendimi geliştiremiyorum. Evde oturmayı özledim bende, düğünden bir hafta sonra işe başladım düşün ve hala evimde el atmaya fırsat bulamadığım şeyler var çünkü bir gün izinde anca temizlik yapabiliyorum.
maşallah Allah bağışlasın kuzularını canım, banada nasip etsin hayırlısıyla :)
Sen o boya idare eder diyorsan ben ölem
Haklısın canım zamanında bende kimsenin gelmemesinden şikayetçiydim şimdi aynı şeyi ben yapıyorum. Motivasyon açısından gelmemek takimin sakin olması tabi ki etkiliyor. Ama bu ara günün nasıl bittiğini anlamıyorum şimdi biraz sakinim. Duzene sokmaya calisicam...Güzel olmuş canım . inşallah bu gün de böyle gideriz...
Hakketen az olmuş canım.ama biliyorsun ben az yemelere kızım yorum,heleki bu sağlıklı bir az yemekse...
Bendende ok canım.bizde sana yardımcı olmaya çalışırız.
Vallaha benim ki sabah sabah açıldı güzelce...oooh missss. ..
Sadece senin gelmemen deyil tüm takım arkadaşlarlmız gelmemesi bizi tedirgin ediyor canım.çünki az gelen arkadaşların motivasyonu düsüyor, kilo verimi azalıyor ve 1süre sonra gelmemeye başlıyor.bizim için deyil kuzum kendin için katılımını iyi tut ki hedefine ulaşa bilesin.böyle bir yere varılmaz ki.3gr aşağı 5gr yukarı sadece yerinde saymak olur...inşallah bundan sonra daha iyi olur...
Valla sende haklısın birsey diyemiyorum. Diyetime uymaya çalışıyorum yoğunluk vardi gecen hafta misafirim geldi surekli sonra sehirdisina çıktık takima bakarim yine ara da diye düşünüyordum tel düzgün cekmeyince bakamadim. Daha dikkatli davranirim bundan sonra...Günaydın canım keşke şehir dışına cikicani belirtseydin. Izin biteli oldu baya adapte olursan yararı kendine olur ama takimiz hep birlikte yarisiyoruz elde olmayan sebepler olabiliyor elbette onlara kimse bişey demez. Yaz yaklaşıyor kilo vermemiz lazım.
Günaydın canım
Günaydın bebeğim
Olurmu hiç canım kimseyi takımdan cikartmak yok. Bir hafta için izin almana gerek yok canım. Ben herkesten aynı seyi bekliyorum gelemoycenoz zaman haber verin buraya yazilmiycaksa özel mesaj yazın. Kimseyi merakta birakmayalim dimi.bunu herkes için yazdım yanlız kimse kişisel algilamasin lutfen.
Haklısın canım zamanında bende kimsenin gelmemesinden şikayetçiydim şimdi aynı şeyi ben yapıyorum. Motivasyon açısından gelmemek takimin sakin olması tabi ki etkiliyor. Ama bu ara günün nasıl bittiğini anlamıyorum şimdi biraz sakinim. Duzene sokmaya calisicam...
Valla sende haklısın birsey diyemiyorum. Diyetime uymaya çalışıyorum yoğunluk vardi gecen hafta misafirim geldi surekli sonra sehirdisina çıktık takima bakarim yine ara da diye düşünüyordum tel düzgün cekmeyince bakamadim. Daha dikkatli davranirim bundan sonra...
Hassasiyetin için teşekkürler canım.
Selam güzeller, kuafordeydim 5dakika eve gectim kuzumu emziriyorum (Allahtan çok yakin kuaför evime) bi bakayım dedim. Kuaför isi bitsin hediye almaya cikicam sonra gelir bakarım neler kaynatmissiniz. Ne güzel ya gelince böyle sayfalarca yazilmis bulmak, harikasiniz. Böyle devam.
Öptüm hepinizi.
Ooo hadi bakalım kolay gelsin sana.Selam güzeller, kuafordeydim 5dakika eve gectim kuzumu emziriyorum (Allahtan çok yakin kuaför evime) bi bakayım dedim. Kuaför isi bitsin hediye almaya cikicam sonra gelir bakarım neler kaynatmissiniz. Ne güzel ya gelince böyle sayfalarca yazilmis bulmak, harikasiniz. Böyle devam.
Öptüm hepinizi.
Ben burdayım gogocum :)
Kızlar ya ben yeşilçaya ara vermiştim uzun zamandır içtiğim için, henüz bir hafta oldu sanırım bırakalı ama başlayacağım, adet belirtileri erkenden oluyor bende çok şişkinim şuan.
Buradaki tüm bayanlar diyet mi yapiyor ? :)
Naber kızlar kimse yok yine.
Selam güzeller, kuafordeydim 5dakika eve gectim kuzumu emziriyorum (Allahtan çok yakin kuaför evime) bi bakayım dedim. Kuaför isi bitsin hediye almaya cikicam sonra gelir bakarım neler kaynatmissiniz. Ne güzel ya gelince böyle sayfalarca yazilmis bulmak, harikasiniz. Böyle devam.
Öptüm hepinizi.
Yeşil çay cidden çok etkili oluyor ben de uzun zamandır içmiyorum. Başlamalıyım artık kesinBen burdayım gogocum :)
Kızlar ya ben yeşilçaya ara vermiştim uzun zamandır içtiğim için, henüz bir hafta oldu sanırım bırakalı ama başlayacağım, adet belirtileri erkenden oluyor bende çok şişkinim şuan.
Buradaki tüm bayanlar diyet mi yapiyor ? :)
Yeşil çay cidden çok etkili oluyor ben de uzun zamandır içmiyorum. Başlamalıyım artık kesin
Başla canım bende bikaç gündür başladım yine. Şişkinlik için maydanoz ve kiraz sapı kaynatıp icebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?