Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh hazırlıklar devam ediyor ne güzel. Bekliyoruz canım görüşürüz, kuzuya da afiyetler olsun :)

Sağol canım bitti cok şükür kuaför işi, kaldi bitek alışveriş kizim uyumazsa cikarim birazdan, uyursa uyuyup uuyandiktan sonra artik.bu arada saclarim uzamis çok mutluyum ya. Nerdeyse belimde bu benim için mucize. Kuaforum bile diyor ne kullaniyosan devam et ben senin sacini hic böyle gormedim diye.

3 ay önce benimde belimdeydi saçlarım omuz hizasında kestirdim uzadı baya ama uzun saç gibisi yok. Bakım falan mı yapıyorsun canım.

Bende buralardayim :) Esim disarda bakayim dedim hemen takima..sanada maşallah her tarafa yetisiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin şeker :)

Son düzenleme:
3 ay önce benimde belimdeydi saçlarım omuz hizasında kestirdim uzadı baya ama uzun saç gibisi yok. Bakım falan mı yapıyorsun canım.

hoşgeldin şeker :)

Ekstra yag felan surmuyorum ama sampuanimi degistirdim restorex icine cam terebentin, evigen ampul, bemix ampul birde bepanten ampul katiyorum birer tane cok ise yaradi bende ki kilo veriyorum ona rağmen.

Canim emin olmadan icme sen boşver.

Ekstra yag felan surmuyorum ama sampuanimi degistirdim restorex icine cam terebentin, evigen ampul, bemix ampul birde bepanten ampul katiyorum birer tane cok ise yaradi bende ki kilo veriyorum ona rağmen.

Bende bir ara havuç kürü yapıyordum, ama zahmetli o ya. Bu ampullerde iyi uzatıyor gerçekten, kardeşim kullanıyor.

Benim kuzunun oyuncagi ben oldum kuzum, sarmiyo baskasi
69 degimlisin Gokcem sen?

Valla tam okuyamadim canim, olduğu kadar bakiyorum oh oh süper kaynatmissiniz

Tebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/

size yaptığım harika bişey söyliyim :)

şubat ayında 4 aylık spor paketi satın aldım ve sadece 1 ay gittim (
17 hazirana kadar da günüm var ama ben "tembel ben" bir türlü devam edemiyorum.
Kınayınız beni :26::18:

Tebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/

ikinizide olumsuz eleştiriyorum ve kızıyorum kınarsam başıma gelir zaten tembelim daha ilerisi olmasın

Merhaba,
Bizim takimda yer varmı bilemiyorum ama takimlar var Diyet gruplari başlığının altında, katılıp sizde keyifle kilo verebilirsiniz.

Ic canım ya sorun olmaz bence.
Kızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah
Amin canım, inşallah
Hoşgeldin canım, bence sehirdisina cikmak gibi durumlarda bilgi verebilirsen daha sağlıklı olur. Hep burda olamayiz, dönem dönem hepimizin yoğunluğu oluyor muhakkak , biz motivasyon acisindan katilim fazla olursa daha iyi olur diye düşündük kızlarla.

Merhaba ellenaz, tesekkur ediyorum yeni üye oldum bakiniyorum simdilik katilirim varsa elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…