Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah

Takımımızda çoğunluk kız anneleri var sanırım :) Kaç yaşında fıstık? Boyunda uzunmuş ne güzel.
oğlum 9 yaşında kızım 2,5 canım
boy idare eder işte

az kalsın sıyırdım ucundan teğet geçti :))))

Kızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah
:119::118::118:

Senin mesleyin ne kuzuş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bizim küçük bir ofisimiz var Bakanlık yetki belgeleri konusunda danışmanlık yapıyoruz firmalara. Kendi yerim olduğu için düzenli bir çalışma saatim olamıyor. Geç gelsem de arada gece de çalışmak zorunda kalıyorum çoğunlukla (

Valla ben dün akşam,1dilim balık yedim üzerine de 1 kase yoğurt.bak hala sana yaza bimiyorim:sly::sly::sly::sly::sly:bence bir şey olmaz...ayrlca mesleyinde iyiymiş Benim gibi evde oturmaktan iyidir herhalde. ...

O zaman yarın beni burada göremezseniz helvamı yapın ama yemeyin bozmayın diyeti Bende bir şey olacağını sanmıyorum canım ama yinede bir sorayım dedim belki bu tip vakalar gören duyan olmuştur diye. Yok be kuzum ne mesleği muhasebeci değilim normalde, okuduğum bölümle pek alakası yok ama senelerdir aynı yerdeyim çıkamıyorum, olduğum yerde sayıyorum kendimi geliştiremiyorum. Evde oturmayı özledim bende, düğünden bir hafta sonra işe başladım düşün ve hala evimde el atmaya fırsat bulamadığım şeyler var çünkü bir gün izinde anca temizlik yapabiliyorum.

oğlum 9 yaşında kızım 2,5 canım
boy idare eder işte

maşallah Allah bağışlasın kuzularını canım, banada nasip etsin hayırlısıyla :)

Sen o boya idare eder diyorsan ben ölem

Son düzenleme:

Allah sana da ve isteyen herkese de evlat nasip etsin :)

Haklısın canım zamanında bende kimsenin gelmemesinden şikayetçiydim şimdi aynı şeyi ben yapıyorum. Motivasyon açısından gelmemek takimin sakin olması tabi ki etkiliyor. Ama bu ara günün nasıl bittiğini anlamıyorum şimdi biraz sakinim. Duzene sokmaya calisicam...
Valla sende haklısın birsey diyemiyorum. Diyetime uymaya çalışıyorum yoğunluk vardi gecen hafta misafirim geldi surekli sonra sehirdisina çıktık takima bakarim yine ara da diye düşünüyordum tel düzgün cekmeyince bakamadim. Daha dikkatli davranirim bundan sonra...

Hassasiyetin için teşekkürler canım.

Selam güzeller, kuafordeydim 5dakika eve gectim kuzumu emziriyorum (Allahtan çok yakin kuaför evime) bi bakayım dedim. Kuaför isi bitsin hediye almaya cikicam sonra gelir bakarım neler kaynatmissiniz. Ne güzel ya gelince böyle sayfalarca yazilmis bulmak, harikasiniz. Böyle devam.
Öptüm hepinizi.

Ben burdayım gogocum :)

Kızlar ya ben yeşilçaya ara vermiştim uzun zamandır içtiğim için, henüz bir hafta oldu sanırım bırakalı ama başlayacağım, adet belirtileri erkenden oluyor bende çok şişkinim şuan.

ohh hazırlıklar devam ediyor ne güzel. Bekliyoruz canım görüşürüz, kuzuya da afiyetler olsun :)

Ooo hadi bakalım kolay gelsin sana.

Başla canım bende bikaç gündür başladım yine. Şişkinlik için maydanoz ve kiraz sapı kaynatıp icebilirsin.

Naber kızlar kimse yok yine.

Buradayııııııızzzzz kaptan :))

Di mii :))) ama okuması zor olur sonra benden söylemesi :))
Yeşil çay cidden çok etkili oluyor ben de uzun zamandır içmiyorum. Başlamalıyım artık kesin

Buradaki tüm bayanlar diyet mi yapiyor ? :)

sağlıklı besleniyor

Yeşil çay cidden çok etkili oluyor ben de uzun zamandır içmiyorum. Başlamalıyım artık kesin

evet sanki yağ yaktığını hissediyorum ben içimde

Başla canım bende bikaç gündür başladım yine. Şişkinlik için maydanoz ve kiraz sapı kaynatıp icebilirsin.

maydanozla aram olsa keşke, çok yararlı ama tüketemiyorum ben yeşilçaya devam:126:

Oh oh ne güzel ortalik senlenmis iyice... Ben meto cayimi içmek istiyorum kızlar ya birakinca sanki şişkinlik oldu gibi.. Bebek falan olsa hissedermisim gibi geliyor.. 10 gün daha beklemek zor geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…